427 Препоръчани фирми за извозване на строителни отпадъци

Заявете проект за извозване на строителни отпадъци!

Оставете остатъците от строителни материали и битовите отпадъци в ръцете на професионалисти, които да използват специални чували и оторизирани места за изхвърлянето им. Намерете коректни специалисти по къртене, чистене и извозване, които да гарантират за резултата от своя труд! Прецизни специалисти, ангажирани с извозването на стари мебели и изчистване на смет след вашия ремонт, ще намерите в MaistorPlus! Сравнете техните оферти, вижте мнения за дейността им от клиенти и изберете предложение, съобразно вашия бюджет!Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Профилна снимка - Асен Василев

Член от 13 дни:

Екипът е от професионалисти, които непрекъснато трупат опит в областта на строителството. Целта ни е да превърнем Вашия дом в удобно, комфортно и уютно място за живеене.
Профилна снимка - Петър Атанасов
онлайн преди 10 дни

BulSpace

VIP

1 извършен проект

Член от 13 месеца:

Фирма "БулСпейс" е основана преди 13 г. Към момента има 15 служители и изпълнява проекти в следните направления: -проектиране, доставка, строителство и поддръжка на фотоволтаични системи и инсталац ...
Профилна снимка - Ивелин Въловски
онлайн преди 3 часа

S6 stroy6

Член от 72 месеца:

Занимавам се вече 18 години с вътрешни ремонти, довършителни работи и саниране на сгради. 7 години от който работя в Германия, като тук осново работя гипсокартон, шпакловки, лепене на тапети, ремонт н ...
Профилна снимка - Лъчезар Нягулов
онлайн преди 4 часа

Лъчезар Нягулов

1 извършен проект

Член от 4 месеца:

Здравейте, казвам се Лъчезар Нягулов и специалността ми е вътрешни ремонти. Можете да разгледате качените снимки на реално осъществен ремонт от нас.
Профилна снимка - kiro kolev

Член от 3 месеца:

Ако имате нужда от строителна фирма за ремонт на покриви и хидроизолация на покриви, вие сте на точното място. Разполагаме с монтажен екип от специалисти за ремонт на покриви, който покрива територият ...
Профилна снимка - Христина Манолова

Член от 3 месеца:

Ако търсите екип, който не ви ангажира постоянно с нуждите си и не оставя след себе си хаос и бъркотия, то нашите колеги са правилния избор. Ще отговорим на вашите очаквания за ремонт, строеж или отст ...
label.cover - Трайко Иванов

Член от 4 месеца:

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС? Ние сме специалисти в областта на изграждането и ремонта на всякакъв вид покриви и покривни конструкции. Детайлно познаваме всички компоненти на плоските и скатните покриви и то ...
cover_73385_47214217904.jpg

Член от 29 месеца:

Предлагаме всички видове ВиК монтажи за Вашата баня, тоалетна или кухня. Изключително държим на бързината и качеството при изпълнение. ВиК ремонти Във всеки момент, по всяко време на денонощието в ...
Стандартна иконка за категория Сухо строителство
онлайн преди 1 ден

Лазар

1 извършен проект

Член от 17 месеца:

Имам добър опит в изработка, монтаж на AL и PVC дограма, полагане на ламинат, монтаж на гипскартон и довършителни ремонтни дейности (обръщане и измазване на дограми и врати). Държа на качеството, прец ...
avatar_17732_88756969758.jpg
онлайн преди 6 минути

Васил Василев

VIP

52 извършени проекта

Последно мнение за "Кърти чисти извозва - стена и врата на подземен гараж":

"Доволен съм от Васил Василев! Дойде и свърши работата за един ден."

Оставени мнения за Кърти, чисти, извозва:

Мартин преди 12 месеца за Товарене и извозване на боклук | София

“Изрядно и точно изпълнение.”

Константин Илиев преди 64 месеца за извозване на строителни отпадъци от магазин София център | София

“Доволни сме от работата на фирмата. Бързо, точно и в срок.”

С какво ще ни бъде от полза услугата по премахване на строителни отпадъци?

 • Изхвърлянето на строителни, както и битови отпадъци, е трудоемка задача, която съпътства всеки ремонт. Не всичкият боклук обаче може да се изхвърли в кошчетата за отпадъци, затова наемете професионалисти, които да извозят старата техника например.
 • В този смисъл е важно да запомните, че изхвърлянето на строителен боклук в контейнерите за смет ще ви донесе глоба до 500 лв.
 • Изпълнителите, които предлагат извозване на стари мебели и отпадъци, обикновено са ангажирани с по-широк набор от услуги, включващи къртене, чистене и извозване.
 • Като наемете фирма или изпълнител, ангажиран с извозването на строителните отпадъци, можете да редуцирате своите такси за смет, заради т.нар. „пряко договаряне“.

Можем ли да се справим без чужда помощ с премахването на отпадъците и сметта, и как да изберем подходящ изпълнител?

 • Пренасянето на отпадъци до специално обособено сметище изисква използването на специфична техника (контейнери, транспортни средства) и здрави чували, затова не предприемайте това сами.
 • Потърсете изпълнител, когото можете да наемете и за пренасянето на мебели и стара техника, както и за почистване на остатъчната смет след ремонта.
 • Доверете се на доказан специалист при извозването на мебелите ви, за да не се причинят повреди по тях.
 • При пренасянето на строителен и битов боклук до сметищата пък, вашият специалист трябва да бъде наясно с методите за сепариране и оползотворяване на отпадъците.

Какви са особеностите на тази услуга и какво още трябва да знаем?

 • Тази част от общата услуга по къртене, чистене и извозване включва товарене на специални контейнери за строителни и битови отпадъци, тяхното разтоварване и сортиране на специализирани сметища, както и извозване на мебели и събиране на смет.
 • Вашият изпълнител трябва да използва специфична техника и чували, както и да познава законовите разпоредби, касаещи извозването на отпадъци.
 • Препоръчваме ви да сключите договор с вашия изпълнител, за да можете да редуцирате по-късно своите такси за смет по силата на „прякото договаряне“.
 • Цената за премахването на строителни и битови отпадъци варира между 70 и 150 лв според размера на контейнерите. Отървете се от боклука след ремонта на вашия дом, като намерите опитни специалисти в MaistorPlus, които да ви предоставят услуги за къртене, чистене и извозване. Сравнете оферти и мнения, и задайте всички важни въпроси пряко към изпълнителите безплатно чрез нашия сайт! Заявете проект сега и ще получите разнородни оферти от коректни изпълнители, както и достъп до техните профили. Можете и да комуникирате с тях чрез MaistorPlus безплатно и без да поемате никакъв ангажимент!

Важно да знаете преди извозване на строителни отпадъци

За да приключите официално с ремонтните дейности, неминуемо идва моментът, в който трябва да изнесете строителните отпадъци от дома ви. Не си заслужава да бъдете глобени, заради изхвърлянето им до контейнери или на други нерегламентирани места. Затова оставете тази работа на специализираните фирми и бригади за извозване на строителни отпадъци. Потърсете ги, независимо дали става въпрос за събиране и извозване на строителни материали, битови отпадъци, стари мебели или други боклуци. Повечето фирми предлагат комплексно обслужване, в което се включва - почистването, извозването до сметище и изхвърлянето на боклука.

Направете безплатна заявка за извозване на строителни отпадъци и фирмите сами ще се свържат с вас през сайта! Докато комуникирате с тях, не забравяйте:

 • Да се поинтересувате дали кандидатите разполагат с необходимите транспортни средства;
 • Да поискате ориентировачни цени и да сравните предложените оферти за извършване на услугата;
 • Да разгледате профилите им - представянето им и оставените оценки или качени препоръки за работата им.

 

Заявете ремонт безплатно!