Добре дошли в бизнес страницата на Никола

Здравейте, в този бранш съм от 20 г, първите 10 г съм работил с моя бригада в София, извършвали сме ремонти на бани, монтажи гипсокартон, ВиК услуги, ел услуги и др. След това се специализирах в чужбина няколко години в строителство на еко къщи, имам опит в тази област, който искам да приложа и тук, в домовете на нашите клиенти.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Монтаж в баня на мивка и шкаф, Ремонт на баня | Банкя

“Благодаря на майстор Никола! Монтира висящ шкаф с купа на гранитогрес, както и държач за тоалетна хартия. Пооправи и някои дребни неща в банята, плюс ни сложи кабелен канал в стаята. Работи коректно и точно. Препоръчвам го.” на 11 Sep 2019 от Иван Павлов. Никола Иванов отговори:
Благодаря!

Тръби парно, Отопление и климатизация | София

“Изключително коректен. Дойде на оглед, след което се разбрахме за удобно време. Доволен съм от цялостното обслужаване. А също така винаги можеш да поговориш с него на различни теми, много е дружелюбен” на 31 Aug 2019 от Любен Сейменов. Никола Иванов отговори:
Много благодаря

Рязане на тръби за парно и затапване, Отопление и климатизация | София

“Препоръчвам с две ръце!!!
Бързо, коректно, професионално, а като бонус - чудесно отношение и настроение”
на 05 Jul 2019 от Цецо Станчев. Никола Иванов отговори:
Благодаря от сърце!

Затапване на водопровод, ВиК Услуги | София

“Изключително компетентен майстор. Дойде, видя и се захвана за работа, независимо че работата беше изключително сложна. Свърши със задачата за около 15-20 минути, което беше много бързо. Всичко стана така както го каза. Препоръчвам майстора на всички, които имат сложни ВиК проблеми за решаване.” на 01 Mar 2019 от Евгени Иванов. Никола Иванов отговори:
Много благодаря

Поставяне на праг - камък, Каменоделски услуги | София

“Много бързо и точно реагира. Бих го ползвала отново. Няма излишни многословности, работи точно и прецизно.” на 15 Feb 2019 от Зорница .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Трудовият ми стаж е общо към 20 г

Специализация и квалификация:

Ремонти на бани, ВиК услуги, монтажи гипсокартон, монтаж гранитогрес и др.