Добре дошли на бизнес страницата на РЕАЛСТРОЙ


Фирма Реалстройтранс ЕООД е вече 17год. на пазара,коректноста и уважението към нашите клиенти е нашият приоритет.

Стандартна иконка за категория Дограма и остъкляване Дограма и остъкляване е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Последни мнения от клиенти:

Нонка Пугнер преди 4 месеца за Комарници на панти | София

“Извършиха поръчката ми в много по кратък срок от колкото бяха заявили. Народни цени с качествена и добре свършена работа. Много съм доволна , Благодаря”

Силвия Иванова преди 4 месеца за Смяна на дървена с pvc дограма | Перник

“Препоръчвам Юлиан Аспарухов като много коректен изпълнител, предлагащи бърза и евтина услуга! Цената включва труд и материали.
Не се колебайте да се обърнете към него за смяна на дограма, щори и комарници, както и да си купите от тях ламиниран паркет на по-ниска цена и добро качество! "Шефът " ходи лично да взема размери и да обсъжда решенията с клиента, монтажниците са бързи и ефективни, предлагат помощ от всякакво естество! Сроковете се спазват на 100%!”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Фирмата има дългогодишен опит в строителния бранш. Вече 17 години сме на пазара. Гарантираме качество, професионално изпълнение и преференциални цени!

Специализация и квалификация


Фирмата се занимава с всички видове строително-ремонтни дейности. Специализирани сме в следните дейности: Дограма и остъкляване Врати и прегради Сухо строителство Бодисване и декорация Строителна техника под наем Настилки паркет и плочки Изолация и саниране