2,044 Препоръчани изпълнители за сухо строителство

Заявете проект за сухо строителство!

Сухото строителство е модерен метод, който е удачен за преустройството на почти всяко жилище, защото времето за изпълнение е възможно най-малко. Ремонтът с негова помощ се случва сравнително чисто и в кратки срокове, а резултатите са чудесни, особено ако се доверите на доказани професионалисти. Открийте подходящите майстори за сухо строителство, чието качествено изпълнение на ремонтните дейности да си струва отделените време и средства. Сравнете оферти, вижте оценки от потребители и комуникирайте с изпълнители напълно безплатно само в MaistorPlus!Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!avatar_17117_11566162901.jpg
онлайн преди 1 ден

Иво - вътр.ремонти

49 извършени проекта

Последно мнение за "Затваряне на преходен отвор в стена чрез сухо строителство":

"За сухо строителство с последвало шпакловане и боядисване, работата беше извършена изключително бързо, качествено и чисто, както и с качествени материали, на което държим. Доволен съм от извършената ... "
avatar_70925_12336548698.jpg
онлайн преди 2 дни

"Ванива Строй" ЕООД

VIP

44 извършени проекта

Последно мнение за "Преградна стена от гипскартон и окачен таван":

"Благодаря на Николай и неговия екип за прекрасно свършената работа. Всичко беше изпълнено според предварителната уговорка с отлично качество. Ако имате нужда от точни, коректни и отговорни изпълнители ... "
label.cover - Любослав Данчев
онлайн преди 7 часа

Evrolind

24 извършени проекта

Последно мнение за "Частичен ремонт на баня":

"Много сме доволни от качеството, отношението, търпението и професионализма на Любо и Влади! Даваха ни предложения, обясняваха и се постараха всичко да стане бързо. Благодаря ! Направихме ремонт на б ... "
avatar_947_7652882766.jpg
онлайн преди 1 час

СТРОЙ ПЕРФЕКТ БГ

131 извършени проекта

Последно мнение за "Сухо строителство на малък апартамент":

"Спряхме се на Строй Перфект след огледи с няколко бригади. Сроковете и цените, които представиха бяха реални, а съветите за някои от дейностите, които даде Христо бяха много на място. Отношението му к ... "
Профилна снимка - Димитър Мандински
онлайн преди 2 дни

Димитър Мандински

25 извършени проекта

Последно мнение за "Стена и прегради от газобетон в апартамент":

"Доволен съм от работата на Димитър. Препоръчвам!"
avatar_63136_76294824062.jpg
онлайн преди 17 часа

Ремонти - Димитров

42 извършени проекта

Последно мнение за "търсим майстори за гипс картон, шпакловка и вграждане на въздуховод от кухн. аспиратор":

"Доволни сме от свършената работа."
Профилна снимка - Божидар Доков
онлайн преди 7 часа

Божидар Доков

12 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на таван":

"Доволни сме от извършения ремонт. Момчетата работят от сутрин до вечер, влагат старание и най-важното - много точни хора са. Благодаря Ви!"
cover_23873_16567904829.jpg
онлайн преди 8 дни

Петров

38 извършени проекта

Последно мнение за "Поставяне на дограми и ремонт на стая":

"Благодаря за добре свършената работа."
avatar_47102_62180738850.jpg
онлайн преди 1 час

Минчо

8 извършени проекта

Последно мнение за "Шпакловка стени 100 кв. м. Търся добра цена.":

"Ефективен,организиран и много професионално самокритичен. Не се налага да го наблюдаваш . При следващата фаза на моят ремонт ,пак ще търся Минчо . Дори да се наложи да изчакам . Настрадал съм се от ма ... "
Профилна снимка - Лесно Строй

Член от 1 месец:

Екипът от сертифицирани професионалисти на ЛесноСтрой извършва цялостни проекти - до ключ , като залага на бързо и прецизно изпълнение , съобразено с вашите изисквания.

Оставени мнения за Сухо строителство:

Георги Дърлянов преди 5 дни за Ремонт на коридор | София

“Млади момчета,които работят внимателно,перфектно,чисто и спазват срокове. Не са пияници,като всички по-стари майстори.Доволен съм и препоръчвам на всички,които искате да наемете свестни майстори.Благодаря Ви момчета и пак ще се видим.”

G - stroy отговори:

Благодаря ти, Жорка! Радвам се, че си останал доволен!

Константин Станчев преди 1 месец за Шпакловане на апартамент | София

“Много съм доволен от Дичо Илчевски. Страхотен професионалист. Препоръчвам го на всеки.”

Благодарим за оценката

Кирил Кирилов преди 4 месеца за Преградна стена от гипскартон и окачен таван | София

“Благодаря на Николай и неговия екип за прекрасно свършената работа. Всичко беше изпълнено според предварителната уговорка с отлично качество. Ако имате нужда от точни, коректни и отговорни изпълнители на вашия ремонт, фирма Ванива Строй е правилния избор.”

Николай Александров преди 4 месеца за Изграждане на сух под | Костинброд

“Много точни хора. Много бързо и качествено направиха ремонта. Огледът също беше на ниво.”

Мегасев ЕООД отговори:

Благодарим за отива.

Маргит Събева преди 5 месеца за Окачени тавани в кухня, баня и тоалетна | София

“Като цяло съм доволна, но в последното помещение ъгълът между тавана и стената не е направен добре, заради което леко е изцапана и стената.”

Бисер Дамяновски преди 6 месеца за Куфар от гипсокартон и лепене на полистиренови профили на таван | Костинброд

“Доволен съм, много добре се справиха. Нямаше никакви проблеми.”

Михаил преди 6 месеца за Лепене на гипсокартон на стени с квадратура | София

“Иво е коректен професионалист. Отзова се в деня, в който се чухме и свърши проекта бързо и отлично. Препоръчвам работата с него.”

Тодор Стоянов преди 7 месеца за Таван от гипсокартон на гредоред | София

“Много съм доволен. Съвестни хора и лесно се работи с тях. Качеството на работа ме устройва на 100%.”

Атанас Баев преди 7 месеца за Стена от гипсокартон | София

“Доволен съм от работата на този изпълнител.”

Защо да изберем сухо строителство за изпълнение на строителните ремонти?

Когато желанието ви или обстоятелствата налагат домът или офисът ви да бъдат преобразени бързо, но без съществени компромиси в качеството, сухото строителство е подходящото решение. С негова помощ стените и таваните придобиват търсения гладък ефект, без това да е съпроводено с продължително коригиране на неравности. Предимствата не спират дотук:   

 • Строителните ремонти, осъществени с помощта на сухото строителство, се извършват за по-кратко време, с по-малко средства и минимално количество строителни отпадъци.
 • Сухото строителство не зависи от сезоните, а при качествено изпълнение крайният резултат по нищо не отстъпва този при конвенционалното.
 • Ремонтните дейности, предвидени в сухото строителство, са адаптирани към всяка част от дома, като стени, под и таван. Различните негови вариации служат за топлоизолация, пожарозащита и звукоизолиране.

Какви са услугите, свързани със сухо строителство?

При наемане на специалист, който да осъществи изисквания от вас ремонт с този сравнително модерен способ, услугите, на които ще можете да разчитате са следните:

Сухо строителство - цени

Този начин на строително-ремонтни дейности често излиза по-изгодно, особено ще се касае до инвестицията във време. Ще си спестите доста и откъм почистване след майсторите, като се има предвид, че почти няма да останат отпадъци след намесата им. По отношение на цените, сухото строителство, също като конвенционалното, се изчислява на база материали, труд и обрабетвоема площ на квадратен метър. Споделените тук ценови стойности са ориентировъчни. За конкретна оферта е нужно да потърсите специалист.

 • Гипсокартонът, монтиран с конструкция от метал, ще ви излезе средно по 13 лв. на кв.м. Ако са включени материалите, стойността се вдига до около 30 лв. на кв.м. При вариант с лепене, цените за труд варират в диапазона 8-15 лв. на кв.м., а за труд + материали стига до 25 лв. на кв.м. Определяща е дебелината на гипсокартонените плоскости.
 • За труд по окачване на тавани ще е нужно да заплатите между 9 и 13 лв. на кв.м, с материалите - около 18-19 лв. на кв.м.
 • Цените за полагане на сухи подове са в порядъка на 18-20 лв. на кв.м.
 • Преградните стени попадат в ценивия отрязък от 20-30 лв. на кв.м., в зависимост от товв дали са включени мателиали.
 • Цените за обръщането на алуминиеви ъгли 5-7 лв. на л.м., докато за пластмасови ъгли са с около 2-3 лв. по-високи.

По какво да разпознаем подходящата оферта и какви материали се използват?

При строителни услуги, свързани със сухо строителство, съветваме да потърсите препоръчан изпълнител, който работи с доказани марки материали. Това е предпоставка и за качествено изпълнение. Ето защо е важно да предпочетете работа с доказани професионалисти и как да различите добрите оферти:

 • Макар гипсокартонът да е в основата на тази дейност, сухото строителство изисква още много материали, като окачвачи, профили и крепежни елементи. В случай че нямате нужната подготовка за боравене с тях, на практика е невъзможно да изпълните успешно замисления си проект.
 • Както всички други строителни ремонти, така и този крие своя особена технология и специфика. Поради тази причина не ви препоръчваме да се заемате с подобни ремонтни дейности сами.
 • Тъй като гипсокартонът предполага топлоизолация, именно по намаляването на сметките си и липсата на мухъл и плесен ще разпознаете качественото изпълнение на услугата.

Какво още е важно да знаем за сухото строителство и изисква ли то специални инструменти?

 • Гипсокартонът е един от най-използваните материали днес, защото е лек, екологичен и осигурява добра изолация. Гипсът от своя страна е напълно безвреден и от него могат да се изработват елементи с по-специфични размери и форми. При направата на преградни стени се използва метална или дървена носеща конструкция, върху която се полага гипсокартон. Позволява вграждане на електро и ВиК инсталации.
 • Стенните обшивки пък подсилват топло и звуко изолацията, като освен това скриват кабели и инсталации.
 • Сухите подове и окачените тавани са още един модерен и достъпен начин да изолирате жилището си, като при първите обаче основният под трябва предварително да бъде изравнен.
 • Строителните услуги с подобна технология изискват използването на специални измервателни и ръчни инструменти, окачвачи, профили, ленти и други. Качественото изпълнение на тези услуги зависи както от материалите, така и от коректността на изпълнителя.

Как MaistorPlus ви помага да откриете правилните специалисти за сухо строителство?

Чрез MaistorPlus можете да комуникирате директно с майстори, да разгледате техните оферти и репутация. Не губите време в проучване на обяви, а избирате бързо и лесно сред списъци с изпълнители, регистрирани близо до вас. Можете и директно да изпратите заявка чрез платформата, в която да опишете какви ремонтни услуги търсите. Какво още да очаквате:

 • Изпращането на ремонтен проект, в отговор на което получавате оферти, които да сравните, е напълно безплатно и не ви обвързва по никакъв начин;
 • Запознавате се с резултатите от работата на кандидатствалите специалисти, като разглеждате профилите им със завършени обекти;
 • Виждате репутациите на майстори и фирми, формирани на база рейтинг и оценки от клиенти преди вас;
 • Сами решавате да поканите ли някого на оглед и само ако договорените условия ви харесват, пристъпвате към наемане;
 • Имате възможност да споделите и своите впечатления от завършения ремонт, като оставите отзив в сайта.

Изберете с MaistorPlus опитен професионалист, като сравните офертите на доказани фирми и майстори! Заявете проект за сухо строителство!