1,255 фирми за ремонт на къща

Заявете проект и получете оферти

Заявете своя проект за евтино и икономически изгодно ремонтиране на къща или друг сграден ремонт. Необходимите ви ремонтни дейности по къща ще бъдат реализирани от висококвалифицираните експерти и специалисти, с които работим. Те са доказани професионалисти и предлагат всички строителни услуги, и ремонти, които можете да си представите, изпълнени с висока скорост, но не за сметка на факторите качество и надеждност.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!онлайн преди 5 дни

Атанас Кочев

1 извършен проект

Последно мнение за "Проект за довършителни вътрешни ремонти":

"Изключително доволна съм от свършената работа. Коректни цени, работа приключена в сроковете, обърна се внимание на всички детайли. Наложи ми се да го потърся още няколко пъти след това за няколко доп ... "
Профилна снимка - Иво Методиев
онлайн преди 4 минути

Иво Методиев

VIP

93 извършени проекта

Последно мнение за "Слагане на мазилка, гипскартон, шпакловка и смяна на ключове, контакти, лампа, домофон и звънец":

"Препоръчвам. Всичко беше изпълнено коректно. Иво даде много добри идеи и предложения, за които нямаше да се сетя сама. Ангажира се и със задачи, които не бяха в първоначалния плаан."
cover_19153_61255963101.jpg
онлайн преди 1 ден

stroimaxbg

65 извършени проекта

Последно мнение за "Подмяна на покрив двойна скара":

"Игнат и бригадата му свършиха договорената работа по-бързо от предвидените срокове, това не беше за сметка на качеството. След договаряне на цена, не се правеха допълнителни пазарлъци. Много добре изп ... "
avatar_17117_11566162901.jpg
онлайн преди 8 минути

Иво - вътр.ремонти

53 извършени проекта

Последно мнение за "Цялостен ремонт на мезонет":

"Ивелин е работлив и съвестен, отнася се коректно и отговорно към всяка задача. Поддържа чисто и подредено, работи прецизно и очаквам подобно отношение и от клиента. Препоръчвам!"
Профилна снимка - Димитър Мандински
онлайн преди 1 ден

Perfect Home

34 извършени проекта

Последно мнение за "Цялостна подмяна на ВиК инсталацията в баня":

"Първоначално търсех ВиК майстор, но като видях снимките, които е качил тук и добрите отзиви, го наех за целия ремонт на банята. Мандински е супер работлив и инициативен човек, работи с много желание ... "
cover_46264_29495324148.jpg
онлайн преди 24 дни

Атанасов

42 извършени проекта

Последно мнение за "Освежителен ремонт на апартамент":

"Доволен съм, както от изпълнението на проекта, така и от общуването по време на работата. Освен акуратност Атанас предложи и много идеи, които не ми бяха хрумнали и резултатът е доста добър. Радвам се ... "
Профилна снимка - Димитър Димитров
онлайн преди 18 часа

Строителна бригада Димитров

13 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на покрив":

"Работата беше извършена добре и в срок. Доволен съм!"
Профилна снимка - Румен Аракчиев
онлайн преди 14 минути

Хриси Строй 2020 ЕООД

111 извършени проекта

Последно мнение за "Проект за довършителни вътрешни ремонти":

"Румен бе нает да монтира кухня и свърши работата качествено и старателно. В сравнение с други масйтори минали през апартамента съм впечатлена от търпението да обяснява изникнали проблеми по време на р ... "
Профилна снимка - Борислав Боев
онлайн преди 1 час

Боби

49 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на щора на ал. дограма":

"Останах изключително доволен от работата на Борислав Боев! Всичко беше извършено бързо и коректно! Препоръчвам с две ръце!"
Профилна снимка - Иво Методиев
онлайн преди 4 минути

Иво Методиев

VIP

93 извършени проекта

Последно мнение за "Слагане на мазилка, гипскартон, шпакловка и смяна на ключове, контакти, лампа, домофон и звънец":

"Препоръчвам. Всичко беше изпълнено коректно. Иво даде много добри идеи и предложения, за които нямаше да се сетя сама. Ангажира се и със задачи, които не бяха в първоначалния плаан."

Дейности по ремонт на къща - всички започва с предварителен оглед и план

Всеки уважаващ себе си майстор, който се е наел със задачата да осъществи най-качествения ремонт на къща на своя клиент, е длъжен да започне с предварителен оглед на обекта на реставрация и предварителен подробен план за конкретните действия, които ще бъдат предприети за в бъдеще.
Без оглед и план, просто ще  влезете в затворен кръг от ремонти, от който, повярвайте ни, няма излизане. Именно затова са ви нужни опитни и доказани специалисти, които са наясно с всяка една конкретна стъпка, свързана с всички дейности по ремонт на къща или ремонтиране на сграда.

Използвайте MaistorPlus за вашето реставриране на къща

За вашия ремонт на къща, майстори има в изобилие. Но най-добрите от тях за нужната и желана от вас сградна реставрация и реконструкция на къща, са регистрираните в платформата ни майстори – специалисти с богат опит и категорична експертиза. С вашия ремонт на сграда, реставриране на къща, апартамент, отделна стая като кухня, хол или спалня, баня или друго пространство от уютния ви дом, специалистите, с които MaistorPlus работим ще се справят по възможно най-ефективния начин. Те извършват:

  • Поправка на недостатъци от всякакво интериорно и архитектурно естество във вашия дом
  • Подновяване на цветове на стени, цялостна мебелировка, интериорни и дизайнерски детайли като текстилни изделия, както и допълнителни вещи, и аксесоари
  • Частично или цялостно ремонтиране на вашия хол, на кухнята, спалнята, банята ви, или друго кътче от вашата къща или апартамент
  • Частично или цялостно почистване на къщата, офиса или апартамента ви

За майсторите, които са партньори и съмишленици на платформата ни, няма невъзможни неща и предизвикателства, които са сложни!

Ремонтиране на къща - направете подбор преди да наемете

Най-добрите майстори, с които MaistorPlus поддържаме ежедневна и пълноценна комуникация, и дългосрочно партньорство, ще се справят с мечтания, необходим и желан от вас ремонт на къща за нула време!
Регистрираните при нас изпълнители са гарант за качество, стойност и реализирани на практика вдъхновения и идеи на клиентите. В платформата ни, напълно безплатно, винаги можете да:

  • Изберете онези майстори за вашия ремонт, от които имате нужда
  • Сравнявате най-разнообразни, практични, полезни и интересни оферти
  • Заявите свой индивидуален проект, който искате да стане реалност възможно най-бързо
  • Оставите обратна връзка, която да оптимизира допълнително комуникацията ни

Доверете ни се!