Добре дошли в бизнес страницата на Качествен ремонт

Здравейте, казвам се Васил Тодоров и работя в строителството от 1998г. Занимавам се с вътрешни ремонти и довършителни дейности - сухо строителство, шпакловка, плочки, Вик, Ел.инсталации, боядисване и декорация. Целта на работата ми е перфектен краен резултат и доволен клиент.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Окачен таван за хол с лунички и скрито осветление, Сухо строителство | София

“Чудесно свършена работа! Васко влага много старание в работата си, перфекционист по природа. Благодаря” на 09 Dec 2017 от Здравко Томов.

Окачен таван (гипскартон) + осветление на 2 кръга - LED + лунички, Сухо строителство | София

“Изключително доволен съм от работата свършена от Васко. Подхожда с огромно внимание към всеки детайл и изпипва всичко до най-малката подробност. Изключителен професионалист и перфекционист. Спазва сроковете, който е дал както и добре калкулира сумата за всичките си дейност още в началото, така че да няма "изненади" на финала. Обяснява как ще се случи всичко стъпка по стъпка на разбираем език, като при необходимост се впуска в повече детайли. Работи много организирано и стегнато, без да губи излишно време. Бих го препоръчал на всеки, който иска да се справи бързо с довършителните дейности, без компромиси в качеството.” на 09 Oct 2017 от .

"Обръщане" на врата за баня, Врати и прегради | София

“Пое проекта , въпреки малкия му размер, като извърши работата изключително добре , съобразявайки се с всичките ми "капризи" .Препоръчвам!” на 07 Aug 2017 от Мадлен .

Цялостен ремонт на баня, Ремонт на баня | София

“Останахме изключително доволни от майстор Цецо. В последствие дори го наехме и за други проекти, които отново извърши перфектно!” на 16 Nov 2015 от Димитър .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Работил съм на обекти в България, Холандия и Русия - предимно довършителни дейности. 

Имам натрупан опит от съвместната ми работа с десетки майстори в различни сфери на строителството - вътрешни и външни ремонти, ВИК проекти, укрепителни дейности, изграждане на конструкции. 

 

Осъществил съм не само професионално изготвени проекти, но и такива по идеи на клиента, които изникват в процеса на работа.

Предлагам професионално отношение, прецизна и качествена работа.

Специализация и квалификация:

Специалист съм в тези дейности: - сухо строителство - шпакловки - боядисване и декорация - ремонт на баня - Вик, Ел. инсталация