Добре дошли в бизнес страницата на DY'SIGN

Студио за интериорен дизайн - консултации по обзавеждане на дома, идейни и работни проекти, авторски надзор. Проектиране и визуализиране на мебели - както по наши, така и по ваши идеи. Взимане на размери, изготвяне на план-чертежи и визуализации в 2d и 3d. Работим както по отделни помещения, така и по цялостни проекти. Разполагаме с бригада от отлични специалисти, нужна за извършването на Вашия ремонт - от къртенето през ел. инсталациите, гипс-картоните и полагането на плочки до боядисването!

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Мебели по поръчка, Мебели и обзавеждане | Банкя

“Много съм доволна. Работата беше свършена прецизно и много бързо, бяха задоволени всичките ми желания. Препоръчвам” на 31 Jan 2019 от Росица Величкова.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Занимаваме се с интериорен дизайн от 2015г. Първият ни реализиран цялостен проект беше за семейство в София с две пораснали деца. Апартаментът е с размери 140кв.м и се състои от просторна дневна, включваща кухня, трапезария и антре с обща площ около 50кв.м, също така родителска спалня, детска стая и две бани с тоалетни. Обзаведен беше изцяло по поръчка, тъй като следваме принципа, че специално проектираните мебели дават повече предимства и възможности отколкото готово закупените - като дизайн, качество и цветове. Разбира се, съобразяваме се и с бюджета на клиентите ни, затова следващият ни проект беше пример за това как с добра организация и немного финанси може да се постигне един добре изглеждащ и елегантен апартамент, готов за отдаване под наем. Стандартна панелна гарсониера от 43кв.м, с дневна и спалня в едно, кухня, баня, коридор и тераса - в нея проектирахме само банята, кухнята и обзавеждането за коридора, тъй като мебелите за дневната и спалнята бяха харесани в търговската мрежа. Работим с доказани производители на мебели, които освен че ще произведат всичко необходимо за Вашия дом, ще го доставят и монтират на място с гаранция за качество!

Специализация и квалификация:

Завършен едногодишен курс по Интериорен дизайн в учебен център "Нет Ит". Сертификат за 3d моделиране и рендериране с 3ds Max, издаден от Център за професионално обучение "Аула" . Сертификати за работа с Autocad - двумерно и тримерно пространство, издаден от Център за професионално обучение "Аула".