Добре дошли в бизнес страницата на Борис Димитров

Казвам се Борис Димитров. Работя с апаратура на най-добрите фирми на пазара, което гарантира максимална безопасност на изградената електроинсталация.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Ремонт на апартамент 65 м2 в кв. Младост 1, бл. 130, вх. Б, Строителство на сгради | София

“Борис Димитров е опитен изпълнител по част Електро. Работи бързо и точно. Проблемът при него е, че е тясно специализиран и работи само електро. Това ме принуди да търся друг майстор, който едновременно с него да изпълнява останалите части - АС, ВиК и т.н. За лош късвет наух Петко Петров, който обаче имаше също майстор по част електро. Между двамата - Петко и Борис - насъпиха нездравослодни конкурентни отношения. Всеки плюеше работата на другия. Но общо взето съм доволен от Димитров, като му пожелавам да не се стъписва пред по-сложни проблеми (напр. изкопаване на канал за кабел в бетон или свързване на контакт Шуко с проводник 4 мм2). И да си създаде екип от майстори по всички части. А на бъдещите му възложители препоръчвам когато го наемат, да внимават майстора, който ще прави останалите части, да няма електро.” на 19 Dec 2018 от Георги Димитров.

Проблем с ел инсталацията, падане на бушона, Електроуслуги | София

“Изключително доволни сме и препоръчваме услугите на Борис Димитров - коректно отношение, отлична комуникация и най-важното - ефективно решение на проблема ни с ел. мрежата!” на 23 Nov 2018 от Анис Бекдаш. Борис Димитров отговори:
Благодаря.

Поставяне на абажур и вентилатор в баня., Електроуслуги | София

“Добре свършена работа, коректно и клиентски ориентирано отношение.” на 14 Nov 2018 от Максим Кънев.

Проблеми с електроинсталацията - постоянно прекъсва и губи честота, Електроуслуги | София

“Борис се отзова много бързо и отстрани проблемите, които имахме, в рамките на 24 часа.” на 14 Nov 2018 от Александър .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Завършил съм техникум по електротехника и автоматика-София/бивш С. М. Киров/.За 19-те години на пазара имам стаж три години в две фирми специализирани в електро изграждането,а останалите 16 работя на свободна практика.Второ поколение електротехник съм. Участвал съм в изграждането и поддръжката на нови и подмяната на стари инсталации на множество къщи и апартаменти, магазини и ресторанти, хотели, както и отделение по хирургия към ВМА, зали в софийската опера, зала България и други. Независимо дали става въпрос за електроинсталация, сглобяване на мебели или дребни довършителни монтажни дейности работата ще бъде извършена бързо, чисто и в срок.При работа с клиент винаги отделям достатъчно време и внимание за да разбера желанието на клиента и след изготвяне на оферта разяснявам и представям как ще протече ремонта и колко ще струва това за да няма по късно неприятни изненади и за двете страни. При начало на работа над определена стойност подписвам договор с цена, срок и гаранция.

Специализация и квалификация:

Проектиране, изграждане, подмяна и поддръжка на ел.инсталации 220-380 V. Сглобяване на мебели. Монтаж на ламиниран паркет. Кърти,чисти,извозва.