430 Препоръчани майстори и фирми за мебели по поръчка в София

Заявка пуснете и неповторими мебели си осигурете!

Изпълнители за мебели по поръчка в София има толкова много, че за човек е трудно да направи правилния избор, ако няма конкретна препоръка. MaistorPlus ви дава възможността да съберете не една, ами достатъчно препоръки от доволни клиенти, които вече са използвали сайта ни. Направете заявка за получаване на конкретни оферти от доказани майстори и се посъветвайте с мненията оставени за тях! Пуснете заявка и си осигурете уникалните мебели, за които мечтаете!Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Профилна снимка - Иван Натов
онлайн преди 7 дни

Иван Натов

4 извършени проекта

Последно мнение за "Кухня по поръчка":

"По-коректен изпълнител до сега не бях срещал. Изключително любезен, културен, изчерпателен. Няма нещо, което да съм поискал да се направи, да се смени, да се корегира и той да не се е отзовал. Иван ви ... "
avatar_70925_12336548698.jpg
онлайн преди 1 ден

"Ванива Строй" ЕООД

VIP

48 извършени проекта

Последно мнение за "Монтаж мебели икеа":

"Действа бързо и се разбрахме за минимално време. Доволна съм от извършената работа."
Профилна снимка - Борис Димитров
онлайн преди 1 ден

BORIS-ELECTRIC ремонти А до Я

93 извършени проекта

Последно мнение за "Скъсяване на плот за баня":

"Успях да върна плота на цеха, но в последствие Борис сложи всички контакти, ключове и лампи в апартамента ми - и го направи перфектно. Горещо препоръчвам."
avatar_59394_84335876955.jpg
онлайн преди 6 часа

Андрей

30 извършени проекта

Последно мнение за "ВиК услуги":

"Бързо и точно се справи с ремонта! Препоръчвам!"
Профилна снимка - Венцислав Димитров
онлайн преди 10 дни

Венцислав Димитров

5 извършени проекта

Последно мнение за "Поправки в баня":

"Венцислав Димитров извърши сериозен ремонт в нашата баня като прояви висок професионализъм, пунктуалност и точност. Работи много качествено, използва съвременни материали, инструменти и други техниче ... "
avatar_86072_36907553161.jpg
онлайн преди 4 дни

Рс мебел

4 извършени проекта

Последно мнение за "Шкафове за газови котлета":

"Доволен съм от свършената работа , всичко се случи в срока в който се бяхме разбрали."
Стандартна иконка за категория Архитектура и дизайн
онлайн преди 2 часа

Деа Атанасова


Все още няма извършени проекти

Член от 8 месеца:

Ние сме фирма с насоченост към цялостен дизайн и ремонт на жилищни пространства. В наше лице ще срещнете разбиране и идеи подходящи за Вашия комфорт и удобство. Личното пронстранство на всеки от нас е ...
Стандартна иконка за категория Дърводелски услуги
онлайн преди 1 ден

Николай Христов


Все още няма извършени проекти

Член от 117 месеца:

Здравейте. Казвам се Николай Стефанов Христов. Занимавам се с произвотство на корпосна мебел. Мисля че можем да си бъдем полезни взаимно.
Стандартна иконка за категория Мебели и обзавеждане
онлайн преди 1 месец

Иван


Все още няма извършени проекти

Член от 11 месеца:

Извършваме: -Сглобяване/Монтаж/Демонтаж на Кухни Мебели и др. -Мебели Детска стая, Секции, Спални, Хол -Много други ремонти в дома и градината! -Монтаж на ламиниран паркет -Монтаж/демонтаж ...
avatar_70925_12336548698.jpg
онлайн преди 1 ден

"Ванива Строй" ЕООД

VIP

48 извършени проекта

Последно мнение за "Монтаж мебели икеа":

"Действа бързо и се разбрахме за минимално време. Доволна съм от извършената работа."

Оставени мнения за Мебели и обзавеждане:

Николай Цолов преди 1 месец за Проект за дизайн и обзавеждане на апартамент | София

“Такъв майстор няма, поне аз мислех че няма, особено в БГ. Много приятна изненада. Изключително прецизен, отговорен, професионален. В хода на монтажа излезе проблем, за който вината беше в производителя. Човекът организира поправката на плоскостите, сигурно е изгубил поне още един ден. Влезе ми в положение и реши проблема. Притежава нещо много ценно като качество. Още веднъж благодаря!”

Виж снимки
Борис Кръстанов преди 3 месеца за Шкафове за газови котлета | София

“Доволен съм от свършената работа , всичко се случи в срока в който се бяхме разбрали.”

Евгения Петрова преди 7 месеца за Кухненски кът в офис | София

“Изключително коректно, бързо и качествено изпълнение на възложения проект. Постоянна адекватна комуникация и коментиране на всички етапи от работата. Препоръчвам!”

Виж снимки
Петър Стоименов преди 8 месеца за Поставяне на дървен под и монтаж на врати | София

“Справи се много добре със заявените по проекта дейности. Пое допълнителна задача за извършване замазка на кухненски под. Като цяло сме много доволни от извършената работа, с една препоръка - по-голямо внимание към детайлите.”

Любомир Тошков преди 8 месеца за Сгобяване на мебели от ИКЕА | София

“Работа бе извършена качествено и за кратко време! Благодаря!”

Таня Ташева-Петева преди 10 месеца за Сглобяване на легло | София

“Супер точен, отлична комуникация, всичко свършено навреме.”

Гергана Русекова преди 10 месеца за Сглобяване на кухня | София

“Съобразиха се с моето време и бяха бързи, което беше добре. Забравиха някои детайли по изпълнението, но въпреки това съм доволна.”

Кети Иванова преди 10 месеца за Корнизи за дневна | София

“доволна съм от поставените корнизи”

Владислава Александрова преди 11 месеца за Изработка на кухня | София

“Отличен резултат! Коректен екип, на който може да се разчита за изработка в срок и с много внимание към детайла при монтажа. Препоръчвам тяхната работа!”

Златка Козарева преди 11 месеца за Изработка на гардероб | София

“Изключително съм доволна. Страхотно младо момче, извърши всичко в срок с безупречно качество. Много точен и възпитан младеж.”

Предимства на мебелите по поръчка:

Обикновените производители на мебели се придържат към стандартни размери при проектирането и изработката им, тъй като това им гарантира стабилни доходи. Отклонението от стандарта се открива по-рядко и често на двойна цена. Все пак тенденциите в строителството са все по-разнообразни, такива са и вкусовете на клиентите, затова мебелите по поръчка могат да бъдат полезно решение. При изработката на индивидуален проект основните предимства са гъвкавостта в решенията, както и възможността да следвате въображението си. Разбира се, нужно е да се вземат предвид пространството и бюджета, с който разполагате, но имате свободата да организирате индивидуалния си проект според собствените си навици и вкусове. В крайна сметка ще може да бъдете сигурни в неговата уникалност и неповторимост.

Какво може да бъде изработено по поръчка?

а) Мебели за дома:

 • кухненски модули;
 • дневни и трапезарии;
 • обзавеждане на спални;
 • холни секции и гардероби;
 • детски стаи;
 • мебели за баня;
 • антрета.

б) Мебели за обществени сгради като:

 • офиси;
 • хотели;
 • заведения;
 • магазини;
 • детски градини.

Какво е важно при избора на специалист и материали за работа?

При избора на добър майстор за проектиране и изработка на вашия индивидуален проект основното е добре да внимавате за сроковете на изработка, както и дали той държи на качеството и надеждността на поръчковите материали. Внимавайте за скрити надценки и необявени доплащания! Изисквайте детайлна информация и не се притеснявайте да разпитвате! При работа с нестандартни размери, сътрудничеството с професионален дизайнер ще ви спести куп главоболия, а съветите му при проектирането може да се окажат безценни. Един професионалист от опит може лесно да прецени дали поставянето на определени специфични елементи е реалистично или не. Той също ще ви помогне да изберете най-подходящите поръчкови материали според специфичността на помещението било то кухненски модул, спалня, детска стая или офис обзавеждане. При работата с дизайнер, обикновено вниманието на клиента е фокусирано върху уникалния външен вид, но материалите, от които ще бъде изработено обзавеждането, са също толкова важни. От тях зависи здравината на конструкцията и колко дълго във времето тя ще издържи.

Какво може да включва услугата „изработване на мебели по поръчка“?

 • Проектиране съобразено с нестандартните размери и желанията на клиента;
 • Изготвяне на работна скица и ценова оферта;
 • Визуализиране на проекта 3D;
 • Изработка и изпълнение в срок;
 • Транспорт и монтаж-често са безплатни в границите на град София;
 • Монтаж;
 • Гаранция.

Търсите кой да обзаведе детската стая, спалнята или офиса по уникален и неповторим начин? Имате нужда от изработката на шкафове, холна секция или кухненски модули по нестандартни размери? MaistorPlus ви среща със специалисти от град София, които ще изготвят за вас индивидуален проект, отдадени на вашите желания и вкусове. За целта трябва да пуснете своята заявка в няколко кратки стъпки и може да очаквате до 24 часа конкретни оферти. Сравнете ги и изберете тази, която се доближава максимално до вашите предпочитания, както и специалистът, които най-отговаря на вашите изисквания. Разгледайте профилите им, за да добиете допълнителната информация за тях, както и оставените оценки от клиенти за вече приключени проекти. Изберете най-добрия професионалист!