Добре дошли на бизнес страницата на Васил Михайлов


Предлагаме високо ниво на работа в сферата на довършителните работи. Всеки наш служител е специализиран и с дългогодишен опит в строителството, което спестява време, усилия и главоболия в търсене на различни майстори.

Стандартна иконка за категория Сухо строителство Сухо строителство е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


снимка 1.5

две стилни бани

две стилни бани направени с голяма прецизност!

Последни мнения от клиенти:

Михаил Бураджиев преди 24 дни за Блокирала външна ролетна щора | Пловдив

“Отлична работа! Пропэръчвам го и пак бих работил с него!”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Доверете се на хора със стаж над 15години в строителството. Екипът ни ви гарантира висококачествено професионално обслужване съобразено с вашите изисквания и нужди.

Специализация и квалификация


Предлагаме строителство до ключ или следните услуги: -шпакловка (фина гипсова шпакловка, гипсова шпакловка с мрежа, шпакловка с теракол + мрежа) -боядисване на стени и тавани -полагане на грунд преди боядисване -монтаж на гипсокартон (изграждане на преградни стени, пред стенни обшивки, изграждане на фигури, куфари и окачени тавани -лепене на гипсокартон -скрито осветление, монтаж на лунички и др. -лепене на тапети -Ел. Услуги -ВиК (Монтаж на душ кабини, смяна на части по водопровода или канализацията, смяна на спирателни кранове ) -полагане на фаянс, теракота, гранитогрес -монтаж на бойлери, тоалетни казанчета, огледала, душ кабини, душове и др. -вътрешна и външна топлоизолация -монтаж на ламиниран паркет -монтаж на окачен таван за баня -лепене на декоративен камък и мн. др.