514 фирми за кърти чисти извозва в София

Консултирайте се с професионалистите, регистрирани в MaistorPlus

Направете напълно безплатна заявка за майстор или фирма в къртачните услуги за София. В отговор ще получите няколко предложения. Имате възможността да ги сравните и да изберете оферта, която най-много ви удовлетворява.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Стандартна иконка за категория Кърти, чисти, извозва
онлайн преди 24 дни

Кочо Райчев

1 извършен проект

Последно мнение за "Почистване и извозване на строителни отпадъци":

"Бързо и адекватно свършена работа."
avatar_31454_67846197775.jpg
онлайн преди 2 дни

Д - А 11 ЕООД

VIP

16 извършени проекта

Последно мнение за "Остъкляване на тераса":

"Добро изпълнение, доволен съм!"
Стандартна иконка за категория ВиК Услуги
онлайн преди 1 месец

Master Tomov

13 извършени проекта

Последно мнение за "Пробиване на 3 дупки стена на панелка ЖК Слатина! Работа за 10 мин!":

"Отлична работа! Майстора беше точен и свърши работата бързо и чисто! Препоръчвам!"
Профилна снимка - Борис Димитров
онлайн преди 17 часа

BORIS-ELECTRIC ремонти А до Я

91 извършени проекта

Последно мнение за "Изграждане на стена от гипсокартон и настилка от гранитогрес":

"Доволен съм. Много коректен и качествен изпълнител."
avatar_59394_84335876955.jpg
онлайн преди 42 минути

Андрей

27 извършени проекта

Последно мнение за "ВиК услуги":

"Бързо и точно се справи с ремонта! Препоръчвам!"
avatar_17732_88756969758.jpg
онлайн преди 4 часа

Васил Василев

81 извършени проекта

Последно мнение за "Къртене на стена, отвор 40x40":

"Бързо, точно, качествено и чисто свършена работа. Г-н Василев и колегата му пристигнаха точно в уречения час, определихме обхвата на работата и как ще бъде по-добре да бъде изпълнена. По време на раб ... "
avatar_7291_35336913588.jpg
онлайн преди 2 часа

СОЛТИ 06

69 извършени проекта

Последно мнение за "Прорязване на канал в теракотен под.":

"Добре свършена работа на висока цена."
avatar_20767_14098348097.jpg
онлайн преди 8 часа

Тош ремонТ

42 извършени проекта

Последно мнение за "Къртене и още":

"Бързи, точни, работят прецизно и спазват срокове. Рядко се попада на такива майстори. Препоръчвам."
label.cover - Любослав Данчев
онлайн преди 3 дни

Evrolind

28 извършени проекта

Последно мнение за "Баня, кухня и коридор в нов апартамент":

"Наех Любо за довършителни работи по тристаен апартамент. Бях един от трудните клинти - редовно си сменях мнението, не бях сигурен в доста ситуации и не знаех какво искам в други. Нямах никакъв проблем ... "
avatar_12831_83595541399.jpg
онлайн преди 2 часа

TODOR TODOROV

VIP

33 извършени проекта

Последно мнение за "Монтаж на контакти и ключове":

"Тодор е страхотен човек на първо място и много добър майстор. Отношението е на много добро ниво , проекта беше изпълнен в оптимален срок и най вече качествено. Определено препоръчвам !!!"

Оставени мнения за Кърти, чисти, извозва:

Иван Гигов преди 1 месец за Изкъртване на настилки, бутане на 2 стени | София

“Мога само да препоръчам Иво, свърши отлична работа и си разбира от замазките. Първоначално търсех само къртене и извозване и уж имах майстор който да продължи с граденето, но в последствие реших той да прави всичко. Полагане на нов теракот в целия апартамент, плочки 60*120 см, 18,5 кг. тежи всяка плоча. Опр. не беше лесно за майстора, но ги направи. Ако се занимавате с ремонти, ви гарантирам, че повечето майстори ще се откажат в момента в който чуят размера. Най-важното е, че след като мине окончателното плащане, пак можете да го намерите по телефона и да дойде да отстрани някоя и друга дребна забележка, а това е нещо което е много рядко срещано в наши дни.”

Иван Минев преди 1 месец за Почистване на мазе и извозване на отпадъците | София

“Наех Иво и екипът му за почистване на мазе в ЕПК блок от непотребни вещи. Бригадата дойде точно на време. Любезни и приветливи. Изпълниха всичко както беше уговорено и ми дадоха съвет как да бъде извършен / предложиха ми да извършат последващ ремонт на помещението. Почистиха (изметоха и измиха) след себе си и оставиха общите части по-чисти от колкото преди работата. Справиха се в рамките на няколко часа. Със сигурност бих се обърнал към тях отново.”

Александър Савчев преди 3 месеца за Изкъртване на отвор за интериорна врата | София

“Много съм доволен - свършиха всичко точно, чисто!”

Ева Коцева преди 3 месеца за Преместване на контакти | София

“Всичко беше точно и навреме.”

Стефан Кирилов преди 4 месеца за Разбиване на вътрешна стена и други дейности | София

“Добре свършена работа в срок и без промени в първоначалната оферта. Възникнаха проблеми по време на ремонта, но Иво намери човек, който да ги разреши, така че всичко се случи както трябва, в крайна сметка.
Комуникацията беше лесна и приятелска. Препоръчвам”

Павел Стоянов преди 6 месеца за Извозване на строителни отпадъци | София

“Учтиви, любезни, свършиха работа!”

Мария Радева преди 6 месеца за Почистване и извозване на строителни отпадъци | София

“Бързо и адекватно свършена работа.”

Красимира Илиева преди 6 месеца за Изкъртване на теракота +извозване+замазка | София

“Много съм доволна от Асен Асенов и бригадата му.Отклинаха веднага. Дойдоха навреме,дори подраниха.Съобразиха програмата си с нашето свободно време.Помогнаха ни за проблем,който не им влизаше в дейностите,за които се бяхме договорили.Допитваха се за всичко.Работиха добре и чисто.
Ако ми се наложи,отново бих се обърнала към тях.”

Даниела преди 8 месеца за Къртене на подиум от тухли в баня | София

“Лесна комуникация с Иво.Винаги се обажда преди да дойде,точен е.Работят бързо,чисто и експедитивно.Спазва уговорките.Изкъртиха старата баня и изнесоха над 100 торби с боклуци.Препоръчвам!”

Адриан преди 9 месеца за Премахване на бетонна пътека | София

“Изключително коректена, перфектна и организирана бригада. Асен е оптимизирал процеса и всичко стана по-бързо от очакваното. Благодаря!”

От какво имате нужда при ремонт свързан с къртене и извозване в София?

Къртенето е процес, който изисква качествени инструменти. За да може да предприемете подобна дейност трябва да разполагате с точните уреди. Ако обаче нямате желание и възможност да ги притежавате в домашната си работилница, винаги може да се доверите на майстори в къртачните услуги. По този начин ще си спестите време, нерви и ще си гарантирате успешен финален резултат.

Единственото, което трябва да направите е да поискате разрешение от общината (ако проектът е по-мащабен) и да се свържете с фирма или специалист за къртене и извозване, която да свърши своята работа.

Как може да намерите фирми за къртене на баня, плочки или бетон в София?

Обикновено намирането на отговорни и добри изпълнители не е лесна задача. Доверието в майстори и фирми в областта не се печели никак лесно. Трябва да знаене, че в София и всички други големи градове изборът на професионалисти в къртачните услуги е голям. По този начин и вашите алтернативи са много повече. В същото време морето от много варианти има способността да обърка всеки човек. За да си гарантирате спокойствие, задължително още в начален етап се информирайте за майсторите, вижте коментари от предишни клиенти и не се ръководете само от цените.

При нас може да намерите професионалисти в областта, които на ниски цени ще ви осигурят желания от вас краен резултат.

В кои случаи е по-добре да потърсим къртачни услуги?

Ремонтните дейности, които са белязани от шума на къртача не са никак лесни за изпълнение. Затова е по-добре да потърсите професионално съдействие в следните случаи:

  • Ремонтът на банята е един от най-сложните процеси. При него се изисква не малка инвестиция и много търпение. Предприемете ли действия в тази посока, то обезателно ще се сблъскате с къртене на банята – плочки, мивка, душ, стена. Всичко това ще се случи много бързо и лесно с помощта на специалисти в областта.
  • При къртенето на плочки в кухнята, коридора, хола или тоалетна също ще имате нужда от професионално съдействие.
  • Бутане на подпрозорец, къртене на бетон, събарянето на сгради, къртенето на комин, определено не са от онези проекти, с които може да се заемете сами. В такива случаи ще бъде много по-удобно за вас, ако се оставите в ръцете на професионалистите.
  • След всеки ремонт остават строителни отпадъци. В такива случаи много време ще си спестите, ако се доверите на фирма или майстор за чистене на помещението. Освен това на много добри цени може да намерите услугата по извозване на строителни отпадъци, без да се ангажирате да търсите подходящо място. Всичко това ще свърши фирмата, която сте наели.

Изгодни цени, предлагани от къртачи

Все по-често цената е фактор, който определя до голяма степен нашите решения. Всеки един ремонт се отразява на бюджета ни и точно заради това предпочитаме евтини алтернативи. Ниската цена обаче не означава задължително, че трябва да правим компромис с качеството.

  • По-евтини цени за услуги в областта на къртенето, чистеното и извозването ще намерите в по-малките населени места. Там конкуренцията е по-малка, а потребителите нямат огромни възможности, за да инвестират е ремонтни дейности.
  • По-високи са цените в столицата и други големи градове. Там конкуренцията е много голяма. Но въпреки това потребителите са прекалено много и са склонни да вложат повече средства за ремонта на дома си.
  • Без значение дали сте в София или в друга част от страната, възползвайте се от ниските цени за къртене от специалистите, регистрирани при нас. С тях ремонтът няма да струва цяло състояние. А крайният резултат ще бъде отлично свършена работа.