Намери изпълнители за Рязане и гравиране

Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!avatar_86116_15963476385.jpg
онлайн преди 44 месеца

intercolor

Член от 44 месеца:

Криволинейно и праволинейно рязане на дърво, мдф, алуминий, пластмаси и меки метали. Гравиране, дърворезби, фрезоване. Изработка на рекламни надписи и лога, 3D модели, матрици, дърворезби, врати о ...
avatar_90798_2711866657.jpg
онлайн преди 29 месеца

DoIT CNC

Член от 39 месеца:

avatar_90798_2711866657.jpg
онлайн преди 29 месеца

DoIT CNC

Член от 39 месеца:

cover_77982_82346962579.jpg

Член от 53 месеца:

Дейност: - Реализация на цялостни интериорни и екстериорни проекти. Използвани материали: -МДФ, шперплат, дърво, технически пластмаси, плексиглас, картон, хартия, бонд и др. Приложение: -Екстери ...
Профилна снимка - Дамян Раднев

Член от 32 месеца:

Ние сме семейна фирма, чийто екип държи на качеството и коректността и подхожда с необходимия професионализъм към всяка задача. Нашата дейност е специализирана във висококачественото почистване, ренов ...
Стандартна иконка за категория Архитектура и дизайн

Член от 44 месеца:

Стандартна иконка за категория Заваряване
онлайн преди 12 месеца

Христо

1 извършен проект

Член от 44 месеца:

Здравейте, казвам се Христо и съм ръководил на бригада на заварчици и монтажници на метални конструкции, изработка и ремонт.
avatar_64076_20012579812.jpg
онлайн преди 68 месеца

Топ Принт

Член от 68 месеца:

Създадена през 2006 г.,TOP PRINT е първата българска компания извън София, която се специализира в областта на широкоформатния дигитален печат. Повече от десет години, на всеки етап от работния процес ...
Стандартна иконка за категория Каменоделски услуги
онлайн преди 101 месеца

Майстор Якуб

Член от 101 месеца:

Оставени мнения за Рязане и гравиране:

Явор Зарев преди 105 месеца за Рязане на плот | София

“Много съм доволен от човека,съвестен и коректен.Препоръчвам на всеки.”

Имате идея за гравиране на ваш предмет или продукт и търсите към кого да се обърнете? Споделете желанието си с нашите майстори и очаквайте детайлна изработка, гарантирано качество, артистична креативност.
И не забравяйте, че при нас имате възможността да избирате измежду много оферти, отправени специално към вас и да се спрете на най-близката до вашата представа и усет.

Лазерното гравиране е съвременен метод за работа върху стъкло-материал, известен на всички като лесно чуплив и крехък, но най-новите технологии позволяват бързо и детайлно да се постигне сложен дизайн и стъклото да се запази непокътнато.

Знаете ли, че много от днешните банкноти, чекове, ценни книжа и др. в повечето случаи използват метода на гравиране? Благодарение на майсторите гравьори, които създават неповторими дизайни, фалшифицирането става практически невъзможно.

А бихте ли предположили, че бръснарско ножче се продава за £47 500, защото на острието му има гравиран надпис, гласящ „Нищо не е невъзможно“? Тези думи могат да бъдат прочетени единствено с микроскоп при увеличение от 400 пъти и са творение от ръчно гравиране на 64-годишния гравьор Греъм Шорт. Този шедьовър му отнема приблизително 150 опита за 7 месеца като той гравира само нощем, за да избегне вибрациите от трафика и за да намали сърдечната си честота до 30 удара в минута… ударите, между които той извършва детайлното си гравиране.

Пуснете своята заявка и направете първата стъпка за създаването на неповторим дизайн за гравиране на продукта ви.

Направете заявка, безплатно е!