Препоръчани градинари и фирми за озеленяване в София

Заявете проект за озеленяване в София още днес!

Какво по-хубаво време да се отдадете на цветарството и да осигурите външно озеленяване за вашите селски дворове, балкони, тераси и други. За тази цел се снабдете с доказани специалисти по озеленяване в София, запознати с методите на проектиране на ландшафтния терен, засаждане, поливане. В MaistorPlus имате възможност да се свържете с широк спектър оферти на специалисти и да разгледате мнения на потребители. Бъдете безкопромисни с качеството на тези услуги в София и открийте правилното решение за обновяване на вашата градина.

Заяви проект

Сортирай по извършени проекти Филтрирай специализирани
Профилна снимка - Димитър Мандински
онлайн преди 1 ден

Perfect Home

37 извършени проекта

ЕКИП ОТ СПЕЦИАЛИСТИ Цялостен или довършителен жилищен ремонт: - В и К услуги: Подмяна, ремонт на водопровод и канализация. - Цялостно изпълнение на баня. - Електро-услуги: Жилищно окабеляване, по ...
Стандартна иконка за категория Озеленяване

Ландщафт Строй ООД

2 извършени проекта

<p>&nbsp;Деиноста на &nbsp;фирма "Ландшафт Строй" ООД е в зеленото строителство и услуги/Озеленяване,проектиране,изграждане,автоматизирани поливни системи,рязане на опасни дървета по алпинитски способ ...
Стандартна иконка за категория Дърводелски услуги

Митко Койнов

55 извършени проекта

Проектиране, изработка и монтаж на конструкции от дърво за офис дом и градина. Сглобяване на новозакупени мебели и обновяване на стари. Умения и опит в махане и лепене на тапети, боядисване с латекс ...
avatar_79959_69560454367.jpg

Владимир Николов

10 извършени проекта

Основна сила и гордост - машинно безрелефно боядисване. Шпакловане. Обръщане на прозорци. Ремонти на напукани стени. Отстраняване на щети от мухъл, наводнения и пожари. Цялостно пребоядисване на входо ...
Профилна снимка - Александър Златков

Александър Александров

6 извършени проекта

Извършваме ремонт и поддръжка на домове, офиси, магазини, хотели, административни и жилищни сгради. Имаме богат опит и в довършителните строителни и строително-ремонтни дейности, луксозни и освежителн ...
avatar_67870_72826558492.jpg

Bclean

4 извършени проекта

Фирма занимаваща се с професионално почистване. Извършва всякакви видове почистване. Абонамнтно и основно почистване. Добре обучен екип с опит повече от десет години.
Стандартна иконка за категория Покривни услуги

Анани Димитров

2 извършени проекта

Работим честно и коректно с клиентите. На достъпни цени. Бригада сме с опит от 15 години.
avatar_65074_27981879563.jpg

MagicGreenLand-MGL

1 извършен проект

Озеленяване, проектиране, изграждане, разчистване и поддържане на зелени площи, паркове и градини. Поливни системи, вертикална планировка, мелиорации, консултации и фен шуй. Акредитации от Камара на А ...
avatar_5816_54107770231.jpg

Зелена Градина

1 извършен проект

Вертикално озеленяване на фасади на сгради и вътрешни стени в фоаета на бизнес сгради и частни домове. Покривно озеленяване по Европейски стандарти. Проектиране и изграждане на паркове, градини и межд ...
Стандартна иконка за категория Озеленяване

Green House

1 извършен проект

Специализирана фирма за озеленяване, поддържане на градини и тревни площи. Доверете ни се да сбъднем вашите мечти. 

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за . Безплатно е!

Заяви проект

Последно оставени мнения за

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за . Безплатно е!

Заяви проект

Последно публикувани обекти с приблизителна цена за озеленяване София град

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за . Безплатно е!

Заяви проект

За какви пространства е приложимо озеленяването и какво представлява?

  • Тази дейност, най-просто казано, е вид освежаване на градината или дворното място, като се засаждат различни растения (като градински храсти, декоративни дървета и др.).
  • То често се предвижда като част от ландшафтния дизайн на определен терен, който включва още и планирано поставяне на архитектурни и водни елементи.
  • Озеленителния процес може да касае интериорно и външно пристранство, като се прилага върху селски дворове, тераси, балкони, градини, офиси, търговски центрове и др.
  • Вертикалното декориране в зелено представлява изкуствено създадени живи стени, които често се използват за ограждане на дворно място например или дори украса в офиса.

Как да изберем подходящата оферта за озеленяване в София и на какво да обърнем специално внимание?

  • Когато предоставим своите идеи за изпълнение, първото, за което да внимаваме е дали ще бъдат изготвени проекти. Те са необходими, за да се обсъдят всички дребни детайли за постигане на съвършени селски градини с цветя.
  • Повечето фирми предлагат планиране на месечните или годишните посещения на вашата градина с цел поддържане на нейния вид.
  • Вашият изпълнител трябва има задълбочени познания в областта на цветарството и отглеждането на различни растения, като декоративни дървета и градински храсти. Това е важна предпоставка за качествено външно зелено оформление.
  • Фирмите, занимаващи се с тази дейност, фокусират усилията си и върху изграждането на атрактивни идеи за интериорно декориране с цветя и растения на домове, офиси, търговски центрове и други.

Какви услуги включва оформането на зелени площи и какво още да запомним?

  • Дейностите, които този тип фирми извършват, са изготвяне на идейни проекти, последващото им реализиране за градини, селски дворове, селски градини с цветя, балкони, тераси, офиси, хотели и др. 
  • Повечето изпълнители в София град осигуряват гаранционен срок около 1-2 години за своята дейност. Цената на подобен тип услуги се уговаря със специалистите в зависимост от вида на терена и растенията, както и сложността на идеите.

Не пренебрегвайте своите градини с цветя или други терени и ги снабдете с качествено озеленяване! Коректни фирми за целта можете да откриете в MaistorPlus, както и да ги попитате за всичко, което ви интересува чрез нашата платформа! Красивата градина няма да се създаде сама, затова направете заявка за проект в MaistorPlus! До 24 часа ще получите оферти на изпълнители и ще се запознаете с оставените оценки на потребители за сравнение! Тези услуги предоставяме безплатно и без допълнително обвързване от ваша страна! Направете заявка за озеленяване в София!