Добре дошли в бизнес страницата на Борис Димитров

Казвам се Борис Димитров. Работя с апаратура на най-добрите фирми на пазара, което гарантира максимална безопасност на изградената електроинсталация.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Оценка на имот + евентуални ремонтни дейности, Строителство на сгради | Банкя

“Използвах услугите на Борис с цел извършване на оглед на апартамент с подменена ел. инсталация и установяване дали дейностите са били извършени добре. В самият процес получих много съвети от Борис и неговата жена / помощник за инсталацията, качеството на използваните продукти, какво може да се подобри както и съвети свързани с останалите ремонтни дейности по апартамента. Процеса продължи под час, Борис ясно обясни какво е извършено, с какви материали и даде положителна оценка. Борис е добър професионалист със солиден опит и работи съвестно. Препоръчвам!” на 11 Mar 2018 от Yavor Ivanov .

Лепене на плочки в баня, Настилки- паркет и плочки | София

“Работата е отлична, доволен съм. Всичко беше изпълнено в срок.” на 22 Jan 2018 от .

Монтиране и свързване на печка в баня., Отопление и климатизация | София

“След като се свързах с майстора, той реагира много бързо и имаше възможност да бъде на адреса още същият ден. Предварително по телефона ми каза каква ще е цената на услугата, която ще извърши. Сумата беше точно такава, каквото обсъдихме без допълнителни разходи, появи ли се по време на работа. Бързо и качествено свършена работа. Без никакви оплаквания! Благодаря.” на 28 Nov 2017 от .

Монтаж на панти на врата на пералня за вграждане и поставяне на огледало с лампа в банята, Мебели и обзавеждане | София

“Много съм доволен от майстора! Препоръчвам работата с него, защото има уменията да извърши широк спектър от ремонтни дейности, което е много добре.” на 14 Nov 2017 от .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Завършил съм техникум по електротехника и автоматика-София/бивш С. М. Киров/.За 17-те години на пазара имам стаж три години в две фирми специализирани в електро изграждането,а останалите 14 работя на свободна практика. Участвал съм в изграждането и поддръжката на нови и подмяната на стари инсталации на множество къщи и апартаменти,магазини и ресторанти,хотели,както и отделение по хирургия към ВМА,зали в софийската опера,зала България и други. През последната година водя екип от четири души с който сме извършили множество основни и довършителни дейности в апартаменти и къщи ,както в София така и околноста.Независимо дали става въпрос за електроинсталация,водопровод и канализация,зидария,подови настилки,сглобяване на мебели или ремонт на покриви работата ще бъде извършена бързо,чисто и в срок.При работа с клиент винаги отделям достатъчно време и внимание за да разбера желанието на клиента и след изготвяне на оферта разяснявам и представям как ще протече ремонта и колко ще струва това за да няма по късно неприятни изненади и за двете страни. При начало на работа над определена стойност подписвам договор с цена,срок,гаранция.

Специализация и квалификация:

Проектиране,изграждане,подмяна и поддръжка на ел.инсталации 220-380 V. Ремонт на бани. ВиК инсталации. Зидария. Сглобяване на мебели. Кърти,чисти,извозва.