312 Препоръчани майстори и фирми за мебели по поръчка в София

Заявка пуснете и неповторими мебели си осигурете!

Изпълнители за мебели по поръчка в София има толкова много, че за човек е трудно да направи правилния избор, ако няма конкретна препоръка. MaistorPlus ви дава възможността да съберете не една, ами достатъчно препоръки от доволни клиенти, които вече са използвали сайта ни. Направете заявка за получаване на конкретни оферти от доказани майстори и се посъветвайте с мненията оставени за тях! Пуснете заявка и си осигурете уникалните мебели, за които мечтаете!Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!avatar_80568_7761043590.jpg
онлайн преди 10 часа

Completehomeworks

8 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на боксониера 34 м2, Студентски град":

"Като човек с претенции, който гледа всичко под лупа, съм изключително доволна от съвестното и коректно отношение на Антонио и неговата бригада - това е фирма, заслужаваща доверие! За кратко време всич ... "
avatar_70925_12336548698.jpg
онлайн преди 1 час

"Ванива Строй" ЕООД

VIP

34 извършени проекта

Последно мнение за "Монтаж мебели икеа":

"Действа бързо и се разбрахме за минимално време. Доволна съм от извършената работа."
Профилна снимка - Светослав Георгиев
онлайн преди 20 часа

STG LOGISTIC

1 извършен проект

Последно мнение за "Разглобяване и преместване на гардероб":

"Доволна съм от работата им!"
avatar_74000_40393233672.jpg
онлайн преди 4 дни

Мирослав Георгиев

20 извършени проекта

Последно мнение за "Отпушване на мивка в баня":

"Извърши си добре работата - доволна съм."
avatar_59394_84335876955.jpg
онлайн преди 1 ден

Андрей

17 извършени проекта

Последно мнение за "Теч в мокро помещение":

"Работата беше свършена изключително бързо, коректно и внимателно. Препоръчвам!"
Профилна снимка - Стефани Велкова

Член от 5 месеца:

SV Design е студио за интериорен дизайн ориентирано в изготвянето на проекти за вътрешно обзавеждане и ремонт на къщи, апартаменти, офиси, заведения и др. С опита ни във вътрешните ремонтни дейности и ...
Профилна снимка - Native Design
онлайн преди 2 часа

Native Design

Член от 2 месеца:

Нейтив дизайн е частна фирма, създадена през 2012 г. Разположена на територията на град София. Ние произвеждаме съвременни и качествени мебели, които да отговарят изцяло на инедивидуалните нужди и п ...
avatar_83810_92211108050.jpg
онлайн преди 3 дни

Георги

Член от 17 месеца:

Работя в сферата на вътрешните ремонти като:мебели,електро,ВиК,гипсокартон и др.
avatar_71759_57652465208.jpg
онлайн преди 6 дни

РЕМОНТ СТРОЙ - 2018

4 извършени проекта

Последно мнение за "Довършване на ремонт на баня":

"1. Изключително коректни. 2. Точни и бързи. 3. Качествена работа. 4. Добра цена. Препръчвам ги на всички и пак ще работим с тях. Пиша оценката 4 месеца след работата им с цел да се видят евентуални по ... "
avatar_70925_12336548698.jpg
онлайн преди 1 час

"Ванива Строй" ЕООД

VIP

34 извършени проекта

Последно мнение за "Монтаж мебели икеа":

"Действа бързо и се разбрахме за минимално време. Доволна съм от извършената работа."

Оставени мнения за Мебели и обзавеждане:

Димитър Димитров преди 22 часа за Монтаж на 2 шкафа в баня. Горния шкаф e с осветление и трябва да се свърже към ток. | София

“Неах екипа на Мандински на 02.07.2020 за монтаж на 2 ПВЦ шкафа в баня от които горния с електрическа част. Справиха се отлично с основната работа и с непредвидените ситуации около нея - разлепени "лунички", течащ сифон, несъответстващи ел. кабели. Отделиха необходимото време и монтираха шкафовете нивелирани и симетрично спрямо стените. Определено ще ги потърся отново за други ремонти и монтажи на мебели.”

Гергана Добрева преди 15 дни за Разглобяване и преместване на гардероб | Банкя

“Доволна съм от работата им!”

Васил Шукеров преди 22 дни за Направа на радиаторни решетки | София

“Доволен съм от изпълнителя. Свърши качествено работата си.”

Anton Atanasov преди 1 месец за Скъсяване на плот за баня | София

“Успях да върна плота на цеха, но в последствие Борис сложи всички контакти, ключове и лампи в апартамента ми - и го направи перфектно. Горещо препоръчвам.”

Николина Игнатова преди 1 месец за Монтаж на модули на секция към стена | София

“Благодаря отново за чудесно свършената работа!”

Адриана Емилова преди 1 месец за Изработка на кухня от един ред и отделно рафт или шкаф за антре. | София

“Възхитена съм от работата на Ивайло и неговата колежка. Много мили, възпитани, деликатни хора, които вършат изключително съвестно и чисто работата си. Всичко беше направено по-бързо отколкото очаквах и по-хубаво от представите ми. Препоръчвам тяхната фирма с чисто сърце. Ще е хубаво да има повече хора като тях. Благодаря от сърце!”

Мариана Димитрова преди 1 месец за Монтаж на тента на балкон | Банкя

“Абсолютно доволна! Дойдоха точно, свършиха работата максимално бързо и чисто. Напълно коректни! Мога да препоръчам с две ръце и пак бих ги наела.”

Ивелина Манчина-Русева преди 2 месеца за Поправка на падащо легло | София

“Изключително доволни сме от изпълнението и отношението на Асен, което беше съобразено и с извънредното положение в момента.
Препоръчваме на 100% и ще се възползваме от услугите му отново, когато имаме нужда от Майстор”

Емил Кисьов преди 2 месеца за Изработка на кухня по проект | София

“Препоръчвам Ивайло Иванов с две ръце. Той се отзова на нашия проект и извърши работата качествено и без забележки. Комуникацията по време на изпълнението на проекта беше лека и безпрепятствена. Ивайло даваше съвети и идеи без да се натрапва и в крайна сметка са получи една много стилна и практична кухня. Пак бих работил с него!”

Марушка Сендова преди 3 месеца за Задание за шкафове по поръчка и вградени уреди в кухнята | София

“Доволна съм от свършената работа. Напълно отговаря на договореното. Майсторът реши и междувременно възникнали проблеми.”

Предимства на мебелите по поръчка:

Обикновените производители на мебели се придържат към стандартни размери при проектирането и изработката им, тъй като това им гарантира стабилни доходи. Отклонението от стандарта се открива по-рядко и често на двойна цена. Все пак тенденциите в строителството са все по-разнообразни, такива са и вкусовете на клиентите, затова мебелите по поръчка могат да бъдат полезно решение. При изработката на индивидуален проект основните предимства са гъвкавостта в решенията, както и възможността да следвате въображението си. Разбира се, нужно е да се вземат предвид пространството и бюджета, с който разполагате, но имате свободата да организирате индивидуалния си проект според собствените си навици и вкусове. В крайна сметка ще може да бъдете сигурни в неговата уникалност и неповторимост.

Какво може да бъде изработено по поръчка?

а) Мебели за дома:

 • кухненски модули;
 • дневни и трапезарии;
 • обзавеждане на спални;
 • холни секции и гардероби;
 • детски стаи;
 • мебели за баня;
 • антрета.

б) Мебели за обществени сгради като:

 • офиси;
 • хотели;
 • заведения;
 • магазини;
 • детски градини.

Какво е важно при избора на специалист и материали за работа?

При избора на добър майстор за проектиране и изработка на вашия индивидуален проект основното е добре да внимавате за сроковете на изработка, както и дали той държи на качеството и надеждността на поръчковите материали. Внимавайте за скрити надценки и необявени доплащания! Изисквайте детайлна информация и не се притеснявайте да разпитвате! При работа с нестандартни размери, сътрудничеството с професионален дизайнер ще ви спести куп главоболия, а съветите му при проектирането може да се окажат безценни. Един професионалист от опит може лесно да прецени дали поставянето на определени специфични елементи е реалистично или не. Той също ще ви помогне да изберете най-подходящите поръчкови материали според специфичността на помещението било то кухненски модул, спалня, детска стая или офис обзавеждане. При работата с дизайнер, обикновено вниманието на клиента е фокусирано върху уникалния външен вид, но материалите, от които ще бъде изработено обзавеждането, са също толкова важни. От тях зависи здравината на конструкцията и колко дълго във времето тя ще издържи.

Какво може да включва услугата „изработване на мебели по поръчка“?

 • Проектиране съобразено с нестандартните размери и желанията на клиента;
 • Изготвяне на работна скица и ценова оферта;
 • Визуализиране на проекта 3D;
 • Изработка и изпълнение в срок;
 • Транспорт и монтаж-често са безплатни в границите на град София;
 • Монтаж;
 • Гаранция.

Търсите кой да обзаведе детската стая, спалнята или офиса по уникален и неповторим начин? Имате нужда от изработката на шкафове, холна секция или кухненски модули по нестандартни размери? MaistorPlus ви среща със специалисти от град София, които ще изготвят за вас индивидуален проект, отдадени на вашите желания и вкусове. За целта трябва да пуснете своята заявка в няколко кратки стъпки и може да очаквате до 24 часа конкретни оферти. Сравнете ги и изберете тази, която се доближава максимално до вашите предпочитания, както и специалистът, които най-отговаря на вашите изисквания. Разгледайте профилите им, за да добиете допълнителната информация за тях, както и оставените оценки от клиенти за вече приключени проекти. Изберете най-добрия професионалист!