Добре дошли в бизнес страницата на Борис Димитров

Казвам се Борис Димитров. Работя с апаратура на най-добрите фирми на пазара, което гарантира максимална безопасност на изградената електроинсталация.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Сглобяване на библиотека ИКЕА, Мебели и обзавеждане | София

“Прекрасно свършена работа за кратко време, изключително бързо и чисто.
Усмихнат майстор - доволен клиент:)
Препоръчвам с две ръце !”
на 24 Aug 2018 от Калина Георгиева.

Ремонт на ел. инсталация - лунички в коридор, Електроуслуги | София

“Борис Димитров е страхотен професионалист. Много любезен и учтив. Работи бързо, качествено и на много добри цени.
Препоръчвам горещо.”
на 21 Aug 2018 от Валери Цветанов.

Ел. табло в апартамент, Електроуслуги | София

“Бързо се отзова, бързо свършена работа и най-важното качествено.
Препоръчвам.”
на 20 Jul 2018 от Мартин .

Ел. инсталации, Електроуслуги | Костинброд

“много прецизен и компетентен майстор. Изключително съм доволна.” на 08 Jun 2018 от Петя Кутева .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Завършил съм техникум по електротехника и автоматика-София/бивш С. М. Киров/.За 18-те години на пазара имам стаж три години в две фирми специализирани в електро изграждането,а останалите 15 работя на свободна практика.Второ поколение електротехник съм. Участвал съм в изграждането и поддръжката на нови и подмяната на стари инсталации на множество къщи и апартаменти,магазини и ресторанти,хотели,както и отделение по хирургия към ВМА,зали в софийската опера,зала България и други. През последната година водя екип от четири души с който сме извършили множество основни и довършителни дейности в апартаменти и къщи ,както в София така и околноста.Независимо дали става въпрос за електроинсталация,водопровод и канализация,зидария,подови настилки,сглобяване на мебели или ремонт на покриви работата ще бъде извършена бързо,чисто и в срок.При работа с клиент винаги отделям достатъчно време и внимание за да разбера желанието на клиента и след изготвяне на оферта разяснявам и представям как ще протече ремонта и колко ще струва това за да няма по късно неприятни изненади и за двете страни. При начало на работа над определена стойност подписвам договор с цена,срок и гаранция.

Специализация и квалификация:

Проектиране,изграждане,подмяна и поддръжка на ел.инсталации 220-380 V. Ремонт на бани. ВиК инсталации. Зидария. Сглобяване на мебели. Кърти,чисти,извозва.