Препоръчани фирми и специалисти за почистване

Заявете проект за почистване. Безплатно е!

Търсите фирми и специалисти за почистване? При нас ще го намерите бързо, ще сте сигурни, че наистина може да ви свърши работа и то за парите, за които сте се разбрали предварително. Ние работим с най-добрите. Вижте рейтингите и оценките на предишни клиенти. Задавайте въпроси. Обсъждайте подробности. Изберете специалиста, който отговаря на вашите изисквания.

Заяви проект

Сортирай по извършени проекти Филтрирай специализирани

194 Специалисти по почистване

avatar_67870_72826558492.jpg

Bclean

4 извършени проекта

Фирма занимаваща се с професионално почистване. Извършва всякакви видове почистване. Абонамнтно и основно почистване. Добре обучен екип с опит повече от десет години.
avatar_33836_37118330086.jpg

Никодимова

3 извършени проекта

<p>Здравейте!</p> <p>Името ми е Димка Никодимова. Като домашна помощница работя от 5 години.Имам изграден усет за ред, чистота и естетика. Обичам уюта и умея да го създавам. Отговорна към задълженият ...
Профилна снимка - Божидар Петков

ДЕЛЛА ПОЧИСТВАНЕ

1 извършен проект

Ежедневно почистване на домове и сгради, зареждане с хигиенни консумативи и препарати.
avatar_12600_22165582283.jpg

Мистър Клийн

1 извършен проект

Мистър Клийн е тук, за да Ви помогне за чистотата във Вашия дом или офис като го правим без химикали. Предлагаме пълна гама от професионални услуги на добри цени.

Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация

Нов Интериор

1 извършен проект

Дизайн студио "Нов Интериор" предлага цялостни интериорни решения за вашия дом, офис, вила, хотел, заведение, градина и други.
avatar_41604_42709111237.jpg
онлайн преди 5 дни

Антон Грънчаров

31 извършени проекта

Строителен техник със екип от майстори извършва комплексни и частични ремонти на жилища ,офиси и магазини ,също така и довършителни работи в новото строителство.
avatar_10891_54673102312.jpg

cartel

26 извършени проекта

Професионална помощ, винаги до Вас с нови идеи и предложения!

Стандартна иконка за категория Строителство на сгради

Митко33

15 извършени проекта

От 10 години се занимаваме със строителство.За тези 10 години придобихме голям опит в строителството на сгради груб строеж и довършителните им работи.Имаме няколко построени къщи от дупка до ключ и го ...
cover_91892_76252527955.jpg

Siri

13 извършени проекта

Фирмата ни предлага полагане на нови и преправяне на стари електрически инсталации, както за дома,така и за офиси и складови помещения. Цените се определят индивидуално според големината и трудността ...
cover_26194_91489373381.jpg

Пламен Петров

13 извършени проекта

<p>Здравейте, работим в сферата на услугите и &nbsp;ремонтите, и се стараем да бъдем винаги коректни с нашите клиенти, да изпълним качествено и в срок поставените СМР.</p> <p>Ремонт и изграждане на п ...

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за почистване. Безплатно е!

Заяви проект

Последно оставени мнения за специалисти по почистване

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за почистване. Безплатно е!

Заяви проект

Последно публикувани обекти с приблизителна цена за Почистване

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за почистване. Безплатно е!

Заяви проект

Важно да знаете за почистването

Обстойното почистване отнема доста време. Намерете професионални чистачи, които да излъскат апартамента, офиса или магазина вместо вас. Те разполагат с препарати, техника и умения, които вие нямате. Затова просто ги оставете да си свършат работата, докато пиете кафе или се разхождате някъде навън.


Почистването на мебелите и меките мебели регулярно и с качествени препарати удължава живота им. Така че плащането на професионални чистачи е доста разумна инвестиция. Със сигурност ще ви излезе по-евтино отколкото да купувате ново обзавеждане.
Заявете какви професионалисти ви трябват в MaistorPlus! Прегледайте офертите и сроковете, които ви предлагат свободните в момента професионалисти. Изберете най-подходящия! MaistorPlus - чиста работа!


Направете заявка за почистване!