Добре дошли в бизнес страницата на BORIS - ELECTRIC

Казвам се Борис Димитров- професионален електротехник! Работя с апаратура на водещи фирми в електро изграждането с произход Австрия, Германия и Франция, както и с кабели българско производство с което гарантирам максимална безопасност и дълъг живот на изградената електро инсталация. Последните години разширих сверите в които работя до почти всички вътрешно-ремонтни дейности!

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Преместване ка кухня и двойно легло, Мебели и обзавеждане | София

“Боби е работяга! Работи с ентусиазъм и дава доста полезни идеи. При мен извърши следното - 1) Цялостно преместване на кухня от една стая в друга и разделяне на двойно легло на две единични. 2) Допълнително пое изцяло изграждането на електрическата мрежа в 4-стайния апартамент заедно с табло, домофон, звънец, ключове и контакти, осветление + канално прекарване на кабели за TV и Интернет във всички стаи. Съобрази се с графика на ремонта и извърши всичко навреме. Качеството на работа беше много добро. Препоръчвам го и бих го ползвал винаги ако ми се наложи.Оценка:” на 03 Sep 2019 от Rossen Russinov.

Монтаж на кухненски аспиратор и удължаване на кабелите или монтаж на нови контакти за два климатика, Електроуслуги | София

“Много съм доволен от свършената работа от Борис - монтаж на аспиратор и удължаване на кабелите на два климатика! Той е любезен и точен; комуникацията бе на ниво и с удоволствие бих го наел за още проекти.” на 01 Sep 2019 от Yako Valeriev.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Завършил съм Техникум по електротехника и автоматика-София/бивш С. М. Киров/. За 20-те години на пазара имам стаж три години в две фирми специализирани в електро изграждането, а останалите 17 работя на свободна практика. Второ поколение електротехник съм. Участвал съм в изграждането и поддръжката на нови и подмяната на стари ел.инсталации на множество къщи и апартаменти, магазини и ресторанти, хотели, банков клон, отделение по хирургия към ВМА, зали в Софийската опера, зала България и други. Последните години разширих сверите в които работя освен с електро изграждане през ВиК инсталации, сглобяване на мебели/в това число множество кухни/, лепене на плочки и поставяне на ламинат, гипс картон, усвояване на тераси, зидария с итонг, първоначалното разчистване на обекта, извозване на строителните отпадъци по време на ремонта, така и основното почистване на обектите след строително-ремонтните дейности! Независимо дали става въпрос за изграждане на нова ел.инсталация или ремонт на старата, ВиК ремонт, лепене на плочки или цялостен ремонт от А до Я работата ще бъде извършена качествено, чисто и в срок. При оглед винаги отделям достатъчно време и внимание за да разбера желанието на клиента и след изготвяне на оферта предлагам подходящи варианти за всеки индивидуален проект, разяснявам и представям как ще протече ремонта и колко ще струва това според изготвената оферта. При начало на работа подписвам договор, който съдържа конкретната оферта, окончателната сума, срока за изпълнение и предвидената гаранция. Като собственик на Борис Електрик заставам зад предлаганите от Нас услуги и гарантирам за високото им качество със извършените от Нас проекти! Нашето високо качество гарантира Вашата безопасност!

Специализация и квалификация:

Проектиране, изграждане, подмяна и поддръжка на ел.инсталации 220-380 V. Сглобяване на мебели. Ремонти от А до Я