374 Препоръчни архитекти и дизайнери за интериорен дизайн

Правилните интериорни решения са ключ към вашето красиво и модерно жилище. Спрямо площ, разположение, осветеност, е важно да се съобразят стил и тенденции, за да се постигне хармония и завършеност в обзавеждането. В MaistorPlus откривате точните архитекти, професионалисти по вътрешно обзавеждане. Разглеждате конкурентни оферти в отговор на ваше безплатно запитване, попълнено и изпратено чрез платформата ни. Правите свободен избор, съобразен със специфичните ви изисквания. Заявете проект за интериорен дизайн сега!

Заявете проект за интериорен дизайн сега!

Заяви проект

Архитекти и дизайнери от България

 • Биокамини-Алекс · Майстор на свободна практика · Интериорен дизайн

  член от 29.05.2015.

  Идейни дизайнерски решения и изпълнение за преустройство и ремонт на вашия дом.

  Съчетание на най-новите и модерни материали и технологии.

  Биокамини-Алекс работи в категория Архитекти и дизайнери от София, Архитекти за проектиране и други.

  Последно оставена оценка:

  "Доволни сме от свършената работа. Поръчката бе изпълнена в кратки срокове. Съобразиха се с нашите желания и предложиха добри идеи за реализиране на поръчката. Препоръчваме фирмата и на други клиенти."
  -> Покани за проект
 • MSG Project · Ръководител на бригада · Интериорен дизайн

  член от 24.06.2012.

  MSG Project осигурява високо качество в рамките на предварително определените срок, бюджет и изисквания, като същевременно постига максимално удовлетворяване на нуждите и на най-взискателните клиенти.

  MSG Project работи в категория Архитекти и дизайнери от София, Външни дизайнери и други.

  Последно оставена оценка:

  "Оценката ми малко се забави във времето, но за това пък мога да кажа,че почти една година след завършването на ремонта, нямам никакви рекламации и всичко, което бешенаправено е качествено и устойчиво. Благодаря на мартин за коректното отношение, цялостния подход, който има към проектите и ангажираността към клиентите. Работата с него беше лесна и ползотворна.Бих наела фирмата отново и бих я препоръчала като надежден партньор и изпълнител!"
  -> Покани за проект
 • Орви студио · Специализирана фирма · Интериорен дизайн

  член от 08.01.2013.

  От1999г. проектираме, консултираме, реализираме, произвеждаме и внасяме мебели. Търсите ли оригиналност и стил за Вашия офис, магазин, хотел. Желаете ли Вашата кухня, трапезария, дневна, спалня и детска стая да са функционални и естетични-потърсете ни.

  Орви студио работи в категория Архитекти и дизайнери от София, Ландшафтни архитекти и други.

  Последно оставена оценка:

  "Благодаря, Орви Студио т.е Орлин Михайлов. Препоръчвам на 100%.Много точен и коректен.Всичко, беше изпълнено перфектно .Имах готов проект за кухня и гардеробна,но цената ми беше много висока.Този сайт ме свърза с Орви Студио,исках още мнение и не съжалявам. Цената за която го изпълни Орви Студио,беше по ниска. Качеството по добро. Направи моята кухня мечта,а гардеробната е нещото,което всяка жена иска да има."
  -> Покани за проект
 • Препоръчани изпълнители за Интериорен дизайн очакват вашите запитвания!

  Разгледайте мнения от предишни техни клиенти и спестете време в проучвания като заявите проект напълно безплатно!

  Заяви проект
 • Атанасов · Майстор на свободна практика · Интериорен дизайн

  член от 24.09.2015.

  Боядисване,изпълнение на различни видове декоративни мазилки,аранжиране и изработка и монтаж на различни декорации и декоративни елементи,изпълнение на различни релефи-камани,тухли,скали,алпинеуми,фрески и апликации.

  Атанасов работи в категория Архитекти и дизайнери от София, Архитекти и други.

  Последно оставена оценка:

  "Много съм доволна от монтажа на изкуствен интериорен камък. Честно и коректно отношение! Благодаря!"
  -> Покани за проект
 • Werman Brothers · Специализирана фирма · Интериорен дизайн

  член от 28.09.2015.

  Werman Brothers предлага честност, качество и гарантирани срокове, по предварително договорени цена и изисквания. Постигаме го чрез, доказани работници с дългогодишен опит в съответните сфери на работа. Разполагаме с необходимия капацитет, да консултираме и удовлетворим и най-взискателните клиенти.

  Werman Brothers работи в категория Архитекти и дизайнери от София, Ландшафтни архитекти и други.

  Последно оставена оценка:

  "Работата беше ивършена на много високо ниво и в уговорения срок. В процеса на работа изникнаха някои допълнителни дейности, които също бяха извършени много добре. Комуникацията с фирмата е много добра, майсторите точни и коректни. Препоръчвам!"
  -> Покани за проект
 • Интериори БГ · Специализирана фирма · Интериорен дизайн

  член от 21.07.2015.

  Прекрасно е, когато видим мечтите си реализирани. Мечтаем за модерна и удобна кухня, тиха и уютна спалня, атрактивна детска стая за нашето съкровище

  Интериори БГ работи в категория Архитекти и дизайнери от Пловдив, Архитекти и други.

  Последно оставена оценка:

  "Изключително съм доволна от изпълнителя. Своевременно и висок професионализъм бе изпълнена моята задача. Горещо препоръчвам на всички заинтересовани клиенти."
  -> Покани за проект
 • 374 Архитекти и дизайнери са регистрирани в платформата MaistorPlus.

  Получете оферти и сравнете цени напълно безплатно!

  Заяви проект
 • Maria Goranova · Архитект · Интериорен дизайн

  член от 04.02.2017.

  Аз съм Архитект с добър опит, разполагам с екип от специалисти във всички области на проектирането. Изготвям инвестиционни проекти, в това число проекти за нови сгради, реконструкции, преустройства, надстрояване, смяна на предназначение и т.н. Правя интериорен дизайн на жилищни и обществени сгради или части от тях. Добра съм в работата си, държа на качеството и изготвянето на точния проект. Изключително много залагам на коректните отношения и взаимното доверие.

  Maria Goranova работи в категория Архитекти и дизайнери от София, Интериорни дизайнери и други.

  Последно оставена оценка:

  "Исках проект за надстрояване на къщата, в която живеем без да се правят промени вътре в нея. Исках да продължим нормалния си начин на живот по време на строителството и то да не ни пречи или ние на него. Мария успя да се справи с проекта чудесно. Получи се една нова и красива сграда."
  -> Покани за проект
 • "НИЛО" ЕООД · Ръководител на бригада · Интериорен дизайн

  член от 06.02.2017.

  NILO е запазена търговска марка на “НИЛО” ЕООД гр. ПЛОВДИВ – дружество, основано през 1996г. и регистрирано по ЗДДС през 2014г. Съчетавайки отлично качество с изгодна цена, екипът ни от професионалисти предлага иновативни и съвременни модни решения в областта на интериорния дизайн. Нашата основна цел е да бъдем надежден и коректен партньор, да даваме компетентен отговор на Вашите въпроси и да демонстрираме индивидуален подход към всеки наш клиент и неговите очаквания.

  "НИЛО" ЕООД работи в категория Архитекти и дизайнери от Пловдив, Архитекти за проектиране и други.

  Последно оставена оценка:

  "С настоящата референция изразяваме благодарността си към екипа на мебелна къща "НИЛО" за безспорния професионализъм и умението да изпълнява не само стандартните, но и всички специфични изисквания, които поставихме в хода на цялостното обзавеждане на почивната станция. Доволни сме от прецизността и качеството, с което изработиха в срок всяка мебел до последния детайл, използвайки само първокласни материали."
  -> Покани за проект
 • 7 Имоти ЕООД · Специализирана фирма · Интериорен дизайн

  член от 24.06.2015.

  7ИМОТИ ЕООД е фирма за качествени строителни ремонти и довършителни дейности. Коректността ни към КЛИЕНТИТЕ, е водещ приоритет за нас. Предлагаме : безплатен оглед на обекта, сключване на договор, като гаранция за извършената работа, доставка на материалите до обекта. Правим: основен, частичен или козметичен ремонт на: къщи, офиси, апартаменти и други обекти. Фирмата ни е една от коректните и лоялни фирми в гр.София. Отличена е със сертификат "Коректна Фирма"

  7 Имоти ЕООД работи в категория Архитекти и дизайнери от София, Интериорни дизайнери и други.

  Последно оставена оценка:

  "Точни, коректни и почтени. С творческо отношение към възложената работа и креативност в намирането на рационални решения. Фирмата не използва цигани с присъщото им поведение, което е супер. Препоръчвам!"
  -> Покани за проект
 • Намерете изпълнители в сферата на: Интериорен дизайнер, друго Архитектурно проектиране, друго Външен дизайнер, друго Вътрешен дизайн, друго Ландшафтен архитект, друго Архитект, друго

  Заяви проект
 • арх. Андрей Андреев · Специализирана фирма · Интериорен дизайн

  член от 20.07.2013.

  Изработка на екстериорни и интериорни решениа.

  арх. Андрей Андреев работи в категория Архитекти и дизайнери от София, Архитекти за проектиране и други.

  -> Покани за проект
0879 590 810 | 10:00-18:00