Добре дошли на бизнес страницата на Майстор Димитров


Ние сме бригада от млади, сериозни и амбициозни мъже, от български произход, предимно родени и живеещи в София. Занимаваме се с външни и вътрешни ремонти повече от 10 години, с натрупан сериозен опит и отношение към поетите ангажименти.

Стандартна иконка за категория Изолация и Саниране Изолация и Саниране е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Елизабет Дончева преди 2 месеца за Монтиране на корниз на тавана | София

“Получи се забавяне на изпълнението на заявката, но по наша вина. Успяха да приключат точно преди обявяване на извънредното положение. Всичко беше точно, доволни сме от работата на майстора!”

Диана Недкова-Бутанска преди 2 месеца за Саниране (10 кв.м.) външна стена панелен блок | София

“Изключително доволни сме от извършената работа и професионализма! Димитър Димитров се съобрази с нашите възможности за изпълнение на проекта като преди стартиране на работата подписахме двустранен договор , който за наша приятна изненада регламентира и 10 годишна гаранция за санираната стена. Освен санираните 20 кв.м., цялостната фасада на блока бе инспектирана и всички опасни елементи бяха премахнати. Препоръчваме с 2 ръце!”

Гергана Добрева преди 3 месеца за Ремонт на външна топлоизолация на сграда | София

“Изключително удоволствие за мене беше истински професионален екип да ми свърши безупречно работа и то в екстремално кратък срок. Като казвам наистина професионалисти имам впредвид опита си с други фирми и майстори, преди да попадна на точния майстор. Препоръчвам .”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Нашите предимства са младостта и същевременно натрупаният опит през годините, сблъсквайки се и преодолявайки различните предизвикателства и специфики на всеки нов обект и дейност които сме извършили, изграждайки ни все по сериозни и отговорни към работата и взискателни към самите себе си. Винаги сме се стремяли да бъдем максимално толерантни и отзивчиви към изискванията на клиента , независимо от тяхното естество, правейки всичко възможно те да бъдат удовлетворени.

Специализация и квалификация


Външни, фасадни ремонти на всякакви височини и трудност на достъп, монтажи на различни конструкции, въздуховоди, антени, билбордове и др. Цялостни решения за топлоизолация на фамилни къщи , жилищни кооперации, както и частични такива, боядисване, различни видове мазилки. Вътрешни ремонти , ВиК, лепене на плочи, бани, гипскартон, елинсталации, различни монтажи, шпакловки, боядисване.