Намери изпълнители за Рязане и гравиране

Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!avatar_86116_15963476385.jpg
онлайн преди 12 месеца

intercolor

Член от 12 месеца:

Криволинейно и праволинейно рязане на дърво, мдф, алуминий, пластмаси и меки метали. Гравиране, дърворезби, фрезоване. Изработка на рекламни надписи и лога, 3D модели, матрици, дърворезби, врати о ...
avatar_90798_2711866657.jpg
онлайн преди 27 дни

DoIT CNC

Член от 7 месеца:

avatar_90798_2711866657.jpg
онлайн преди 27 дни

DoIT CNC

Член от 7 месеца:

cover_77982_82346962579.jpg

Член от 20 месеца:

Дейност: - Реализация на цялостни интериорни и екстериорни проекти. Използвани материали: -МДФ, шперплат, дърво, технически пластмаси, плексиглас, картон, хартия, бонд и др. Приложение: -Екстери ...
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация

Член от 11 месеца:

Стандартна иконка за категория Заваряване
онлайн преди 7 месеца

Христо

Член от 12 месеца:

Здравейте, казвам се Христо и съм ръководил на бригада на заварчици и монтажници на метални конструкции, изработка и ремонт.
Стандартна иконка за категория Дърводелски услуги
онлайн преди 5 месеца

Христо

Член от 13 месеца:

Здравейте, казавам се Христо, занимавам се с дърводелство от 30 години. Всичко започна като хоби, но постепенно се усъвършенствах и в момента това е една от основните ми дейности.
Стандартна иконка за категория Каменоделски услуги
онлайн преди 68 месеца

Майстор Якуб

Член от 68 месеца:

avatar_64076_20012579812.jpg
онлайн преди 35 месеца

Топ Принт

Член от 35 месеца:

Създадена през 2006 г.,TOP PRINT е първата българска компания извън София, която се специализира в областта на широкоформатния дигитален печат. Повече от десет години, на всеки етап от работния процес ...

Оставени мнения за Рязане и гравиране:

Явор Зарев преди 73 месеца за Рязане на плот | София

“Много съм доволен от човека,съвестен и коректен.Препоръчвам на всеки.”

Имате идея за гравиране на ваш предмет или продукт и търсите към кого да се обърнете? Споделете желанието си с нашите майстори и очаквайте детайлна изработка, гарантирано качество, артистична креативност.
И не забравяйте, че при нас имате възможността да избирате измежду много оферти, отправени специално към вас и да се спрете на най-близката до вашата представа и усет.

Лазерното гравиране е съвременен метод за работа върху стъкло-материал, известен на всички като лесно чуплив и крехък, но най-новите технологии позволяват бързо и детайлно да се постигне сложен дизайн и стъклото да се запази непокътнато.

Знаете ли, че много от днешните банкноти, чекове, ценни книжа и др. в повечето случаи използват метода на гравиране? Благодарение на майсторите гравьори, които създават неповторими дизайни, фалшифицирането става практически невъзможно.

А бихте ли предположили, че бръснарско ножче се продава за £47 500, защото на острието му има гравиран надпис, гласящ „Нищо не е невъзможно“? Тези думи могат да бъдат прочетени единствено с микроскоп при увеличение от 400 пъти и са творение от ръчно гравиране на 64-годишния гравьор Греъм Шорт. Този шедьовър му отнема приблизително 150 опита за 7 месеца като той гравира само нощем, за да избегне вибрациите от трафика и за да намали сърдечната си честота до 30 удара в минута… ударите, между които той извършва детайлното си гравиране.

Пуснете своята заявка и направете първата стъпка за създаването на неповторим дизайн за гравиране на продукта ви.

Направете заявка, безплатно е!