Добре дошли на бизнес страницата на Магнит С ЕООД


Здравейте и добре дошли на страницата ми и моята бригада в MaistorPlus. На ваше разположение сме за качествено извършване на\вьтрешни\ проекти с плочки, гипс\боядисване\  електротехника и т.н.

Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Ремонт

Генерален ремонт

Проект от начало до край

Последни мнения от клиенти:

Борислав Костадинов преди 8 месеца за Цялостен ремонт, 60кв апартамент | София

“Навреме изпълни ремонта. Доволен съм.”

Димитър Русев преди 10 месеца за Ремонт в апартамент - шпакловака на стени и тавани, боядисване. | София

“Доволен съм от качеството на работа и от комуникацията със Северин. В общи линии направи всичко, за което се бяхме разбрали в много кратки срокове.Обяснява подробно предстоящите стъпки в ремонта и дава полезни съвети, за които не съм се сетил.
Препоръчвам го!”

Камен Димитров преди 16 месеца за Освежаване на апартамент | София

“Поръчката включваше сваляне на тапети, изравняване на стени и под, пребоядисване, измазване около врати/прозорци след смяна, поставяне на ламинат и др. Северин беше, много отзивчив и отговорен, дава изключително добри предложения и решения за изпълнението на детайли, справи се в срок, въпреки че се появиха допълнителни дейности свързани с проекта. След приключване организира извозването на боклук и цялостното почиване на апартамента. Останахме изключително доволни. Предстои ни друг малък проект, който отново възнамеряваме да възложим.”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


От повече от 10 години съм в сферата на строителството и ремонтните дейности. Имам натрупан опит в Германия, Холандия, Франция и Белгия като по специално в компания BBK -българо-белгийска компания.

Специализация и квалификация


Завършил съм средно специално - Техник -на сондови машини и съоражения. Практикувам дьлги години -сухо строителство в чужбина и Бьлгария.Моите клиенти ще кажат дали сьм коректен и  в какво сьм най-добьр.