21 Препоръчани стругари и майстори за стругарски услуги

Къде да търсиш опитен стругар не се чуди, а проект безплатно заяви!

При нас ще намерите доказани професионалисти, които да ви помогнат в сбъдването на всяка идея от метал. Просто направете безплатна заявка в MaistorPlus и изберете подходящия стругар за вашия проект! Не е тайна, че стругарството изисква сръчност и внимание към детайла. Затова за перфектни резултати потърсете опитен майстор, запознат със спецификите на тази работа, който да реализира вашия проект!

Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!cover_89933_97973116348.jpg
онлайн преди 40 месеца

ADP Smolyan Ltd.

Член от 40 месеца:

Фирма ‘АДП- Смолян’ ООД е основана през 1989г. в гр. Смолян (България), което я прави първата частна фирма в региона. В първите години от съществуването си се специализира в изработването на детайли и ...
Стандартна иконка за категория Заваряване
онлайн преди 12 месеца

Христо

1 извършен проект

Член от 44 месеца:

Здравейте, казвам се Христо и съм ръководил на бригада на заварчици и монтажници на метални конструкции, изработка и ремонт.
Стандартна иконка за категория Заваряване
онлайн преди 12 месеца

Христо

1 извършен проект

Член от 44 месеца:

Здравейте, казвам се Христо и съм ръководил на бригада на заварчици и монтажници на метални конструкции, изработка и ремонт.
avatar_71275_45114993444.jpg
онлайн преди 39 месеца

Стругар

Член от 60 месеца:

Стругарски услуги на струг ц8 и часовникарски.Изработка на единични детайли или серийно по чертеж.10 лв. на час за работа.
Стандартна иконка за категория Ремонт на баня
онлайн преди 107 месеца

Али Сали

Член от 107 месеца:

Здравейте, казвам се Аляйдин Сали на 39 години, занимавам се с строителство от 18 години. Живея във Варна.

Стандартна иконка за категория Стругарски услуги

Член от 90 месеца:

Стандартна иконка за категория Стругарски услуги
онлайн преди 99 месеца

nedevp

Член от 99 месеца:

Стандартна иконка за категория Железарски услуги
онлайн преди 79 месеца

SILPA

Член от 79 месеца:

Стандартна иконка за категория Стругарски услуги
онлайн преди 99 месеца

Майстора

Член от 99 месеца:

ремонтирам водни помпи на всички видове трактори и комбайни + всякакви неразрешими проблеми по мпс.

Стандартна иконка за категория Железарски услуги
онлайн преди 82 месеца

hristo

Член от 82 месеца:

Защо и кога да използваме стругарски услуги?

По-сръчните от вас със сигурност си задават въпроса дали пък не могат и сами да изработят изделията от метал? Запомнете обаче, че наличието на струг далеч не означава, че работата с него е лесна като детска игра.

 • Универсалните стругове изискват ръчно управление, а никак не е за препоръчване да работите с режещи машини без да имате професионална подготовка за това.
 • Използвайте стругарски услуги, когато са ви необходими фино изработени ротационни изделия от метал, независимо от нивото на трудност.
 • При необходимост от шлайфане или фрезоване на готови предмети от неръждаема стомана, както и при направа на резервни части.
 • Стругарството е широко застъпено в автомобилостроенето, машиностроенето и много други сфери, затова и тяхната роля днес е толкова важна.

Как да изберем подходящото предложение за нас?

 • Преди да ангажирате стругар с вашите изделия по поръчка, изработете съвместно модел или чертеж на металния детайл, за да сте наясно какво ще получите.
 • Ако става въпрос за голям брой фини или уникални детайли, се доверете на препоръчана фирма или майстор, които имат опит в обслужването на подобни серийни поръчки.
 • Днес съществуват много и различни стругове, затова фирмата или специалистът трябва да разполагат с разнообразие от машини, за да могат да създадат качествено всякакви изделия по поръчка.

Какво включват стругарските услуги и какво още да попитате специалиста?

 • Стругарството, като услуга, най-често включва конструиране на изделието (създаването на модел или чертеж), изработване на мостра (когато става дума за серийно производство), а след това и завършване на крайния продукт.
 • Широкият набор от машини позволява гъвкавост на изработката, както и прецизно създаване дори на фини детайли, които придават уникалност на изделието.
 • Потърсете информация за материалите, от които ще бъде изработен желаният от вас продукт, както и за метода на работа. Най-често материалите са метал, неръждаема стомана и дуралуминий.
 • Времето за изграждане и цената на продукта зависят пряко от сложността на дизайна му. Колкото повече декорации и неповторими елементи има, толкова по-висока съответно ще бъде цената. Когато искаме да създадем уникални изделия от неръждаема стомана или друг метал, сме безкомпромисни към високото ниво на изпълнение. За да не хабите време и пари в несполучливи опити на случайни майстори, MaistorPlus ви предлага широк набор от сръчни фирми и стругари, от които да изберете подходящия за вашата идея и бюджет. От това да държите готовия продукт в ръце ви дели само една заявка за проект в нашата платформа. Тя ви дава възможност да сравните оферти, да прочетете отзиви, а вече и да осъществите директен контакт със специалисти и фирми, отдадени на стругарството. Пускането на заявка в MaistorPlus е напълно безплатно и не носи допълнителен ангажимент, затова не се колебайте и реализирайте своята идея! Заявете проект за стругарски услуги!

Необходима ви е изработка на детайли или нестандартни изделия от метал?

Значи имате нужда от специалист с квалификация и опит при обработка на метали със струг. Опитайте услугите на MaistorPlus! Платформата вече помогна на мнозина да намерят подходящ майстор или фирма за извършване на строително-ремонтни дейности:

 • Публикувайте заявка като опишете работата, която е нужно да бъде извършена и района на обекта;
 • Сравнете цени и оферти от майстори и фирми, които са проявили интерес;
 • Разгледайте публичните им профили в сайта и оценките за работата им;
 • Изберете сами кого да наемете.

Лесно е, нали?

Направете заявка за стругарски услуги!