Препоръчани къртачи и фирми за къртене

Безплатна заявка пуснете - и сразяващ къртач си наемете!

Но освен бързина, изисквате и качество? Добра новина – в MaistorPlus ще се окажете с две в едно! Пуснете своята заявка и ще се отзоват водещите къртачи в тази не лесна работа! Ще можете да оцените техните профили и мнения на предишни клиенти и да изберете най-разбиващия!

Заяви проект

Сортирай по извършени проекти Филтрирай специализирани

959 Майстори и фирми за къртене

Профилна снимка - Борис Димитров

BORIS-ELECTRIC ремонти А до Я

93 извършени проекта

Казвам се Борис Димитров- професионален електротехник! Работя с апаратура на водещи фирми в електроизграждането: "Shneider Electric", "Legrand", "Merlin Gerin", "ABB", "Moeller","EATON", както и с ка ...
Профилна снимка - Evgeni Velinov
онлайн преди 9 минути

Stroi-korekt-velinovi76

VIP

27 извършени проекта

Ние сме фирма Stroi-korekt-velinovi76 която се занимава със 1. Израждане на нови покриви 2. Пренареждане на керамиди 3. Хидроизолация 4. Дървени навеси 5. Метални навеси 6. Топлоизолация ...
cover_24043_82052308694.jpg
онлайн преди 5 дни

ivvesstroi

69 извършени проекта

Извършвам всякакъв ремонт на покриви. Ние сме специализирана бригада, която е подбрана от специалисти. Имаме опит в пренареждане на керемиди, хидроизолации на покриви, направа на дървени конструкции, ...
Профилна снимка - Иво Методиев
онлайн преди 52 минути

Иво Методиев

109 извършени проекта

Здравейте. Казвам се Иво Методиев Работя като майстор в строителството от 13 години, като занаята научих от баща ми който е майстор с над 30 гидишен опит!
Профилна снимка - Ivo Tzvetkov
онлайн преди 17 минути

Вътрешни ремонти

151 извършени проекта

Здравейте,ръководител съм на бригада от 1998 година. Ние работим бързо качествено и в срок. Имаме и опит в чужбина.Занимаваме се специално с ремонти на апартаменти. Работим в екип и се разбираме чудес ...
avatar_7291_35336913588.jpg
онлайн преди 26 минути

СОЛТИ 06

79 извършени проекта

Фирмата е на строителния пазар от 2006 година. Фактът, че все още сме, означава, че се справяме.

avatar_59394_84335876955.jpg
онлайн преди 18 часа

Андрей

35 извършени проекта

Здравейте! Аз съм Андрей Шинкаренко. Извършвам водопроводни услуги.От малки поправки до нестандартни и сложни ремонти. Изпълнявам работа качествено и исползвам качествени материали.
Стандартна иконка за категория Изолация и Саниране

Майстор Димитров

53 извършени проекта

Ние сме бригада от млади, сериозни и амбициозни мъже, от български произход, предимно родени и живеещи в София. Занимаваме се с външни и вътрешни ремонти повече от 10 години, с натрупан сериозен опит ...
Профилна снимка - Evgeni Velinov
онлайн преди 9 минути

Stroi-korekt-velinovi76

VIP

27 извършени проекта

Ние сме фирма Stroi-korekt-velinovi76 която се занимава със 1. Израждане на нови покриви 2. Пренареждане на керамиди 3. Хидроизолация 4. Дървени навеси 5. Метални навеси 6. Топлоизолация ...

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за къртачи. Безплатно е!

Заяви проект

Последно публикувани обекти с приблизителна цена за кърти, чисти, извозва

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за къртачи. Безплатно е!

Заяви проект

Какво трябва да знаете за къртачите?

Навярно си представяте, че къртачите са едни големи момчета тип Хълк, които единствено трябва да разбиват всяко нещо, което видят? Истината обаче не е баш така... Нека погледнем с какво трябва да се справят „разбивачите”:

  • Първо е важно да се знае, че не всяка стена, греда, плоча или колона може да бъде съборена! Важна е преценката на опитен майстор.
  • Необходима е професионална техника и квалифициран персонал, който да е подготвен за всяка ситуация и да знае как да реагира!
  • Кога са ви необходими услугите на къртачи? В следните случаи няма да сбъркате да ги повикате: при преустройство на дома ви - при съединяване на стаи, балкони, при изграждане на нови отвори за поставяне на плотове, камини, всякаква техника, демонтаж на метални, дървени конструкции, събаряне на сгради - като за всяка задача се използват различни машини, инструменти и екипировка.
  • С какви материали могат да се справят? Теракот, тухла, фаянс, бетон, камък, мозайка и какво ли още не, като ви съветваме предварително да се уточнявате, тъй като бетонът е по-сложен за избиване например.
  • Изисквайте срок за изпълнение и не забравяйте, че къртачите извършват и услугата извозване на събралия се боклук до предназначени за това сметища.

Помислете добре дали искате вие да се занимавате с тези задачи или ще оставите тежката работа на специалистите! Пуснете заявка и разгледайте предложенията на нашите къртачи - вижте какви цени, срокове и оферти ви предлагат и просто наемете най-добрия!

Заявете проект за кърти, чисти, извозва безплатно!