Добре дошли в бизнес страницата на MSG Project

MSG Project осигурява високо качество в рамките на предварително определените срок, бюджет и изисквания, като същевременно постига максимално удовлетворяване на нуждите и на най-взискателните клиенти.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Отделяне на детска ста, Архитектура и дизайн | София

“Оценката ми малко се забави във времето, но за това пък мога да кажа,че почти една година след завършването на ремонта, нямам никакви рекламации и всичко, което бешенаправено е качествено и устойчиво. Благодаря на мартин за коректното отношение, цялостния подход, който има към проектите и ангажираността към клиентите. Работата с него беше лесна и ползотворна.Бих наела фирмата отново и бих я препоръчала като надежден партньор и изпълнител!” на 05 Jul 2016 от Ивелина .

боядисване на апартамент, Боядисване и декорация | София

“Имах щастието да се запозная с представител на Maistor plus - Мартин Господинов, който беше ръководител на проекта. Бях приятно изненадан от създадената от него организация, включваща компетентност, организираност и лоялност. Доволен съм и желая много успехи за в бъдеще на него и фирмата му.” на 30 Jun 2015 от иво .

Боядисване на стени и тавани, Боядисване и декорация | София

“Услугата бе извършена качествено и в срок, въпреки краткото време за изпълнение. С чиста съвест бих препоръчал фирмата на инж. Мартин Господинов на всеки, който има нужда от боядисване и лепене на тапети.” на 07 May 2015 от Огнян Тонев.

Цялостен ремонт на етаж от къща, Архитектура и дизайн | София

“Много сме доволни. Работи много отдадено, прецизно и чисто. Приключи обекта в договорения срок. Ще го използваме и за други обекти.” на 05 Nov 2014 от Свилен Тонев .

Боядисване, циклене, Боядисване и декорация | София

“​Професионалисти, които знаят, могат, уважават и обичат работата си! Работят изключително бързо, качествено и чисто.​ Адекватни решения за всичките ни проблеми - предложения за еко боя,еко лак за паркет и ремонт на течащ балкон. Коректност и перфектна организация, въпреки натоварения график на фирмата.
Препоръчвам горещо Мартин и бригадата му - с тях ремонтът се превръща в удоволствие!”
на 03 Nov 2014 от Димова .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Фирмата има повече от 10 години опит в консултиране, управление на проекти и строителство във всичките му аспекти.

Специализация и квалификация:

Консултиране, проектиране и цялостно изпълнение на грубо строителство, саниране, довършителни работи, ремонтни дейности, дизайн и обзавеждане.