Добре дошли в бизнес страницата на Магнит С ЕООД

Здравейте и добре дошли на страницата ми и моята бригада в MaistorPlus. На ваше разположение сме за качествено извършване на\вьтрешни\ проекти с плочки, гипс\боядисване\  електротехника и т.н.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Вътрешен ремонт на 4 стаи в апартамент старо строителство, Електроуслуги | София

“Доволна съм от изпълнението на моя проект - шпакловка и боядисване на стени и тавани в четири стаи. В процеса на работата се наложи да се изправят стените, да се оформят ъглите, а в едната стая беше направена и замазка на пода. Точно и в срок бяха изпълнени и други по-дребни, но важни за ремонта операции (например запълване на канали от прокарване на кабели). Може да се разчита на майстора!” на 06 Jan 2019 от Росица Ташева .

Влага по тавана, Изолация и Саниране | София

“Добре се справи човека, в лошото време се качваше по покриви с риск за живота си.
Бърза и точна оценка и работа с чалъм.”
на 17 Dec 2018 от Калоян Марков.

Цялостно шпакловане и боядисване на панелен апартамент, Боядисване и декорация | София

“Перфектно изпълнение. Цялостен ремонт на апартамент 3 стаи и кухня. Изравняване на стени, измазване, шпакловки, боядисване, гипскартон, електро, осветление, включително и къртене преди това и накрая почистване. Момчетата работят старателно и изпипват детайлите. Занимават се с всички дейности, вкл. закупуване, транспорт и качване на материали, като те занимават минимално.” на 11 Jun 2018 от Димитър .

Хол и антре за боядисване с латекс . Очакваме и вашето експертно мнение, Боядисване и декорация | София

“Здравейте, Беше постигнато споразумение за наемане на бригата на Северин. След уточнението, организацията беше много добра и се напраи ремонта в определения срок. Мога да споделя че майсторите се справиха с лекота със задачата като лично Ръководителя следеше за прецизността, дори се включваше в работния процес.
Навременно свърши ремонта , като всичко беше много добре направено. ”
на 06 Apr 2017 от Veseli .

1 щора за офис 146 х 190, Дограма и остъкляване | София

“Бърз, коректен и спазва срокове. Щората беше изработена, доставена и монтирана според уговорката.” на 26 Feb 2017 от Борис Санчес.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

От повече от 10 години съм в сферата на строителството и ремонтните дейности. Имам натрупан опит в Германия, Холандия, Франция и Белгия като по специално в компания BBK -българо-белгийска компания.

Специализация и квалификация:

Завършил съм средно специално - Техник -на сондови машини и съоражения. Практикувам дьлги години -сухо строителство в чужбина и Бьлгария.Моите клиенти ще кажат дали сьм коректен и  в какво сьм най-добьр.