439 Препоръчани фирми за дограма

Поставянето или смяната на дограма е основен акцент, когато се планира строителство или ремонт на дом или офис. Правилният избор при монтаж на дограма за вашите прозорци и балкони е пряк път до постигането на висока енергийна ефективност. В MaistorPlus избирате сред множество специалисти и фирми за дограма. Сравнявате оферти, съпоставяте цени спрямо качество и издържливост на предлагания материал. Запознавате се с мнения на клиенти и оставяте своята оценка след изпълнението на вашия проект.

Заявете проект за дограма!

Заяви проект

Фирми за дограма от България

 • Дограми Джорд · Специализирана фирма · Дограма

  член от 07.01.2013.

  Ние ще Ви предложим най-доброто решение Бързо, Качествено и Коректно. Вие държите изборът в собствените си ръце. Не се колебайте, бъдете активни! Пуснете заявка и поръчайте безплатна консултация.

  Дограми Джорд работи в категория Фирми за дограма от София, Стъкларски услуги и други.

  Последно оставена оценка:

  "Доволна съм от работата. Стриктно спазване на уговорените часове за работа и времето за приключване, което беше важно за нас, тъй като сме с малки деца."
  -> Покани за проект
 • Олег Димитров · Майстор на свободна практика · Дограма

  член от 09.12.2014.

  Здравейте ! Казвам се Олег Данчев и съм на 42 години. Със строителство се занимавам от 2004 година като много държа на качеството и коректноста.

  Олег Димитров работи в категория Фирми за дограма от София, Специалисти за Алуминиева дограма и други.

  Последно оставена оценка:

  "Бърза реакция и отсраняване на проблема с дограмата още на следващата сутрин след публикуване на проекта. Беше дори неделя, т.е. за мен беше удобно защото съм си у дома и мога да присъстваме. Разумни цени и професионализъм. Много доволен и бих наел Олег за бъдещи проекти. Сашо"
  -> Покани за проект
 • Калчев · Ръководител на бригада · Дограма

  член от 23.10.2014.

  Здравейте и добре дошли на страницата ми и моята бригада в MaistorPlus. На ваше разположение сме за качествено извършване на\вьтрешни\ проекти с плочки, гипс\боядисване\  електротехника и т.н.

  Калчев работи в категория Фирми за дограма от София, Майстори и фирми за обръщане на прозорци и други.

  Последно оставена оценка:

  "Здравейте, Беше постигнато споразумение за наемане на бригата на Северин. След уточнението, организацията беше много добра и се напраи ремонта в определения срок. Мога да споделя че майсторите се справиха с лекота със задачата като лично Ръководителя следеше за прецизността, дори се включваше в работния процес. Навременно свърши ремонта , като всичко беше много добре направено. Получи се така че предвидената сума за заплащане в края се попромени , но това не беше проблем .Препоръчвам на всеки да си проверява предварително цени на отделни материали защото оттам могат да се получат разминавания!! Общата оценка е крайно положителна и отново бих разчитал на този майстор."
  -> Покани за проект
 • Препоръчани изпълнители за Дограма очакват вашите запитвания!

  Разгледайте мнения от предишни техни клиенти и спестете време в проучвания като заявите проект напълно безплатно!

  Заяви проект
 • Алумина дизайн · Специализирана фирма · Дограма

  член от 06.05.2014.

  Фирмата е създадена през 1998г с основна дейност производство и монтаж на дограма и щори с течение на времето добави още нови дейности като изработка и монтаж на поликарбонатни конструкции, монтаж на гипсокартон и окачени тавани,изработка на всички видове парапети,топлоизолации,на по късен етап фирмата започна да изпълнява и цялостен ремонт на жилището за да може клиента да работи само с една фирма и да изградим взаимно доверие клиент и изпълнител.

  Алумина дизайн работи в категория Фирми за дограма от София, Майстори и фирми за обръщане на прозорци и други.

  Последно оставена оценка:

  "Благодаря за бързата реакция и своевременно отстранения проблем. "
  -> Покани за проект
 • Биокамини-Алекс · Майстор на свободна практика · Дограма

  член от 29.05.2015.

  Идейни дизайнерски решения и изпълнение за преустройство и ремонт на вашия дом.

  Съчетание на най-новите и модерни материали и технологии.

  Биокамини-Алекс работи в категория Фирми за дограма от София, Стъкларски услуги и други.

  Последно оставена оценка:

  "Доволни сме от свършената работа. Поръчката бе изпълнена в кратки срокове. Съобразиха се с нашите желания и предложиха добри идеи за реализиране на поръчката. Препоръчваме фирмата и на други клиенти."
  -> Покани за проект
 • Арт Билдърс-Бургас · Специализирана фирма · Дограма

  член от 24.12.2014.

  Ние ви предлагаме-изграждане и ремонт на всички видове монолитни и дървено скелетни конструкции и покриви, гипс картон, шпакловка, обръщане на прозорци, боядисване, фаянс и теракот, хидроизолация на панелни блокове, ВиК и Ел. услуги.

  Арт Билдърс-Бургас работи в категория Фирми за дограма от Бургас, Специалисти за комарници и други.

  Последно оставена оценка:

  "Препоръчвам горещо фирма Арт Билдърс – Бургас . Възложих им цялостен ремонт на баня по наш проект. Всичко договорено предварително беше спазено – и срока на работа, и цената. Съобразиха се с всичките ни изисквания. Николай Грънчев създаде перфектна организация на работа, така че нямаше нито един ден загубен. Възнамерявам да ги търся и за други ремонти по дома си."
  -> Покани за проект
 • 439 Фирми за дограма са регистрирани в платформата MaistorPlus.

  Получете оферти и сравнете цени напълно безплатно!

  Заяви проект
 • MSG Project · Ръководител на бригада · Дограма

  член от 24.06.2012.

  MSG Project осигурява високо качество в рамките на предварително определените срок, бюджет и изисквания, като същевременно постига максимално удовлетворяване на нуждите и на най-взискателните клиенти.

  MSG Project работи в категория Фирми за дограма от София, Специалисти за Алуминиева дограма и други.

  Последно оставена оценка:

  "Оценката ми малко се забави във времето, но за това пък мога да кажа,че почти една година след завършването на ремонта, нямам никакви рекламации и всичко, което бешенаправено е качествено и устойчиво. Благодаря на мартин за коректното отношение, цялостния подход, който има към проектите и ангажираността към клиентите. Работата с него беше лесна и ползотворна.Бих наела фирмата отново и бих я препоръчала като надежден партньор и изпълнител!"
  -> Покани за проект
 • Werman Brothers · Специализирана фирма · Дограма

  член от 28.09.2015.

  Werman Brothers предлага честност, качество и гарантирани срокове, по предварително договорени цена и изисквания. Постигаме го чрез, доказани работници с дългогодишен опит в съответните сфери на работа. Разполагаме с необходимия капацитет, да консултираме и удовлетворим и най-взискателните клиенти.

  Werman Brothers работи в категория Фирми за дограма от София, Специалисти за PVC дограма и други.

  Последно оставена оценка:

  "Работата беше ивършена на много високо ниво и в уговорения срок. В процеса на работа изникнаха някои допълнителни дейности, които също бяха извършени много добре. Комуникацията с фирмата е много добра, майсторите точни и коректни. Препоръчвам!"
  -> Покани за проект
 • Вип Стил · Майстор на свободна практика · Дограма

  член от 27.02.2014.

  Взимаме размери, правим безплатна консултация, изработваме порьчаното от вас, монтираме, носим профисионална отговорност и даваме гаранция за извършената от нас работа.

  Вип Стил работи в категория Фирми за дограма от Пловдив, Специалисти за PVC дограма и други.

  Последно оставена оценка:

  "Чудесно се справиха с проекта. "
  -> Покани за проект
 • Намерете изпълнители в сферата на: Специалист за PVC дограма, друго Специалист за Алуминиева дограма, друго Специалист за поставяне на Витрини, друго Специалист за Гравиране/рязане на стъкло, друго Дървена дограма, друго Комарници, друго Обръщане на прозорци, друго Специалист за Остъкляване на тераси, друго Специалист за Ремонт на дограма, друго Стъкларски услуги, друго Специалист по фризове и перваци, друго

  Заяви проект
 • Трифон · Майстор на свободна практика · Дограма

  член от 20.10.2013.

  Проектиране, изработване и монтаж на дървена стъклопакетна дограма, мебели от дървесни плочи и масив, интериор от дърво. За дома, градината или Вашата вила. Сглобяване на новозакупени мебели. Монтаж на врати и дограми. Изработка на сауни.

  Трифон работи в категория Фирми за дограма от София, Фирми за дървена дограма и други.

  Последно оставена оценка:

  "Чудесна и качествена работа, много съм доволен."
  -> Покани за проект
0879 590 810 | 10:00-18:00