3 оставени мнения от 6 извършени проекти
3.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Георги Георгиев преди 35 месеца за Обновяване на жилищен вход | София

“Майсторът се забави с изпълнението на задачата, но успя да я завърши. Крайният резултат не беше според очакванията ми, но ще свърши работа. Склониха да ни компенсират за забавянето като намалиха от уговорената цена. Работете с конкретни изисквания, договор и срокове.”

Христина Цонева преди 26 месеца за Обшивка на панелна стена | София

“Ако искате да си "подарите" екстремни усещания при извършване на ремонт
и/или строителство са Ви нужни фирма "АВЛОН" ЕООД, със собственик Александър Златков Александров. Фирмата се забави с изпълнението на договорения ремонт /укрепване на отцепен панел с поставяне на метални планки, грундиране и последващо боядисване/, за което бях обезщетена частично.”

Иван Куманов преди 32 месеца за Събаряне на стара къща и изграждане на нова | Ихтиман

“Плоча 66кв- 15000 лв 38 дена работа и недовършена
Имаше разминаване в първоначалната оферта за цената”

Виж снимки

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Александър ми прави цялостен ремонт на апартамент миналата година и останах изключително доволен. Отговорен майстор, спазва сроковете и има чудесно отношение към клиентите си. Ремонтът беше извършен перфектно, без никакви забележки, и невероятно чисто. На днешно време е трудно да се довериш на някого да влезе в дома ти и да му оставиш ключовете, но Александър е човек, на който може да се има пълно доверие. Толкова съм доволен от него, че бих искал той да работи и по още един цялостен ремонт на друг мой апартамент. Препоръчвам го на много хора и ще продължавам да работя с него!”

на 15 Aug 2022 от Александър Николов - 0884131202