804 Майстори и фирми за къртене

За разбиването на стени - при нас заявка направи!

По-сериозното преустройство на всяко жилище предполага събаряне на някоя и друга стена, което да разшири дадена стая например. Тази сложна задача оставете в ръцете на квалифицирани къртачи, с помощта, на които ще избегнете опасни рискове у дома. Със съдействието на MaistorPlus ще намерите подходящ изпълнител за къртене, като преди това можете да разгледате неговия профил и оценки за работата му от потребители. И всичко това - напълно безплатно и без обвързване.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Профилна снимка - Борис Димитров
онлайн преди 17 часа

BORIS-ELECTRIC ремонти А до Я

91 извършени проекта

Последно мнение за "Изграждане на стена от гипсокартон и настилка от гранитогрес":

"Доволен съм. Много коректен и качествен изпълнител."
Профилна снимка - Иво Методиев
онлайн преди 2 часа

Иво Методиев

VIP

53 извършени проекта

Последно мнение за "Изкъртване на настилки, бутане на 2 стени":

"Мога само да препоръчам Иво, свърши отлична работа и си разбира от замазките. Първоначално търсех само къртене и извозване и уж имах майстор който да продължи с граденето, но в последствие реших той д ... "
avatar_59394_84335876955.jpg
онлайн преди 33 минути

Андрей

27 извършени проекта

Последно мнение за "ВиК услуги":

"Бързо и точно се справи с ремонта! Препоръчвам!"
avatar_17732_88756969758.jpg
онлайн преди 4 часа

Васил Василев

81 извършени проекта

Последно мнение за "Къртене на стена, отвор 40x40":

"Бързо, точно, качествено и чисто свършена работа. Г-н Василев и колегата му пристигнаха точно в уречения час, определихме обхвата на работата и как ще бъде по-добре да бъде изпълнена. По време на раб ... "
avatar_20767_14098348097.jpg
онлайн преди 8 часа

Тош ремонТ

42 извършени проекта

Последно мнение за "Къртене и още":

"Бързи, точни, работят прецизно и спазват срокове. Рядко се попада на такива майстори. Препоръчвам."
Стандартна иконка за категория Изолация и Саниране
онлайн преди 1 час

Майстор Димитров

51 извършени проекта

Последно мнение за "Обезопасяване стена от къща с мрежа":

"Доволни сме от извършената работа, много бързо и коректно!"
Профилна снимка - Georgi Georgiev
онлайн преди 20 часа

Georgi Georgiev

5 извършени проекта

Последно мнение за "Преместване на контакти":

"Всичко беше точно и навреме."
Стандартна иконка за категория ВиК Услуги
онлайн преди 44 минути

Sasho

37 извършени проекта

Последно мнение за "Изчистване и ремонт на мазе":

"Момчетата се справиха много бързо и точно, препоръчвам ги! Заявката беше изпълнена частично, без ремонтната част и дограмата."
Стандартна иконка за категория Транспортни услуги
онлайн преди 7 дни

Ремонтни дейности

12 извършени проекта

Последно мнение за "Монтаж на щори":

"Доволна съм."
avatar_31454_67846197775.jpg
онлайн преди 2 дни

Д - А 11 ЕООД

VIP

16 извършени проекта

Последно мнение за "Остъкляване на тераса":

"Добро изпълнение, доволен съм!"

Оставени мнения за Кърти, чисти, извозва:

Иван Гигов преди 1 месец за Изкъртване на настилки, бутане на 2 стени | София

“Мога само да препоръчам Иво, свърши отлична работа и си разбира от замазките. Първоначално търсех само къртене и извозване и уж имах майстор който да продължи с граденето, но в последствие реших той да прави всичко. Полагане на нов теракот в целия апартамент, плочки 60*120 см, 18,5 кг. тежи всяка плоча. Опр. не беше лесно за майстора, но ги направи. Ако се занимавате с ремонти, ви гарантирам, че повечето майстори ще се откажат в момента в който чуят размера. Най-важното е, че след като мине окончателното плащане, пак можете да го намерите по телефона и да дойде да отстрани някоя и друга дребна забележка, а това е нещо което е много рядко срещано в наши дни.”

Иван Минев преди 1 месец за Почистване на мазе и извозване на отпадъците | София

“Наех Иво и екипът му за почистване на мазе в ЕПК блок от непотребни вещи. Бригадата дойде точно на време. Любезни и приветливи. Изпълниха всичко както беше уговорено и ми дадоха съвет как да бъде извършен / предложиха ми да извършат последващ ремонт на помещението. Почистиха (изметоха и измиха) след себе си и оставиха общите части по-чисти от колкото преди работата. Справиха се в рамките на няколко часа. Със сигурност бих се обърнал към тях отново.”

Александър Савчев преди 3 месеца за Изкъртване на отвор за интериорна врата | София

“Много съм доволен - свършиха всичко точно, чисто!”

Ева Коцева преди 3 месеца за Преместване на контакти | София

“Всичко беше точно и навреме.”

Стефан Кирилов преди 4 месеца за Разбиване на вътрешна стена и други дейности | София

“Добре свършена работа в срок и без промени в първоначалната оферта. Възникнаха проблеми по време на ремонта, но Иво намери човек, който да ги разреши, така че всичко се случи както трябва, в крайна сметка.
Комуникацията беше лесна и приятелска. Препоръчвам”

Павел Стоянов преди 6 месеца за Извозване на строителни отпадъци | София

“Учтиви, любезни, свършиха работа!”

Мария Радева преди 6 месеца за Почистване и извозване на строителни отпадъци | София

“Бързо и адекватно свършена работа.”

Красимира Илиева преди 6 месеца за Изкъртване на теракота +извозване+замазка | София

“Много съм доволна от Асен Асенов и бригадата му.Отклинаха веднага. Дойдоха навреме,дори подраниха.Съобразиха програмата си с нашето свободно време.Помогнаха ни за проблем,който не им влизаше в дейностите,за които се бяхме договорили.Допитваха се за всичко.Работиха добре и чисто.
Ако ми се наложи,отново бих се обърнала към тях.”

Даниела преди 8 месеца за Къртене на подиум от тухли в баня | София

“Лесна комуникация с Иво.Винаги се обажда преди да дойде,точен е.Работят бързо,чисто и експедитивно.Спазва уговорките.Изкъртиха старата баня и изнесоха над 100 торби с боклуци.Препоръчвам!”

Адриан преди 9 месеца за Премахване на бетонна пътека | София

“Изключително коректена, перфектна и организирана бригада. Асен е оптимизирал процеса и всичко стана по-бързо от очакваното. Благодаря!”

Кога и защо ни е необходимо къртене?

 • При промяна на архитектурния план на сгради или погрешно изпълнен такъв, се налага събарянето на някои стени. Точно в тази професионална ниша са намерили своето място къртачните услуги, които ви помагат да разрушите ненужните части от бетон у дома, без да поемате прекомерни рискове,
 • Много често при основен ремонт на банята се налага премахването на плочките, което неминуемо води и до къртене. Опитните къртачи знаят, че не всички видове стени могат да бъдат променяни, а всеки погрешен ход може да застраши устойчивостта на цялата сграда.
 • Услугата „кърти, чисти, извозва” се използва и при необходимо разрушаване на опасни сгради, козирки, навеси и други.

Как да изберем подходящ изпълнител за къртене и не можем ли да се справим сами?

 • Събарянето на стени трябва да се извършва под стриктния контрол на специалист. Силно непрепоръчително е да се захващате с тази задача сами, защото некомпетентната работа крие сериозен риск за вашето здраве.
 • Отговорните и надеждни къртачи винаги се консултират с инженер преди да преминат към изпълнение на проекта от гледна точка на сигурността на сградите.
 • Обикновено при разбиването на стари сгради, в които няма електричество, необходимо за къртачните услуги, фирмите и майсторите се ангажират с осигуряването на такова.
 • Изберете изпълнител, който е наясно с разпоредбите, касаещи изхвърлянето на строителни отпадъци и биоотпадъци. То не може да се извършва в обикновените контейнери за смет, а само на специализирани сметища с помощта на здрави чували.

Какво включва услугата „кърти, чисти, извозва” и какво още трябва да знаем?

 • Обикновено къртенето е част от по-голямата услуга кърти, чисти, извозва. Това ще рече, че изпълнителят поема грижата по премахването на строителни отпадъци и биоотпадъци, като предлага и извозване на мебели.
 • За качествено изпълнение на услугата, къртачите използват хидравлични и други уреди, машини за рязане на бетон, бормашини, перфоратори и много други.
 • Важно е да знаете, че разрушаването на някои части от помещения може да навреди на якостта и сигурността на целия обект.
 • Цените за тази услуга варират в зависимост от вида на бетона и стените, но най-често те са между 80 и 200 лв/куб.м.
 • Някои фирми предлагат и отстъпки за редовни клиенти или по-големи обекти. Качеството на къртачните услуги е важен фактор за доброто преустройство на цялото жилище.

Независимо дали ще сливате помещения чрез разбиване на междинна стена или искате по-голям прозорец за дневната, за всеки подобен проект трябва да намерите квалифицирани къртачи, на които можете да разчитате. Спестете си несполучливите опити на случайни специалисти като направите заявка в MaistorPlus. Тя гарантирано ще ви осигури достъп до профилите на фирми и майстори, както и оценки за тяхната дейност от клиенти. До 24 часа след пускането на заявка ще получите оферти от специалисти, сред които да откриете подходящото решение за вас и вашия дом! Направете заявка за къртене!

Знаете ли, че... "Нуждаете се от услугите на фирма, която предлага къртене, чистене и извозване на отпадъци? Направете заявка в MaistorPlus и свободните към момента специалисти сами ще се свържат с Вас. Знаем, че за Вас е важно услугата да е извършена качествено, коректно, в срок и на разумна цена. Не губете време сами да се ориентирате сред множеството предложения. Оставете ни да Ви помогнем. Разполагаме с над 1300 регистрирани майстори и фирми и система, чрез която да опишете какво Ви трябва.

Заявете ремонт и майсторите сами ще се свържат с Вас:

 • Проверете техните профили, към всеки от тях има отзиви на клиенти;
 • Информирайте се дали разполагат с необходимата техника;
 • Поискайте да Ви дадат срок и цена за изпълнение на поръчката;
 • Позволете им да направят оглед на терена

Това е начинът да изберете най-подходящата фирма или майстори за къртене, чистене и извозване.

Заявете ремонт безплатно!