Добре дошли на бизнес страницата на Качествен ремонт


Здравейте, казвам се Васил Тодоров и работя в строителството от 1998г. Занимавам се с вътрешни ремонти и довършителни дейности - сухо строителство, шпакловка, плочки, Вик, Ел.инсталации, боядисване и декорация. Целта на работата ми е перфектен краен резултат и доволен клиент.

Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Здравко Томов преди 29 месеца за Окачен таван за хол с лунички и скрито осветление | София

“Чудесно свършена работа! Васко влага много старание в работата си, перфекционист по природа. Благодаря”

Цветизар Гайдаров преди 30 месеца за Изграждане на преградна стена със светъл отвор за врата и | София

“Много съм доволен от работата на майстора! Препоръчвам го!”

преди 32 месеца за Окачен таван (гипскартон) + осветление на 2 кръга - LED + лунички | София

“Изключително доволен съм от работата свършена от Васко. Подхожда с огромно внимание към всеки детайл и изпипва всичко до най-малката подробност. Изключителен професионалист и перфекционист. Спазва сроковете, който е дал както и добре калкулира сумата за всичките си дейност още в началото, така че да няма "изненади" на финала. Обяснява как ще се случи всичко стъпка по стъпка на разбираем език, като при необходимост се впуска в повече детайли. Работи много организирано и стегнато, без да губи излишно време. Бих го препоръчал на всеки, който иска да се справи бързо с довършителните дейности, без компромиси в качеството.”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Работил съм на обекти в България, Холандия и Русия - предимно довършителни дейности. 

Имам натрупан опит от съвместната ми работа с десетки майстори в различни сфери на строителството - вътрешни и външни ремонти, ВИК проекти, укрепителни дейности, изграждане на конструкции. 

 

Осъществил съм не само професионално изготвени проекти, но и такива по идеи на клиента, които изникват в процеса на работа.

Предлагам професионално отношение, прецизна и качествена работа.

Специализация и квалификация


Специалист съм в тези дейности: - сухо строителство - шпакловки - боядисване и декорация - ремонт на баня - Вик, Ел. инсталация