192 Майстори и фирми за къртене

По-сериозното преустройство на всяко жилище предполага събаряне на някоя и друга стена, което да разшири дадена стая например. Тази сложна задача оставете в ръцете на квалифицирани къртачи, с помощта, на които ще избегнете опасни рискове у дома. Със съдействието на MaistorPlus ще намерите подходящ изпълнител за къртене, като преди това можете да разгледате неговия профил и оценки за работата му от потребители. И всичко това - напълно безплатно и без обвързване.

За разбиването на стени - при нас заявка направи!

Заяви проект

Фирми за къртене от България

 • ВИТА 2015 ЕООД · Специализирана фирма · Къртене

  член от 14.05.2015.

  В днешно време конкуренцията в нашият бранш е доста сериозна и е доста трудно да пробиеш на пазара и да наложиш името си.Ето защо за нас е изключително важно клиента да остане повече от доволен.Умеем да вникваме и в най-малките детайли и се гордеем с подбран екип от професионалисти!

  ВИТА 2015 ЕООД работи в категория Фирми за къртене от София, Фирми за събаряне на сгради и други.

  Последно оставена оценка:

  "От фирма Вита 2015 ЕООД направиха ремонт на половината ми апартамент. Това включваше зидане на тераса и обособяването й на кухня чрез барплот. Монтиране на дограма,изграждане на водопровод и ел. инсталация. Монтиране на преградна стена в хола, сводове в получения нов коридор,смяна на водопроводна и ел. инсталация, гипскартон и минерална вата на таваните,шпакловка и латекс на стените,плочки в малката тоалетна и килера. С инж. Иван Иванов се комуникира лесно и приятно. Той ми беше в неоценима помощ при избистрянето на идеите за визията на жилишето ми. Екипът му е от способни и отлични майстори, които всеки ден почистваха след себе си. Имаше известно забавяне от няколко дни за крайния срок, но по-скоро то се получи от климатичните условия и допълнителната ремонтна дейност,която пожелах да свършат. Все пак ремонта се извърши през месец февруари. Шпакловките и замазките се нуждаят от време за да изсъхнат. Много съм доволна. Отлично свършена работа."
  -> Покани за проект
 • As-Stroi · Майстор на свободна практика · Къртене

  член от 04.07.2014.

  Ние сме на пазара повече от 10 години. Предметът на дейност на нашата фирма е строителство и ремонт на покриви, извършване на вътрешни ремонти на строителни обекти. В нашата дейност са включени и извършването на интериорни ремонти и довършителни дейности за вашия дом или офис.

  As-Stroi работи в категория Фирми за къртене от Пловдив, Фирми за събаряне на сгради и други.

  Последно оставена оценка:

  "Много коректни и точни! Доволни сме от работата им!"
  -> Покани за проект
 • Ивета Билд ЕООД · Специализирана фирма · Къртене

  член от 05.12.2012.

  Ние сме малка фирма за строително-ремонтни дейности. Нашите принципи са: ангажираност към клиента; навременно и качествено изпълнение на строителните работи; стремеж към усъвършенстване.

  Ивета Билд ЕООД работи в категория Фирми за къртене от София, Майстори и фирми за къртене и други.

  Последно оставена оценка:

  "Бърза работа. Добро качество при залепване на тапетите, задоволително на боядисването. Необосновано високи цени за постигнатия резултат."
  -> Покани за проект
 • Препоръчани изпълнители за Къртене очакват вашите запитвания!

  Разгледайте мнения от предишни техни клиенти и спестете време в проучвания като заявите проект напълно безплатно!

  Заяви проект
 • Master Tomov · Майстор на свободна практика · Къртене

  член от 06.01.2015.

  За нас е удоволствие и привилегия да Ви бъдем полезни. Ние извършваме ремонт на ВИК инсталации, монтаж на ВИК оборудване. Къртене, пробиване на отвори,монтаж с дюбели Монтаж на аспиратор и прекарване на въздуховодите навън. Цялостен ремонт на кухни включващ прекарване на водопровод,канализация, силово ел захранване и др. Отделяме особено внимание на детайлите.

  Master Tomov работи в категория Фирми за къртене от София, Специалисти за демонтаж и други.

  Последно оставена оценка:

  "Доволен съм от свършената работа и препоръчвам."
  -> Покани за проект
 • Термо Лидер ООД · Специализирана фирма · Къртене

  член от 20.06.2016.

  Фирма Термо Лидер ООД е достоен партньор за всеки строителен проект, особено в сферата на топлоизолацията. Нашите майстори специалисти с дългогодишен опит гарантират коректна и професионална работа с отлични крайни резултати. Като допълнение Термо Лидер ООД предлага строителни материали на конкурентни цени и транспорт до всяка точка на България. Ние се стараем да Ви осигурим еднократно комплексно решение за всеки строителен проект, като бъдем Вашият изпълнител от началото до края.

  Термо Лидер ООД работи в категория Фирми за къртене от Варна, Работници за почистване след ремонт и други.

  Последно оставена оценка:

  "Работата беше извършена бързо и качествено, според моите очаквания. Много съм доволен!"
  -> Покани за проект
 • "СТРОЙ ПЕРФЕКТ БГ" ЕООД · Ръководител на бригада · Къртене

  член от 06.07.2012.

  Stroi-Perfekt е в областа на качествените строително ремонтни дейности с доказан опит. Може да разчитате на нашия професионализъм и коректност. Нашите цели са да Ви предоставим КАЧЕСТВЕНА РАБОТА и за нас ще е удоволствие да Ви помогнем!

  "СТРОЙ ПЕРФЕКТ БГ" ЕООД работи в категория Фирми за къртене от София, Фирми за събаряне на сгради и други.

  Последно оставена оценка:

  "Изключително сме доволни от работата на Христо и неговия екип! Момчетата работиха много чисто, организирано и темпово! Свършиха всичко два дни преди крайния срок, за който се договорихме, при това срещу много разумно заплащане. Христо ни съветваше за всичко, даваше ни идеи как да се направят детайлите и свърши доста дошълнителни дребни работи, които промениха към много по- добро визията на двора около къщата ни! Препоръчвам смело Строй Перфект! Аз със сигурност ще използвам пак услугите им!"
  -> Покани за проект
 • 192 Фирми за къртене са регистрирани в платформата MaistorPlus.

  Получете оферти и сравнете цени напълно безплатно!

  Заяви проект
 • Васил Василев · Майстор на свободна практика · Къртене

  член от 25.02.2014.

  От 17 години се занимава професионално със строителни ремонти и реставрация. Дългогодишен опит и традиции, съчетан с актуалното и модерното в строителството.

  Васил Василев работи в категория Фирми за къртене от София, Къртачи и други.

  Последно оставена оценка:

  " Като всеки майстор и с този нямаше проблем когато се разбрахме какво да се свърши. Разбрахме се да извърли боклука от двора. Да изреже няколко малки дървета и да прекопае двора. Единственото което исках е да запази един лешник. Допълнително се разбрахме да шпаклова две стени на една тоалетна, да монтира една врата на тоалетната и да боядиса тоалетната. Тоалетната е 1.5кв. Боклука беше от строителни отпадъци и дървета и изрезки от двора. Това всичкото трябваше да се изхвърли. Какво се случи. Изрезките от дърветата по двора бяха запалени. Обаче една част от тях стой зарита от насип, който беше разстлан и обработен върху запаления боклук. Двора не беше прекопан. А обяснението беше.....толкова можем ....след което премина..... в не сме се разбрали. За сметка на това обаче лешника които трябваше да остане....беше изцяло и добре отрязан. За тоалетната също не сме се били разбрали...оказа се че трябвало да я боядиса половината. А за цялата трябвало да дам още 300лв. Боядисването което е направил е на петна и то три ръце. Вратата трябва да се реже защото никаква настилка не може да се сложи на пода. Сега отново трябва да се изхвърли огнището което е около 2м диаметър и трябва да разривам боклука под насипа. Като цяло нищо не е както очаквах. Единственото което свърши е шпакловането на стените на толетната. За това трябваше да платя 1300лв. В крайна сметка им платих 795лв. И сега с останалото трябва други да довършат тяхната работа."
  -> Покани за проект
 • Bал Билд Груп · Специализирана фирма · Къртене

  член от 06.02.2014.

  РЕМОНТ НА ПОКРИВИ от ПРОФЕСИОНАЛИСТИ. Качество което си струва да опитате, и забележете РАБОТИМ БЕЗ АВАНСОВО ЗАПЛАЩАНЕ Хидроизолации на Покриви.

   

  Bал Билд Груп работи в категория Фирми за къртене от София, Майстори за събиране на строителни отпадъци и други.

  -> Покани за проект
 • Спасов · Ръководител на бригада · Къртене

  член от 28.11.2014.

  Ремонт на покриви всичко за ремонта на вашия Покрив
  Изграждане на нови покриви, дървени конструкции,
  Хидроизолация на покриви
  Метални конструкции индивидуални оферти цени,
  Преустройства на Тавански помещения, Капандури,
  Табакери, Усвояване на тераси, навеси и гаражи.
  Ремонт покрив с метални керемиди,полимерни керемиди
  Тенекеджийство.

  Спасов работи в категория Фирми за къртене от София, Майстори за събиране на строителни отпадъци и други.

  -> Покани за проект
 • Намерете изпълнители в сферата на: Специалист за демонтаж, друго Извозване на строителни отпадъци, друго Кърти, чисти, извозва, друго Работник за почистване след ремонт, друго Къртачи, друго Фирма за събаряне на сгради, друго Майстор за събиране на строителни отпадъци, друго

  Заяви проект
 • vasil kochev · Майстор на свободна практика · Къртене

  член от 14.12.2016.

  Здравейте, ние работим в екип от 4 човека. В строителния бранш сме от 2003г. Използваме само качествени мариали. Извършваме: шпакловане, боядисване, също така ръчни и машинно боядисване.

  vasil kochev работи в категория Фирми за къртене от София, Майстори и фирми за къртене и други.

  -> Покани за проект
0879 590 810 | 10:00-18:00