Добре дошли на бизнес страницата на ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД


Хекатон Хоумс е фирма, която ще ви помогне да превърнете Вашите идеи за идеалния дом в реалност. За нас ще е удоволствие да построим или ремонтираме Вашата къща или апартамент, като ние ще сме до Вас през целия процес: от проектирането и дизайна, през грубия строеж, до довършителните работи и мебелировката. Ние работим с всички доставчици на материали на пазара и винаги ще можем да намерим решението, което е идеално за Вас.

Стандартна иконка за категория Строителство на сгради Строителство на сгради е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Елена Савова преди 5 месеца за Цялостен ремонт на 98 кв. м тухлен апартамент | София

“Изключитлно добро представяне и като отношение към работата, и като идейни предложения и комуникация. Реализацията на целия проект е без забележки.
Препоръчвам Хекатен Хоумс на всеки клиент, който има нужда от комплексна услуга и няма време да упражнява микромениджмънт. Това са съвестни хора, които си разбират от работата.”

преди 53 месеца за довършителни дейности по къща на груб строеж | Сливница

“Много съм доволна от изпълнената работа. Препоръчвам!”

Виж снимки
преди 62 месеца за Ремонт/пристрояване на къща | София

“Чудесна комплексна услуга.
Ремонта изискваше различни специалисти: ВиК, Ел., Фаянс, гипс картон, бояджии, зидари и т.н. Включително и багер. Наемането на Хекатон ООД спести много време по намирането на качествени изпълнители и синхронизирането им. Техническият ръководител на обекта, с експертното си мнение, помогна много с намирането на решения за редица трудни проблеми.
Даже и да не знаете какво точно искате от Хекатон ООД ще ви помогнат да решите.
Изпълнението е на високо ниво.”

Виж всички мнения

Опит


За да реализира на практика тази отговорна задача, а и за да отговори на високите очаквания на своите клиенти, Хекатон Хоумс залага на своя квалифициран и мотивиран персонал. Компанията разчита на специалисти - работници, бригадири, ръководители и служители - с дългогодишен опит в бранша, но също така дава път на младите и амбициозни хора с нови идеи и желание за работа. Ръководството на дружеството е ангажирано да спазва своята политика по качество, която е подчинена на основната стратегическа цел, а именно дългосрочно осигуряване на висока конкурентноспособност, като постоянно се демонстрира способност да се доставят продукти и услуги, отговарящи на нормативните изисквания и изискванията на клиента и постоянно да се увеличава неговата удовлетвореност и задоволство от използването на продуктите и услугите на компанията.

Специализация и квалификации


Хекатон Хоумс се специализира в изграждането на къщи, както и цялостни ремонтни дейности на къщи и апартаменти. Също така, при нужда, фирмата може да се заеме с цялостно изграждане на жилищни, административни, обществени и промишлени сгради и прилежащата им инфраструктура; изпълнение на отделни видове строително - монтажни работи /СМР/, като извършва комплексното планиране и управление на процесите по време на строителство, свързани с организацията на строителната площадка, снабдяването на обекта с необходимите материали и услуги, спазването на здравословни и безопасни условия на труд по време на извършване на трудова дейност.