Добре дошли на бизнес страницата на BORIS - ELECTRIC


Казвам се Борис Димитров- професионален електротехник! Работя с апаратура на водещи фирми в електро изграждането с произход Австрия, Германия и Франция, както и с кабели българско производство с което гарантирам максимална безопасност и дълъг живот на изградената електро инсталация. Последните години разширих сверите в които работя до почти всички вътрешно-ремонтни дейности!

Стандартна иконка за категория Електроуслуги Електроуслуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Биляна Георгиева преди 2 месеца за Ремонт на кухня, усвояване на тераса и лепене на плочки | София

“Много сме доволни от старателната работа и най–вече хубавото отношение и обноски. Човекът ни помогна с проектирането и избора на кухня, с монтажа ѝ и окабеляването. Много сме доволни как се получи усвояването на балкона — това включваше доста къртене, сваляне на стара дограма и поставяне на нова. Освен това успя много бързо да приключи с плочките в кухнята, коридора и банята. Така че сме доволни и от изпълнението, и от спазването на сроковете.”

Mario Georgiev преди 2 месеца за Ново Табло на стара къща проверка на състоянието и изграждане инсталация за сървърно помещение | София

“След като се свързахме, Борис не отказа оглед извън работното му време, въпреки че обекта е труднодостъпен и в планината. Направи конкретна оферта, помогна ми с избора на нужните компоненти и спази срокове и цени. Той беше много точен и свърши работата бързо и прецизно, мога да го препоръчам на всеки.”

Александър Ничев преди 4 месеца за Ел. окабеляване (надстроен етаж от къща) | София

“Доволен съм от работата на изпълнителя.”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Завършил съм Техникум по електротехника и автоматика-София/бивш С. М. Киров/. За 20-те години на пазара имам стаж три години в две фирми специализирани в електро изграждането, а останалите 17 работя на свободна практика. Второ поколение електротехник съм. Участвал съм в изграждането и поддръжката на нови и подмяната на стари ел.инсталации на множество къщи и апартаменти, магазини и ресторанти, хотели, банков клон, отделение по хирургия към ВМА, зали в Софийската опера, зала България и други. Последните години разширих сверите в които работя освен с електро изграждане през ВиК инсталации, сглобяване на мебели/в това число множество кухни/, лепене на плочки и поставяне на ламинат, гипс картон, усвояване на тераси, зидария с итонг, първоначалното разчистване на обекта, извозване на строителните отпадъци по време на ремонта, така и основното почистване на обектите след строително-ремонтните дейности! Независимо дали става въпрос за изграждане на нова ел.инсталация или ремонт на старата, ВиК ремонт, лепене на плочки или цялостен ремонт от А до Я работата ще бъде извършена качествено, чисто и в срок. При оглед винаги отделям достатъчно време и внимание за да разбера желанието на клиента и след изготвяне на оферта предлагам подходящи варианти за всеки индивидуален проект, разяснявам и представям как ще протече ремонта и колко ще струва това според изготвената оферта. При начало на работа подписвам договор, който съдържа конкретната оферта, окончателната сума, срока за изпълнение и предвидената гаранция. Като собственик на Борис Електрик заставам зад предлаганите от Нас услуги и гарантирам за високото им качество със извършените от Нас проекти! Нашето високо качество гарантира Вашата безопасност!

Специализация и квалификация


Проектиране, изграждане, подмяна и поддръжка на ел.инсталации 220-380 V. Сглобяване на мебели. Ремонти от А до Я