Намери изпълнители за Къртене и разбиванеЗаяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Профилна снимка - Славяна Дянкова
онлайн преди 2 дни

Славяна Дянкова

1 извършен проект

Последно мнение за "Хидроизолация":

"Най-добрите майстори, с които съм работила през последните десет години. Винаги идват сутрин навреме, винаги учтиви, работят бързо и качествено. Също за отбелязване е, че работят много чисто. Грижат с ... "
Профилна снимка - БИЛД ЕООД
онлайн преди 9 часа

БИЛД ЕООД

VIP

3 извършени проекта

Последно мнение за "Премахване на плот с лята мивка в кухня":

"Благодаря! Бързо, качествено, професионално, без щети! Препоръчвам ги!"
avatar_77395_39118873049.jpg
онлайн преди 5 дни

"Ивикс Строй"

22 извършени проекта

Последно мнение за "Външна топлоизолация на къща":

"Доволни сме от извършената работа. Всичко беше извършено качествено и в срок! Препоръчвам!"
Стандартна иконка за категория Сухо строителство
онлайн преди 6 дни

Лазар

14 извършени проекта

Последно мнение за "Обръщане на дограма вътрешно/външно":

"Професионално и коректно отношение. Дойде на време, даде съвети и предложения. Беше търпелив и при нужда се допитваше какво ще предпочетем! Работи бързо и чисто!"
Профилна снимка - Борис Димитров
онлайн преди 1 час

BORIS-ELECTRIC ремонти А до Я

93 извършени проекта

Последно мнение за "Прокарване на кабел":

"Препоръчвам Боби за всякакви комплексни задачи свързани с електроинсталации. При мен извърши прокарване на 5x6мм2 кабел от таблото до гаража (30м през всякакви вътрешни препятствия). - комуникация - ... "
онлайн преди 43 минути

Ценко и Сие ЕООД

67 извършени проекта

Последно мнение за "Цялостен ремонт на апартамент":

"Чудесно свършена работа - не можах да позная апартамента след основния ремонт!"
avatar_12831_83595541399.jpg
онлайн преди 2 часа

TODOR TODOROV

34 извършени проекта

Последно мнение за "Монтаж на контакти и ключове":

"Тодор е страхотен човек на първо място и много добър майстор. Отношението е на много добро ниво , проекта беше изпълнен в оптимален срок и най вече качествено. Определено препоръчвам !!!"
онлайн преди 16 дни

Петър Кенанов

18 извършени проекта

Последно мнение за "Освежителен ремонт - шпакловка и боя":

"Доволен съм от изпълнението, въпреки че обхватът на ремонта се увеличи и имаше повече дейности."
label.cover - Борис Багелийски
онлайн преди 7 часа

Делукс Билд ЕООД

7 извършени проекта

Последно мнение за "Проект за довършителни вътрешни ремонти на баня и хол":

"Много добре свършена работа, в срок и според уговорката. Определено бих препоръчал и бих използвал отново услугите на фирмата при следващ ремонт. Работи се с договор и няма скрити разходи."
avatar_70925_12336548698.jpg
онлайн преди 6 часа

"Ванива Строй" ЕООД

VIP

48 извършени проекта

Последно мнение за "Демонтаж на метални каси на врати":

"Доволна съм от работата на изпълнител Николай Василев. Изпълни задачата в срок. Единствено в началото имахме недоразумение спрямо цената и идеята за проекта, но се реши и този проблем."

Оставени мнения за Кърти, чисти, извозва:

Борис Санчес преди 35 месеца за Къртене на отвор | София

“Изключително прецизна работа от страна на Христо и неговия екип. Дойдаха рано, работеха стегнато, почистиха си и се съобразиха с целия график около ремонта.”

Маргарита Манолова преди 42 месеца за Демонтаж на остъклени винкелови балкони | София

“Работата беше свършена отлично! Въпреки непредвидените трудности и обстоятелства, майсторите се справиха строхотно! Една от машините им се повреди малко преди края, на следващия ден дойдоха и си довършиха работата без никакви забележки! Цената беше напълно удовлетворителна за работата. Със сигурност бих ги наела и за бъдещи проекти. Желая им успех и ги препоръчвам!”

Христо преди 42 месеца за Изчистване и ремонт на мазе | София

“Момчетата се справиха много бързо и точно, препоръчвам ги! Заявката беше изпълнена частично, без ремонтната част и дограмата.”

Stoyan Stoyan преди 43 месеца за Пробиване на дупка във външна стена 100-120 мм диаметър | София

“Владимир беше изключително коректен и точен! Предвиди и предупреди за възможни усложнения, обясни детайлно какво точно ще направи и след приключване изчисти всичко след себе си.
Благодаря!”

Владимир Николов отговори:

Благодаря, за добре осигурените, условия, съдействие, достъп и възможност да изпълня задачата!

Марин Маринов преди 43 месеца за Къртене,чистене,извозване на теракот от кухня и коридор и лята мивка.Плочките са мърдащи! | Сливен

“Любомир Димитров работи бързо,точно,коректно . Много се радвам че се обърнах към Майстор Плюс и точно към г_н Любомир Димитров. Моят проект беше изпълнен за отрицателно време и точно за предполагаемата от мен цена. Браво!!!”

Любомир Димитров отговори:

Радвам се че ви хареса всичко Благодаря

преди 51 месеца за Събаряне на стена | Банкя

“Бяха коректни , свършиха работа почистиха и извозиха отпадъците.”

преди 51 месеца за Кърти чисти извозва - стена и врата на подземен гараж | София

“Доволен съм от Васил Василев! Дойде и свърши работата за един ден.”

Виж снимки
преди 53 месеца за Разширяване на отвора на стена | София

“Благодарен съм на Майстор Павел за бързото отзоваване, и добре свършената работа. Препоръчвам го и вече се разбрахме да помогне за следващият ми проект.”

преди 56 месеца за Тухлена стена в Апартамент | София

“Всичко беше супер, точно и бързо изпълнение. Бих го ползвал отново.”

преди 62 месеца за Къртене на плочки и циментова замазка от тераса | София

“Изключително коректен, дойде точно навреме, според уговорката, а работата беше извършена бързо и качествено. Препоръчвам.”

Открийте опитни и утвърдени специалисти в къртенето, чистенето и извозването на строителни отпадъци. Вижте мнения за избраните от вас фирми и „сверете часовника си“. Пуснете заявка бързо, лесно и безплатно. Искате да си спестите огромния труд и неудобство при събирането, пренасянето и изхвърлянето на купищата боклуци? Тонове строителни отпадъци, солени такси за смет, високи глоби, ще ви бъде нужно специално оборудване, струващо много пари… Направете правилния избор – оставете това на професионалисти! С тяхна помощ всичко това ще стане бързо, лесно и удобно. MaistorPlus e оптималният вариант да намерите такива за минимално време и усилия! Направете заявка за кърти, чисти, извозва!

 1. С какво ще ви помогне предлаганата услуга кърти, чисти, извозва?
  • Наслаждавайте се на елементарно свободно пространство, дори след извършен груб строеж на сгради, трудоемки ремонти, къртене и разбиване на стените в бетон;
  • Изрядно чист вид, даже след мащабно разрушаване;
  • Ще получите не само къртене, събаряне и разбиване на стени, мазилки и метални конструкции, но и сигурно и безопасно пренасяне и извозване на боклуците от сградите и апартаментите.
 2. Как да изберете най-подходящото за вас предложение?
  • Преди да започнете разрушаване на стените, металните конструкции и преградите, подберете експерти, които ще направят инспекционните проверки на необходимите съоръжения;
  • Фирмите извършват изнасяне от разбити стени и бетон и дават съвети на собствениците на апартаменти и други жилища за максимална защита от праха и мръсотията при строителни работи, събаряне и къртене;
  • Прочетете коментари от клиенти, използвали услугата. Това е един сигурен ориентир;
 3. Какво се включва в услугата кърти, чисти, извозва?
  • Изпълнителите държат на екологичния начин на живот, затова за тях е важно къде ще бъдат извозени и изхвърлени всички непотребни боклуци;
  • Ще получите качествена работа при стриктно спазване на всички правила и норми на строителство;
  • Спазват се всички изисквания на закона и таксите за смет.
 4. Защо да изберем MaistorPlus в намирането на специалисти за къртене, почистване и извозване?
  • Ще изберете най-добрата цена, която предварително включва всички трудови такси за смет и обезвреждане;
  • Извозените строителни отпадъци биват третирани спрямо изискванията на организациите за чистотата и ред;
  • Свързвате се с опитни и утвърдени професионалисти по най-добрия за вас начин. Доказали се експерти ще се погрижат да не навреди къртенето на цялостния интериор на жилището ви. При тази дейност са необходими специални инструменти, почистващи машини и контейнери, мощна и модерна техника, както и камиони за извозване на всичкия товар при изхвърлянето. С MaistorPlus всичко това ще стане лесно, бързо и удобно за вас!

Знаете ли, че...

Много хора смятат, че сами могат да се справят с тази част от ремонта на дома си-къртене, чистене, извозване, но по средата осъзнават, че са се захванали с работа, която надвишава техните възможности. Редица майстори споделят, че се натъкват именно на това-започнати ремонтни дейности по събаряне на стени, колони, но още в началото се поврежда оборудването например, или пък се изкъртват неправилни части, които всъщност не бива да се премахват.

Нашият съвет е да не рискувате особено с къртенето на бетон, което е една от най-сложните сфери на кърти, чисти, извозва. Включва се още къртене на тухла, фаянс и теракот, замазки, мозайки, събаряне на къщи, сгради, демонтаж на метални конструкции. Можете да си представите колко трудно би било домът ви, мазето, таванът да блеснат отново след подобни действия, ако не са взети коректни предварителни мерки за опазването на мебелите ви и малките недостъпни ъгли.

И не на последно място искаме да отбележим, че кърти, чисти, извозва е услуга, която напълно ви отменя от задачата и да изнесете голямото количество боклук от дома си. Глобите за неправилно изхвърляне на торбите след ремонтни дейности никак не са ниски, както и едва ли сте запознати с таксите за смет например.

Нашите професионални фирми и майстори в сферата на кърти, чисти, извозва свършват работата от начало докрай за вас. Пуснете своята заявка към тях и очаквайте техните уникални оферти именно към вас и вашите специфични нужди!

Заявете ремонт безплатно!