Добре дошли на бизнес профила на Васил Михайлов


Предлагаме високо ниво на работа в сферата на довършителните работи. Всеки наш служител е специализиран и с дългогодишен опит в строителството, което спестява време, усилия и главоболия в търсене на различни майстори.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Едуард преди 31 месеца за Ремонт на апартамент | Пловдив

“Искам да предам искрената си благодарност и да пожелая много здраве и просперитет на ръководителя на фирмите Василий и на всички, които срещнах по време на ремонта на жилището - Гоша, Васил, Апостол, Бисер.
Ако искате да получите къщата на мечтите си, значи сте тук.
Ако искате думата на клиента да бъде закон за изпълнителя, тогава сте тук.
Ако искате да се доверите на работата на професионалисти, вие сте тук.
Това не е реклама. Това е видът на старец.
Благодаря ти за труда, за първия дом. България не ме разочарова и се сближи още повече.
Едуард Йелчин , Пловдив, пенсионер от Украйна.”

Виж снимки
Петко преди 36 месеца за Ремонт на кухня | Пловдив

“Много сериозен и отговорен. Спази обещания срок и изпълни всички дейности перфектно, въпреки многобройните нови изисквания от моя страна. Препоръчвам без никакво съмнение. Със сигурност бих го наел за следващ проект.”

Емилия преди 38 месеца за Монтаж на таванна ламперия | Пловдив

“Много съвестни. Високо качество на изпълнената работа. Предлагат сключване на договор и безплатен оглед.Препоръчвам.”

Виж всички мнения

Опит


Доверете се на хора със стаж над 15години в строителството. Екипът ни ви гарантира висококачествено професионално обслужване съобразено с вашите изисквания и нужди.

Специализация и квалификации


Предлагаме строителство до ключ или следните услуги: -шпакловка (фина гипсова шпакловка, гипсова шпакловка с мрежа, шпакловка с теракол + мрежа) -боядисване на стени и тавани -полагане на грунд преди боядисване -монтаж на гипсокартон (изграждане на преградни стени, пред стенни обшивки, изграждане на фигури, куфари и окачени тавани -лепене на гипсокартон -скрито осветление, монтаж на лунички и др. -лепене на тапети -Ел. Услуги -ВиК (Монтаж на душ кабини, смяна на части по водопровода или канализацията, смяна на спирателни кранове ) -полагане на фаянс, теракота, гранитогрес -монтаж на бойлери, тоалетни казанчета, огледала, душ кабини, душове и др. -вътрешна и външна топлоизолация -монтаж на ламиниран паркет -монтаж на окачен таван за баня -лепене на декоративен камък и мн. др.