Добре дошли в бизнес страницата на BORIS - ELECTRIC

Казвам се Борис Димитров- професионален електротехник! Работя с апаратура на водещи фирми в електро изграждането с произход Австрия, Германия и Франция, както и с кабели българско производство с което гарантирам максимална безопасност и дълъг живот на изградената електро инсталация.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Ремонт на спалня, Електроуслуги | Банкя

“Компетентна и професионална работа. Екипът работи бързо и чисто. Коректно отношение към клиента.” на 04 Jul 2019 от Temenuga Antova.

измерване, доставка и монтаж на корниз за пердета, Мебели и обзавеждане | София

“Борис извърши зададената работа успешно и качество.

Изпълнителят се нае да предостави цялостно решение за фиксирана сума: от замерване на нужните материали, през закупуване и доставка, до монтаж на всички елементи.

Препоръчвам Борис и неговите услуги.”
на 18 Jun 2019 от Nikolai Nikolov.

Монтаж на телевизор на стена, Електроуслуги | София

“Точно и професионално изпълнение на проекта. Акуратност, бързина и чистота.” на 17 Jun 2019 от Веселка Атанасова.

Ремонт на къща, Електроуслуги | Костенец

“Имахме добър късмет, че се спряхме на Борис. Искахме да ремонтираме електрическата инсталация на селска къща. Малко майстори се съгласяват да пътуват далеч от София, но Борис го направи. Бяхме мислили дълго какво и как искаме, но не бяхме напълно сигурни. Той ни обясни какви са предимствата и недостатъците на различните алтернативи и ни даде възможност да изберем сами. В цената, която ни предложи, имаше корекции, само доколкото поискахме да се направи нещо допълнително. След това Борис, Георги и Юлия работиха прецизно, внимателно, неуморно и завършиха ремонта по-бързо, отколкото самите ние очаквахме. При това общуването с тях беше приятно и леко и се разделихме като приятели. Бихме препоръчали Борис и екипа му на всеки, който има нужда от качествен ремонт на електрическа инсталация.” на 09 May 2019 от Тодор .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Завършил съм техникум по електротехника и автоматика-София/бивш С. М. Киров/. За 20-те години на пазара имам стаж три години в две фирми специализирани в електро изграждането, а останалите 17 работя на свободна практика. Второ поколение електротехник съм. Участвал съм в изграждането и поддръжката на нови и подмяната на стари ел.инсталации на множество къщи и апартаменти, магазини и ресторанти, хотели, банков клон, отделение по хирургия към ВМА, зали в Софийската опера, зала България и други. Независимо дали става въпрос за изграждане на нова или подмяната на стара електро инсталация, монтаж на осветителни тела или други монтажни дейности работата ще бъде извършена качествено, чисто и в срок. При оглед винаги отделям достатъчно време и внимание за да разбера желанието на клиента и след изготвяне на оферта предлагам подходящи варианти за всеки индивидуален проект, разяснявам и представям как ще протече ремонта и колко ще струва това според изготвената оферта. При начало на работа подписвам договор който съдържа конкретната оферта, окончателната сума, срока за изпълнение и предвидената гаранция. Като собственик на Борис Електрик заставам зад предлаганите от Нас услуги и гарантирам за високото им качество със извършените от Нас проекти! Нашето високо качество гарантира Вашата безопасност!

Специализация и квалификация:

Проектиране, изграждане, подмяна и поддръжка на ел.инсталации 220-380 V. Домофонни инсталации. Контрол на достъпа. TV, VIDEO, LAN Системи. Сглобяване на мебели.