Добре дошли в бизнес страницата на Иван Петков

Работя в сферата на строителните ремонти от 20г.и се занимавам с много неща но най голям опит имам в боядисването шпакловка всякакъв вид гипсови идр.Венециански мазилки и подобни декорации.Сухо строителство и зидарии

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Довършителни дейности след ремонт - поставяне на лампи, замазване на стена след свален радиатор, Боядисване и декорация | София

“С г-н Петков бързо се разбрахме относно поставения от мен проект и работата беше свършена навременно. Много приятно е да се работи с него, съобразява се с клиента, но и дава идеи как да се получи по-добре крайния резултат. Изключителна точност и коректност в отношенията. С една дума - препоръчвам.” на 02 Jan 2019 от Марина Бойчева.

Боядисване на стени, Боядисване и декорация | София

“Иван е много коректен и отдаден на работата си и комуникацията с него е лесна и приятна” на 04 Oct 2017 от . Иван Петков отговори:
Много приятен клиент разбирахме се с две думи и всичко вървеше по план.Пожелавам си повече такива клиенти.

Шпакловка и боядисване, Боядисване и декорация | София

“Много съм доволна! Интелигентно и точно свършена работа! Съобразителен и точен с времето, и не на последно място усмихнат и позитивен човек! Препоръчвам!” на 12 Oct 2016 от Веселина Изворска.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Стажа ми е 20 години като през годините съм изпълнявал много различни проекти в частния сектор.

Специализация и квалификация:

Сложна шпакловка обръщане на дограма по специални мазилки и др.

направа на гипскартон с елементи по тавани и др.