1,113 Доказани специалисти за ремонт на баня в София

Преобразете качествено банята си в София като изпратите безплатна заявка още сега!

Красиво направената баня е радост за всички сетива. Доставете си я, като се обърнете към доказани професионалисти в София, които ще преобразят хигиенното ви помещение точно както вие желаете. Разгледайте бизнес профилите им, завършените проекти, сравнете оферти и условия на работа. Направете безплатна заявка бързо и лесно само в MaistorPlus!Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!avatar_10706_70343865967.jpg
онлайн преди 55 минути

Пламен Манолов

28 извършени проекта

Последно мнение за "Цялостен ремонт на баня":

"Пламен направи основен ремонт на една от баните като стриктно спази сроковете, които заедно планирахме. Работи с желание, чисто (до колкото работата позволява), прави добри предложения при обсъждането ... "
Профилна снимка - Иво Методиев
онлайн преди 2 часа

Иво Методиев

VIP

93 извършени проекта

Последно мнение за "Слагане на мазилка, гипскартон, шпакловка и смяна на ключове, контакти, лампа, домофон и звънец":

"Препоръчвам. Всичко беше изпълнено коректно. Иво даде много добри идеи и предложения, за които нямаше да се сетя сама. Ангажира се и със задачи, които не бяха в първоначалния плаан."
Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 25 минути

Костадин Димитров

18 извършени проекта

Последно мнение за "Откриване и отстраняване на теч":

"Костадин реагира бързо, направи оглед, даде своевременно цена на ремонта, от която не се отклони в процеса на ремонта. Проблемът беше течащ покрив, след ремонта (подмяна и пренареждане на керемиди в з ... "
Профилна снимка - Борислав Боздев
онлайн преди 2 часа

Борислав Боздев

5 извършени проекта

Последно мнение за "Боядисване и лепене на плочки в апартамент":

"Работи чисто, прилежно и коректно."
avatar_85984_69540280244.jpg
онлайн преди 13 часа

Траян Димитров

9 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на баня":

"Работата беше обемиста, но свършена чудесно. Траян е комуникативен, коректен и старателен. Препоръчвам горещо!"
Стандартна иконка за категория Ремонт на баня
онлайн преди 15 часа

todorov

9 извършени проекта

Последно мнение за "Довършителен ремонт на баня":

"Останах изключително доволен от професионализма и работата на Добрин. Проекта беше изпълнен перфектно и в срок. Със сигурност бих го наел отново за бъдещи проекти."
cover_43896_35828048317.jpg
онлайн преди 15 часа

valeros3 LTD

16 извършени проекта

Последно мнение за "Проект за вик услуги":

"Старателно и прецизно изпълнение."
Профилна снимка - Цанко Владимиров
онлайн преди 16 часа

Цанко Владимиров

2 извършени проекта

Последно мнение за "Монтаж на стационарен параван за баня":

"Професионално свършена работа, при спазена уговорка, с точност и спокойствие! Препоръчвам!"
Профилна снимка - Георги Димитров
онлайн преди 16 часа

Георги Димитров

11 извършени проекта

Последно мнение за "Вход-изход за автомобили от бетон и фундамент":

"Бързо и качествено. Много културен и отговорен изпълнител."
Профилна снимка - Иво Методиев
онлайн преди 2 часа

Иво Методиев

VIP

93 извършени проекта

Последно мнение за "Слагане на мазилка, гипскартон, шпакловка и смяна на ключове, контакти, лампа, домофон и звънец":

"Препоръчвам. Всичко беше изпълнено коректно. Иво даде много добри идеи и предложения, за които нямаше да се сетя сама. Ангажира се и със задачи, които не бяха в първоначалния плаан."

Оставени мнения за Ремонт на баня:

Мария Димитрова преди 1 ден за Цялостен ремонт на баня | София

“Пламен направи основен ремонт на една от баните като стриктно спази сроковете, които заедно планирахме. Работи с желание, чисто (до колкото работата позволява), прави добри предложения при обсъждането различни идеи. Имаше едно-две недоразумения, но Пламен е много коректен и бяха поправени. Доволна съм от крайния резултат, бих работила с него по бъдещи проекти.”

Павел Тонов преди 7 дни за Проект за ремонт на баня | Банкя

“Пламен, направи всичко, за което се бяхме разбрали и то перфектно.
Най-важното спази си срока, дори успя да завърши обекта един ден предварително.
Изключитело съобразителен към всичките детайли. Даде ни адекватни съвети, как и кое е по-добре да направим, разбира се изборът си е наш и той изпълни всяко едно наше искане.
Силно препоръчвам Пламен. Може напълно да му се довирите и да сте сигурни, че работата ще бъде свършена както трябва.”

Илина Николова преди 7 дни за Подмяна на душ корито | София

“Извършения ремнот отговаря напълно на нашите очаквания. Ремонтните работи приключиха в предварително уговорения срок. Румен ни впечатли с отговорно и професионално отношение. Изключително коректен, препоръчвам!”

Петър Николаев преди 1 месец за Основен ремонт на баня, ВИК | София

“Ивелин се справи отлично със основен ремонт на баня, тоалетна, коридори и под в кухня, включително подмяна на водопровод и канализация. Работи прецизно и съвестно. Препоръчвам!”

Жени преди 1 месец за Преместване на вивка в банм | София

“Останах доволна от свършената работа”

Ивайло преди 1 месец за Монтаж на душ кабина с корито | София

“Душ кабината беше монтирана качествено”

Мая Константинова преди 2 месеца за Лепене на плочки в баня | София

“Много добре и навреме свършена работа. Препоръчвам!”

Юлия Симеонова преди 3 месеца за Лепене на плочки в баня | София

“Работи добре, бързо и чисто!”

Огнян Огнянов преди 3 месеца за Префугиране на баня | София

“Работата беше извършена бързо и добре. Препоръчвам!”

Стефан Христов преди 3 месеца за Частичен ремонт на баня | София

“Перфектна работа! Това е майстор с главно ,,М””

Виж снимки

Защо да предпочетем доказани специалисти при ремонтиране или изграждане на баня в София?

Банята е мястото в дома ни, на което посвещаваме първите мигове от всеки нов ден. Тук се случва значителна част от хигиенните и козметичните ни процедури, затова е важно да я поддържаме в оптимално състояние. Колкото и предпазливи да бъдем обаче, идва момент, в който са наложителни частични или по-мащабни ремонтни процеси в нея. Възниква въпросът дали можем да се справим сами с лепенето на плочки, смяната на душа, монтирането на мебели и осветителни тела за баня или е по-добре да се доверим на препоръчани специалисти. Ето и причините да ви насочим към варианта да работите с професионалисти, когато имате ремонтни планове за банята си в София:

 • Опитните специалисти ще ви помогнат с ценни съвети относно ремонтните дейности, които следва да се извършат в банята ви.
 • Ще надградят идеите ви за обновление на хигиенното помещение и коректно ще ви насочат за най-удачните варианти същите да бъдат изпълнени.
 • Ще ви предложат най-доброто качество на използваните материали и ремонтни услуги в банята, съобразявайки се със зададени от вас предпочитания за бюджет и срок.
 • Ще ви предоставят ценова оферта, в която компонентите на ремонта в банята са подробно описани. Така ще бъдете наясно колко ще ви струва поставянето на теракот, поправката на душа, инсталирането на лира за отопление, монтиране на шкафче под мивката. В резултат на което знаете за какво точно плащате.
 • Ще подкрепят уговорените с вас корекции и обновления по банята с договор, така че да имате нужната гаранция, че ремонтът ще даде отлични резултати.

Как най-бързо да открием точния майстор за баня в София?

Несъмнено сте се сблъсквали със ситуацията да ви се налага ремонт, цялостен или на отделни елементи, в банята. Дали това ще е спукана тръба, запушен канал, проблем с меките връзки на душа или просто искате изцяло да смените дизайна, реновирането на банята идва на дневен ред. Както и съответната необходимост от коректен майстор или фирма, които да предложат професионалните си услуги. Накратко ще разгледаме няколко опции за намиране на специалисти за баня, с кратък коментар, който да ни упъти на какво да се спрем.

 • Майстор за банята, препоръчан от приятел. Това е изключително често срещан подход, въпреки че през годините се е доказал с липсата си на ефективност. Причината е, че представата на вашите приятели за успешно извършени корекции в банята може драстично да се разминава с вашата.
 • Обяви за ремонтни услуги в банята. Можете да откриете много такива в интернет, а все още и по вестниците. Там всеки изпълнител, бил той майстор на свободна практика или фирма, предлагаща козметично или цялостно обновяване на баня в София, ще представи дейността си максимално привлекателно. Качеството на ремонтните дейности, с които ще покорят вашата баня, няма да слиза под върховите нива, а цените ще са от атрактивни до смайващи. Ако имате късмет, ще попаднете на специалист за банята си, чиито думи в обявата отговарят на истината. Дали обаче сте готови да разчитате само на шанса си?
 • Препоръчани специалисти за баня в София. В случая не говорим за препоръки от приятели, нито за такива, каквито майсторите сами дават за себе си. Сега си представете, че попадате на платформа, част от която са регистрирани професионалисти за баня в София. В нея можете не само да прочетете как те представят услугите си, но и как същите биват оценени от клиенти чрез рейтинтова система и отзиви. За щастие, тази уникална услуга е реалност, предлагана от сайта MaistorPlus.

Как MaistorPlus ни помага да стигнем до подходящия специалист за ремонтни услуги за баня в София?

В сайта на MaistorPlus лесно откривате всички изпълнители, които осъществяват своята ремонтна дейност за баня в София. Нещо повече, наред с града, майсторите и фирмите посочват периметъра, в рамките на който работят. По този начин достигате до професионалисти за баня, намиращи се най-близо до вашия район в София. Какво още ви осигурява платформата:

 • Възможност да опишете подробно проекта си за баня и да го изпратите напълно безплатно чрез платформата, без това да ви обвързва по какъвто и да било начин;
 • В резултат на направена от вас безплатна заявка за ремонтни процедури на банята ви, получавате конкурентни оферти, които сравнявате и от тях избирате най-подходящата.
 • Наемате изпълнител за промените, които желаете за банята си, само ако сте открили този, който покрива очакванията ви.
 • Четете профилите на кандидатствалите професионалисти, препоръки и оценки от предишни клиенти.
 • Взимате напълно информирано решение на кого да доверите ремонта или направата на своята баня.

 

Превърнете мечтата си за перфектна баня в реалност! Осигурете си коректно извършен ремонт, като се свържите с доказани специалисти за баня в сайта на MaistorPlus още днес!