Добре дошли на бизнес профила на BORIS-ELECTRIC ремонти А до Я


Казвам се Борис Димитров- професионален електротехник! Работя с апаратура на водещи фирми в електроизграждането: "Shneider Electric", "Legrand", "Merlin Gerin", "ABB", "Moeller","EATON", както и с кабели българско производство, с което гарантирам максимална безопасност и дълъг живот на изградената електроинсталация. Последните години разширих сферите, в които работя, до всички вътрешно-ремонтни дейности!

Електроуслуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Антон преди 13 месеца за Прокарване на кабел | София

“Препоръчвам Боби за всякакви комплексни задачи свързани с електроинсталации.
При мен извърши прокарване на 5x6мм2 кабел от таблото до гаража (30м през всякакви вътрешни препятствия).
- комуникация - 6/6
- проектиране - 6/6
- срокове - 5/6
- самостоятелна работа 6/6
- качество и завършеност на обекта- 6/6
- чистота 6/6
- цени 5/6

Като цяло си заслужава парите.”

Емил Генов преди 25 месеца за Изграждане на стена от гипсокартон и настилка от гранитогрес | София

“Доволен съм. Много коректен и качествен изпълнител.”

преди 25 месеца за |

“Всичко беше супер, останах доволен.”

Виж всички мнения

Опит


Завършил съм Техникум по електротехника и автоматика-София/бивш С. М. Киров/. Имам над 20 години стаж в електро изграждането. Второ поколение електротехник съм. Участвал съм в изграждането и поддръжката на нови и подмяната на стари ел.инсталации на множество къщи и апартаменти, магазини и ресторанти, хотели, банков клон, отделение по хирургия към ВМА, зали в Софийската опера, зала България и други. През последните години разширих сверите в които работя. Освен електроизграждане, извършвам ВиК изграждане, проектиране и сглобяване на мебели, монтаж на кухни, лепене на плочки и поставяне на ламинат, гипс картон, усвояване на тераси, зидария с итонг, първоначалното разчистване на обекта, извозване на строителните отпадъци по време на ремонта, така и основното почистване на обектите след строително-ремонтните дейности! Работата ще бъде извършена качествено, чисто и в срок! При първоначалният оглед винаги отделям достатъчно време и внимание, за да разбера желанието на клиента и след изготвяне на оферта предлагам подходящи варианти за всеки индивидуален проект. Разяснявам и представям как ще протече ремонта и колко ще струва това според изготвената оферта. При започване на работа подписвам договор, който съдържа конкретната оферта, окончателната сума, срока за изпълнение и предвидената гаранция. Като собственик на Борис Електрик заставам зад предлаганите от нас услуги и гарантирам за високото им качество със извършените от нас проекти! Нашето високо качество гарантира Вашата безопасност!

Специализация и квалификации


Проектиране, изграждане, подмяна и поддръжка на ел.инсталации 220-380 V. ВиК инсталация. Сглобяване на мебели. Ремонт на баня. Ремонт на кухня. Ремонти от А до Я