1. ВиК Услуги 59 извършени проекта

По специално в сферата на течове, вик-вътрешно проектиране, отпушване на мивки, изграждане на вик инсталация.

Виж мнения

2. Ремонт на баня 21 извършени проекта

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, всички подкатегории, частичен ремонт на баня, проектиране на баня, къртене на баня.

Виж мнения

3. Боядисване и декорация 3 извършени проекта

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, всички подкатегории, машинно боядисване с блажна боя, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята.

Виж мнения

4. Плочки и теракот 13 извършени проекта

По специално в сферата на гравиране на плочки, всички подкатегории, рязане на плочки, фугиране на плочки, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/.

Виж мнения

5. Отопление и климатизация 14 извършени проекта

По специално в сферата на лъчисто отопление, автоклиматици, монтаж на радиатори, отоплителни системи, профилактика, овк проектиране, вентилация, горивни системи/котли, отопление на басейн, всички подкатегории, газови инсталации, монтаж и ремонт на климатици.

Виж мнения

6. Паркет и ламинат 21 извършени проекта

По специално в сферата на лакиране на паркет. редене на дюшеме, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, циклене на дюшеме, всички подкатегории, фугиране на паркет, циклене на паркет, поставяне на ламинат.

Виж мнения

7. Ремонт на кухня 2 извършени проекта

По специално в сферата на частичен ремонт на кухня, всички подкатегории, цялостен ремонт на кухня.

Виж мнения

8. Врати 2 извършени проекта

По специално в сферата на ремонт, боядисване, изграждане на врата. външни врати, дървени врати, интериорна врата, всички подкатегории, метални врати, блиндирани врати, монтаж на интериорна врата.

Виж мнения

9. Металообработване

По специално в сферата на резервни части. детайли, декоративни изделия, всички подкатегории.


10. Ремонт на техника 1 извършен проект

По специално в сферата на ремонт на телефони, ремонт на микровълнова печка, ремонт на бойлер, ремонт на черна техника, ремонт на печка, ремонт на пералня, домофони, ремонт на компютър, ремонт на хладилник, всички подкатегории, ремонт на климатик, ремонт на бяла техника.


11. Електроуслуги 2 извършени проекта

По специално в сферата на аварии, ремонт на домофон, всички подкатегории, ремонт на електроинсталация, демонтаж на полилей, монтаж на полилей, монтаж на лунички, изграждане на електроинсталация, монтаж на ключ.

Виж мнения

12. Транспортни услуги

По специално в сферата на пренасяне на пиано, превоз на строителни материали, пренасяне на мебели, товарни превози, хамали студенти. хамалски услуги, всички подкатегории.


13. Декорация 1 извършен проект

По специално в сферата на лакиране, 3d стенни панели, корнизи за скрито осветление, 3d стенни плочи, полиуретанови корнизи за таван, декоративни фризове за стена, декоративни греди, полиуретанови первази за под.


14. Архитектура и дизайн

По специално в сферата на чертане, 3d визуализации. външен дизайн, интериорен дизайн, архитектурно проектиране, ландшафт, всички подкатегории.