Добре дошли на бизнес профила на Александър Александров


Извършваме ремонт и поддръжка на домове, офиси, магазини, хотели, административни и жилищни сгради. Имаме богат опит и в довършителните строителни и строително-ремонтни дейности, луксозни и освежителни ремонти. Ние подхождаме индивидуално към всеки клиент, като се стремим да покрием изцяло неговите изисквания и конкретни нужди. Предлагаме напълно конкурентни цени, професионално отношение и висококачествено изпълнение.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Последни мнения от клиенти:

Георги Георгиев преди 35 месеца за Обновяване на жилищен вход | София

“Майсторът се забави с изпълнението на задачата, но успя да я завърши. Крайният резултат не беше според очакванията ми, но ще свърши работа. Склониха да ни компенсират за забавянето като намалиха от уговорената цена. Работете с конкретни изисквания, договор и срокове.”

Виж всички мнения

Опит


Нашият екип има над 20 годишен опит в областта на съвременното строителство.

Специализация и квалификации


В обхвата на услугите, които предлагаме се включват: шпакловка, замазка, боядисване с латекс и блажна боя, полагане на всички видове подови и стенни облицовки, изграждане и подновяване на електроинсталации, ВиК и ОВИ инсталации, направа на всички видове окачени тавани, преградни стени от гипсокартон, хидроизолация, топлоизолация, ремонт на стари покриви и направа на нови.