Добре дошли на бизнес профила на MagicGreenLand-MGL


Озеленяване, проектиране, изграждане, разчистване и поддържане на зелени площи, паркове и градини. Поливни системи, вертикална планировка, мелиорации, консултации и фен шуй. Акредитации от Камара на Архитектите в България и Съюз на Ландшафтните Архитекти.

Озеленяване е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Виж всички мнения

Опит


Основни дейности изпълнявани през периода на трудовия стаж по специалността: 1. Проектант, технически ръководител, мениджър продажби и озеленител във фирмите за озеленяване, в които съм работил. Областна администрация на Софийска област - дейности в сферата на: Контрол при разработването на План на новообразуваните имоти – параграф §4, Екология, Регионално развитие, Административен контрол и много други дейности в сферата на специалността. 2. Натрупан проектантски опит: · Хотелски комплекс в град Царево; · Зимна градина на хотел "Княз Борис" гр. София; · Къща за гости -семеен хотел гр. Габрово; · Хотел в град Банско; · Предблокови пространства и зони пред търговски комплекси; · Междублокови пространства по проект "Красива България" - гр. Несебър; · Междублокови пространства в комплекс "Перлите на Младост" - обявен за комплекс на годината за 2009 г.; · Множество частни имоти в квартали: Бояна, Драгалевци, Банкя, Горна Баня, Божурище, Камбаните, Панчарево, Малинова Долина, Бистрица, Дружба; · Обекти в комплекс „Аристократ“ гр. Варна; · Обекти в с. Лесново, с. Рударци, с. Кладница; · Автомивка и сервиз в гр. Своге. 3. Технически ръководител и експерт по озеленяването на: · Търговско-производствен комплекс "Хелпман"; · Търговска база "Загато"; · Комплекс „АДИС“ - бул. България, гр. София; · Магазин "Кауфланд“ - град Перник; · Цех за алуминиеви профили и детайли гр. София; · Хотелски комплекс гр. Банско; · Жилищен комплекс "Перлите на Младост" гр. София; · Както и на по-голяма част от проектираните обекти. 4. Затревяване на "Производствено-търговски комплекс–Станико“. Множество частни имоти в София, Комплекс "Верту", панорамен път, Кокаляне, Пожарево, Банкя, Долни Богров, Кладница и др.

Специализация и квалификации


Образование Лесотехнически университет София. Магистър „Ландшафтен архитект“ Завършен курс по „Въведение във философията и изкуството на Фен Шуй„ Трудов стаж „Грийн Дизайн“ ООД -фирма за озеленяване и поддръжка на зелените площи. Областна администрация на Софийска област - Старши експерт в отдел “Регионално развитие, Териториално устройство и Административен контрол”. "Грийн парк" ЕООД - фирма за озеленяване и поддръжка на зелените площи. От 01.02.2011 до СЕГА - Фирма "Меджик Грийн Ленд - МГЛ" ЕООД

Допълнително


Аз се казвам Драгомир Апостолов и съм член на КАБ - Камара на Архитектите в България. Имам пълна проектантска правоспособност. Също така съм член и на СЛА - Съюз на Ландшафтните Архитекти в България. Фирма "Меджик Грийн Ленд - МГЛ" е на пазара повече от 10 години. Клиентите ни имат доверие, защото предлагаме пълният пакет услуги за озеленяване на градини и дворове. Сега не е необходимо да търсите много и различни "майстори". Обадете се на нас и заедно ще изградим вашата мечтана градина. В началото започнахме плахо, като не предлагахме много от услугите, но стимула ни за развитие, израстване, креативност и иновативност ни тласкаше да се развиваме. Така с годините натрупахме необходимият ни жизнен опит и практични знания, които в началото нямахме. Започнахме да правим всичко, което клиентите желаеха от нас. Пред нас стоеше въпроса не дали знаем, как да го направим. А как е най- правилно да се направи, като предложим най- доброто качество на пазара. За щастие нашите клиенти забелязаха всичко това и препоръките заваляха още преди да имаме истински разработен сайт и да се показваме в интернет пространството. А когато това стана отзивите на доволните клиенти не спираха. За това сега ние сме най- добрата фирма на пазара, с най- много доволни клиенти. Станете част от нашето семейство !!!