Добре дошли на бизнес страницата на BORIS - ELECTRIC


Казвам се Борис Димитров- професионален електротехник! Работя с апаратура на водещи фирми в електроизграждането: "Shneider Electric", "Legrand", "Merlin Gerin", "ABB", "Moeller","EATON", както и с кабели българско производство, с което гарантирам максимална безопасност и дълъг живот на изградената електроинсталация. Последните години разширих сферите, в които работя, до всички вътрешно-ремонтни дейности!

Стандартна иконка за категория Електроуслуги Електроуслуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Виктор Ташев преди 2 месеца за Смяна на ел.табло в апартамент и нова разводка до кухнята | София

“Борис се държа много професионално и коректно през цялото време, консултира ме по въпроса и предложи ценни съвети. Работата беше свършена отлично, за по-кратък от договорения срок.
Препоръчвам го за изпълнител на вашия ремонт!”

Илиана Славова преди 3 месеца за Освежителен ремонт на всекидневна, спалня и коридор | София

“Бригадата на Боби (Иво с брат му и баща му) работи много съвестно и наистина искат клиента да е доволен и всичко да е свършено в уговорения срок, въпреки допълнително изникналите непредвидени ситуации. Вече ги препоръчах и на приятел, който остана определено доволен.”

Таня Михайлова преди 3 месеца за Извеждане на кабели за вградени уреди в кухня | София

“Много професионално и компетентно отношение. Получихме точна оферта и необходимата работа беше свършена в срок по най-добър начин.”

Виж всички мнения

Опит


Завършил съм Техникум по електротехника и автоматика-София/бивш С. М. Киров/. Имам над 20 години стаж в електро изграждането. Второ поколение електротехник съм. Участвал съм в изграждането и поддръжката на нови и подмяната на стари ел.инсталации на множество къщи и апартаменти, магазини и ресторанти, хотели, банков клон, отделение по хирургия към ВМА, зали в Софийската опера, зала България и други. През последните години разширих сверите в които работя. Освен електроизграждане, извършвам ВиК изграждане, проектиране и сглобяване на мебели, монтаж на кухни, лепене на плочки и поставяне на ламинат, гипс картон, усвояване на тераси, зидария с итонг, първоначалното разчистване на обекта, извозване на строителните отпадъци по време на ремонта, така и основното почистване на обектите след строително-ремонтните дейности! Работата ще бъде извършена качествено, чисто и в срок! При първоначалният оглед винаги отделям достатъчно време и внимание, за да разбера желанието на клиента и след изготвяне на оферта предлагам подходящи варианти за всеки индивидуален проект. Разяснявам и представям как ще протече ремонта и колко ще струва това според изготвената оферта. При започване на работа подписвам договор, който съдържа конкретната оферта, окончателната сума, срока за изпълнение и предвидената гаранция. Като собственик на Борис Електрик заставам зад предлаганите от нас услуги и гарантирам за високото им качество със извършените от нас проекти! Нашето високо качество гарантира Вашата безопасност!

Специализация и квалификации


Проектиране, изграждане, подмяна и поддръжка на ел.инсталации 220-380 V. ВиК инсталация. Сглобяване на мебели. Ремонт на баня. Ремонт на кухня. Ремонти от А до Я