2,180 Препоръчани изпълнители за сухо строителство

Заявете проект за сухо строителство!

Сухото строителство е модерен метод, който е удачен за преустройството на почти всяко жилище, защото времето за изпълнение е възможно най-малко. Ремонтът с негова помощ се случва сравнително чисто и в кратки срокове, а резултатите са чудесни, особено ако се доверите на доказани професионалисти. Открийте подходящите майстори за сухо строителство, чието качествено изпълнение на ремонтните дейности да си струва отделените време и средства. Сравнете оферти, вижте оценки от потребители и комуникирайте с изпълнители напълно безплатно само в MaistorPlus!Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Стандартна иконка за категория Сухо строителство

Член от 10 месеца:

Завършил " средно-техническо" образование, и специлязирал във строителсто на гипскартон и монтажи.
Стандартна иконка за категория Дограма и остъкляване
онлайн преди 7 часа

РЕАЛСТРОЙ

VIP

9 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на тераса":

"Абсолютно идеално свършена работа. Точни, коректни, отговорни. Нямам никакви забелжки по изпълнението и определено бих работил пак с тях, при нужда."
снимка
онлайн преди 3 часа

Redys Prades rosabal

3 извършени проекта

Последно мнение за "Почистване на обрушен бетон и поставяне на фибран и замазка":

"За Редис 8:00 часа начало на работен ден означава 8:00 часа, не 9:30 или 11 часа. Уговорената начална цена остава същата и в края. Работи и в събота, и в неделя, за да се свърши обекта максимално бърз ... "
avatar_10706_70343865967.jpg
онлайн преди 6 часа

Пламен Манолов

20 извършени проекта

Последно мнение за "Поставяне на гипсокартон":

"Извърши работата отговорно, качествено и за цената, която оферира първоначално. Професионалист е в широк кръг ремонтни и строителни дейности. Ангажира се и изпълни перфектно и допълнителни ремонтни ра ... "
label.cover - Стоян Стоянов
онлайн преди 6 часа

Стоянов. С.

6 извършени проекта

Последно мнение за "Отстраняване на теч в баня и полагане на нови плочки":

"Доволен съм от работата на Стоян. Свърши всичко в срок."
avatar_76394_97662868910.jpg
онлайн преди 6 часа

Ivan

23 извършени проекта

Последно мнение за "Довършителни работи по апартамент":

"Перфектна работа на Майстора. Изпипа всичко, все едно го прави за себе си :), качествено и в срок. Със сигурност бих го наел отново."
онлайн преди 8 часа

Калин Недялков

6 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на баня - смяна на тръби и подов сифон и довършителни дейности":

"Като цяло сме доволни. Благодарим за свършената работа."
Стандартна иконка за категория Ремонт на баня
онлайн преди 8 часа

ИНВЕСТ ХОУМ-ИНС ЕООД

9 извършени проекта

Последно мнение за "Монтаж на два броя панелни радиатора":

"Бързо, точно и коректно."
Профилна снимка - Цветан Каменов
онлайн преди 18 часа

Цветан Каменов

1 извършен проект

Последно мнение за "Монтаж на корнизи и таванен простор":

"Много точен и коректен човек. Свърши всичко в срок и кчествено!"
снимка
онлайн преди 3 дни

Сфера 2015

VIP

22 извършени проекта

Последно мнение за "Да се направи нов апартамент който е на тапа":

"Много съм доволен! Всичко беше точно!"

Оставени мнения за Сухо строителство:

Анета Круглий преди 1 месец за Ремонт на гипсокартон и боядисване | София

“Много съм доволна от всичко, което Атанас направи вкъщи, а то никак не беше малко. Перфектна корекция на гипсокартон и боядисване на стени и таван, оправяне на дефекти по стените, оправяне на цокъл (рязане на плочки), префугиране, боядисване на врати, монтажи на шкафове и тн. Каквото и да излезеше като нужда - Наско го свършваше с много старание и перфектно. Много съм му благодарна и го препоръчвам на всеки, който иска точен и отговорен майстор.”

Емил преди 2 месеца за Изграждане на стени | София

“Николай, заедно с бригадата, реагираха изключително бързо с проекта. Професиолнална, безпроблемна и експресна работа на целия екип.
Препоръка от мен!”

Десислава преди 6 месеца за Изграждане с гипкокартон, оформяне около врати | София

“Професионален подход и отлично свършена работа. Благодаря!”

Доброслав Буров отговори:

Много благодаря.

Радостина Иванова преди 6 месеца за Преградна стена от гипсокартон | Банкя

“Изключително съм доволна, качествено свършена работа за обещания срок и предварително уговорено възнаграждение. Препоръчвам!”

Иван Петков отговори:

Благодаря, много точен клиент.Удоволствие беше за мен.

Здравко Томов преди 6 месеца за Окачен таван за баня | София

“Работата беше свършена много добре, човека определено се постара!”

Мартин Иванов преди 6 месеца за Изграждане на окачен таван | София

“Изключително доволен съм от изпълнението: качество и срок! Много съвестен човек.”

Минчо Атанасов отговори:

Благодаря ви.И аз съм доволен.

Десислава Иванова преди 7 месеца за Лепене на гипсокартон в стая около 15 кв.м | Враца

“Доволна съм от изпълнението. Бяха в уречения час на мястото. Свършиха всичко, както сме поръчали. Перфектно прави ъгли и стени под нивелир. Бяха съобразителни със шума и почистваха след себе си.
Бих ги препоръчала.”

Валерия Атанасова преди 8 месеца за Преградна стена в офис | София

“Супер бърз, изпълнителен и коректен. Много сме доволни. Бихме работили отново.”

Минчо Атанасов отговори:

Благодаря ви.И аз съм доволен.

Лъчезар Стоилов преди 8 месеца за Окачен таван | София

“Доволни , всичко беше както се разбрахме (по време на проекта възникнаха допълнителни задачи които бяха изпълнени отлично) Много сме доволни и бихме се възползвали отново.”

Светлозар Стоилков преди 8 месеца за Ремонтни дейности в сглобяема къща | Банкя

“Страхотно изпълнение. Работят безупречно, чисто и са коректни.”

Защо да изберем сухо строителство за изпълнение на строителните ремонти?

Когато желанието ви или обстоятелствата налагат домът или офисът ви да бъдат преобразени бързо, но без съществени компромиси в качеството, сухото строителство е подходящото решение. С негова помощ стените и таваните придобиват търсения гладък ефект, без това да е съпроводено с продължително коригиране на неравности. Предимствата не спират дотук:   

 • Строителните ремонти, осъществени с помощта на сухото строителство, се извършват за по-кратко време, с по-малко средства и минимално количество строителни отпадъци.
 • Сухото строителство не зависи от сезоните, а при качествено изпълнение крайният резултат по нищо не отстъпва този при конвенционалното.
 • Ремонтните дейности, предвидени в сухото строителство, са адаптирани към всяка част от дома, като стени, под и таван. Различните негови вариации служат за топлоизолация, пожарозащита и звукоизолиране.

Какви са услугите, свързани със сухо строителство?

При наемане на специалист, който да осъществи изисквания от вас ремонт с този сравнително модерен способ, услугите, на които ще можете да разчитате са следните:

Сухо строителство - цени

Този начин на строително-ремонтни дейности често излиза по-изгодно, особено ще се касае до инвестицията във време. Ще си спестите доста и откъм почистване след майсторите, като се има предвид, че почти няма да останат отпадъци след намесата им. По отношение на цените, сухото строителство, също като конвенционалното, се изчислява на база материали, труд и обрабетвоема площ на квадратен метър. Споделените тук ценови стойности са ориентировъчни. За конкретна оферта е нужно да потърсите специалист.

 • Гипсокартонът, монтиран с конструкция от метал, ще ви излезе средно по 13 лв. на кв.м. Ако са включени материалите, стойността се вдига до около 30 лв. на кв.м. При вариант с лепене, цените за труд варират в диапазона 8-15 лв. на кв.м., а за труд + материали стига до 25 лв. на кв.м. Определяща е дебелината на гипсокартонените плоскости.
 • За труд по окачване на тавани ще е нужно да заплатите между 9 и 13 лв. на кв.м, с материалите - около 18-19 лв. на кв.м.
 • Цените за полагане на сухи подове са в порядъка на 18-20 лв. на кв.м.
 • Преградните стени попадат в ценивия отрязък от 20-30 лв. на кв.м., в зависимост от товв дали са включени мателиали.
 • Цените за обръщането на алуминиеви ъгли 5-7 лв. на л.м., докато за пластмасови ъгли са с около 2-3 лв. по-високи.

По какво да разпознаем подходящата оферта и какви материали се използват?

При строителни услуги, свързани със сухо строителство, съветваме да потърсите препоръчан изпълнител, който работи с доказани марки материали. Това е предпоставка и за качествено изпълнение. Ето защо е важно да предпочетете работа с доказани професионалисти и как да различите добрите оферти:

 • Макар гипсокартонът да е в основата на тази дейност, сухото строителство изисква още много материали, като окачвачи, профили и крепежни елементи. В случай че нямате нужната подготовка за боравене с тях, на практика е невъзможно да изпълните успешно замисления си проект.
 • Както всички други строителни ремонти, така и този крие своя особена технология и специфика. Поради тази причина не ви препоръчваме да се заемате с подобни ремонтни дейности сами.
 • Тъй като гипсокартонът предполага топлоизолация, именно по намаляването на сметките си и липсата на мухъл и плесен ще разпознаете качественото изпълнение на услугата.

Какво още е важно да знаем за сухото строителство и изисква ли то специални инструменти?

 • Гипсокартонът е един от най-използваните материали днес, защото е лек, екологичен и осигурява добра изолация. Гипсът от своя страна е напълно безвреден и от него могат да се изработват елементи с по-специфични размери и форми. При направата на преградни стени се използва метална или дървена носеща конструкция, върху която се полага гипсокартон. Позволява вграждане на електро и ВиК инсталации.
 • Стенните обшивки пък подсилват топло и звуко изолацията, като освен това скриват кабели и инсталации.
 • Сухите подове и окачените тавани са още един модерен и достъпен начин да изолирате жилището си, като при първите обаче основният под трябва предварително да бъде изравнен.
 • Строителните услуги с подобна технология изискват използването на специални измервателни и ръчни инструменти, окачвачи, профили, ленти и други. Качественото изпълнение на тези услуги зависи както от материалите, така и от коректността на изпълнителя.

Как MaistorPlus ви помага да откриете правилните специалисти за сухо строителство?

Чрез MaistorPlus можете да комуникирате директно с майстори, да разгледате техните оферти и репутация. Не губите време в проучване на обяви, а избирате бързо и лесно сред списъци с изпълнители, регистрирани близо до вас. Можете и директно да изпратите заявка чрез платформата, в която да опишете какви ремонтни услуги търсите. Какво още да очаквате:

 • Изпращането на ремонтен проект, в отговор на което получавате оферти, които да сравните, е напълно безплатно и не ви обвързва по никакъв начин;
 • Запознавате се с резултатите от работата на кандидатствалите специалисти, като разглеждате профилите им със завършени обекти;
 • Виждате репутациите на майстори и фирми, формирани на база рейтинг и оценки от клиенти преди вас;
 • Сами решавате да поканите ли някого на оглед и само ако договорените условия ви харесват, пристъпвате към наемане;
 • Имате възможност да споделите и своите впечатления от завършения ремонт, като оставите отзив в сайта.

Изберете с MaistorPlus опитен професионалист, като сравните офертите на доказани фирми и майстори! Заявете проект за сухо строителство!