22 оставени мнения от 33 извършени проекти
4.95 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Димитър преди 4 месеца за Проект за цялостен ремонт на къща | Радомир

“Ники и бригадата му свършиха чудесна работа! Всичко, което бяхме обсъдили като изпълнение беше изпълнено в срок и с много добро качество.
Комункацията беше лесна и нямаше нужда ние да се занимаваме с нищо допълнително. Къртенето, закупуването на метериали и почистването след приключването, беше изцяло поето от изпълнителя.
Със сигурност ще потърсим Ники при нужда и за бъдещи проекти.”

Петя Ралчева преди 28 месеца за Ремонт на баня | София

“Изключително доволна съм, точен, коректен, професионалист приключи всичко по- рано от колкото се бяхме разбрали .”

Виж снимки
Мануела преди 33 месеца за Ремонт на баня | Долна Баня

“Благодарна съм на Ники и бригадата му за всичката работа, която свършиха в къщата - ремонт на баня, стълбище, стаи, сглобяване на мебели... Дори избра всичко необходимо за обзавеждането вместо мен! Доверих му се в избора на материали и цветове и останах много доволна! Дори като подарък получихме красиви пердета и освежаване на стените на две стаи! Препоръчвам го на всички, които търсят качество и коректност! Благодаря, Ники!”

преди 57 месеца за измазване шпакловка на помещение 4м на 3м + обръщане на прозорец | София

“* Това което ми направи първо добро впечатление е, че Ники е точен по отношение на времето. Идва на работа когато сме се разбрали и спази уговорката и сроковете на които си стиснахме ръцете. Направи всичко по силите си и още малко за да свърши проекта в желания от мен срок!
* Предложи ми добри цени и си позволих да добавя още няколко неща към проекта.
*Комуникацията е добра и се съобразява и уважава желанията на клиента.
*Ники работи отдадено и прецизно, като дори оправи по своя инициатива някои детайли за своя сметка за да доизпипа нещата!

Бих наела отново бригадата на Ники!”

преди 72 месеца за Ремонт на покрива | София

“Ники Янакиев е изключително добър професионалист и с изключителен подход към клиента. Респективно съобразява финансите с клиента, като благодарение на дългогодишния си опит бях използвани различни отстъпки. Работата беше извършена в изключително кратки срокове, без това да е за сметка на качеството. Г-н Янакиев се ангажира с допълнителни дейности, свързани с ремонт на къщата без да се облагодетелства финансово за тях. Бяха извършени дребни ремонтни дейности като подарък. Бих препоръчала г-н Янакиев и неговата бригада на всеки, който иска да бъде ремонта експедитивен и да получи изключително добро отношение.”

преди 75 месеца за ВиК, боядисване, шпакловка, плочки | София

“Много сме доволни от Ники. Свърши всичко за което се бяхме договорили на цената за която се бяхме разбрали. Шпакловане, боядисване, плочки на пода в баня, стълбище и коридор, ремонт на ВиК, електро, монтиране на луни и др. Излязоха малко допълнителни неща които бяха свършени също. Цените са добри за София. Ники и неговата бригада работи бързо, с много разбиране, чисто, като прави подаръци дребни неща като монтиране на луни и почистване. След като приключи всичко свети. Със сигурност ще го наема пак при следващ ремонт.”

преди 76 месеца за Ремонт на спалня | София

“Останахме много доволни! Момчетата работят бързо и качествено, горещо ги препоръчвам на всеки, който има нужда от някакъв вид ремонт!”

преди 79 месеца за Хидроизолация на плоска тераса 70м2 | Банкя

“Добре свършена работа в срок!”