2179 Препоръчани майстори, строителни фирми, архитекти и други изпълнители за дома - София град

Заяви проект

Разгледайте препоръчани професионалисти за дома от София град

 • Орви студио · Специализирана фирма · Професионалисти за дома · София · член от 08 Jan 2013

  член от 08.01.2013.

  От1999г. проектираме, консултираме, реализираме, произвеждаме и внасяме мебели. Търсите ли оригиналност и стил за Вашия офис, магазин, хотел. Желаете ли Вашата кухня, трапезария, дневна, спалня и детска стая да са функционални и естетични-потърсете ни.

  Последно оставена оценка:

  "Благодаря, Орви Студио т.е Орлин Михайлов. Препоръчвам на 100%.Много точен и коректен.Всичко, беше изпълнено перфектно .Имах готов проект за кухня и гардеробна,но цената ми беше много висока.Този сайт ме свърза с Орви Студио,исках още мнение и не съжалявам. Цената за която го изпълни Орви Студио,беше по ниска. Качеството по добро. Направи моята кухня мечта,а гардеробната е нещото,което всяка жена иска да има."
  -> Покани за проект
 • ЕТ "Венетон" · Специализирана фирма · Професионалисти за дома · София · член от 20 Nov 2012

  член от 20.11.2012.

  Професионализъм, качество, кратки срокове - доволни клиенти!

  Последно оставена оценка:

  "Искам искренно да благодаря на изпълнителя за качествената работа и отношението към клиента. Изпълнено бе всичко както го исках та дори и в повече. Ще ползвам с удоволствие услугите отново и отново. "
  -> Покани за проект
 • Каналтехник · Специализирана фирма · Професионалисти за дома · София · член от 04 Dec 2012

  член от 04.12.2012.

  Основната дейност на фирма Т.Д.И. 2005 ЕООД е: Отпушване и видеодиагностика на канали; Почистване на септични ями, шахти и други; Измиване на улици, плацове и площади; ВиК профилактика; Абонаментно обслужване на фирми и граждани. Нашата фирма разполага със специализирана техника и квалифициран персонал. Ние ценим бързината, държим на качеството и професионализма.

  Последно оставена оценка:

  "Коректно ми предложиха 10 лв. по-висока цена от исканата от мен, но съм доволен от услугите им. Наложи се да се извърши и допълнителна поправка, справиха се."
  -> Покани за проект
 • Ивета Билд ЕООД · Специализирана фирма · Професионалисти за дома · София · член от 05 Dec 2012

  член от 05.12.2012.

  Ние сме малка фирма за строително-ремонтни дейности. Нашите принципи са: ангажираност към клиента; навременно и качествено изпълнение на строителните работи; стремеж към усъвършенстване.

  Последно оставена оценка:

  "Бърза работа. Добро качество при залепване на тапетите, задоволително на боядисването. Необосновано високи цени за постигнатия резултат."
  -> Покани за проект
 • Момпала ЕООД · Специализирана фирма · Професионалисти за дома · София · член от 10 Dec 2012

  член от 10.12.2012.

  Фирма МОМПАЛА ЕООД е създадена през 2008 година и е със 100% частен капитал. Занимава се със строително-ремонтни и довършителни работи, обзавеждане и интериорни решения, саниране на сгради и реставрации на частни, обществени, промишлени сгради.

  Последно оставена оценка:

  "Много съм доволна! Задачата беше изпълнена според очакванията ми, в срок и без цената да претърпи промени в процеса на работа! Бих наела фирмата отново."
  -> Покани за проект
 • Пламен Манолов · Майстор на свободна практика · Професионалисти за дома · София · член от 16 Mar 2013

  член от 16.03.2013.

  От много години се занимавам в сферата на строителството. Харесвам работата си и изпипвам детайлите, за да може хората да са доволни от извършената от мен работа. Интересувам се от всичко ново в строителството. При необходимост имам бригада от колеги, с които изпълняваме по-големи поръчки. Доверете се на нас и успеха е с Вас. Бързо, качествено и на разумни цени.

  Последно оставена оценка:

  "Благодаря, Пламене!!! Един майстор, който наистина е майстор, и на когото можете напълно да се доверите. Работи качествено, бързо, отговорно, с усет към детайлите, не занимава клиента с никакви проблеми. Вече си върнах увереността, че можеш да намериш и свестни майстори. И между другото, управлявах проекта онлайн! "
  -> Покани за проект
 • Energy Solutions · Майстор на свободна практика · Професионалисти за дома · София · член от 14 Mar 2013

  член от 14.03.2013.

  Проектиране, доставка, монтаж, гаранционен и извън гаранционен сервиз. Профилактика и поддръжка на климатични вентилационни, отоплителни, водопроводни и соларни системи за топла вода

  Последно оставена оценка:

  "Изпълнението беше точно и в срок."
  -> Покани за проект
 • MSG Project · Ръководител на бригада · Професионалисти за дома · София · член от 24 Jun 2012

  член от 24.06.2012.

  MSG Project осигурява високо качество в рамките на предварително определените срок, бюджет и изисквания, като същевременно постига максимално удовлетворяване на нуждите и на най-взискателните клиенти.

  Последно оставена оценка:

  "Оценката ми малко се забави във времето, но за това пък мога да кажа,че почти една година след завършването на ремонта, нямам никакви рекламации и всичко, което бешенаправено е качествено и устойчиво. Благодаря на мартин за коректното отношение, цялостния подход, който има към проектите и ангажираността към клиентите. Работата с него беше лесна и ползотворна.Бих наела фирмата отново и бих я препоръчала като надежден партньор и изпълнител!"
  -> Покани за проект
 • Дограми Джорд · Специализирана фирма · Професионалисти за дома · София · член от 07 Jan 2013

  член от 07.01.2013.

  Ние ще Ви предложим най-доброто решение Бързо, Качествено и Коректно. Вие държите изборът в собствените си ръце. Не се колебайте, бъдете активни! Пуснете заявка и поръчайте безплатна консултация.

  Последно оставена оценка:

  "Доволна съм от работата. Стриктно спазване на уговорените часове за работа и времето за приключване, което беше важно за нас, тъй като сме с малки деца."
  -> Покани за проект
 • Борис Димитров · Майстор на свободна практика · Професионалисти за дома · София · член от 20 Nov 2012

  член от 20.11.2012.

  Казвам се Борис Димитров. Работя с апаратура на най-добрите фирми на пазара, което гарантира максимална безопасност на изградената електроинсталация.

  Последно оставена оценка:

  "Останах много доволна от работата, професионализма и отношението на Борис Димитров. При необходимост, отново бих му се доверила. "
  -> Покани за проект
0879 590 810 | 10:00-18:00