87 Препоръчани градинари и фирми за озеленяване в София

Заявете проект за озеленяване в София още днес!

Какво по-хубаво време да се отдадете на цветарството и да осигурите външно озеленяване за вашите селски дворове, балкони, тераси и други. За тази цел се снабдете с доказани специалисти по озеленяване в София, запознати с методите на проектиране на ландшафтния терен, засаждане, поливане. В MaistorPlus имате възможност да се свържете с широк спектър оферти на специалисти и да разгледате мнения на потребители. Бъдете безкопромисни с качеството на тези услуги в София и открийте правилното решение за обновяване на вашата градина.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Профилна снимка - Димитър Мандински
онлайн преди 5 часа

Димитър Мандински

15 извършени проекта

Последно мнение за "Озеленяване на междублоково пространство пред офис":

"Много съм доволна от Димитър! Свърши работата по-бързо отколкото очаквах, професионално, с гъвкаовст и с много разбиране към това, което искахме. Чувствахме се в сигурни ръце по време на цялата комуни ... "
avatar_79959_69560454367.jpg
онлайн преди 2 дни

Владимир Николов

8 извършени проекта

Последно мнение за "Демонтаж на шатра":

"Много съм доволна, предложи най-приемливата цена, всичко извърши в срок, много приятна комуникация, препоръчвам Владимир на бъдещите клиенти!"
avatar_79959_69560454367.jpg
онлайн преди 2 дни

Владимир Николов

8 извършени проекта

Последно мнение за "Демонтаж на шатра":

"Много съм доволна, предложи най-приемливата цена, всичко извърши в срок, много приятна комуникация, препоръчвам Владимир на бъдещите клиенти!"

Член от 2 месеца:

Абако Билд извършва ремонти и довършителни дейности от най-високо качество,изпълнени в посоченият срок и в рамките на определения бюджет. Фирмата предлага всичко свързано с ремонтните услуги и преуст ...
cover_46264_29495324148.jpg
онлайн преди 8 дни

Атанасов

20 извършени проекта

Последно мнение за "Малко шпакловка и боядисване":

"Много съм доволен от свършената от Атанас работа. Работи внимателно, чисто, качествено и на нормална цена. Дава съвети и предлага решения за неочаквани проблеми възникнали в хода на изпълнението на пр ... "
Профилна снимка - ВЕЛАРТЕ - Ремонти и Поддръжка
онлайн преди 2 дни

ВЕЛАРТЕ - Ремонти и Поддръжка

5 извършени проекта

Член от 6 месеца:

ВЕЛАРТЕ предлага интериорни ремонти, довършителни работи и поддръжка. Може да разчитате на нас както и за обзавеждане и интериорни решения с високо качество на работата на разумни цени. Правим както ц ...
Стандартна иконка за категория Озеленяване
онлайн преди 8 месеца

Митко

Член от 14 месеца:

Професионално се занимавам с напояване в сферата на екстериорното озеленяване и селското стопанство, както и с паркоустройство и озеленяване на частни дворове.
avatar_88885_99668693310.jpg
онлайн преди 29 дни

GardeningEU

Член от 13 месеца:

ОПИТ В ОЗЕЛЕНЯВАНЕТО И ПОДДРЪЖКАТА НА ГРАДИНИ, ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ, ДВОРОВЕ И ПАРКОВЕ. ЕКИПЪТ НИ Е ИЗГРАДЕН ОТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ГРАДИНАРИ, КОИТО ЩЕ ИЗГРАДЯТ И ПОДДЪРЖАТ ВАШИЯ ЗЕЛЕН КЪТ. НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ КАЧЕСТВО Н ...
avatar_6931_46497570770.jpg

Член от 93 месеца:

„Цветни идеи“ ООД e компания за ландшафтна архитектура, създадена през 2005г. Ние сме специалисти с дългогодишен опит в изграждането на озеленени пространства – градини, тераси, натурални басейни, офи ...
Стандартна иконка за категория Озеленяване
онлайн преди 4 месеца

NP group

Член от 17 месеца:

Оставени мнения за Озеленяване:

Каролина преди 4 месеца за Първоначално изграждане капково напояване за зеленчукова градина | София

“Отнесоха се много отговорно и коректно към проекта и поетите ангажименти. Останахме доволни от свършената работа.”

Pavlina Santana преди 13 месеца за Озеленяване на междублоково пространство пред офис | София

“Много съм доволна от Димитър! Свърши работата по-бързо отколкото очаквах, професионално, с гъвкаовст и с много разбиране към това, което искахме. Чувствахме се в сигурни ръце по време на цялата комуникация, а работата беше изпипана. Сега имаме една много хубава градина,на която ще се радваме и вбъдеще.”

Иван Манолов преди 35 месеца за Дренаж на градина | Банкя

“Изпълнителят си свърши работата качествено и с малки отклонения от предварителния бюджет като цена и като срокове.”

Красимир Станев преди 39 месеца за Възстановяване на тротоарни плочки (вътрешен двор) | София

“Благодаря на бригадата на Тодоров за свършената работа! Свършиха с 1 един по-късно, но това беше заради повече работа, която се наложи да свършат.
Бих ги наел отново. ”

Младенов Младенов преди 70 месеца за Поддръжка дървета | София

“Отличен майстор, качествено изпълнение, добра цена”

Радослава преди 70 месеца за Месечно косене на трева в двор от 1 декар | София

“Много коректна работа в рамките на предвидения бюджет и спецификата на обекта. Определено бих препоръчала фирмата.”

mejs преди 77 месеца за поддръжка на двор | София

“Много съм доволна от Владимир”

Мартин Сирашки преди 80 месеца за Еднократно изчистване и поддръжка на запустяла градина | София

“Работата беше свършена много бързо и добре.”

Албена Ковачева преди 82 месеца за извозване на градински отпадъци - клони на отрязани дървета | София

“Тодор беше първият, отговорил на моето запитване и офертата му беше най-ниска, затова се обадих веднага. Ставаше дума за извозване на купчина клони от отрязани дървета в градината. Той пожела да направи оглед и цената можеше да се промени спрямо количеството на боклука. Имаше една седмица за това, но тъй като не му остана време да мине през адреса, потвърди поръчката при обявените вече условия. Все пак вечерта преди уговорения ден и час за работа, ми звънна и попита дали, ако не може да извози всичко на един път, съм готова да платя малко повече за втория курс. Отговорих, че е късно да уговарям другите съсобственици тепърва, тъй като всички вече знаят за една цена и работата трябваше да бъде извършена на другия ден сутринта. Той каза, че ще дойде, какато е обещал. Когато с приятеля си-колега паркираха новото си камионче (което сефтосваха) до купа с клони, разбраха, че ще трябва да направят не един, а три курса! С усмивка казаха - не се притеснявайте, ще свършим работата... и нито се отказаха, нито повдигнаха повече въпросът за цената... След време даже получих благодарствен sms, в който Тодор казваше, че им потръгнало късметлийски с камиончето след моята поръчка.
Честно казано, мисля, че в сферата на услугите просто това е начинът по който трябва да се работи, а не този случай да изглежда някакъв извънредно чудноват и щастлив. Тези момчета го правят точно така, а за съжаление, на практика такова качество и отношение са рядкост, затова е хубаво да ги поощрим!
Отново бих се обърнала към Тодор за всякаква услуга в неговата област и не бих се поколебала да го препоръчам на приятели.”

За какви пространства е приложимо озеленяването и какво представлява?

  • Тази дейност, най-просто казано, е вид освежаване на градината или дворното място, като се засаждат различни растения (като градински храсти, декоративни дървета и др.).
  • То често се предвижда като част от ландшафтния дизайн на определен терен, който включва още и планирано поставяне на архитектурни и водни елементи.
  • Озеленителния процес може да касае интериорно и външно пристранство, като се прилага върху селски дворове, тераси, балкони, градини, офиси, търговски центрове и др.
  • Вертикалното декориране в зелено представлява изкуствено създадени живи стени, които често се използват за ограждане на дворно място например или дори украса в офиса.

Как да изберем подходящата оферта за озеленяване в София и на какво да обърнем специално внимание?

  • Когато предоставим своите идеи за изпълнение, първото, за което да внимаваме е дали ще бъдат изготвени проекти. Те са необходими, за да се обсъдят всички дребни детайли за постигане на съвършени селски градини с цветя.
  • Повечето фирми предлагат планиране на месечните или годишните посещения на вашата градина с цел поддържане на нейния вид.
  • Вашият изпълнител трябва има задълбочени познания в областта на цветарството и отглеждането на различни растения, като декоративни дървета и градински храсти. Това е важна предпоставка за качествено външно зелено оформление.
  • Фирмите, занимаващи се с тази дейност, фокусират усилията си и върху изграждането на атрактивни идеи за интериорно декориране с цветя и растения на домове, офиси, търговски центрове и други.

Какви услуги включва оформането на зелени площи и какво още да запомним?

  • Дейностите, които този тип фирми извършват, са изготвяне на идейни проекти, последващото им реализиране за градини, селски дворове, селски градини с цветя, балкони, тераси, офиси, хотели и др. 
  • Повечето изпълнители в София град осигуряват гаранционен срок около 1-2 години за своята дейност. Цената на подобен тип услуги се уговаря със специалистите в зависимост от вида на терена и растенията, както и сложността на идеите.

Не пренебрегвайте своите градини с цветя или други терени и ги снабдете с качествено озеленяване! Коректни фирми за целта можете да откриете в MaistorPlus, както и да ги попитате за всичко, което ви интересува чрез нашата платформа! Красивата градина няма да се създаде сама, затова направете заявка за проект в MaistorPlus! До 24 часа ще получите оферти на изпълнители и ще се запознаете с оставените оценки на потребители за сравнение! Тези услуги предоставяме безплатно и без допълнително обвързване от ваша страна! Направете заявка за озеленяване в София!