985 Препоръчани майстори и фирми за саниране

MaistorPlus ще Ви свърже с доказани в тази сфера специалисти, които ще свършат добра работа на прилична цена. Вие сами избирате на кого да възложите Вашия проект след като разгледате профилите на проявилите интерес професионалисти и комуникирате с тях през сайта.

Заявете ремонт за саниране напълно безплатно!

Заяви проект

Фирми за саниране от България

 • Тош ремонТ · Специализирана фирма · Саниране

  член от 26.04.2014.

  Фирма „Тош ремонТ” предлага всички видове довършителни работи до ключ. Приемливи цени и качество са нашето основно предложение към клиентите. Почистването  след ремонта е наше задължение. Предлагаме доставка на материалите до обекта.

  Тош ремонТ работи в категория Фирми за саниране от София, Алпинисти и други.

  Последно оставена оценка:

  "Здравейте, Искам да изкажа мнението си към фирма Тош ремонт. Наех фирмата без договор с идеята да си направя банята която беше на шпакловка и замаска. Платих на г-н Тошев половината от сумата 1900 лв. за да започне работа и след това работата започна. В края на проекта (след повече от 1 месец, тук и аз имам вина за забавянето на срока, поради причината, че плочките ми се забавиха), банята изглеждаше завършена, при което платих на г-н Тошев остатъка от сумата. След това започна ходенето по мъките - изгоряха част от луничките в банята и вентилатора спря да работи. Да не говорим, че цялата санитария той я избираше и при мой въпрос, че искам друг цвят на тоалетната - отговора беше - "Те вградените с различен от бял цвят са много скъпи" .След това се започна едно юркане да си купувам гранитогреса за да можел да го нареди преди да сложат кухнята. Вече имах съмнения за цените и услугите които ми предлагаше той. Както и да е. След това го наех за 1700 лв. (уж) да направи шпакловка, замаска , редене на гранитогрес и латекс. Изведнъж сумата стана 2200 лв. заради обръщането на вратата за тоалетната и не знам и аз какви неща още. Явно, след като разбра, че няма да си взимам кухнята от него, започна да ме "мотае" със сроковете, да иска безумни цени и в крайна сметка аз плащах а видим резултат нямаше. Освен това, майстора му ми искаше 11лв. поради причината, че латекса свършил и трбвало да вземе още. И днес за капак, се бяхме разбрали да ми нареди ламинирания паркет и да ми монтира интериорната врата за 200 лв. Незнайно как цената стана 380 лв. при което му казах , че аз ще си направя тези ремонти, при което г-н Тошев ми поиска 30 лв. за смяната на изгорелите лунички в банята (не знам от къде ги е купувал, колко струват, какви са) и забележете - поиска ми 20 лв. за бензин. :) Нямам думи. След един час отново го извиках в апартамента за да ми даде ключовете и му казах, че приключваме с него. Предпочитам сам да си добоядисам стената (за която съм платил), отколкото да ме мотае и да се чудя кога ще ми свърши работа. Като цяло, поне на пръв поглед, към момента банята изглежда добре, нещата изглеждат извършени качествено. Съветвам обаче да подписвате договори с майсторите. Не бих могъл да препоръчам този изпълнител. "
  -> Покани за проект
 • Олег Димитров · Майстор на свободна практика · Саниране

  член от 09.12.2014.

  Здравейте ! Казвам се Олег Данчев и съм на 42 години. Със строителство се занимавам от 2004 година като много държа на качеството и коректноста.

  Олег Димитров работи в категория Фирми за саниране от София, Фирми за хидроизолация и други.

  Последно оставена оценка:

  "Бърза реакция и отсраняване на проблема с дограмата още на следващата сутрин след публикуване на проекта. Беше дори неделя, т.е. за мен беше удобно защото съм си у дома и мога да присъстваме. Разумни цени и професионализъм. Много доволен и бих наел Олег за бъдещи проекти. Сашо"
  -> Покани за проект
 • Павел · Майстор на свободна практика · Саниране

  член от 11.03.2014.

  Здравейтe!

  Занимавам се със строителство oт 25 години, обичам работата си, държа на качеството и коректността.Нямам недоволни клиенти :)

  Павел работи в категория Фирми за саниране от София, Фирми за хидроизолация и други.

  Последно оставена оценка:

  "положително.Доволна съм от качеството.Благодаря! по шестобалната система оценката от мене е 6. за майстора на свободна практика Павел Спегалски"
  -> Покани за проект
 • Препоръчани изпълнители за Саниране очакват вашите запитвания!

  Разгледайте мнения от предишни техни клиенти и спестете време в проучвания като заявите проект напълно безплатно!

  Заяви проект
 • Иво - вътр.ремонти · Майстор на свободна практика · Саниране

  член от 09.02.2014.

  Притежавам необходимия опит, техника и квалификация за организиране и извършване на качествени вътрешни ремонти на територията на гр.София и околността.

  Иво - вътр.ремонти работи в категория Фирми за саниране от София, Фирми за външна изолация и други.

  Последно оставена оценка:

  "Доволни сме от извършената работа. Поръчката ни беше изпълнена по-рано от предварително уговорения срок, въпреки изникналите непредвидени затруднения. Иво работи качествено и бързо и при нужда отново бихме го наели."
  -> Покани за проект
 • Петров · Ръководител на бригада · Саниране

  член от 25.06.2014.

  Здравейте и добре дошли на нашата страница !Ние сме екип от специалисти, с богат набор от професионални умения, специализирани в извършването на основни и частични строително - ремонтни дейности на апартаменти, къщи, вили, офиси, магазини и др. сгради.

  Петров работи в категория Фирми за саниране от София, Фирми за саниране на сгради и други.

  Последно оставена оценка:

  "В последните години правих няколко ремонта, но за първи път мога да препоръчам открито майсторите, които работиха. За мен беше голямо улеснение, че не трябваше да доставям материалите, а те имаха грижа за това. Работата беше изпълнена в кратки срокове, но без никакво претупване. Натрупаният професионален опит личеше във всяко едно отношение, като ми бяха препоръчани някои промени и подобрения, които само набитото професионално око може да забележи. Накрая всичко беше идеално измито и почистено, което ми се случва за първи път! Екипът не работи на най-ниските цени, но професионализмът има своята цена."
  -> Покани за проект
 • Пламен Цанов · Майстор на свободна практика · Саниране

  член от 28.06.2015.

  Здравейте. Аз съм изпълнител на строително-ремонтни дейности, в които съм най-добър и гледам да уважа всички вкусове и забележки, за което уважавам клиетите ми. Коментираме преди и по време на изпълнението на дадената дейност от поръчката.

  Пламен Цанов работи в категория Фирми за саниране от София, Фирми за вътрешна изолация и други.

  Последно оставена оценка:

  "Много вежлив и стараещ се човек. Дава добри съвети как да стане по-добре и по-хубаво."
  -> Покани за проект
 • 985 Фирми за саниране са регистрирани в платформата MaistorPlus.

  Получете оферти и сравнете цени напълно безплатно!

  Заяви проект
 • Трайчо Трайков · Специализирана фирма · Саниране

  член от 01.06.2015.

  Фирмата ни предлага безплатен оглед в цялата страна.

  Имаме възможност да започнем работа без авансово заплащане след приключването на обекта се запалаща.

  Работим с договр и нотариална заверка по желание на клиента.

  Трайчо Трайков

  Трайчо Трайков работи в категория Фирми за саниране от София, Алпинисти и други.

  Последно оставена оценка:

  "За първи път работя с Трайчо Трайков и със сигурност ще ползвам услугите му отново! При предварителната среща беше изключитално точен, въпреки почивния ден и ранния час. След нея получих подробна оферта в рамките на 24 часа. Веднага щом я потвърдих работата беше започната и свършена в рамките на уговорения срок – с обещания договор и без авансово плащане. Трайчо и момчетата от бригадата му са работливи, сръчни и прецизни – майстори в занаята си! С тях се контактува лесно и приятно. Нямах проблеми от никакво естество. Всички въпроси, изникващи междувременно, бяха решавани бързо и спокойно. След приключване на дейността им всичко беше подредено и почистено. А последвалите, непосредствено след ремонта, дъждовни дни потвърдиха качеството на работата им! Препоръчвам!"
  -> Покани за проект
 • BI-EM stroi · Ръководител на бригада · Саниране

  член от 04.05.2014.

  Здравейте, ние сме строителна бригада, която държи на бързина качество и коректност!

  BI-EM stroi работи в категория Фирми за саниране от София, Изолация и други.

  Последно оставена оценка:

  "Бригадата работи наистина бързо. Майсторът обяснява всичко подробно и търпеливо, така че и аз да схвана нещата. Дали е качествено - на първи поглед така изглежда, но големите тестове дали ще има течове, ще дойдат с първия обилен дъжд. Надявам се да няма :) Забравих - дават 5 години гаранция! "
  -> Покани за проект
 • MSG Project · Ръководител на бригада · Саниране

  член от 24.06.2012.

  MSG Project осигурява високо качество в рамките на предварително определените срок, бюджет и изисквания, като същевременно постига максимално удовлетворяване на нуждите и на най-взискателните клиенти.

  MSG Project работи в категория Фирми за саниране от София, Изолация и други.

  Последно оставена оценка:

  "Оценката ми малко се забави във времето, но за това пък мога да кажа,че почти една година след завършването на ремонта, нямам никакви рекламации и всичко, което бешенаправено е качествено и устойчиво. Благодаря на мартин за коректното отношение, цялостния подход, който има към проектите и ангажираността към клиентите. Работата с него беше лесна и ползотворна.Бих наела фирмата отново и бих я препоръчала като надежден партньор и изпълнител!"
  -> Покани за проект
 • Намерете изпълнители в сферата на: Изолация, друго Външна изолация, друго Вътрешна изолация, друго Алпинисти, друго Саниране на сгради, друго Хидроизолация, друго

  Заяви проект
 • ВИТА 2015 ЕООД · Специализирана фирма · Саниране

  член от 14.05.2015.

  В днешно време конкуренцията в нашият бранш е доста сериозна и е доста трудно да пробиеш на пазара и да наложиш името си.Ето защо за нас е изключително важно клиента да остане повече от доволен.Умеем да вникваме и в най-малките детайли и се гордеем с подбран екип от професионалисти!

  ВИТА 2015 ЕООД работи в категория Фирми за саниране от София, Фирми за саниране на сгради и други.

  Последно оставена оценка:

  "От фирма Вита 2015 ЕООД направиха ремонт на половината ми апартамент. Това включваше зидане на тераса и обособяването й на кухня чрез барплот. Монтиране на дограма,изграждане на водопровод и ел. инсталация. Монтиране на преградна стена в хола, сводове в получения нов коридор,смяна на водопроводна и ел. инсталация, гипскартон и минерална вата на таваните,шпакловка и латекс на стените,плочки в малката тоалетна и килера. С инж. Иван Иванов се комуникира лесно и приятно. Той ми беше в неоценима помощ при избистрянето на идеите за визията на жилишето ми. Екипът му е от способни и отлични майстори, които всеки ден почистваха след себе си. Имаше известно забавяне от няколко дни за крайния срок, но по-скоро то се получи от климатичните условия и допълнителната ремонтна дейност,която пожелах да свършат. Все пак ремонта се извърши през месец февруари. Шпакловките и замазките се нуждаят от време за да изсъхнат. Много съм доволна. Отлично свършена работа."
  -> Покани за проект
0879 590 810 | 10:00-18:00