Намери изпълнители за Къртене и разбиване - Цяла България



Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!



avatar_73287_41128829727.jpg
онлайн преди 5 дни

Нов Дом

16 извършени проекта

Последно мнение за "Цялостен ремонт на баня":

"Много съм доволна от изпълнител Красимир Карагюлев. Свърши много добра работа въпреки малкото забавяне."
avatar_81228_38225844363.jpg
онлайн преди 48 минути

АС - инженеринг 2000 ЕООД

VIP

6 извършени проекта

Последно мнение за "Тухлена стена в Апартамент":

"Всичко беше супер, точно и бързо изпълнение. Бих го ползвал отново."
avatar_17012_4313401040.jpg
онлайн преди 4 часа

Bал Билд Груп

2 извършени проекта

Член от 73 месеца:

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ от ПРОФЕСИОНАЛИСТИ. Качество което си струва да опитате, и забележете РАБОТИМ БЕЗ АВАНСОВО ЗАПЛАЩАНЕ Хидроизолации на Покриви.

 

Стандартна иконка за категория Дограма и остъкляване
онлайн преди 1 ден

Лазар

Член от 12 месеца:

Имам добър опит в изработка, монтаж на AL и PVC дограма, полагане на ламинат, монтаж на гипскартон и довършителни ремонтни дейности (обръщане и измазване на дограми и врати). Държа на качеството, прец ...
Профилна снимка - Dimitar Popov
онлайн преди 5 дни

Popovi Stroy

Член от 23 месеца:

Ние сме фирма „Попови Строй“, до скоро с име „Ди енд Ай Корект“ и с над 25 годишен опит в строително-ремонтните дейности. Доказали своите възможности и уважавани от клиентите си, с времето екипът и пр ...
cover_73385_47214217904.jpg
онлайн преди 6 дни

ЮЗ ООД

Член от 24 месеца:

Предлагаме всички видове ВиК монтажи за Вашата баня, тоалетна или кухня. Изключително държим на бързината и качеството при изпълнение. ВиК ремонти Във всеки момент, по всяко време на денонощието в ...
Стандартна иконка за категория Архитектура и дизайн
онлайн преди 3 месеца

МБЧЕК

Член от 4 месеца:

avatar_90843_98231923907.jpg
онлайн преди 3 месеца

kartachi-bg

1 извършен проект

Член от 6 месеца:

Предоставяме богат избор от услуги в сферата на строително-подготвителните дейности и услуги като: къртене, почистване и извозване на фаянс, бетон, тухли, асфалт, паваж и други. Предимствата на работ ...
avatar_5435_643555262.jpg
онлайн преди 1 ден

BORIS - ELECTRIC

VIP

67 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на кухня, усвояване на тераса и лепене на плочки":

"Много сме доволни от старателната работа и най–вече хубавото отношение и обноски. Човекът ни помогна с проектирането и избора на кухня, с монтажа ѝ и окабеляването. Много сме доволни как се получи ус ... "

Оставени мнения за Кърти, чисти, извозва:

ceco345 преди 7 месеца за Събаряне на стена | Банкя

“Бяха коректни , свършиха работа почистиха и извозиха отпадъците.”

Искрен Иванов преди 7 месеца за Кърти чисти извозва - стена и врата на подземен гараж | София

“Доволен съм от Васил Василев! Дойде и свърши работата за един ден.”

Vladislav Familia преди 9 месеца за Разширяване на отвора на стена | София

“Благодарен съм на Майстор Павел за бързото отзоваване, и добре свършената работа. Препоръчвам го и вече се разбрахме да помогне за следващият ми проект.”

Георги Иванов преди 12 месеца за Тухлена стена в Апартамент | София

“Всичко беше супер, точно и бързо изпълнение. Бих го ползвал отново.”

Николай Нешев преди 18 месеца за Къртене на плочки и циментова замазка от тераса | София

“Изключително коректен, дойде точно навреме, според уговорката, а работата беше извършена бързо и качествено. Препоръчвам.”

Даниел Захариев преди 19 месеца за Бутане на шахта | София

“Боян работи бързо и качествено. Въпреки изникналите трудности в процеса, завърши работата навреме.”

Борислав Димитров преди 23 месеца за Премахване на бетонов стълб | Божурище

“Стълбът беше съборен за 3 часа, без поражения за околните постройки, след което разбит на по-малки парчета и арматурата отделена. Оценка 5 звезди! Естествено щях да се зарадвам на по-достъпна цена, но ми е ясно, че бързата и качествена работа не е евтина.”

преди 25 месеца за Изрязване на прозорец | София

“Много съм доволен от изпълнението на проекта! Много бързо се свързаха с мен, разбрахме се и работата беше свършена перфектно. Точно както исках. В бъдеще отново бих се възползвал от услугите им. Препоръчвам ги на всички!”

Искрен Иванов преди 29 месеца за Баня + колона - 1.60 х 2.40 - много здрави | София

“Много разбран човек. Свърши всичко както бяхме се уговорили. Бързо и качествено. Препоръчвам!”

Елица Саксанова преди 30 месеца за Частично премахване на стена в тухлено жилище и фаянсови плочки от кухня | Банкя

“Много съм доволна от работата и от резултата, момчетата направиха точно това, което поисках. Реагираха бързо и на допълнителните изисквания. Почистиха много добре след себе си, и отделно благодаря за позитивното и човешко отношение.”

Открийте опитни и утвърдени специалисти в къртенето, чистенето и извозването на строителни отпадъци. Вижте мнения за избраните от вас фирми и „сверете часовника си“. Пуснете заявка бързо, лесно и безплатно. Искате да си спестите огромния труд и неудобство при събирането, пренасянето и изхвърлянето на купищата боклуци? Тонове строителни отпадъци, солени такси за смет, високи глоби, ще ви бъде нужно специално оборудване, струващо много пари… Направете правилния избор – оставете това на професионалисти! С тяхна помощ всичко това ще стане бързо, лесно и удобно. MaistorPlus e оптималният вариант да намерите такива за минимално време и усилия! Направете заявка за кърти, чисти, извозва!

 1. С какво ще ви помогне предлаганата услуга кърти, чисти, извозва?
  • Наслаждавайте се на елементарно свободно пространство, дори след извършен груб строеж на сгради, трудоемки ремонти, къртене и разбиване на стените в бетон;
  • Изрядно чист вид, даже след мащабно разрушаване;
  • Ще получите не само къртене, събаряне и разбиване на стени, мазилки и метални конструкции, но и сигурно и безопасно пренасяне и извозване на боклуците от сградите и апартаментите.
 2. Как да изберете най-подходящото за вас предложение?
  • Преди да започнете разрушаване на стените, металните конструкции и преградите, подберете експерти, които ще направят инспекционните проверки на необходимите съоръжения;
  • Фирмите извършват изнасяне от разбити стени и бетон и дават съвети на собствениците на апартаменти и други жилища за максимална защита от праха и мръсотията при строителни работи, събаряне и къртене;
  • Прочетете коментари от клиенти, използвали услугата. Това е един сигурен ориентир;
 3. Какво се включва в услугата кърти, чисти, извозва?
  • Изпълнителите държат на екологичния начин на живот, затова за тях е важно къде ще бъдат извозени и изхвърлени всички непотребни боклуци;
  • Ще получите качествена работа при стриктно спазване на всички правила и норми на строителство;
  • Спазват се всички изисквания на закона и таксите за смет.
 4. Защо да изберем MaistorPlus в намирането на специалисти за къртене, почистване и извозване?
  • Ще изберете най-добрата цена, която предварително включва всички трудови такси за смет и обезвреждане;
  • Извозените строителни отпадъци биват третирани спрямо изискванията на организациите за чистотата и ред;
  • Свързвате се с опитни и утвърдени професионалисти по най-добрия за вас начин. Доказали се експерти ще се погрижат да не навреди къртенето на цялостния интериор на жилището ви. При тази дейност са необходими специални инструменти, почистващи машини и контейнери, мощна и модерна техника, както и камиони за извозване на всичкия товар при изхвърлянето. С MaistorPlus всичко това ще стане лесно, бързо и удобно за вас!

Знаете ли, че...

Много хора смятат, че сами могат да се справят с тази част от ремонта на дома си-къртене, чистене, извозване, но по средата осъзнават, че са се захванали с работа, която надвишава техните възможности. Редица майстори споделят, че се натъкват именно на това-започнати ремонтни дейности по събаряне на стени, колони, но още в началото се поврежда оборудването например, или пък се изкъртват неправилни части, които всъщност не бива да се премахват.

Нашият съвет е да не рискувате особено с къртенето на бетон, което е една от най-сложните сфери на кърти, чисти, извозва. Включва се още къртене на тухла, фаянс и теракот, замазки, мозайки, събаряне на къщи, сгради, демонтаж на метални конструкции. Можете да си представите колко трудно би било домът ви, мазето, таванът да блеснат отново след подобни действия, ако не са взети коректни предварителни мерки за опазването на мебелите ви и малките недостъпни ъгли.

И не на последно място искаме да отбележим, че кърти, чисти, извозва е услуга, която напълно ви отменя от задачата и да изнесете голямото количество боклук от дома си. Глобите за неправилно изхвърляне на торбите след ремонтни дейности никак не са ниски, както и едва ли сте запознати с таксите за смет например.

Нашите професионални фирми и майстори в сферата на кърти, чисти, извозва свършват работата от начало докрай за вас. Пуснете своята заявка към тях и очаквайте техните уникални оферти именно към вас и вашите специфични нужди!

Заявете ремонт безплатно!