Добре дошли на бизнес профила на Майстор Димитров


Ние сме бригада от млади, сериозни и амбициозни мъже, от български произход, предимно родени и живеещи в София. Занимаваме се с външни и вътрешни ремонти повече от 10 години, с натрупан сериозен опит и отношение към поетите ангажименти.

Изолация и Саниране е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Райна преди 22 месеца за Обезопасяване стена от къща с мрежа | София

“Доволни сме от извършената работа, много бързо и коректно!”

Десислава Козовска преди 24 месеца за Външна изолация на къща | София

“Прекрасна работа, свършена бързо, спретнато и чисто!
Огледът беше направен с нужното внимание, всичко беше съобразно с нашите изисквания, а в хода на работата даже получихме и допълнителни идеи, които добавихме в движение!
Сроковете за изпълнение бяха спазени, а къщата е напълно преобразена. Безкрайно сме благодарни и препоръчваме с две ръце!”

Пламен преди 24 месеца за Външна изолация на етаж от къща | София

“Димитър и колегите му са изключително готини, точни и коректни момчета. Задачата не беше от най-лесните, но те се справиха бързо и на ниво. Работят здраво, без да се пестят, знаят точно какво и как да направят - изолацията се получи много добре. Доволен съм от резултата и бих ги препоръчал на всеки.”

Виж всички мнения

Опит


Нашите предимства са младостта и същевременно натрупаният опит през годините, сблъсквайки се и преодолявайки различните предизвикателства и специфики на всеки нов обект и дейност които сме извършили, изграждайки ни все по сериозни и отговорни към работата и взискателни към самите себе си. Винаги сме се стремяли да бъдем максимално толерантни и отзивчиви към изискванията на клиента , независимо от тяхното естество, правейки всичко възможно те да бъдат удовлетворени.

Специализация и квалификации


Външни, фасадни ремонти на всякакви височини и трудност на достъп, монтажи на различни конструкции, въздуховоди, антени, билбордове и др. Цялостни решения за топлоизолация на фамилни къщи , жилищни кооперации, както и частични такива, боядисване, различни видове мазилки. Вътрешни ремонти , ВиК, лепене на плочи, бани, гипскартон, елинсталации, различни монтажи, шпакловки, боядисване.