Добре дошли на бизнес страницата на DYSIGN


Студио за интериорен дизайн ви предлага цялостни интериорни проекти - от идеята до реализацията. Консултации по подобрение и обзавеждане на дома, идейни и технически проекти, авторски надзор и управление на проекти. Мебели по поръчка. Реалистични 3д визуализации и 360-градусова виртуална реалност.

Стандартна иконка за категория Архитектура и дизайн Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Бригита Димитрова преди 6 месеца за Детски мебели по поръчка от дърво | София

“Диди е супер човек,много е точна,бърза,изпълнителна и си свърши чудесно работата!Горещо препоръчвам на всеки,който се лута между проектите за дома си!”

Диана Якимова отговори:

Благодаря, Бри! Ще се радвам пак да ме потърсиш, когато ти се наложи. Поздрави!

Костадин Копривленски преди 8 месеца за Дизайн и обзавеждане на кухня, хол и трапезария | София

“Много сме доволни от свършената работа по дизайна и проекта. Личното сътрудничество с Диана ни донесе голямо удоволствие. Изключително коректна и лично ангажирана чрез контрол и наблюдение на процеса по изпълнение. Поради тази причина решихме да я ангажираме за цялостен дизайн на детската, спалнята и коридора. Препоръчваме на 100% поради коректността, личното отношение, ангажираността и изпълнението.”

Росица Величкова преди 26 месеца за Мебели по поръчка | Банкя

“Много съм доволна. Работата беше свършена прецизно и много бързо, бяха задоволени всичките ми желания. Препоръчвам”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Занимаваме се с интериорен дизайн от началото на 2015г, като не спираме да се развиваме и усъвършенстваме, за да предложим най-доброто и уникално решение за вашия дом! Наши клиенти са предимно частни лица, които имат нужда да направят или променят дома си, желаейки да постигнат по-функционален и хармоничен интериор. Ние вярваме, че вашият дом е мястото, където вие трябва да се чувствате комфортно и уютно 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. От нас зависи да уловим и определим особеностите на вашият дом, за да акцентираме върху тях, или да ги коригираме. А дали ще проектираме по-изчистен и елегантен, или по-смел и цветен дизайн, това вече зависи от самите вас. Доверете се на нашия опит! Нека заедно направим света по - уютен и красив, като започнем от Вашия дом!

Специализация и квалификация


Работим със специализиран софтуер, за да ви предложим реалистична и качествена предварителна представа за интериора и обзавеждането на вашия дом. Независимо дали планувате цялостен интериорен дизайн на вашия нов/стар апартамент, или на самостоятелна част от него, независимо дали желаете нова кухня, нова спалня или нова детска стая, с нас вие ще постигнете пълна реализация на вашите мечти!