Добре дошли на бизнес профила на Алумина дизайн


Фирмата е създадена през 1998г с основна дейност производство и монтаж на дограма и щори с течение на времето добави още нови дейности като изработка и монтаж на поликарбонатни конструкции, монтаж на гипсокартон и окачени тавани,изработка на всички видове парапети,топлоизолации,на по късен етап фирмата започна да изпълнява и цялостен ремонт на жилището за да може клиента да работи само с една фирма и да изградим взаимно доверие клиент и изпълнител.

Дограма и остъкляване е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 56 месеца за Балконски прозорец (пистолет) | София

“Иван се постара да намери най-подходящото решение на задачата. Изпълнението изглежда се получи добре, включително и на бонус-задачите, които получи.
Инсталирането закъсня с 1 седмица, но тъй като не бързах, това не създаде проблем. Биха били още по-впечатляващи, ако почистваха след себе си.
Коректни са - след приключване на инсталацията, мой инструмент замина с тях. Иван ми го донесе при първа възможност.
Препоръчвам ги и бих ги наел отново!”

преди 56 месеца за Подмяна на съществуваща дограма и хидроизолация на после | София

“Доволни сме от работата на господин Шамлиев. След поставента изолцая нянахме никакви проблеми.”

Виж снимки
преди 65 месеца за Безпрофилно остъкляване на тераса | София

“Oстанахме доволни от Иван. Човека е коректен идва повече от 3 пъти докато не ни хареса.Снимки би трябвало да има на сайта му.

Моя грешка за избор на дограма:
Безпрофилното остъкляване е хубаво на външен вид. Това единствено предимство (според мен) !!! Лесно се чисти.

Недостатъци:
Ако се търси запазване на топлина не става(единично закълено стъкло).
При големи температурни разлики от вън и вътре има много кондез (трябва да се има в предвид къде ще се отича, самата дограма не е предвидена за това).
Пласмасовите снадки/съединители (незная как се казват) се сменяват на няколко години защото пожълтявали. Намерих ги и цената никак не е за подценяване 100лв за 4 броя.
Комарник на такава дограма ще е предизвикателство и за най добрия майстор на дограми.
Още не съм намерил решение за това, много са ми отказвали.
Монтажа трябва да е перфектен до 0- 0.1мм защото отваря фуги между стъклата (ако са по високи). Почти никога не е перфекно и изисква до оправяне(както в моя случей до уплатняване).

Препоръчвам изпълнителя.”

Виж всички мнения

Опит


Голям плюс за фирмата е че активно участвувам в процеса на работа и не се доверявам единствено на работниците във фирмата,а ползувам и моя опит натрупан в годините работа,познавам в детайли всяка една операция при извършване на производството или  текущия ремонт,в предвид на дългогодишния ми опит мога да бъда полезен и като консултант

Специализация и квалификации


фирмата е специализирана в нестандартните решения за поликарбонатните конструкции и намирането на най точните решения за изработката им,също така дългогодишния опит в изработката и монтажа на дограма,щори,гаражни врати,парапети и огради гарантира високото качество на работа