Намери изпълнители за Къртене и разбиванеЗаяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Профилна снимка - Трайчо Трайков
онлайн преди 1 ден

Трайчо Трайков

24 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт и подмяна на отводнителна тръба на покрив":

"Бързи и коректни! Свършиха работа за един ден, дават гаранция и работят чисто. Неслучайно имат толкова много положителни отзиви. Успех и много доволни клиенти желая!"
avatar_70925_12336548698.jpg
онлайн преди 40 минути

"Ванива Строй" ЕООД

VIP

34 извършени проекта

Последно мнение за "Демонтаж на метални каси на врати":

"Доволна съм от работата на изпълнител Николай Василев. Изпълни задачата в срок. Единствено в началото имахме недоразумение спрямо цената и идеята за проекта, но се реши и този проблем."
cover_6168_52734912280.jpg
онлайн преди 1 ден

Ивета Билд ЕООД

9 извършени проекта

Последно мнение за "Подмяна на плочките на две тераси":

"Венелин е изключително отзивчив и си разбира от работата. Всичко беше направено професионално, бързо и в срок. Препоръчвам"
онлайн преди 1 час

Icas

16 извършени проекта

Последно мнение за "Поставяне на ламиниран паркет на тераса":

"Случихме на майстор. Ицо е много приятен човек, лесно се работи с него, коректен е и си разбира от работата, кадърен, допитва се за всяко нещо, така че да отговори на нашите нужди и да останем доволни ... "
Профилна снимка - Асен Василев

Член от 13 дни:

Екипът е от професионалисти, които непрекъснато трупат опит в областта на строителството. Целта ни е да превърнем Вашия дом в удобно, комфортно и уютно място за живеене.
avatar_93189_18174861419.jpg
онлайн преди 2 часа

Дом билд 2019 ЕООД

1 извършен проект

Качена препоръка в категория Сухо строителство:

" Ивайло и неговата фирма Дом билд 2019 ЕООД през месец Октомври 2019 направиха цялостен ремонт на нашата 3 етажен дом в квартал Драгалевци в София . Сменена беше ВИК и ел инсталацията на цялата къща ... "
Профилна снимка - Лъчезар Нягулов
онлайн преди 2 часа

Лъчезар Нягулов

1 извършен проект

Член от 4 месеца:

Здравейте, казвам се Лъчезар Нягулов и специалността ми е вътрешни ремонти. Можете да разгледате качените снимки на реално осъществен ремонт от нас.
avatar_90843_98231923907.jpg
онлайн преди 2 часа

kartachi-bg

1 извършен проект

Член от 11 месеца:

Предоставяме богат избор от услуги в сферата на строително-подготвителните дейности и услуги като: къртене, почистване и извозване на фаянс, бетон, тухли, асфалт, паваж и други. Предимствата на работ ...
label.cover - Трайко Иванов

Член от 4 месеца:

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС? Ние сме специалисти в областта на изграждането и ремонта на всякакъв вид покриви и покривни конструкции. Детайлно познаваме всички компоненти на плоските и скатните покриви и то ...
Профилна снимка - Петър Атанасов
онлайн преди 9 дни

BulSpace

VIP

1 извършен проект

Член от 13 месеца:

Фирма "БулСпейс" е основана преди 13 г. Към момента има 15 служители и изпълнява проекти в следните направления: -проектиране, доставка, строителство и поддръжка на фотоволтаични системи и инсталац ...

Оставени мнения за Кърти, чисти, извозва:

Маргарита Манолова преди 3 месеца за Демонтаж на остъклени винкелови балкони | София

“Работата беше свършена отлично! Въпреки непредвидените трудности и обстоятелства, майсторите се справиха строхотно! Една от машините им се повреди малко преди края, на следващия ден дойдоха и си довършиха работата без никакви забележки! Цената беше напълно удовлетворителна за работата. Със сигурност бих ги наела и за бъдещи проекти. Желая им успех и ги препоръчвам!”

Христо преди 3 месеца за Изчистване и ремонт на мазе | София

“Момчетата се справиха много бързо и точно, препоръчвам ги! Заявката беше изпълнена частично, без ремонтната част и дограмата.”

Стоян Иринков преди 4 месеца за Пробиване на дупка във външна стена 100-120 мм диаметър | София

“Владимир беше изключително коректен и точен! Предвиди и предупреди за възможни усложнения, обясни детайлно какво точно ще направи и след приключване изчисти всичко след себе си.
Благодаря!”

Владимир Николов отговори:

Благодаря, за добре осигурените, условия, съдействие, достъп и възможност да изпълня задачата!

Марин Маринов преди 4 месеца за Къртене,чистене,извозване на теракот от кухня и коридор и лята мивка.Плочките са мърдащи! | Сливен

“Любомир Димитров работи бързо,точно,коректно . Много се радвам че се обърнах към Майстор Плюс и точно към г_н Любомир Димитров. Моят проект беше изпълнен за отрицателно време и точно за предполагаемата от мен цена. Браво!!!”

Любомир Димитров отговори:

Радвам се че ви хареса всичко Благодаря

ceco345 преди 12 месеца за Събаряне на стена | Банкя

“Бяха коректни , свършиха работа почистиха и извозиха отпадъците.”

Искрен Иванов преди 12 месеца за Кърти чисти извозва - стена и врата на подземен гараж | София

“Доволен съм от Васил Василев! Дойде и свърши работата за един ден.”

Vladislav Familia преди 14 месеца за Разширяване на отвора на стена | София

“Благодарен съм на Майстор Павел за бързото отзоваване, и добре свършената работа. Препоръчвам го и вече се разбрахме да помогне за следващият ми проект.”

Георги Иванов преди 17 месеца за Тухлена стена в Апартамент | София

“Всичко беше супер, точно и бързо изпълнение. Бих го ползвал отново.”

Николай Нешев преди 23 месеца за Къртене на плочки и циментова замазка от тераса | София

“Изключително коректен, дойде точно навреме, според уговорката, а работата беше извършена бързо и качествено. Препоръчвам.”

Даниел Захариев преди 24 месеца за Бутане на шахта | София

“Боян работи бързо и качествено. Въпреки изникналите трудности в процеса, завърши работата навреме.”

Открийте опитни и утвърдени специалисти в къртенето, чистенето и извозването на строителни отпадъци. Вижте мнения за избраните от вас фирми и „сверете часовника си“. Пуснете заявка бързо, лесно и безплатно. Искате да си спестите огромния труд и неудобство при събирането, пренасянето и изхвърлянето на купищата боклуци? Тонове строителни отпадъци, солени такси за смет, високи глоби, ще ви бъде нужно специално оборудване, струващо много пари… Направете правилния избор – оставете това на професионалисти! С тяхна помощ всичко това ще стане бързо, лесно и удобно. MaistorPlus e оптималният вариант да намерите такива за минимално време и усилия! Направете заявка за кърти, чисти, извозва!

 1. С какво ще ви помогне предлаганата услуга кърти, чисти, извозва?
  • Наслаждавайте се на елементарно свободно пространство, дори след извършен груб строеж на сгради, трудоемки ремонти, къртене и разбиване на стените в бетон;
  • Изрядно чист вид, даже след мащабно разрушаване;
  • Ще получите не само къртене, събаряне и разбиване на стени, мазилки и метални конструкции, но и сигурно и безопасно пренасяне и извозване на боклуците от сградите и апартаментите.
 2. Как да изберете най-подходящото за вас предложение?
  • Преди да започнете разрушаване на стените, металните конструкции и преградите, подберете експерти, които ще направят инспекционните проверки на необходимите съоръжения;
  • Фирмите извършват изнасяне от разбити стени и бетон и дават съвети на собствениците на апартаменти и други жилища за максимална защита от праха и мръсотията при строителни работи, събаряне и къртене;
  • Прочетете коментари от клиенти, използвали услугата. Това е един сигурен ориентир;
 3. Какво се включва в услугата кърти, чисти, извозва?
  • Изпълнителите държат на екологичния начин на живот, затова за тях е важно къде ще бъдат извозени и изхвърлени всички непотребни боклуци;
  • Ще получите качествена работа при стриктно спазване на всички правила и норми на строителство;
  • Спазват се всички изисквания на закона и таксите за смет.
 4. Защо да изберем MaistorPlus в намирането на специалисти за къртене, почистване и извозване?
  • Ще изберете най-добрата цена, която предварително включва всички трудови такси за смет и обезвреждане;
  • Извозените строителни отпадъци биват третирани спрямо изискванията на организациите за чистотата и ред;
  • Свързвате се с опитни и утвърдени професионалисти по най-добрия за вас начин. Доказали се експерти ще се погрижат да не навреди къртенето на цялостния интериор на жилището ви. При тази дейност са необходими специални инструменти, почистващи машини и контейнери, мощна и модерна техника, както и камиони за извозване на всичкия товар при изхвърлянето. С MaistorPlus всичко това ще стане лесно, бързо и удобно за вас!

Знаете ли, че...

Много хора смятат, че сами могат да се справят с тази част от ремонта на дома си-къртене, чистене, извозване, но по средата осъзнават, че са се захванали с работа, която надвишава техните възможности. Редица майстори споделят, че се натъкват именно на това-започнати ремонтни дейности по събаряне на стени, колони, но още в началото се поврежда оборудването например, или пък се изкъртват неправилни части, които всъщност не бива да се премахват.

Нашият съвет е да не рискувате особено с къртенето на бетон, което е една от най-сложните сфери на кърти, чисти, извозва. Включва се още къртене на тухла, фаянс и теракот, замазки, мозайки, събаряне на къщи, сгради, демонтаж на метални конструкции. Можете да си представите колко трудно би било домът ви, мазето, таванът да блеснат отново след подобни действия, ако не са взети коректни предварителни мерки за опазването на мебелите ви и малките недостъпни ъгли.

И не на последно място искаме да отбележим, че кърти, чисти, извозва е услуга, която напълно ви отменя от задачата и да изнесете голямото количество боклук от дома си. Глобите за неправилно изхвърляне на торбите след ремонтни дейности никак не са ниски, както и едва ли сте запознати с таксите за смет например.

Нашите професионални фирми и майстори в сферата на кърти, чисти, извозва свършват работата от начало докрай за вас. Пуснете своята заявка към тях и очаквайте техните уникални оферти именно към вас и вашите специфични нужди!

Заявете ремонт безплатно!