Добре дошли на бизнес страницата на Димитър Мандински


ЕКИП ОТ СПЕЦИАЛИСТИ В и К услуги: Подмяна и ремонт на водопроводи и канализация. Озеленяване: Изграждане на напоителни системи. Засаждане на многогодишни и сезонни растения, тревни площи и др. Електро-услуги: Жилищно окабеляване, подмяна на контакти и др. Сухо строителство: Изграждане на преградни стени от газобетон и гипсокартон, груба и фина шпакловка, боядисване, декорации от полистирол и др. Лепене на гранитогрес и порцеланови плочки, поддръжка и оборудване на бани и кухни.

Стандартна иконка за категория ВиК Услуги ВиК Услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Стоян Стоянов преди 1 месец за Пътеки и озеленяване в двор | Костинброд

“Доволен съм, свърши работата си отлично и както се бяхме разбрали.”

Георги преди 3 месеца за Подмяна на тръби за топла и студена вода | София

“Перфектна работа за много труден и сложен ремонт по смяна на стари тръби през стаите на апартамента, в стените на ЕПК от 70-те. Всичко бе свършено много професионално и в срок. Комплексна услуга-от материали до изхвъляне на отпадъците. Много важно беше и да се оправи всичко, като е било-запълване, шпакловка и поставяне на плочки. Справи си отлично-в момента все едно не е правен ремонт, а тръбите са нови и всичко е ОК. Препоръчвам.”

Иво Виденов преди 3 месеца за Ремонт на кухня | София

“Търсех спешно майстор за ремонт на кухня и коридор. Още при срещата ни и преди да бъде нает, г-н Мандински започна да дава разумни идеи и предложения без да се натрапва. Комуникацията по време на целия процес вървеше гладко. Предвид сравнително ограничения бюджет, с който разполагах, крайният резултат надскочи очакванията ми. Благодаря на г-н Мандински за изключително професионалното отношение и вниманието, и към най-малкия детайл. Препоръчвам!”

Виж всички мнения

Опит


Различен за различните дейности. Мин. 5г.

Специализация и квалификации


В и К Озеленяване Електро-услуги Сухо строителство Лепене на плочки и др.