539 фирми за кърти чисти извозва в София

Консултирайте се с професионалистите, регистрирани в MaistorPlus

Направете напълно безплатна заявка за майстор или фирма в къртачните услуги за София. В отговор ще получите няколко предложения. Имате възможността да ги сравните и да изберете оферта, която най-много ви удовлетворява.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Член от 28 дни:

Ремонт на покриви Вътрешни ремонти всякакви
Профилна снимка - Николай Грънчев
онлайн преди 6 дни

Арт Билдърс

VIP

14 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на моноблок Видима.":

"Много благодаря за съвета, който ми свърши много добра работа!"
Профилна снимка - Майстор Баня
онлайн преди 2 дни

Майстор Баня

1 извършен проект

Член от 7 месеца:

“Майстор Баня” предлага ремонт и изграждане на бани и полагане на подови настилки. Предлагаме високо ниво на работа! Обръщаме внимание на детайлите, за да бъде красиво завършена работата и да се нас ...
Профилна снимка - Николай Желев

Член от 2 месеца:

Николай 25г София Перфекционист с желание за работа. Работя чисто, старателно и се опитвам да спестя максимално стреса от ремонт на чорбаджиите. За мен най важно е работата в спокойна среда и удо ...
Профилна снимка - Александър Златков
онлайн преди 1 месец

Александър Александров

5 извършени проекта

Член от 38 месеца:

Извършваме ремонт и поддръжка на домове, офиси, магазини, хотели, административни и жилищни сгради. Имаме богат опит и в довършителните строителни и строително-ремонтни дейности, луксозни и освежителн ...
Стандартна иконка за категория Архитектура и дизайн

Член от 5 месеца:

Член от 10 месеца:

Sygma systems, ние сме екип занимаващ се с ремонт на стари и изграждане на нови отоплителни,водопроводни и електро инсталации.Това са най-важните инсталации във вашия дом или офис, който доста често б ...
Профилна снимка - Георги Стойнев
онлайн преди 32 минути

Георги Стойнев

1 извършен проект

Последно мнение за "Извозване на близо 400 чувала строителен отпадък":

"Перфектно свършена работа. Георги е сериозен, отговорен и грамотен. Почистиха, изметоха и извозиха всичко, въпреки, че се отвори повече работа от предварително заявената. Препоръчвам на 100%. Със сигу ... "
Стандартна иконка за категория Кърти, чисти, извозва
онлайн преди 43 минути

Blagomir Nochev

1 извършен проект

Последно мнение за "Монтаж на гардероб и шкафове":

"Отлична работа! Коректно отношение. Изключително съм доволна!"
avatar_31454_67846197775.jpg
онлайн преди 14 дни

Д - А 11 ЕООД

VIP

19 извършени проекта

Последно мнение за "Затваряне на тераса":

"Терасата беше затворена успешно. Бригадата работи бързо и организирано като почистиха след себе си. Става въпрос за грубо затваряне, без вътрешните довършителни работи."

Оставени мнения за Кърти, чисти, извозва:

Галя Вълчинова преди 25 дни за Къртене на подпрозорец | Банкя

“Доволна съм от извършената работа! Препоръчвам!”

Весела Георгиева преди 29 дни за Отстраняване на част от малка стена | София

“Бързо и добре свършена работа”

Мария Василева преди 2 месеца за Демонтаж и извозване на стари мебели, уреди и врати от апартамент | София

“Чудесно свършена работа. Бригадата се отзова бързо и внимателно демонтираха и изнесоха старите мебели и уреди, така че да не остават следи в общите помещения. Почистиха след себе си.”

Борис Санчес преди 4 месеца за Изхвърляне на строителни боклуци и качване на строителни материали | София

“Асен и колегато му бяха точни и си свършиха отговорно работата.”

Иван Гигов преди 6 месеца за Изкъртване на настилки, бутане на 2 стени | София

“Мога само да препоръчам Иво, свърши отлична работа и си разбира от замазките. Първоначално търсех само къртене и извозване и уж имах майстор който да продължи с граденето, но в последствие реших той да прави всичко. Полагане на нов теракот в целия апартамент, плочки 60*120 см, 18,5 кг. тежи всяка плоча. Опр. не беше лесно за майстора, но ги направи. Ако се занимавате с ремонти, ви гарантирам, че повечето майстори ще се откажат в момента в който чуят размера. Най-важното е, че след като мине окончателното плащане, пак можете да го намерите по телефона и да дойде да отстрани някоя и друга дребна забележка, а това е нещо което е много рядко срещано в наши дни.”

Иван Минев преди 6 месеца за Почистване на мазе и извозване на отпадъците | София

“Наех Иво и екипът му за почистване на мазе в ЕПК блок от непотребни вещи. Бригадата дойде точно на време. Любезни и приветливи. Изпълниха всичко както беше уговорено и ми дадоха съвет как да бъде извършен / предложиха ми да извършат последващ ремонт на помещението. Почистиха (изметоха и измиха) след себе си и оставиха общите части по-чисти от колкото преди работата. Справиха се в рамките на няколко часа. Със сигурност бих се обърнал към тях отново.”

Александър Савчев преди 7 месеца за Изкъртване на отвор за интериорна врата | София

“Много съм доволен - свършиха всичко точно, чисто!”

Ева Коцева преди 7 месеца за Преместване на контакти | София

“Всичко беше точно и навреме.”

Стефан Кирилов преди 8 месеца за Разбиване на вътрешна стена и други дейности | София

“Добре свършена работа в срок и без промени в първоначалната оферта. Възникнаха проблеми по време на ремонта, но Иво намери човек, който да ги разреши, така че всичко се случи както трябва, в крайна сметка.
Комуникацията беше лесна и приятелска. Препоръчвам”

Павел Стоянов преди 10 месеца за Извозване на строителни отпадъци | София

“Учтиви, любезни, свършиха работа!”

От какво имате нужда при ремонт свързан с къртене и извозване в София?

Къртенето е процес, който изисква качествени инструменти. За да може да предприемете подобна дейност трябва да разполагате с точните уреди. Ако обаче нямате желание и възможност да ги притежавате в домашната си работилница, винаги може да се доверите на майстори в къртачните услуги. По този начин ще си спестите време, нерви и ще си гарантирате успешен финален резултат.

Единственото, което трябва да направите е да поискате разрешение от общината (ако проектът е по-мащабен) и да се свържете с фирма или специалист за къртене и извозване, която да свърши своята работа.

Как може да намерите фирми за къртене на баня, плочки или бетон в София?

Обикновено намирането на отговорни и добри изпълнители не е лесна задача. Доверието в майстори и фирми в областта не се печели никак лесно. Трябва да знаене, че в София и всички други големи градове изборът на професионалисти в къртачните услуги е голям. По този начин и вашите алтернативи са много повече. В същото време морето от много варианти има способността да обърка всеки човек. За да си гарантирате спокойствие, задължително още в начален етап се информирайте за майсторите, вижте коментари от предишни клиенти и не се ръководете само от цените.

При нас може да намерите професионалисти в областта, които на ниски цени ще ви осигурят желания от вас краен резултат.

В кои случаи е по-добре да потърсим къртачни услуги?

Ремонтните дейности, които са белязани от шума на къртача не са никак лесни за изпълнение. Затова е по-добре да потърсите професионално съдействие в следните случаи:

  • Ремонтът на банята е един от най-сложните процеси. При него се изисква не малка инвестиция и много търпение. Предприемете ли действия в тази посока, то обезателно ще се сблъскате с къртене на банята – плочки, мивка, душ, стена. Всичко това ще се случи много бързо и лесно с помощта на специалисти в областта.
  • При къртенето на плочки в кухнята, коридора, хола или тоалетна също ще имате нужда от професионално съдействие.
  • Бутане на подпрозорец, къртене на бетон, събарянето на сгради, къртенето на комин, определено не са от онези проекти, с които може да се заемете сами. В такива случаи ще бъде много по-удобно за вас, ако се оставите в ръцете на професионалистите.
  • След всеки ремонт остават строителни отпадъци. В такива случаи много време ще си спестите, ако се доверите на фирма или майстор за чистене на помещението. Освен това на много добри цени може да намерите услугата по извозване на строителни отпадъци, без да се ангажирате да търсите подходящо място. Всичко това ще свърши фирмата, която сте наели.

Изгодни цени, предлагани от къртачи

Все по-често цената е фактор, който определя до голяма степен нашите решения. Всеки един ремонт се отразява на бюджета ни и точно заради това предпочитаме евтини алтернативи. Ниската цена обаче не означава задължително, че трябва да правим компромис с качеството.

  • По-евтини цени за услуги в областта на къртенето, чистеното и извозването ще намерите в по-малките населени места. Там конкуренцията е по-малка, а потребителите нямат огромни възможности, за да инвестират е ремонтни дейности.
  • По-високи са цените в столицата и други големи градове. Там конкуренцията е много голяма. Но въпреки това потребителите са прекалено много и са склонни да вложат повече средства за ремонта на дома си.
  • Без значение дали сте в София или в друга част от страната, възползвайте се от ниските цени за къртене от специалистите, регистрирани при нас. С тях ремонтът няма да струва цяло състояние. А крайният резултат ще бъде отлично свършена работа.