Добре дошли на бизнес страницата на Владимир Николов


Основна сила и гордост - машинно безрелефно боядисване. Шпакловане. Обръщане на прозорци. Ремонти на напукани стени. Отстраняване на щети от мухъл, наводнения и пожари. Цялостно пребоядисване на входове, апартаменти, офиси, къщи, отвътре и отвън. Организира екипи за по-големи проекти. Допълнителни дейности: ВиК задачи - подмяна на мивки, чешми, кранове, бойлери, казанчета, тоалетни чинии, течащи тръби и подобни. Кърти, чисти, извозва услуга за малки до средни задачи. Поддръжка на дворове - косене, сечене, кастрене.

Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Дневна

Апартамент на ул. Парчевич в София

Цялостно прешпакловане и пребоядисване на апартамент

Последни мнения от клиенти:

Невена Чеморитани преди 4 месеца за Демонтаж на шатра | София

“Много съм доволна, предложи най-приемливата цена, всичко извърши в срок, много приятна комуникация, препоръчвам Владимир на бъдещите клиенти!”

Владимир Николов отговори:

Благодаря! Успехи на вашия колектив!

Стоян Иринков преди 4 месеца за Пробиване на дупка във външна стена 100-120 мм диаметър | София

“Владимир беше изключително коректен и точен! Предвиди и предупреди за възможни усложнения, обясни детайлно какво точно ще направи и след приключване изчисти всичко след себе си.
Благодаря!”

Владимир Николов отговори:

Благодаря, за добре осигурените, условия, съдействие, достъп и възможност да изпълня задачата!

Даниела Ванева преди 5 месеца за Боядисване на 4 интериорни таблени врати | София

“Работата, за която го наех беше нова и непривична за него. За пръв път сваляше боя с пистолет за горещ въздух. Работи енергично, нямаше размотаване, спази уговорените цена (която беше много разумна) и срок. Склонен е обаче да работи дори прекалено бързо и да претупва детайлите. Не можех всеки ден да следя хода на работата и накрая забелязах доста несъвършенства в детайлите, които той предложи след като завърши следващия обект да дойде и да отстрани.”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


В строителната сфера за последните 15 години - първоначално като ученик и студент за летните месеци. Впоследствие - втора работа. В последните 2 години е основна дейност. Участие и организация в близо 100 бояджийски проекта от 2007 насам. 2007 - College Works Painting - San Francisco, USA 2008 - Съюз на професионалните бояджии - София, България

Специализация и квалификация


Умения за работа с разнообразни машини и ръчни инструменти: - водоструйки - машини за безвъздушно боядисване и нанасяне на шпакловка - електрически и ръчни шлайфмашини - умения за обработка на метални изделия - рязане, пробиване, монтаж на метални профили и конструкции. Подход, ориентиран към клиента и вникване в нуждите му. Поемане на ангажимент за последващ контакт и продължителна поддръжка на дадения обект - гаранционно и извъгаранционно.