Добре дошли на бизнес профила на КЪРТИ.БГ ЕООД


Фирма за къртене, почистване и извозване в София и региона. Изхвърляне на стари мебели и строителни отпадъци.

Кърти, чисти, извозва е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 103 месеца за Картене баня, изчистване и извозване | София

“Отлична работа! Банята беше изкъртена и изчистена за отрицателно време. Професионално и коректно отношение. Препоръчвам този изпълнител! ”

преди 106 месеца за Къртене на панел, баня, плочки замаска | София

“Благодаря на екипа от КЪРТИ.БГ!!!
Радослав дойде с шест човека и извърши работата от 9:00 до 13:00 часа.
Цената е твърде ниска за високото качество което предлага фирмата.”

преди 106 месеца за Сваляне на мазилка | София

“Свършиха си работата. Имаше малко проблеми с някои детайли и срока на изпълнение, но в край на сметка всичко беше наред.”

Виж всички мнения

Опит


"Енемона" АД - демонтаж, почистване и извозване на хидроизолация - 2500 м2 в гр. Пловдив. Поръчката е извършена предсрочно. Седем етажна сграда - военно общежитие „Май” гр. София, демонтаж хидроизолация 750м2, къртене на бетон, фаянс, теракота, замазка, мазилка, демонтаж метални и дървени каси, врати, остъкления на балкон, почистване и извозване на стари мебели общо 1500м3. Срокът е спазен от 25 календарни дни.

”Къркстоун България ЕООД” - Къртене, почистване и извозване на сметище 150 кубика (240 разбита маса) стени от итонг, 200 квадрата фаянс и 450 квадрата гипсокартон по тавани само за 4 дни и всичко това на 5,6 и 9 ет.
Същността на работата беше в това, че не можеше да се монтират сметопроводи за изхвърляне на отпадъци и трябваше са се използват съществуващите стълби и асансьори в сградата.

"Аргогруп Екзакт" ООД - магазин „Лабиринт” къртене на бетоново стълбище - 37м3 за 2 (два) календарни дни. Плочи и парапети  около 15 м3  за 30 (тридесет) часа.Трегери и стени 9 м3 за 8 (осем) часа.На практика изкъртени над 60 м3 бетон ръчно за 4 (четири) дни.

 "Варненска строителна компания” ООД  -  завършен проект за къртене и почистване на 100 бани в х-л Журналист на “Златни пясъци”. Срокът за изпълнение беше 10 (десет) календарни дни, но изпълнението стана само за 6 (шест) дни. Всяка от баните е с размери 21 м2 фаянс, теракота и замазка.

"Свинекомплекс" - с. Юделник, обл. Русе - къртене на бетонни стени 120 м3, къртене на хранилки и прегради 35 м3, къртене на тухлени стени 80 м3, изкопни работи на ръка 150 м3. Почистване , товарене и извозване до депо за отпадъци. Обекта е извършен за 45 (четиридесет и пет) дни.

 

 

 

Специализация и квалификации


- Целогодишното професионално обслужване в цялата страна от телефонното обаждане до почистването и извозването
- Гъвкавост при задоволяване изискванията и на най-изтънчените клиенти в бизнеса за разбиване
- Адекватно предлагане на къртачните услуги, съобразно с изискванията на местния пазар
- Точни и координирани действия във всяка точка на страната
- Анализ на опасностите в дадена ситуация и навременна реакция при отстраняване на аварии.