Препоръчани стругари и майстори за стругарски услуги

Къде да търсиш опитен стругар не се чуди, а проект безплатно заяви!

При нас ще намерите доказани професионалисти, които да ви помогнат в сбъдването на всяка идея от метал. Просто направете безплатна заявка в MaistorPlus и изберете подходящия стругар за вашия проект! Не е тайна, че стругарството изисква сръчност и внимание към детайла. Затова за перфектни резултати потърсете опитен майстор, запознат със спецификите на тази работа, който да реализира вашия проект!

Заяви проект

Сортирай по извършени проекти Филтрирай специализирани

21 Майстори и фирми стругари

Стандартна иконка за категория Заваряване

Христо

1 извършен проект

Здравейте, казвам се Христо и съм ръководил на бригада на заварчици и монтажници на метални конструкции, изработка и ремонт.
Стандартна иконка за категория Изолация и Саниране
онлайн преди 10 дни

Христо Попниколов


Все още няма извършени проекти

Фирма с доказани специалисти в областта на вътрешни и външни ремонти!!
Профилна снимка - Даниел Манчев

Даниел Манчев


Все още няма извършени проекти

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ Безплатен оглед ✅ ДаниелСтрой ГАРАНЦИЯ! 🏠 Подписан договор 📄📄 Нашата фирма има повече от 20 годишен опит в ремонтирането на покриви. Фирмата извършва ремонт на всякакви видов ...
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация

Тодор Иванов


Все още няма извършени проекти

”СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ ПЛОВДИВ” БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД! ► Цялостен ремонт на къща ► Цялостен ремонт на апартамент Монтаж на гипсокартон Окачени тавани Лепене на гипсокартон Шпакловка Боядисване Кър ...
Стандартна иконка за категория Железарски услуги

"БРАМА" ЕООД


Все още няма извършени проекти

БРАМА ЕООД е вече над 10 години сред водещите фирми за заготовки на метални изделия в Бургаска област!
avatar_71275_45114993444.jpg

Стругар


Все още няма извършени проекти

Стругарски услуги на струг ц8 и часовникарски.Изработка на единични детайли или серийно по чертеж.10 лв. на час за работа.
cover_89933_97973116348.jpg

ADP Smolyan Ltd.


Все още няма извършени проекти

Фирма ‘АДП- Смолян’ ООД е основана през 1989г. в гр. Смолян (България), което я прави първата частна фирма в региона. В първите години от съществуването си се специализира в изработването на детайли и ...
cover_12937_15942992969.jpg

Петров


Все още няма извършени проекти

Ние сме фирма с добър екип и обучени специалисти за ремонт на покриви.
avatar_74529_72219212540.jpg

Avtofactory


Все още няма извършени проекти

„Авто Инженеринг Холдинг Груп“ ЕООД разполага с модерна фабрика за Металообработка и Прахово боядисване оборудвана с високотехнологични машини за Лазерно рязане, CNC Фрезоване, CNC Струговане, Огъване ...
Стандартна иконка за категория Железарски услуги

BTINT


Все още няма извършени проекти

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за стругарски услуги. Безплатно е!

Заяви проект

Последно публикувани обекти с приблизителна цена за стругарски услуги

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за стругарски услуги. Безплатно е!

Заяви проект

Защо и кога да използваме стругарски услуги?

По-сръчните от вас със сигурност си задават въпроса дали пък не могат и сами да изработят изделията от метал? Запомнете обаче, че наличието на струг далеч не означава, че работата с него е лесна като детска игра.

 • Универсалните стругове изискват ръчно управление, а никак не е за препоръчване да работите с режещи машини без да имате професионална подготовка за това.
 • Използвайте стругарски услуги, когато са ви необходими фино изработени ротационни изделия от метал, независимо от нивото на трудност.
 • При необходимост от шлайфане или фрезоване на готови предмети от неръждаема стомана, както и при направа на резервни части.
 • Стругарството е широко застъпено в автомобилостроенето, машиностроенето и много други сфери, затова и тяхната роля днес е толкова важна.

Как да изберем подходящото предложение за нас?

 • Преди да ангажирате стругар с вашите изделия по поръчка, изработете съвместно модел или чертеж на металния детайл, за да сте наясно какво ще получите.
 • Ако става въпрос за голям брой фини или уникални детайли, се доверете на препоръчана фирма или майстор, които имат опит в обслужването на подобни серийни поръчки.
 • Днес съществуват много и различни стругове, затова фирмата или специалистът трябва да разполагат с разнообразие от машини, за да могат да създадат качествено всякакви изделия по поръчка.

Какво включват стругарските услуги и какво още да попитате специалиста?

 • Стругарството, като услуга, най-често включва конструиране на изделието (създаването на модел или чертеж), изработване на мостра (когато става дума за серийно производство), а след това и завършване на крайния продукт.
 • Широкият набор от машини позволява гъвкавост на изработката, както и прецизно създаване дори на фини детайли, които придават уникалност на изделието.
 • Потърсете информация за материалите, от които ще бъде изработен желаният от вас продукт, както и за метода на работа. Най-често материалите са метал, неръждаема стомана и дуралуминий.
 • Времето за изграждане и цената на продукта зависят пряко от сложността на дизайна му. Колкото повече декорации и неповторими елементи има, толкова по-висока съответно ще бъде цената. Когато искаме да създадем уникални изделия от неръждаема стомана или друг метал, сме безкомпромисни към високото ниво на изпълнение. За да не хабите време и пари в несполучливи опити на случайни майстори, MaistorPlus ви предлага широк набор от сръчни фирми и стругари, от които да изберете подходящия за вашата идея и бюджет. От това да държите готовия продукт в ръце ви дели само една заявка за проект в нашата платформа. Тя ви дава възможност да сравните оферти, да прочетете отзиви, а вече и да осъществите директен контакт със специалисти и фирми, отдадени на стругарството. Пускането на заявка в MaistorPlus е напълно безплатно и не носи допълнителен ангажимент, затова не се колебайте и реализирайте своята идея! Заявете проект за стругарски услуги!

Необходима ви е изработка на детайли или нестандартни изделия от метал?

Значи имате нужда от специалист с квалификация и опит при обработка на метали със струг. Опитайте услугите на MaistorPlus! Платформата вече помогна на мнозина да намерят подходящ майстор или фирма за извършване на строително-ремонтни дейности:

 • Публикувайте заявка като опишете работата, която е нужно да бъде извършена и района на обекта;
 • Сравнете цени и оферти от майстори и фирми, които са проявили интерес;
 • Разгледайте публичните им профили в сайта и оценките за работата им;
 • Изберете сами кого да наемете.

Лесно е, нали?

Направете заявка за стругарски услуги!