Добре дошли в бизнес страницата на BORIS - ELECTRIC

Казвам се Борис Димитров- професионален електротехник! Работя с апаратура на водещи фирми в електро изграждането с произход Австрия, Германия и Франция, както и с кабели българско производство с което гарантирам максимална безопасност и дълъг живот на изградената електро инсталация.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Смяна на кабели луни в окачен таван, Електроуслуги | София

“Изключително сме доволни от извършения ремонт!!! Горещо препоръчваме!!! Благодарим!!!” на 26 Feb 2019 от Християн Боров.

Монтаж на 2бр. телевизори на статична и подвижна стойка, Мебели и обзавеждане | София

“Изключително доволен от качеството и бързо свършената работа!! След като направих запитване, майсторът дойде още на следващия ден! Благодаря и успехи!” на 12 Feb 2019 от Слави Тонев.

Монтаж на детски мебели , Мебели и обзавеждане | Перник

“Много благодаря на Борис за перфектно свършената работа!” на 21 Jan 2019 от Ангелина Василева.

Ремонт на апартамент 65 м2 в кв. Младост 1, бл. 130, вх. Б, Строителство на сгради | София

“Борис Димитров е опитен изпълнител по част Електро. Работи бързо и точно. Проблемът при него е, че е тясно специализиран и работи само електро. Това ме принуди да търся друг майстор, който едновременно с него да изпълнява останалите части - АС, ВиК и т.н. За лош късвет наух Петко Петров, който обаче имаше също майстор по част електро. Между двамата - Петко и Борис - насъпиха нездравослодни конкурентни отношения. Всеки плюеше работата на другия. Но общо взето съм доволен от Димитров, като му пожелавам да не се стъписва пред по-сложни проблеми (напр. изкопаване на канал за кабел в бетон или свързване на контакт Шуко с проводник 4 мм2). И да си създаде екип от майстори по всички части. А на бъдещите му възложители препоръчвам когато го наемат, да внимават майстора, който ще прави останалите части, да няма електро.” на 19 Dec 2018 от Георги Димитров.

Проблем с ел инсталацията, падане на бушона, Електроуслуги | София

“Изключително доволни сме и препоръчваме услугите на Борис Димитров - коректно отношение, отлична комуникация и най-важното - ефективно решение на проблема ни с ел. мрежата!” на 23 Nov 2018 от Анис Бекдаш. Борис Димитров отговори:
Благодаря.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Завършил съм техникум по електротехника и автоматика-София/бивш С. М. Киров/. За 20-те години на пазара имам стаж три години в две фирми специализирани в електро изграждането, а останалите 17 работя на свободна практика. Второ поколение електротехник съм. Участвал съм в изграждането и поддръжката на нови и подмяната на стари ел.инсталации на множество къщи и апартаменти, магазини и ресторанти, хотели, банков клон, отделение по хирургия към ВМА, зали в Софийската опера, зала България и други. Независимо дали става въпрос за изграждане на нова или подмяната на стара електро инсталация, монтаж на осветителни тела или други монтажни дейности работата ще бъде извършена качествено, чисто и в срок. При оглед винаги отделям достатъчно време и внимание за да разбера желанието на клиента и след изготвяне на оферта предлагам подходящи варианти за всеки индивидуален проект, разяснявам и представям как ще протече ремонта и колко ще струва това според изготвената оферта. При начало на работа подписвам договор който съдържа конкретната оферта, окончателната сума, срока за изпълнение и предвидената гаранция. Като собственик на Борис Електрик заставам зад предлаганите от Нас услуги и гарантирам за високото им качество със извършените от Нас проекти! Нашето високо качество гарантира Вашата безопасност!

Специализация и квалификация:

Проектиране, изграждане, подмяна и поддръжка на ел.инсталации 220-380 V. Домофонни инсталации. Контрол на достъпа. TV, VIDEO, LAN Системи. Сглобяване на мебели.