Добре дошли в бизнес страницата на Борис Димитров

Казвам се Борис Димитров. Работя с апаратура на най-добрите фирми на пазара, което гарантира максимална безопасност на изградената електроинсталация.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Ел. инсталации, Електроуслуги | Костинброд

“много прецизен и компетентен майстор. Изключително съм доволна.” на 08 Jun 2018 от Петя Кутева .

Прокарване на ел.захранване и местене/вкопаване на контакти, Електроуслуги | София

“Използвах услугите на Борис за местене/вкопаване на контакти за нова кухня. Работи бързо, отзивчив, точен и прецизен. Препоръчвам.” на 05 Jun 2018 от Венци Бачийски .

Изграждане на ел. инсталация на мазе, Електроуслуги | София

“Изключително доволен съм от Борис и работата, която свърши!
Проекта беше за изграждане на ел. инсталация в мазе около 60м2, в което нямаше дори най-елементарно осветление. Изпълнението беше бързо, чисто и качествено и съответно горещо и без притеснения го препоръчвам!”
на 01 Jun 2018 от Александър .

Изграждане на ел. инсталация на кухня, Електроуслуги | София

“Отлична комуникация, професионализъм, бързо и качествено свършена работа.” на 08 May 2018 от Мадина Кокова.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Завършил съм техникум по електротехника и автоматика-София/бивш С. М. Киров/.За 18-те години на пазара имам стаж три години в две фирми специализирани в електро изграждането,а останалите 15 работя на свободна практика.Второ поколение електротехник съм. Участвал съм в изграждането и поддръжката на нови и подмяната на стари инсталации на множество къщи и апартаменти,магазини и ресторанти,хотели,както и отделение по хирургия към ВМА,зали в софийската опера,зала България и други. През последната година водя екип от четири души с който сме извършили множество основни и довършителни дейности в апартаменти и къщи ,както в София така и околноста.Независимо дали става въпрос за електроинсталация,водопровод и канализация,зидария,подови настилки,сглобяване на мебели или ремонт на покриви работата ще бъде извършена бързо,чисто и в срок.При работа с клиент винаги отделям достатъчно време и внимание за да разбера желанието на клиента и след изготвяне на оферта разяснявам и представям как ще протече ремонта и колко ще струва това за да няма по късно неприятни изненади и за двете страни. При начало на работа над определена стойност подписвам договор с цена,срок и гаранция.

Специализация и квалификация:

Проектиране,изграждане,подмяна и поддръжка на ел.инсталации 220-380 V. Ремонт на бани. ВиК инсталации. Зидария. Сглобяване на мебели. Кърти,чисти,извозва.