553 Препоръчани майстори и фирми за циклене на паркет в София

MaistorPlus ви помага да откриете най-изгодната оферта за циклене на паркет в София! Добре поддържаният паркет притежава високи технически характеристики и винаги прави впечатление. Върнете топлината и уюта в дома си като освежите подовата настилка! Използвайте възможностите, които ви предоставяме и се свържете със специалисти за поддръжка на дървен паркет след като разгледате предложенията им и се запознаете с оставените оценки за тях! Заявете проект и намерете най-оптималната за вас оферта!Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 1 ден

Луксозни ремонти

4 извършени проекта

Последно мнение за "Реновиране на площадка на жилищен блок":

"Изключително съм доволен от работата на Краси и бригадата му. Бързо, чисто и много коректно изпълнение."
avatar_81228_38225844363.jpg
онлайн преди 4 дни

АС - инженеринг 2000 ЕООД

VIP

8 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на баня: спукана (пробита) тръба":

"Много съм доволен от свършената работа!"
cover_90882_99326910684.jpg
онлайн преди 2 дни

Petrunov

2 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на диван + ремонт на ламинат":

"Много точен и коректен, отзова се бързо. Работата беше свършена качествено и професионално, а отношението - на ниво! Пак ще го потърся ако ми се наложи!"
avatar_77832_31698000711.jpg
онлайн преди 2 дни

Valchev

9 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на тоалетна":

"Отлично свършена работа."
cover_91892_76252527955.jpg
онлайн преди 2 дни

Siri

7 извършени проекта

Последно мнение за "Диагностика/ Подмяна на ел. контакти":

"Бърза и качествена работа. Уговорихме се по телефона за цена и план за действие. Изпълни работата, както се бяхме уговорили."
Профилна снимка - Здравко Гишин
онлайн преди 2 дни

ZdRaVkO

3 извършени проекта

Последно мнение за "Изграждане на баня":

"Работата по проекта беше извършена с внимание и прецизност. Комуникацията беше добра. Помогна ни и с други ремонти по апартамента. Имаше малко забавяне в уговорените срокове."
avatar_71845_81111776038.jpg
онлайн преди 3 дни

"Уест Билд" ЕООД

14 извършени проекта

Последно мнение за "Частичен ремонт на апартамент в Бели брези":

"Професионално отношение към всеки етап – оглед, размери, оферта, уговаряне на срок, начин на плащане и договор.Сашо и екипа му са с изключителни умения и дисциплина. За поет ангажимент прави и невъзмо ... "
avatar_72280_45899055480.jpg
онлайн преди 4 дни

Георгиев

2 извършени проекта

Последно мнение за "Петно от теч на тавана в кухня":

"Доволен съм от свършената работа. Майстора изпълни проекта качествено и на разумна цена. Даваше полезни съвети за това как да се изпълни проекта, както и за избора на материали. Препоръчвам."
avatar_35280_71139746439.jpg
онлайн преди 5 дни

ВС-ЕЛЕКТРИК

2 извършени проекта

Последно мнение за "Полагане на гранитогрес/теракот/паркет":

"Съвестни управител и майстор. Изпълниха си поетите ангажименти отговорно и коректно. Останах доволен от свършената работа."
avatar_17117_11566162901.jpg
онлайн преди 1 ден

Иво - вътр.ремонти

VIP

37 извършени проекта

Последно мнение за "Боядисване с латекс на около 250 м2 тавани и стени в апартамент ново строителство":

"Коректно, качествено и в срок. Иво работи подредено и чисто, съгласно уговорките и спазва предложения срок. Бих го препоръчал на мои познати за техните ремонти."

Оставени мнения за Паркет и ламинат:

Ana преди 31 месеца за Циклене на паркет | София

“Изпълнителят извърши работата качествено, справи се супер! Препоръчвам!”

Боян Цветков преди 50 месеца за Циклене и лакиране на паркет в три помещения | София

“Самият управител е малко странен, личи си, че не разбира от всичко, но явно има добър екип. Работникът, който дойде да цикли и лакира паркета се справи блестящо - бих го препоръчал на всеки. Паркетът беше абсолютно равен, добре фугиран. Италиянският лак, който използват съхне бързо и не мирише.”

Любомир Дойчев преди 52 месеца за Циклене на паркет в апартамент | София

“Ангажирахме Стобис-2000 за извършване на цялостен ремонт на нашия апартамент в гр. София. Екипът на фирмата се отнесе изключително професионално към заданието и свърши отлична работа. Преди стартиране на ремонтните дейности направиха ценни препоръки за възможни интериорни решения и за оптималните строителни материали. В хода на проекта работиха изключително прецизно и чисто. Съобразиха се с всички наши изисквания и спазиха изцяло предварително договорения срок на възлагането. Със сигурност ще ангажираме Стобис-2000 и за други наши проекти. Благодарност към управителя Орлин Бояджиев и ръководения от него професионален екип!”

Даниела преди 57 месеца за Циклене и лакиране на паркет | София

“Спазиха уговорените срокове за работа,много добре свършена работа от бояджиите,добра работа по фаянса и теракота.Благодарност към Кирил Панчев!”

Олга Маджарова преди 69 месеца за Циклене и лакиране на паркет | София

“Излючително сме доволни от работата на фирма ДМ СТРОЙ. В деня, в който съобщихме на управителя на фирмата, че е избран, договорът бе подписан, дойде екипът и изцикли и лакира помещението. Днес дойдоха точно в уточненото време и свършиха уговорената работа. Качеството на труд ни изненада много приятно - паркетът изглежда чудесно и това ни спестява необходимостта догодина да харчим пари за нов. Искрено препоръчваме фирмата на други клиенти.
Екипът на 49.ОУ "Бенито Хуарес" гр.София”

Калин Миков преди 69 месеца за циклене и лакиране на паркет | София

“бързо и качествено изпълнение”

Георги преди 71 месеца за Циклене и лакиране на дюшеме | София

“Изключително съм доволен от услугите на Студио 7. Бих казал най-лесната и точна комуникация със строителна фирма/майстор откакто съм започнал абсолютно основен ремонт.
Препоръчвам с две ръце!”

Виктория преди 73 месеца за пренареждане, циклене и лакиране на паркет 12 кв.м | София

“Работата беше свършена добре и в срок. Доволна съм, благодаря.”

Иво преди 76 месеца за Циклене и лакиране на паркет | София

“Много добре си свършиха работата. Много съм доволен ”

Станислав Рангелов преди 80 месеца за Редене, циклене, лакиране на паркет | София

“Доволен съм от фирмата, паркетът стана мн добре с една забележка. Ако тр да дам оценка бих писал 5,50”

Какво представлява цикленето на паркет?

При извършване на циклене на паркет или дюшеме се изравняват неравностите между паркетините като се премахва старият лак или боя. Процесът на циклене преминава от едро към по-фино шлайфане. Професионалните машини са обезпрашени и засмукват по-голямата част от праха чрез вентилация. За да изглежда подовата настилка наистина като нова, преди да се лакира е важно да бъде добре изциклена. При цялостен ремонт на помещение се препоръчва цикленето да се извърши след шпакловането на стени и преди минаването им с латекс.

Услуги, които предоставят фирмите за циклене на дървен паркет в София

 

 • Циклене;
 • Редене;
 • Частично донареждане;
 • Лакиране;
 • Полиране;
 • Фугиране;
 • Напрaва на скара за дюшеме;
 • Коване на дюшеме;
 • Монтаж на первази;
 • Монтаж на PVC лайсни;
 • Полагане на замазка.

 

Метод на циклене

 

 • Циклене с барабанна машина–с нея се извършва стандартно циклене и шлайфане като се редуват различни по вид шкурки; когато паркетът е успоредно реден, се случва по повърхността да се образуват дефекти като ивици и вълнички.
 • Циклене с дискова машина–с нея се извършва фина обработка за премахване на дефектите след работа с барабанна машина; за максимален ефект са необходими три шлайфания с различни по вид шкурки.

 

Защо да изберем специалист?

Всяка подова настилка има специфични особености при поддръжката си. След поставяне на дървен паркет се изисква периодично циклене, полиране, лакиране с двукомпонентен лак. Монтираните дървени плоскости имат своите тънкости и при пренареждане. За всичко това или трябва да отделите достатъчно време да се образовате, като резултатът отново ще е неясен, или просто да потърсите специалист от София. Един добър майстор ще ви спести време и средства, като сподели с вас опита си и развенчае някои от митовете покрай полирането и поддръжката на подовата настилка. Например факта, че безпрахово циклене няма, съществуват безпрашни машини, но от праха не може да се избяга.

Ние, от MaistorPlus, знаем колко е важно да имате доверие на фирмата, която ще отговаря за цикленето, лакирането или пренареждането на паркета ви. Затова апелираме всички използвали услугата да оставят впечатленията си от работата със съотвения изпълнител! По този начин всеки следващ клиент ще почерпи от опита на предишните. Използвайте това предимство и заявете проект! Само до 24 часа ще получите първата оферта!