32 оставени мнения от 52 извършени проекти
4.81 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Райна преди 21 месеца за Обезопасяване стена от къща с мрежа | София

“Доволни сме от извършената работа, много бързо и коректно!”

Десислава Козовска преди 23 месеца за Външна изолация на къща | София

“Прекрасна работа, свършена бързо, спретнато и чисто!
Огледът беше направен с нужното внимание, всичко беше съобразно с нашите изисквания, а в хода на работата даже получихме и допълнителни идеи, които добавихме в движение!
Сроковете за изпълнение бяха спазени, а къщата е напълно преобразена. Безкрайно сме благодарни и препоръчваме с две ръце!”

Пламен преди 23 месеца за Външна изолация на етаж от къща | София

“Димитър и колегите му са изключително готини, точни и коректни момчета. Задачата не беше от най-лесните, но те се справиха бързо и на ниво. Работят здраво, без да се пестят, знаят точно какво и как да направят - изолацията се получи много добре. Доволен съм от резултата и бих ги препоръчал на всеки.”

Зорница Петрова преди 31 месеца за Саниране на апартамент | София

“Момчетата се отзоваха много бързо, а първоначалният оглед беше извършен с нужните внимание и професионализъм, които се срещат рядко в тази сфера.
И двамата майстори изчетоха внимателно дългия ни списък с изисквания към материали и неща, които искахме да се направят при санирането и всички те бяха спазени.
В деня на ремонта нещата се случиха с лекота, майсторите бяха много учтиви и бързи - санирането беше направено за един ден.
Реших да изчакам с коментара докато видя резултата след дъжд, тъй като основната причина за ремонта беше влагата в помещението и мога да кажа, че влага вече няма, а помещението е готово за следващия етап от ремонта.
Много сме доволни, благодарим!”

Христо Пацов преди 31 месеца за Ремонт на тераса | София

“Всичко по ремонта беше наред, нямам забележки. Доволен съм!”

Анна Здравкова преди 38 месеца за Монтаж в баня | София

“Доволна съм от свършената работа! Препоръчвам.”

преди 39 месеца за Външна изолация на двуетажна къща | Банкя

“Много добър и коректен майстор. Искрен и отдаден човек.”

Виж снимки
Симона Ганева преди 41 месеца за Изнасяне на стари мебели | София

“Много съм доволна от свършената работа - бързо и без проблеми изнесоха стари мебели. Препоръчвам и бих работила отново с тях.”

Виж снимки
преди 118 месеца за Шпакловка на къща и латекс, лепене на плочки отвън | Банкя

“Нямат реална преценка за времето, което ще им отнеме работата и когато се забавят започват да претупват. Част от работата, която вършиха към края е много некачествено и непрофесионално свършена. Друга част изобщо не свършиха, а бях поели ангажимент, че ще я свършат. Счупиха плочки, които така и не подмениха. Една замаска правиха цяла седмица.
Не бих ги препоръчал.”