Добре дошли на бизнес страницата на MSG Project


MSG Project осигурява високо качество в рамките на предварително определените срок, бюджет и изисквания, като същевременно постига максимално удовлетворяване на нуждите и на най-взискателните клиенти.

Стандартна иконка за категория Архитектура и дизайн Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Ивелина преди 44 месеца за Отделяне на детска ста | София

“Оценката ми малко се забави във времето, но за това пък мога да кажа,че почти една година след завършването на ремонта, нямам никакви рекламации и всичко, което бешенаправено е качествено и устойчиво. Благодаря на мартин за коректното отношение, цялостния подход, който има към проектите и ангажираността към клиентите. Работата с него беше лесна и ползотворна.Бих наела фирмата отново и бих я препоръчала като надежден партньор и изпълнител!”

иво преди 56 месеца за боядисване на апартамент | София

“Имах щастието да се запозная с представител на Maistor plus - Мартин Господинов, който беше ръководител на проекта. Бях приятно изненадан от създадената от него организация, включваща компетентност, организираност и лоялност. Доволен съм и желая много успехи за в бъдеще на него и фирмата му.”

Огнян Тонев преди 58 месеца за Боядисване на стени и тавани | София

“Услугата бе извършена качествено и в срок, въпреки краткото време за изпълнение. С чиста съвест бих препоръчал фирмата на инж. Мартин Господинов на всеки, който има нужда от боядисване и лепене на тапети.”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Фирмата има повече от 10 години опит в консултиране, управление на проекти и строителство във всичките му аспекти.

Специализация и квалификация


Консултиране, проектиране и цялостно изпълнение на грубо строителство, саниране, довършителни работи, ремонтни дейности, дизайн и обзавеждане.