Добре дошли в бизнес страницата на BI-EM stroi

Здравейте, ние сме строителна бригада, която държи на бързина качество и коректност!

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Ремонт на покрива, Покривни услуги | София

“Ники Янакиев е изключително добър професионалист и с изключителен подход към клиента. Респективно съобразява финансите с клиента, като благодарение на дългогодишния си опит бях използвани различни отстъпки. Работата беше извършена в изключително кратки срокове, без това да е за сметка на качеството. Г-н Янакиев се ангажира с допълнителни дейности, свързани с ремонт на къщата без да се облагодетелства финансово за тях. Бяха извършени дребни ремонтни дейности като подарък. Бих препоръчала г-н Янакиев и неговата бригада на всеки, който иска да бъде ремонта експедитивен и да получи изключително добро отношение.” на 26 Mar 2018 от Администратор от М+.

ВиК, боядисване, шпакловка, плочки, Ремонт на баня | София

“Много сме доволни от Ники. Свърши всичко за което се бяхме договорили на цената за която се бяхме разбрали. Шпакловане, боядисване, плочки на пода в баня, стълбище и коридор, ремонт на ВиК, електро, монтиране на луни и др. Излязоха малко допълнителни неща които бяха свършени също. Цените са добри за София. Ники и неговата бригада работи бързо, с много разбиране, чисто, като прави подаръци дребни неща като монтиране на луни и почистване. След като приключи всичко свети. Със сигурност ще го наема пак при следващ ремонт.” на 23 Dec 2017 от Антоанета Кондева.

Ремонт на спалня, Сухо строителство | София

“Останахме много доволни! Момчетата работят бързо и качествено, горещо ги препоръчвам на всеки, който има нужда от някакъв вид ремонт!” на 27 Nov 2017 от .

Ремонт на баня, Ремонт на баня | София

“Доволна съм от майстор Ники. Помогна ни да си изберем фаянса за банята. Завърши банята за няколко дни. Работи бързо и точно.” на 14 Sep 2017 от Полина .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

15 години се занимавам със строителство, целта ми е клиентите да са доволни винаги!

Специализация и квалификация:

Боя

Шпакловка

Гипскартон