Добре дошли на бизнес страницата на DY'SIGN


Студио за интериорен дизайн - консултации по обзавеждане на дома, идейни и работни проекти, авторски надзор. Проектиране и визуализиране на мебели - както по наши, така и по ваши идеи. Взимане на размери, изготвяне на план-чертежи в 2д и реалистични 3д визуализации. Планиране и организиране на ремонти от началото до края - от определяне на бюджета за ремонта до декорациите в готовия интериор! Нека заедно създадем интериора на Вашия дом такъв, какъвто винаги сте го мечтали!

Стандартна иконка за категория Архитектура и дизайн Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Детска стая Хриси

Още една детска стая за 3 деца

Проект на детска стая с двуетажни легла и свежи цветове

Дизайн на баня

Бани и коридори

Проекти и реализации на бани и коридори

Спалня Милена

Спални и детски стаи

Реализирани проекти и визуализации

Детска стая Валя

2 детски стаи с двуетажни легла

2 детски стаи за момиченца - проекти и реализации

Детска стая

Детска стая за 3 деца

Интериорен проект на детска стая за 2 момичета и 1 момче.

Баня

Едностаен апартамент "Канела"

Основен ремонт на едностаен панелен апартамент.

Последни мнения от клиенти:

Росица Величкова преди 16 месеца за Мебели по поръчка | Банкя

“Много съм доволна. Работата беше свършена прецизно и много бързо, бяха задоволени всичките ми желания. Препоръчвам”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Занимаваме се с интериорен дизайн от началото на 2015г, като не спираме да се развиваме и усъвършенстваме, за да ви предложим най-доброто и уникално решение от нас за вашия дом или офис. Независимо дали работим по дизайна на една кухня, спалня или баня, или извършваме цялостен дизайн на апартамент или офис, ние държим на качественото и прецизно изпълнение на всеки наш проект. Разработихме и цялостна услуга, свързана с контрола по реализацията на проекта, която се заплаща допълнително, ако желаете, а именно авторски контрол - за да бъде дизайна осъществен така, както е планиран. Ще ви консултираме при избора на най-добрите за вас марки електроуреди, подови и стенни покрития - ламинат, плочки, латекс, стенни панели, корнизи и пр., смесители за баня и кухня, интериорни врати и дограми, мека и корпусна мебел и др. Нашите търговски партньори ще ви предложат най-добрите условия за закупуване на продукти и услуги, от които се нуждаете. При необходимост проектираме и изпълняваме самостоятелни мебели от ПДЧ, МДФ и масив, които не са свързани с поръчката на интериорен дизайн. Всеки клиент, поръчал проект на своята мебелировка при нас, получава 3 оферти за изработка от наши подизпълнители на мебели. Доставката и монтажа на мебелировката са включени в цената на мебелите и са с гаранция за качество! Разполагаме с бригада от отлични специалисти, нужна за извършването на Вашия ремонт - от къртенето през ел. инсталациите, гипс-картоните и полагането на плочки до боядисването!

Специализация и квалификация


Работим със специализиран софтуер, за да ви предложим реалистична и качествена предварителна представа за интериора и обзавеждането на вашия дом. Независимо дали планувате частичен ремонт на баня, детска стая или кухня, основен ремонт на стар апартамент или къща, или пълно обзавеждане на нов апартамент, с нас вие ще постигнете пълна реализация на вашите мечти!