1. Сухо строителство 7 извършени проекта

По специално в сферата на таван в баня. преградна стена, сух под, лепене на гипсокартон, окачен таван от гипсокартон.

Виж мнения

2. Шпакловки

По специално в сферата на варосване, гипсова шпакловка, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, шпакловка върху гипсокартон, шлайфане, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, финна шпакловка, шпакловка с гипсово лепило и финно, шпакловка 2 ръце по стени и тавани.


3. Боядисване и декорация 4 извършени проекта

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, машинно боядисване с блажна боя, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята.

Виж мнения

4. Ремонт на баня 9 извършени проекта

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, частичен ремонт на баня, проектиране на баня, къртене на баня.

Виж мнения

5. Покривни услуги 4 извършени проекта

По специално в сферата на ремонт на тавани. изграждане на нова дървена конструкция, отпушване на водосточни тръби и улуци, монтаж на улуци, ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, водосточни системи, хидроизолация на покриви, изграждане на покриви.

Виж мнения

6. ВиК Услуги

По специално в сферата на отпушване на шахти, почистване на септични ями, вик-външно проектиране, течове, аварии, вик-вътрешно проектиране, отпушване на щрангове, всички подкатегории, отпушване на мивки, отпушване на сифони, изграждане на вик инсталация, лепене на тръби, отпушване на канали.


7. Хидроизолация

По специално в сферата на грундиране на цялата основа с битумен грунд, почистване на покривна площ, усилен воалит без посипка, полизол с минерална посипка, усилен воалит с посипка, хидроизолация с изомакс, газопламъчно залепване на един пласт усилен воалит с посипка, течна хидроизолация, хидроизолация с два пласта битумна мушама, рулонна хидроизолация, хидроизолация с един пласт битумна мушама, хидроизолация под плочки, хидроизолация на плоски покриви, две ръце с лента по ръбовете, хидроизолация с хидроизолационна мембрана.