Добре дошли на бизнес страницата на Perfect Home


ЕКИП ОТ СПЕЦИАЛИСТИ В и К услуги: Подмяна и ремонт на водопроводи и канализация. Озеленяване: Изграждане на напоителни системи. Засаждане на многогодишни и сезонни растения, тревни площи и др. Електро-услуги: Жилищно окабеляване, подмяна на контакти и др. Сухо строителство: Изграждане на преградни стени от газобетон и гипсокартон, груба и фина шпакловка, боядисване, декорации от полистирол и др. Лепене на гранитогрес и порцеланови плочки, поддръжка и оборудване на бани и кухни.

Стандартна иконка за категория ВиК Услуги ВиК Услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Петя Стефанова преди 9 месеца за Цялостна подмяна на ВиК инсталацията в баня | София

“Първоначално търсех ВиК майстор, но като видях снимките, които е качил тук и добрите отзиви, го наех за целия ремонт на банята.

Мандински е супер работлив и инициативен човек, работи с много желание, умее всичко и гарантира за работата си. Предлага решения и търси начини, докато не се получи както трябва. Сам намери и купи всички необходими части и материали. Постоянно ме държеше в течение за ремонта и всичко се координираше. Помогна ми за много неща. Голямо предизвикателство се оказаха малките размери на тази баня и куп други неща, но той се справи чудесно!”

Ивайло Мандински отговори:

Радвам се, че старанието, което положих спомогна за постигането на този резултат. Благодаря!

Стоян Стоянов преди 11 месеца за Пътеки и озеленяване в двор | Костинброд

“Доволен съм, свърши работата си отлично и както се бяхме разбрали.”

Георги преди 13 месеца за Подмяна на тръби за топла и студена вода | София

“Перфектна работа за много труден и сложен ремонт по смяна на стари тръби през стаите на апартамента, в стените на ЕПК от 70-те. Всичко бе свършено много професионално и в срок. Комплексна услуга-от материали до изхвъляне на отпадъците. Много важно беше и да се оправи всичко, като е било-запълване, шпакловка и поставяне на плочки. Справи си отлично-в момента все едно не е правен ремонт, а тръбите са нови и всичко е ОК. Препоръчвам.”

Виж всички мнения

Опит


Различен за различните дейности. Мин. 5г.

Специализация и квалификации


В и К Озеленяване Електро-услуги Сухо строителство Лепене на плочки и др.