7 оставени мнения от 11 извършени проекти
4.86 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Стефан Иванов преди 15 месеца за Подмяна на 2 входни PVC врати и 1 прозорец | София

“Препоръчаната дограма беше досатвена в уговорения срок и е качествена.”

Красимира Илиева преди 16 месеца за Монтаж на ламинат | София

“Работата беше свършена идеално, много бързо и компетентно. Даде идеи и спести много проблеми. От финансова гледна точка също съм много доволна.”

Юлиан Аспарухов отговори:

Благодаря!

Емил Димитров преди 37 месеца за Ремонт на тераса | София

“Абсолютно идеално свършена работа. Точни, коректни, отговорни. Нямам никакви забелжки по изпълнението и определено бих работил пак с тях, при нужда.”

Биляна Ангелчева преди 38 месеца за Тераса за остъкляване | София

“Фирмата е страхотна, взеха размери, изработиха дограмата и покрива за 2 седмици, не за 4, цената беше без промяна, бързо, точно, коректно съобразно всички изисквания. Препоръчвам ги защото са страхотни. Цяла тераса на 8 етаж демонтираха и изградиха за по малко от 2 дни. Браво”

Юлиан Аспарухов отговори:

Благодаря Ви, за отценката на работата,радваме се че сте доволни.

Анелия Ботева преди 38 месеца за Обръщане на прозорци | Перник

“Отлично изпълнение в срок, коректност и професионализъм. Чиста и прецизна работа, с внимание към всеки детайл.”

Виж снимки
Нонка Пугнер преди 43 месеца за Комарници на панти | София

“Извършиха поръчката ми в много по кратък срок от колкото бяха заявили. Народни цени с качествена и добре свършена работа. Много съм доволна , Благодаря”

Силвия Иванова преди 44 месеца за Смяна на дървена с pvc дограма | Перник

“Препоръчвам Юлиан Аспарухов като много коректен изпълнител, предлагащи бърза и евтина услуга! Цената включва труд и материали.
Не се колебайте да се обърнете към него за смяна на дограма, щори и комарници, както и да си купите от тях ламиниран паркет на по-ниска цена и добро качество! "Шефът " ходи лично да взема размери и да обсъжда решенията с клиента, монтажниците са бързи и ефективни, предлагат помощ от всякакво естество! Сроковете се спазват на 100%!”