Добре дошли на бизнес профила на ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД


Хекатон Хоумс е фирма, която ще ви помогне да превърнете Вашите идеи за идеалния дом в реалност. За нас ще е удоволствие да построим или ремонтираме Вашата къща или апартамент, като ние ще сме до Вас през целия процес: от проектирането и дизайна, през грубия строеж, до довършителните работи и мебелировката. Ние работим с всички доставчици на материали на пазара и винаги ще можем да намерим решението, което е идеално за Вас.

Строителство на сгради е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Здравка Димитрова преди 2 месеца за Цялостен ремонт на апартамент | София

“Благодарна съм на екипа на Хекатон Хоумс, че поеха довършителни дейности след основен ремонт на апартамент. Откликнаха на молбата ми за съдействие бързо, с перфектно професионално и лично отношение. Договорените дейности бяха извършени в срок и дребни несъответствия - коригирани. Препоръчвам искрено услугите им. Много над нивото на пазара са като организация по изготвяне на оферта и на извършване на договорените дейности.”

Елена Савова преди 8 месеца за Цялостен ремонт на 98 кв. м тухлен апартамент | София

“Изключитлно добро представяне и като отношение към работата, и като идейни предложения и комуникация. Реализацията на целия проект е без забележки.
Препоръчвам Хекатен Хоумс на всеки клиент, който има нужда от комплексна услуга и няма време да упражнява микромениджмънт. Това са съвестни хора, които си разбират от работата.”

преди 57 месеца за довършителни дейности по къща на груб строеж | Сливница

“Много съм доволна от изпълнената работа. Препоръчвам!”

Виж снимки
Виж всички мнения

Опит


За да реализира на практика тази отговорна задача, а и за да отговори на високите очаквания на своите клиенти, Хекатон Хоумс залага на своя квалифициран и мотивиран персонал. Компанията разчита на специалисти - работници, бригадири, ръководители и служители - с дългогодишен опит в бранша, но също така дава път на младите и амбициозни хора с нови идеи и желание за работа. Ръководството на дружеството е ангажирано да спазва своята политика по качество, която е подчинена на основната стратегическа цел, а именно дългосрочно осигуряване на висока конкурентноспособност, като постоянно се демонстрира способност да се доставят продукти и услуги, отговарящи на нормативните изисквания и изискванията на клиента и постоянно да се увеличава неговата удовлетвореност и задоволство от използването на продуктите и услугите на компанията.

Специализация и квалификации


Хекатон Хоумс се специализира в изграждането на къщи, както и цялостни ремонтни дейности на къщи и апартаменти. Също така, при нужда, фирмата може да се заеме с цялостно изграждане на жилищни, административни, обществени и промишлени сгради и прилежащата им инфраструктура; изпълнение на отделни видове строително - монтажни работи /СМР/, като извършва комплексното планиране и управление на процесите по време на строителство, свързани с организацията на строителната площадка, снабдяването на обекта с необходимите материали и услуги, спазването на здравословни и безопасни условия на труд по време на извършване на трудова дейност.