Добре дошли на бизнес страницата на BORIS - ELECTRIC


Казвам се Борис Димитров- професионален електротехник! Работя с апаратура на водещи фирми в електроизграждането: "Shneider Electric", "Legrand", "Merlin Gerin", "ABB", "Moeller","EATON", както и с кабели българско производство, с което гарантирам максимална безопасност и дълъг живот на изградената електроинсталация. Последните години разширих сверите в които работя до всички вътрешно-ремонтни дейности!

Стандартна иконка за категория Електроуслуги Електроуслуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Николина Игнатова преди 5 дни за Монтаж на модули на секция към стена | София

“Благодаря отново за чудесно свършената работа!”

Жана Минчева-Гоув преди 7 дни за Смяна на контакти и ключове, добавяне на контакти, демонтаж и монтиране на нови лампи/плафони | София

“Доволни сме от Боби, свърши всичко за което се бяхме уговорили качествено и бързо. Препоръчвам!”

Димитър Атанасов преди 1 месец за Подмяна на запушена водопроводна тръба | София

“Свърши всичко, както се бяхме разбрали предварително, в рамките на 1 ден.”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Завършил съм Техникум по електротехника и автоматика-София/бивш С. М. Киров/. За 20-те години на пазара имам стаж три години в две фирми специализирани в електроизграждането, а останалите 17 работя на свободна практика. Второ поколение електротехник съм. Участвал съм в изграждането и поддръжката на нови и подмяната на стари ел.инсталации на множество къщи и апартаменти, магазини и ресторанти, хотели, банков клон, отделение по хирургия към ВМА, зали в Софийската опера, зала България и други. През последните години разширих сверите в които работя. Освен електроизграждане, извършвам ВиК изграждане, сглобяване на мебели, монтаж на кухни, лепене на плочки и поставяне на ламинат, гипс картон, усвояване на тераси, зидария с итонг, първоначалното разчистване на обекта, извозване на строителните отпадъци по време на ремонта, така и основното почистване на обектите след строително-ремонтните дейности! Работата ще бъде извършена качествено, чисто и в срок! При първоначалният оглед винаги отделям достатъчно време и внимание, за да разбера желанието на клиента и след изготвяне на оферта предлагам подходящи варианти за всеки индивидуален проект. Разяснявам и представям как ще протече ремонта и колко ще струва това според изготвената оферта. При започване на работа подписвам договор, който съдържа конкретната оферта, окончателната сума, срока за изпълнение и предвидената гаранция. Като собственик на Борис Електрик заставам зад предлаганите от нас услуги и гарантирам за високото им качество със извършените от нас проекти! Нашето високо качество гарантира Вашата безопасност!

Специализация и квалификация


Проектиране, изграждане, подмяна и поддръжка на ел.инсталации 220-380 V. ВиК инсталация. Сглобяване на мебели. Ремонт на баня. Ремонт на кухня. Ремонти от А до Я