468 фирми за кърти чисти извозва в София

Консултирайте се с професионалистите, регистрирани в MaistorPlus

Направете напълно безплатна заявка за майстор или фирма в къртачните услуги за София. В отговор ще получите няколко предложения. Имате възможността да ги сравните и да изберете оферта, която най-много ви удовлетворява.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!avatar_41604_42709111237.jpg
онлайн преди 1 ден

Антон Грънчаров

29 извършени проекта

Последно мнение за "Шпакловка и боядисване":

"Доволни сме от извършената услуга. Всичко беше приключено в установените срокове и качествено. Услугите, от които се възползвахме бяха демонтаж на паркет, полагане на замазка на под, окачен таван, нов ... "
avatar_12831_83595541399.jpg
онлайн преди 9 часа

TODOR TODOROV

VIP

5 извършени проекта

Последно мнение за "Освежаване на офис":

"Възложената работа беше извършена качествено и в уговорения срок. Работил съм и по други проекти с Тодор. Разчитам на неговия професионализъм и подход към работата. Надявам се отново да работим заед ... "
Стандартна иконка за категория ВиК Услуги
онлайн преди 1 месец

Master Tomov

13 извършени проекта

Последно мнение за "Пробиване на 3 дупки стена на панелка ЖК Слатина! Работа за 10 мин!":

"Отлична работа! Майстора беше точен и свърши работата бързо и чисто! Препоръчвам!"
Профилна снимка - Борис Димитров
онлайн преди 3 дни

А до Я

91 извършени проекта

Последно мнение за "Изграждане на стена от гипсокартон и настилка от гранитогрес":

"Доволен съм. Много коректен и качествен изпълнител."
avatar_47102_62180738850.jpg
онлайн преди 1 ден

Минчо

13 извършени проекта

Последно мнение за "Изграждане на окачен таван":

"Изключително доволен съм от изпълнението: качество и срок! Много съвестен човек."
онлайн преди 5 часа

Ценко и Сие ЕООД

39 извършени проекта

Последно мнение за "Цялостен ремонт на къща и покрив":

"Много съм доволна. Всичко беше наред!"
label.cover - Янко Тодоров
онлайн преди 7 дни

ЗОИСТРОЙ

8 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на къща":

"Много сме доволни от Янко и бригадата. Свършиха работата в срок, въпреки дъжда и снега. Помогнаха и с други работи извън договорката. Дадоха ценни съвети. Препоръчвам!"
label.cover - Georgi Georgiev
онлайн преди 6 дни

Georgi Georgiev

2 извършени проекта

Последно мнение за "Проблем с постоянно мигащи лунички в баня":

"Бързо и добре свършена работа."
Профилна снимка - Ivo Tzvetkov
онлайн преди 6 часа

Вътрешни ремонти

109 извършени проекта

Последно мнение за "Премахване на разширително тяло За парно от таванско помещение.":

"Супер работа ми свърши Иво Цветков. Отново бих го наел за работа."
avatar_12831_83595541399.jpg
онлайн преди 9 часа

TODOR TODOROV

VIP

5 извършени проекта

Последно мнение за "Освежаване на офис":

"Възложената работа беше извършена качествено и в уговорения срок. Работил съм и по други проекти с Тодор. Разчитам на неговия професионализъм и подход към работата. Надявам се отново да работим заед ... "

Оставени мнения за Кърти, чисти, извозва:

Даниела преди 1 месец за Къртене на подиум от тухли в баня | София

“Лесна комуникация с Иво.Винаги се обажда преди да дойде,точен е.Работят бързо,чисто и експедитивно.Спазва уговорките.Изкъртиха старата баня и изнесоха над 100 торби с боклуци.Препоръчвам!”

Адриан преди 2 месеца за Премахване на бетонна пътека | София

“Изключително коректена, перфектна и организирана бригада. Асен е оптимизирал процеса и всичко стана по-бързо от очакваното. Благодаря!”

Богдана Ангелова преди 2 месеца за Къртене и изнасяне на теракот от стая | София

“Точно, бързо и акуратно. Препоръката ми е да си носят нужните инструменти и пособия за да не се налага на място да се търсят метли, лопати, които така или иначе не са подходящи. Доволна съм.”

Тодор Ценев отговори:

Благодарим.

Николай Николов преди 3 месеца за Прорязване на канал в теракотен под. | София

“Добре свършена работа на висока цена.”

Благодаря Ви!

Веселин Найденов преди 4 месеца за Махане на дюшаме и изхвърляне на отпадъци | София

“Правя ремонт на къща. Свързах се с Асен и колегите му. Искам да споделя няколко положителни коментари относно момчетата и работата им. Изключително коректни и точни са. Роботните дейности се извършват с професионални машини, които много улесняват процеса. Работят чисто, бързо и изключително професионално. И в момента работя с бригадата на Асен Асенов и смятам и в бъдеще да се свързвам с него.”

Асен Асенов отговори:

Много благодаря!

Мария Радева преди 4 месеца за Събаряне на отвор за врата + укрепване | София

“Доволни сме от Христо Църнев и екипа му. Много внимателно къртеха отвора, а относно укрепването - предложиха дори по-добър вариант от този, който беше заложен по проект от конструктора, тъй като на място прецениха, че няма да е достатъчно здраво. Благодарим за усилията!”

Руси Попов преди 6 месеца за Къртене на стена, отвор 40x40 | София

“Бързо, точно, качествено и чисто свършена работа.
Г-н Василев и колегата му пристигнаха точно в уречения час, определихме обхвата на работата и как ще бъде по-добре да бъде изпълнена. По време на работата възникнаха още изненади и промени, но намерихме най-доброто решение.
Отлична работа.”

Борис Санчес преди 9 месеца за Изхвърляне на строителни отпадъци | София

“Бързи, работливи и точни. Ще ги препоръчвам на приятели.”

Георги Дакашев преди 10 месеца за Къртене на стени | София

“Христо беше коректен. Изпълни задачата в срок, в бюджет и с необходимото качество. Съобрази се включително с претенция на съсед да се спре с къртенето в 12.30 по обяд (вместо както е наредба от 14.00ч), защото се оказа, че малкото дете на съседите тогава заспива. Та трябваше да дойде допълнително, за да приключи без да безпокоят съседите.”

От какво имате нужда при ремонт свързан с къртене и извозване в София?

Къртенето е процес, който изисква качествени инструменти. За да може да предприемете подобна дейност трябва да разполагате с точните уреди. Ако обаче нямате желание и възможност да ги притежавате в домашната си работилница, винаги може да се доверите на майстори в къртачните услуги. По този начин ще си спестите време, нерви и ще си гарантирате успешен финален резултат.

Единственото, което трябва да направите е да поискате разрешение от общината (ако проектът е по-мащабен) и да се свържете с фирма или специалист за къртене и извозване, която да свърши своята работа.

Как може да намерите фирми за къртене на баня, плочки или бетон в София?

Обикновено намирането на отговорни и добри изпълнители не е лесна задача. Доверието в майстори и фирми в областта не се печели никак лесно. Трябва да знаене, че в София и всички други големи градове изборът на професионалисти в къртачните услуги е голям. По този начин и вашите алтернативи са много повече. В същото време морето от много варианти има способността да обърка всеки човек. За да си гарантирате спокойствие, задължително още в начален етап се информирайте за майсторите, вижте коментари от предишни клиенти и не се ръководете само от цените.

При нас може да намерите професионалисти в областта, които на ниски цени ще ви осигурят желания от вас краен резултат.

В кои случаи е по-добре да потърсим къртачни услуги?

Ремонтните дейности, които са белязани от шума на къртача не са никак лесни за изпълнение. Затова е по-добре да потърсите професионално съдействие в следните случаи:

  • Ремонтът на банята е един от най-сложните процеси. При него се изисква не малка инвестиция и много търпение. Предприемете ли действия в тази посока, то обезателно ще се сблъскате с къртене на банята – плочки, мивка, душ, стена. Всичко това ще се случи много бързо и лесно с помощта на специалисти в областта.
  • При къртенето на плочки в кухнята, коридора, хола или тоалетна също ще имате нужда от професионално съдействие.
  • Бутане на подпрозорец, къртене на бетон, събарянето на сгради, къртенето на комин, определено не са от онези проекти, с които може да се заемете сами. В такива случаи ще бъде много по-удобно за вас, ако се оставите в ръцете на професионалистите.
  • След всеки ремонт остават строителни отпадъци. В такива случаи много време ще си спестите, ако се доверите на фирма или майстор за чистене на помещението. Освен това на много добри цени може да намерите услугата по извозване на строителни отпадъци, без да се ангажирате да търсите подходящо място. Всичко това ще свърши фирмата, която сте наели.

Изгодни цени, предлагани от къртачи

Все по-често цената е фактор, който определя до голяма степен нашите решения. Всеки един ремонт се отразява на бюджета ни и точно заради това предпочитаме евтини алтернативи. Ниската цена обаче не означава задължително, че трябва да правим компромис с качеството.

  • По-евтини цени за услуги в областта на къртенето, чистеното и извозването ще намерите в по-малките населени места. Там конкуренцията е по-малка, а потребителите нямат огромни възможности, за да инвестират е ремонтни дейности.
  • По-високи са цените в столицата и други големи градове. Там конкуренцията е много голяма. Но въпреки това потребителите са прекалено много и са склонни да вложат повече средства за ремонта на дома си.
  • Без значение дали сте в София или в друга част от страната, възползвайте се от ниските цени за къртене от специалистите, регистрирани при нас. С тях ремонтът няма да струва цяло състояние. А крайният резултат ще бъде отлично свършена работа.