479 фирми за кърти чисти извозва в София

Консултирайте се с професионалистите, регистрирани в MaistorPlus

Направете напълно безплатна заявка за майстор или фирма в къртачните услуги за София. В отговор ще получите няколко предложения. Имате възможността да ги сравните и да изберете оферта, която най-много ви удовлетворява.



Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!



Стандартна иконка за категория Кърти, чисти, извозва
онлайн преди 13 дни

Кочо Райчев

1 извършен проект

Последно мнение за "Почистване и извозване на строителни отпадъци":

"Бързо и адекватно свършена работа."
avatar_31454_67846197775.jpg
онлайн преди 3 дни

Д - А 11 ЕООД

VIP

13 извършени проекта

Последно мнение за "Подмяна на счупени прозорци с нови.":

"Изключително много сме благодарни на г–н Данаилов за свършената работа. Професионалното отношение и съветите които ни даде ,помогнаха да вземем правилното решение . Благодарение на цялата бригада веч ... "
avatar_947_7652882766.jpg
онлайн преди 2 минути

СТРОЙ ПЕРФЕКТ БГ

134 извършени проекта

Последно мнение за "Къртене на отвор":

"Изключително прецизна работа от страна на Христо и неговия екип. Дойдаха рано, работеха стегнато, почистиха си и се съобразиха с целия график около ремонта."
Стандартна иконка за категория Транспортни услуги
онлайн преди 2 дни

Ремонтни дейности

10 извършени проекта

Последно мнение за "Монтаж на шкаф в баня":

"Много съм доволен. Човекът работи бързо, точно и знае какво прави."
avatar_47102_62180738850.jpg
онлайн преди 5 дни

Минчо

13 извършени проекта

Последно мнение за "Изграждане на окачен таван":

"Изключително доволен съм от изпълнението: качество и срок! Много съвестен човек."
онлайн преди 2 дни

Ценко и Сие ЕООД

40 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на малък апартамент":

"Изпълнението беше качествено и в срок. Комуникацията с изпълнителя беше винаги навременна и ефективна. Цената беше повече от адекватна. Бих препопъчал този изпълнител винаги."
Профилна снимка - Aнтон Георгиев
онлайн преди 16 часа

Георгиев

5 извършени проекта

Последно мнение за "Боядисване":

"Точни, коректни, перфектни. Много съм доволен от услугите им. Препоръчвам!"
Профилна снимка - Georgi Georgiev
онлайн преди 2 дни

Georgi Georgiev

2 извършени проекта

Последно мнение за "Проблем с постоянно мигащи лунички в баня":

"Бързо и добре свършена работа."
Аватар
онлайн преди 29 минути

Доброслав Буров

17 извършени проекта

Последно мнение за "Подмяна на плот и гръб на кухня":

"Много съм доволна от извършената работа, бързо и коректно! Препоръчвам!"
avatar_12831_83595541399.jpg
онлайн преди 9 часа

TODOR TODOROV

VIP

7 извършени проекта

Последно мнение за "Сглобяване на мебели":

"Супер се справиха момчетата! Диванът от Икеа, който им оставих да сглобят беше истинско мъчение, но те се справиха отлично и даже ми помогнаха с няколко малки задачки, с които сама нямаше как да се ... "

Оставени мнения за Кърти, чисти, извозва:

Стефан Кирилов преди 5 дни за Разбиване на вътрешна стена и други дейности | София

“Добре свършена работа в срок и без промени в първоначалната оферта. Възникнаха проблеми по време на ремонта, но Иво намери човек, който да ги разреши, така че всичко се случи както трябва, в крайна сметка.
Комуникацията беше лесна и приятелска. Препоръчвам”

Павел Стоянов преди 2 месеца за Извозване на строителни отпадъци | София

“Учтиви, любезни, свършиха работа!”

Мария Радева преди 2 месеца за Почистване и извозване на строителни отпадъци | София

“Бързо и адекватно свършена работа.”

Красимира Илиева преди 2 месеца за Изкъртване на теракота +извозване+замазка | София

“Много съм доволна от Асен Асенов и бригадата му.Отклинаха веднага. Дойдоха навреме,дори подраниха.Съобразиха програмата си с нашето свободно време.Помогнаха ни за проблем,който не им влизаше в дейностите,за които се бяхме договорили.Допитваха се за всичко.Работиха добре и чисто.
Ако ми се наложи,отново бих се обърнала към тях.”

Даниела преди 4 месеца за Къртене на подиум от тухли в баня | София

“Лесна комуникация с Иво.Винаги се обажда преди да дойде,точен е.Работят бързо,чисто и експедитивно.Спазва уговорките.Изкъртиха старата баня и изнесоха над 100 торби с боклуци.Препоръчвам!”

Адриан преди 5 месеца за Премахване на бетонна пътека | София

“Изключително коректена, перфектна и организирана бригада. Асен е оптимизирал процеса и всичко стана по-бързо от очакваното. Благодаря!”

Богдана Ангелова преди 5 месеца за Къртене и изнасяне на теракот от стая | София

“Точно, бързо и акуратно. Препоръката ми е да си носят нужните инструменти и пособия за да не се налага на място да се търсят метли, лопати, които така или иначе не са подходящи. Доволна съм.”

Тодор Ценев отговори:

Благодарим.

Николай Николов преди 6 месеца за Прорязване на канал в теракотен под. | София

“Добре свършена работа на висока цена.”

Благодаря Ви!

Веселин Найденов преди 7 месеца за Махане на дюшаме и изхвърляне на отпадъци | София

“Правя ремонт на къща. Свързах се с Асен и колегите му. Искам да споделя няколко положителни коментари относно момчетата и работата им. Изключително коректни и точни са. Роботните дейности се извършват с професионални машини, които много улесняват процеса. Работят чисто, бързо и изключително професионално. И в момента работя с бригадата на Асен Асенов и смятам и в бъдеще да се свързвам с него.”

Асен Асенов отговори:

Много благодаря!

От какво имате нужда при ремонт свързан с къртене и извозване в София?

Къртенето е процес, който изисква качествени инструменти. За да може да предприемете подобна дейност трябва да разполагате с точните уреди. Ако обаче нямате желание и възможност да ги притежавате в домашната си работилница, винаги може да се доверите на майстори в къртачните услуги. По този начин ще си спестите време, нерви и ще си гарантирате успешен финален резултат.

Единственото, което трябва да направите е да поискате разрешение от общината (ако проектът е по-мащабен) и да се свържете с фирма или специалист за къртене и извозване, която да свърши своята работа.

Как може да намерите фирми за къртене на баня, плочки или бетон в София?

Обикновено намирането на отговорни и добри изпълнители не е лесна задача. Доверието в майстори и фирми в областта не се печели никак лесно. Трябва да знаене, че в София и всички други големи градове изборът на професионалисти в къртачните услуги е голям. По този начин и вашите алтернативи са много повече. В същото време морето от много варианти има способността да обърка всеки човек. За да си гарантирате спокойствие, задължително още в начален етап се информирайте за майсторите, вижте коментари от предишни клиенти и не се ръководете само от цените.

При нас може да намерите професионалисти в областта, които на ниски цени ще ви осигурят желания от вас краен резултат.

В кои случаи е по-добре да потърсим къртачни услуги?

Ремонтните дейности, които са белязани от шума на къртача не са никак лесни за изпълнение. Затова е по-добре да потърсите професионално съдействие в следните случаи:

  • Ремонтът на банята е един от най-сложните процеси. При него се изисква не малка инвестиция и много търпение. Предприемете ли действия в тази посока, то обезателно ще се сблъскате с къртене на банята – плочки, мивка, душ, стена. Всичко това ще се случи много бързо и лесно с помощта на специалисти в областта.
  • При къртенето на плочки в кухнята, коридора, хола или тоалетна също ще имате нужда от професионално съдействие.
  • Бутане на подпрозорец, къртене на бетон, събарянето на сгради, къртенето на комин, определено не са от онези проекти, с които може да се заемете сами. В такива случаи ще бъде много по-удобно за вас, ако се оставите в ръцете на професионалистите.
  • След всеки ремонт остават строителни отпадъци. В такива случаи много време ще си спестите, ако се доверите на фирма или майстор за чистене на помещението. Освен това на много добри цени може да намерите услугата по извозване на строителни отпадъци, без да се ангажирате да търсите подходящо място. Всичко това ще свърши фирмата, която сте наели.

Изгодни цени, предлагани от къртачи

Все по-често цената е фактор, който определя до голяма степен нашите решения. Всеки един ремонт се отразява на бюджета ни и точно заради това предпочитаме евтини алтернативи. Ниската цена обаче не означава задължително, че трябва да правим компромис с качеството.

  • По-евтини цени за услуги в областта на къртенето, чистеното и извозването ще намерите в по-малките населени места. Там конкуренцията е по-малка, а потребителите нямат огромни възможности, за да инвестират е ремонтни дейности.
  • По-високи са цените в столицата и други големи градове. Там конкуренцията е много голяма. Но въпреки това потребителите са прекалено много и са склонни да вложат повече средства за ремонта на дома си.
  • Без значение дали сте в София или в друга част от страната, възползвайте се от ниските цени за къртене от специалистите, регистрирани при нас. С тях ремонтът няма да струва цяло състояние. А крайният резултат ще бъде отлично свършена работа.