Добре дошли в бизнес страницата на Борис Димитров

Казвам се Борис Димитров. Работя с апаратура на най-добрите фирми на пазара, което гарантира максимална безопасност на изградената електроинсталация.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Поставяне на абажур и вентилатор в баня., Електроуслуги | София

“Добре свършена работа, коректно и клиентски ориентирано отношение.” на 14 Nov 2018 от Максим Кънев.

Проблеми с електроинсталацията - постоянно прекъсва и губи честота, Електроуслуги | София

“Борис се отзова много бързо и отстрани проблемите, които имахме, в рамките на 24 часа.” на 14 Nov 2018 от Александър .

Проверка и въвеждане в изправност на ел. инсталация, Електроуслуги | София

“Мога да изкажа изключително позитивното си мнение за Борис Димитров. Напшрави диагностика и профилактика и ремонт на цялата ел. система.
Реагира бързо и коректно и беше изключително точен в ангажимента си (идване навреме, работа в обещания срок и бюджевт).
Бих препоръчал Борис на клиентите на сайта!”
на 06 Nov 2018 от Неделчо Мутафчийски.

Проблем в ел. инсталацията, Електроуслуги | Банкя

“Много съм доволен. Имах нужда от спешен ремонт по ел. инсталацията в апартамента и г-н. Димитров се отзова веднага. Свърши чудесна работа. Коректно и професионално отношение.” на 03 Nov 2018 от Янко Костадинов.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Завършил съм техникум по електротехника и автоматика-София/бивш С. М. Киров/.За 19-те години на пазара имам стаж три години в две фирми специализирани в електро изграждането,а останалите 16 работя на свободна практика.Второ поколение електротехник съм. Участвал съм в изграждането и поддръжката на нови и подмяната на стари инсталации на множество къщи и апартаменти, магазини и ресторанти, хотели, както и отделение по хирургия към ВМА, зали в софийската опера, зала България и други. Независимо дали става въпрос за електроинсталация, сглобяване на мебели или дребни довършителни монтажни дейности работата ще бъде извършена бързо, чисто и в срок.При работа с клиент винаги отделям достатъчно време и внимание за да разбера желанието на клиента и след изготвяне на оферта разяснявам и представям как ще протече ремонта и колко ще струва това за да няма по късно неприятни изненади и за двете страни. При начало на работа над определена стойност подписвам договор с цена, срок и гаранция.

Специализация и квалификация:

Проектиране, изграждане, подмяна и поддръжка на ел.инсталации 220-380 V. Сглобяване на мебели. Монтаж на ламиниран паркет. Кърти,чисти,извозва.