Добре дошли в бизнес страницата на Орви студио

Вече 20 години проектираме,построяваме и обзавеждаме до ключ,произвеждаме и внасяме мебели и аксесоари. Правим го оригинално,стилно и качествено за жилища офиси,магазини,хотели.Желаете ли Вашата кухня,трапезария,дневна,спалня и детска стая да са функционални и естетични-потърсете ни.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Ремонт на апартамент, промяна на интериор, нова кухня, нови мебели, Архитектура и дизайн | София

“Проектът, за реализирането на който наех Орви Студио, беше сложен и много амбициозен поради късия срок, в който трябваше да се вместим. Адмирации и поздравления за дизайнерските идеи, усета към детайлите, качеството на изработка и отношението към клиента!!!” на 23 Oct 2017 от Мирослав Минев .

архитектурно проектиране,строителство на постройка и хасиенда, обзавеждане ., Архитектура и дизайн | Бургас

“Много сме доволни от изпълнението на проекта ни. Поехме първоначален риск наемайки изпълнители от друг град, но бързо разбрахме , че фирма Орви студио и в частност г-н Михайлов са добри професионалисти. Проектираха и построиха нашата къща за гости, а най-хубавото беше уникалното обзавеждане и внесения артистичния дух. Доволни сме и от добрата цена. Препоръчваме ги.” на 20 Aug 2017 от Теодора Минчева .

Вътрешен дизайн на жилище, Архитектура и дизайн | Благоевград

“Много сме доволни от проекта за обзавеждане на нашият апартамент от фирма Орви Студио. Идеите и цената са много добри, а самите те могат да ги реализират без да се оскъпява от факта, че сме в Благоевград. Препоръчваме ги на всички!” на 26 May 2017 от Добрин .

Кухня с трапезария.., Архитектура и дизайн | София

“Благодаря, Орви Студио т.е Орлин Михайлов. Препоръчвам на 100%.Много точен и коректен.Всичко, беше изпълнено перфектно .Имах готов проект за кухня и гардеробна,но цената ми беше много висока.Този сайт ме свърза с Орви Студио,исках още мнение и не съжалявам. Цената за която го изпълни Орви Студио,беше по ниска. Качеството по добро. Направи моята кухня мечта,а гардеробната е нещото,което всяка жена иска да има.” на 28 Mar 2017 от Анелия .

гардероб за коридор, Мебели и обзавеждане | София

“Доволен съм от изпълнителя - изготви проект ,съобразен с моите изисквания и го изпълни качествено ,в уговорения срок и за уговорената цена.Препоръчвам го.” на 28 Mar 2017 от Тодор .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

От 20 години ние съчетаваме, построяваме и обзавеждаме до ключ, за да получите мечтания от Вас дом. Хармонично единство на подови настилки, стенни покрития, текстилни изделия, качествени и удобни мебели, подходящо осветление... Предлагаме да оборудвате Вашите кухни с електроуреди, мивки, смесителни батерии и други аксесоари от водещи европейски фирми на преференциални цени. Доверете се на нашия опит и професионализъм.

Специализация и квалификация:

Реализираме проектите си в модерна производствена база, използвайки качествени и иновационни материали, механизми и аксесоари за обзавеждане от водещи европейски фирми, доказали своето качество.