Добре дошли на бизнес профила на Хоум Рок Билдър ЕООД


Фирмата предлага своите услуги за района на град София, София-област, област Пловдив, Велико Търново и Благоевград. Разполагаме с различни екипи за различните видове дейности. В тази връзка можем да предоставим сравнително бързо започване на работите по изпълнение на вашия проект - Бързо, Точно, Срочно!:)

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Катя Дамянова преди 4 месеца за Ремонт на етаж от къща | София

“Прекрасно свършена работа.Препоръчвам!”

Виж снимки
Валентин преди 11 месеца за Поправка на външна мазилка след теч - 10 кв.м. - последен етаж | София

“Бърз и прецизен оглед, точна оферта и след това момчето, което изпрати фирмата, си свърши работа като работи чисто и беше доста мил. Препоръчвам”

Петър преди 18 месеца за Направа на саморазливна за паркет и шестоъгълни плочки | София

“Бързо и качествено, доволен съм”

Виж всички мнения

Опит


Строително-ремонтни дейности: 1. Изпълнение на основни и текущи ремонти на апартаменти, вили и къщи. 2. Зидарии, мазилки, замазки, шпакловки, боядисване с боя, латекс и др. 3. Полагане на гранитогрес, фаянс,теракот, паркети, ламинати и др. 4. Изолации: вътрешни и външни. 5. Къртене, чистене и извозване на строителни отпадъци. 6. Цялостен ремонт и изграждане на покриви. 7. Монтаж на гипсокартон. 8. ВиК услуги. 9. Изграждане на електрически инсталации. 10. Доставка и монтаж на необходимите материали и оборудване за цялостното изпълнение на обекта. 11. Изработка, доставка и монтаж на дограма (алуминиева и PVC).

Специализация и квалификации


Над 20 години опит в строителството.