Добре дошли в бизнес страницата на Майстор Димитров

Ние сме бригада от млади, сериозни и амбициозни мъже, от български произход, предимно родени и живеещи в София. Занимаваме се с външни и вътрешни ремонти повече от 10 години, с натрупан сериозен опит и отношение към поетите ангажименти.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Боядисване на тераса, Боядисване и декорация | София

“Много съм доволна от свършената работа и бързото и коректно изпълнение.” на 14 Sep 2019 от Gergana Parvanova.

Поставяне на външна изолация, Изолация и Саниране | София

“Много съм доволна от изпълнител Димитър Димитров, който работеше малко бавно, но много добре!” на 14 Aug 2019 от Биляна Петкова.

Лепене на плочки - гръб на кухня, Плочки, теракот и гранитогрес | София

“Много добра работа свършиха. Без забавяне и с много внимание към детайлите.
Ще ги наема отново.”
на 17 Jun 2019 от Даниел Захариев.

Поправка на козирка на изолация в панелен блок на 7-я етаж + Замазване на ъгъла на панела., Изолация и Саниране | София

“Леко закъсняха със започването на проекта, но се справиха изключително добре със задачата. Изчакахме достатъчно време, за да оставим оценка и да обявим, че ремонтът беше извършен успешно и няма теч. Благодаря!” на 30 May 2019 от Младен Момчилов. Димитър Димитров отговори:
Много благодарим за хубавата оценка и проявеното уважение , тя наистина е много важна за нас. Радваме се че ви бяхме полезни и сме успяли да изолираме теча . Поздрави и успех .

Възвръщане на усвоен балкон, Сухо строителство | София

“Димитър реагира изключително бързо. Комуникацията беше лесна, разбра точно какво искаме и свърши работата преждевременно. Много сме доволни.” на 31 Aug 2018 от Елена Велинова.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Нашите предимства са младостта и същевременно натрупаният опит през годините, сблъсквайки се и преодолявайки различните предизвикателства и специфики на всеки нов обект и дейност които сме извършили, изграждайки ни все по сериозни и отговорни към работата и взискателни към самите себе си. Винаги сме се стремяли да бъдем максимално толерантни и отзивчиви към изискванията на клиента , независимо от тяхното естество, правейки всичко възможно те да бъдат удовлетворени.

Специализация и квалификация:

Външни, фасадни ремонти на всякакви височини и трудност на достъп, монтажи на различни конструкции, въздуховоди, антени, билбордове и др. Цялостни решения за топлоизолация на фамилни къщи , жилищни кооперации, както и частични такива, боядисване, различни видове мазилки. Вътрешни ремонти , ВиК, лепене на плочи, бани, гипскартон, елинсталации, различни монтажи, шпакловки, боядисване.