Добре дошли в бизнес страницата на Майстор Димитров

Ние сме бригада от млади, сериозни и амбициозни мъже, от български произход, предимно родени и живеещи в София. Занимаваме се с външни и вътрешни ремонти повече от 10 години, с натрупан сериозен опит и отношение към поетите ангажименти.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Възвръщане на усвоен балкон, Сухо строителство | София

“Димитър реагира изключително бързо. Комуникацията беше лесна, разбра точно какво искаме и свърши работата преждевременно. Много сме доволни.” на 31 Aug 2018 от Елена Велинова.

Вътрешна топлоизолация на усвоена тераса към кухня след подмяна на дограмата., Изолация и Саниране | София

“Като цяло сме доволни от получения резултат. За съжаление time management-а не е сред силните страни, но пък в крайна сметка имам завършена тераса за 4 дни работа и на добра цена. Жалко, че междувременно изпълнителя се нарани и имаше здравословни проблеми, въпреки които завърши навреме започнатото.” на 13 Nov 2017 от .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Нашите предимства са младостта и същевременно натрупаният опит през годините, сблъсквайки се и преодолявайки различните предизвикателства и специфики на всеки нов обект и дейност които сме извършили, изграждайки ни все по сериозни и отговорни към работата и взискателни към самите себе си. Винаги сме се стремяли да бъдем максимално толерантни и отзивчиви към изискванията на клиента , независимо от тяхното естество, правейки всичко възможно те да бъдат удовлетворени.

Специализация и квалификация:

Външни, фасадни ремонти на всякакви височини и трудност на достъп, монтажи на различни конструкции, въздуховоди, антени, билбордове и др. Цялостни решения за топлоизолация на фамилни къщи , жилищни кооперации, както и частични такива, боядисване, различни видове мазилки. Вътрешни ремонти , ВиК, лепене на плочи, бани, гипскартон, елинсталации, различни монтажи, шпакловки, боядисване.