Добре дошли на бизнес страницата на BI-EM stroi


Здравейте, ние сме строителна бригада, която държи на бързина качество и коректност!

Стандартна иконка за категория Покривни услуги Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Димитрова преди 13 месеца за измазване шпакловка на помещение 4м на 3м + обръщане на прозорец | София

“* Това което ми направи първо добро впечатление е, че Ники е точен по отношение на времето. Идва на работа когато сме се разбрали и спази уговорката и сроковете на които си стиснахме ръцете. Направи всичко по силите си и още малко за да свърши проекта в желания от мен срок!
* Предложи ми добри цени и си позволих да добавя още няколко неща към проекта.
*Комуникацията е добра и се съобразява и уважава желанията на клиента.
*Ники работи отдадено и прецизно, като дори оправи по своя инициатива някои детайли за своя сметка за да доизпипа нещата!

Бих наела отново бригадата на Ники!”

Администратор от М+ преди 28 месеца за Ремонт на покрива | София

“Ники Янакиев е изключително добър професионалист и с изключителен подход към клиента. Респективно съобразява финансите с клиента, като благодарение на дългогодишния си опит бях използвани различни отстъпки. Работата беше извършена в изключително кратки срокове, без това да е за сметка на качеството. Г-н Янакиев се ангажира с допълнителни дейности, свързани с ремонт на къщата без да се облагодетелства финансово за тях. Бяха извършени дребни ремонтни дейности като подарък. Бих препоръчала г-н Янакиев и неговата бригада на всеки, който иска да бъде ремонта експедитивен и да получи изключително добро отношение.”

Антоанета Кондева преди 32 месеца за ВиК, боядисване, шпакловка, плочки | София

“Много сме доволни от Ники. Свърши всичко за което се бяхме договорили на цената за която се бяхме разбрали. Шпакловане, боядисване, плочки на пода в баня, стълбище и коридор, ремонт на ВиК, електро, монтиране на луни и др. Излязоха малко допълнителни неща които бяха свършени също. Цените са добри за София. Ники и неговата бригада работи бързо, с много разбиране, чисто, като прави подаръци дребни неща като монтиране на луни и почистване. След като приключи всичко свети. Със сигурност ще го наема пак при следващ ремонт.”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


15 години се занимавам със строителство, целта ми е клиентите да са доволни винаги!

Специализация и квалификация


Боя

Шпакловка

Гипскартон