Добре дошли в бизнес страницата на Алумина дизайн

Фирмата е създадена през 1998г с основна дейност производство и монтаж на дограма и щори с течение на времето добави още нови дейности като изработка и монтаж на поликарбонатни конструкции, монтаж на гипсокартон и окачени тавани,изработка на всички видове парапети,топлоизолации,на по късен етап фирмата започна да изпълнява и цялостен ремонт на жилището за да може клиента да работи само с една фирма и да изградим взаимно доверие клиент и изпълнител.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Безпрофилно остъкляване на тераса, Дограма и остъкляване | София

“Oстанахме доволни от Иван. Човека е коректен идва повече от 3 пъти докато не ни хареса.Снимки би трябвало да има на сайта му.

Моя грешка за избор на дограма:
Безпрофилното остъкляване е хубаво на външен вид. Това единствено предимство (според мен) !!! Лесно се чисти.

Недостатъци:
Ако се търси запазване на топлина не става(единично закълено стъкло).
При големи температурни разлики от вън и вътре има много кондез (трябва да се има в предвид къде ще се отича, самата дограма не е предвидена за това).
Пласмасовите снадки/съединители (незная как се казват) се сменяват на няколко години защото пожълтявали. Намерих ги и цената никак не е за подценяване 100лв за 4 броя.
Комарник на такава дограма ще е предизвикателство и за най добрия майстор на дограми.
Още не съм намерил решение за това, много са ми отказвали.
Монтажа трябва да е перфектен до 0- 0.1мм защото отваря фуги между стъклата (ако са по високи). Почти никога не е перфекно и изисква до оправяне(както в моя случей до уплатняване).

Препоръчвам изпълнителя.”
на 12 Nov 2018 от Borislav Dyuzov.

Подмяна на дограма, Дограма и остъкляване | София

“Ние останахме много доволни от Иван. Поръчахме дограмата и вратите за целия етаж. Даде ни добри решения за нещата, за които не бяхме сигурни и останахме доволни от резултата. Препоръчвам!” на 03 Feb 2018 от Диян Кунев.

Спукано стъкло и пролем с PVC дограма, Дограма и остъкляване | София

“Доволен съм от качеството на работа. Издадоха ми също така фактура и касов бон.” на 18 Jan 2018 от Мирослав .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Голям плюс за фирмата е че активно участвувам в процеса на работа и не се доверявам единствено на работниците във фирмата,а ползувам и моя опит натрупан в годините работа,познавам в детайли всяка една операция при извършване на производството или  текущия ремонт,в предвид на дългогодишния ми опит мога да бъда полезен и като консултант

Специализация и квалификация:

фирмата е специализирана в нестандартните решения за поликарбонатните конструкции и намирането на най точните решения за изработката им,също така дългогодишния опит в изработката и монтажа на дограма,щори,гаражни врати,парапети и огради гарантира високото качество на работа