Добре дошли на бизнес страницата на Магнит С ЕООД


Здравейте и добре дошли на страницата ми и моята бригада в MaistorPlus. На ваше разположение сме за качествено извършване на\вьтрешни\ проекти с плочки, гипс\боядисване\  електротехника и т.н.

Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Ася Недева преди 7 месеца за Шпакловане и боядисване на стая | София

“Перфектно изпълнение и качество на работа. Препоръчвам на всички, които държат работата да е изпълнена в срок и качествено.”

Борислав Костадинов преди 17 месеца за Цялостен ремонт, 60кв апартамент | София

“Навреме изпълни ремонта. Доволен съм.”

Димитър Русев преди 19 месеца за Ремонт в апартамент - шпакловака на стени и тавани, боядисване. | София

“Доволен съм от качеството на работа и от комуникацията със Северин. В общи линии направи всичко, за което се бяхме разбрали в много кратки срокове.Обяснява подробно предстоящите стъпки в ремонта и дава полезни съвети, за които не съм се сетил.
Препоръчвам го!”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


От повече от 10 години съм в сферата на строителството и ремонтните дейности. Имам натрупан опит в Германия, Холандия, Франция и Белгия като по специално в компания BBK -българо-белгийска компания.

Специализация и квалификация


Завършил съм средно специално - Техник -на сондови машини и съоражения. Практикувам дьлги години -сухо строителство в чужбина и Бьлгария.Моите клиенти ще кажат дали сьм коректен и  в какво сьм най-добьр.