Добре дошли в бизнес страницата на Антон Грънчаров

Строителен техник със екип от майстори извършва комплексни и частични ремонти на жилища ,офиси и магазини ,също така и довършителни работи в новото строителство.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Освежаване на апартамент / пребоядисване на стени и тавани /, Боядисване и декорация | София

“Качествено и професионално изпълнение до най-малкия детайл. Лесна и приятна комуникация с г-н Грънчаров и неговия екип. Предсрочно изпълнение на поставената задача и предаване на обекта в перфектно почистен вид. При всички случай бих използвал отново неговите услуги. Отлично съотношение цена–качество. Благодаря и успех!” на 02 May 2018 от Петко Тодоров.

Шпакловане на хол, Боядисване и декорация | София

“Добре свършена работа по шпакловане на хол.” на 22 Jan 2018 от Лили . Антон Грънчаров отговори:
Благодаря Лили , ако имате нужда от съдействие за бъдещи ремонти ще ми бъде приятно пак да работим с вас.Поздрави в къщи.

Циклене на паркет, Паркет и ламинат | София

“Изпълнителят извърши работата качествено, справи се супер! Препоръчвам!” на 01 Nov 2017 от Ana .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

В периода от 1986 до 1995 година ,работих на различни длъжности : геодезист, технически ръководител,началник обект в Минстрой и Геопланпроект . От 1995 година до сега без прекъсване се занимавам с ремонтни и довършителни работи .

Специализация и квалификация:

Екипа ни се състои от опитни майстори с различни кфалификации и умения и обхваща на практика всички видове строително-монтажни работи .