939 Доказани специалисти за ремонт на баня в София

Преобразете качествено банята си в София като изпратите безплатна заявка още сега!

Красиво направената баня е радост за всички сетива. Доставете си я, като се обърнете към доказани професионалисти в София, които ще преобразят хигиенното ви помещение точно както вие желаете. Разгледайте бизнес профилите им, завършените проекти, сравнете оферти и условия на работа. Направете безплатна заявка бързо и лесно само в MaistorPlus!Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Стандартна иконка за категория ВиК Услуги
онлайн преди 1 час

Никола

116 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на баня":

"Доволен съм. Добре изпълнена работа. Много съвестен и коректен."
Профилна снимка - Борис Димитров
онлайн преди 1 ден

А до Я

VIP

89 извършени проекта

Последно мнение за "Основен ремонт на панелен апартамент":

"Силно препоръчваме! Изпълнителят извърши цялостен ремонт на баня,поставяне на гранитогрес в коридор и кухненя,смяна на ВиК и Ел.табло+окабеляване за нова кухня и осветление (както и LED),инзнасяне на ... "
avatar_80568_7761043590.jpg
На линия

Completehomeworks

12 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на боксониера 34 м2, Студентски град":

"Като човек с претенции, който гледа всичко под лупа, съм изключително доволна от съвестното и коректно отношение на Антонио и неговата бригада - това е фирма, заслужаваща доверие! За кратко време всич ... "
Профилна снимка - Коста Иванов
онлайн преди 1 час

Коста Иванов

7 извършени проекта

Последно мнение за "Цялостен ремонт на баня":

"Работата бе извършена идеално и в уговорения срок"
avatar_33345_56861048053.jpg
онлайн преди 3 дни

Магнит С ЕООД

50 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на баня: Плочки, Канали, Мивка, Тоалетна, Душ - стандартните неща като се прави баня":

"Изключително доволен съм от свършената работа. Майстора се вглежда в детайлите, както аз бих - до съвършенство. Направи всичко, както го бях поискал и даде полезни и оценени съвети. Там, където не бя ... "
avatar_12831_83595541399.jpg
онлайн преди 19 минути

TODOR TODOROV

3 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на баня и кухня":

"Наехме Тодор за ремонт на кухня и баня, но в последствие се случи така че освежихме целия апартамент 170 кв.м. Идеята беше наша, а Тодор даде идеи как да се случат нещата най-добре и в срок. Пълно из ... "
Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 2 часа

Строително-ремонтни дейности-Тодоров

63 извършени проекта

Последно мнение за "Подмяна на керемиди":

"Много съм доволен от изпълнителя. Оценка 6 по шестобалната система."
avatar_53742_17716372945.jpg
онлайн преди 2 часа

Dicho69

20 извършени проекта

Последно мнение за "Шпакловане на апартамент":

"Много съм доволен от Дичо Илчевски. Страхотен професионалист. Препоръчвам го на всеки."
профилна.jpg
онлайн преди 1 ден

М-Строй

33 извършени проекта

Последно мнение за "Цялостен ремонт на баня":

"Изключително сме доволни от Марио и екипа му. Свършиха цялостния ремонт на банята, шпакловане на апартамента, както и в последствие изникнали задачи. Въпреки спиранията на тока в сградата, всичко се и ... "
avatar_71745_47166241939.jpg
онлайн преди 2 дни

Стиво-Х ЕООД

VIP

32 извършени проекта

Последно мнение за "Лепене на плочки в баня (апартамент ново строителство)":

"Плочките в банята бяха залепени майсторски, по-добре от очакваното и водата се стича точно в сифона, както трябва да бъде. Много съм доволен и препоръчвам Христо!"

Оставени мнения за Ремонт на баня:

Цветелина Петрова преди 2 дни за Ремонт на таван на баня след теч | София

“Доволна съм много от Ели, обърна ми внимание, извърши старателно ремонта на тавана, препоръчвам.”

Руси Попов преди 1 месец за Силен теч от вградено тоалетно казанче | София

“Господин Петров е изключително коректен, прояви разбиране за ситуацията ни, ангажира се за бързото ѝ решение, предложи най-добрия подход и средства и реши задачата в срок и с отлично качество. Задачата не беше лесна, но съм сигурен, че получихме най-доброто решение. Препоръчвам неговите услуги.”

Здравко Донев преди 1 месец за Ремонт на баня и кухня | София

“Наехме Тодор за ремонт на кухня и баня, но в последствие се случи така че освежихме целия апартамент 170 кв.м. Идеята беше наша, а Тодор даде идеи как да се случат нещата най-добре и в срок.
Пълно изнасяне на мебелите, плочките, боята и т.н. Смяна на крушки и луни. Боядисване, ключове, контакти, аплици, плафони и доста други.
Изпълнението беше професионално, качествено и красиво. Тодор забелязва проблемните въпроси и веднага ги коментира с нас. Въпреки МНОГОТО допълнителни задачи, които възникнаха в последствие, той си спази първоначалния срок, за който сме се разбрали.

Много сме благодарни на Тодор и за топлото и приятелско отношение :)

Ще го препоръчваме на всички близки и познати за напред и ще работим с него, когато имаме нужда.”

Тодор Тодоров отговори:

За предстоящата година си пожелам, повече клиенти като Здравко. Голяма е и неговата помощ и заслуга нещата да се случат, както трябва и на време.. Със здраве да си ползват апартамента

Поли преди 1 месец за Ремонт на баня и тоалетна | София

“Калоян е невероятен! Прецизен, коректен, мислещ професионалист. Изключително компетентен, изпълнителен и разбран. Най-вече страхотно човечен, не е просто да вземе едни пари. Горещо препоръчвам и се чувствам страшна късметлийка, че попаднах на него.”

Анна Михайлова преди 1 месец за Ремонт на баня | София

“Доволна съм, повече отколкото очаквах. Голям професионалист е, сериозен и коректен.”

Георги Демирев преди 2 месеца за Цялостен ремонт на баня | София

“Бърза реакция, професионално отношение, качествено изпълнение и всичко в срок - препоръчвам”

Боряна Славчева преди 2 месеца за Ремонт на баня | София

“„Имах късмета да осъществя моя проект за ремонт на баня и дейности по отоплителната инсталация с фирма HIDRO KOMFORT LTD. Ремонтът беше комплексен и изискваше знания и умения по ВиК и ОВК инсталации. Изпълнителят и собственик на HIDRO KOMFORT LTD, Калоян Генчев напълно отговори на тези изисквания. Той ми предложи много добри технически решения за ВиК инсталацията, а също откри грешки в отоплителната инсталация, които коригира и с това значително подобри работата й. Дейностите се изпълниха с високо качество и внимание към детайла, много добра организация и без загуба на време. Изключително съм доволна от свършената работа и горещо препоръчвам HIDRO KOMFORT LTD.“”

Петя Ралчева преди 2 месеца за Ремонт на баня | София

“Изключително доволна съм, точен, коректен, професионалист приключи всичко по- рано от колкото се бяхме разбрали .”

Маргарита Тодорова преди 2 месеца за Освежаване таван в баня | София

“Атанас свърши страхотна работа! Таванът беше много страшен, но той идва 3 дни подред, по 2 пъти на ден, докато го направи перфектен! Спази всички уговорки, беше всеки път навреме и като цяло отношението му и към мен и към работата беше страхотно. Препоръчвам услугите му много силно - аз със сигурност ще се възползвам отново!”

Атанас Иванов отговори:

Благодаря

Ирина Симова преди 2 месеца за Частичен ремонт на баня | София

“Много сме доволни от качеството, отношението, търпението и професионализма на Любо и Влади! Даваха ни предложения, обясняваха и се постараха всичко да стане бързо. Благодаря ! Направихме ремонт на баня, боядисване и други дребни поправки из апартамента.”

Защо да предпочетем доказани специалисти при ремонтиране или изграждане на баня в София?

Банята е мястото в дома ни, на което посвещаваме първите мигове от всеки нов ден. Тук се случва значителна част от хигиенните и козметичните ни процедури, затова е важно да я поддържаме в оптимално състояние. Колкото и предпазливи да бъдем обаче, идва момент, в който са наложителни частични или по-мащабни ремонтни процеси в нея. Възниква въпросът дали можем да се справим сами с лепенето на плочки, смяната на душа, монтирането на мебели и осветителни тела за баня или е по-добре да се доверим на препоръчани специалисти. Ето и причините да ви насочим към варианта да работите с професионалисти, когато имате ремонтни планове за банята си в София:

 • Опитните специалисти ще ви помогнат с ценни съвети относно ремонтните дейности, които следва да се извършат в банята ви.
 • Ще надградят идеите ви за обновление на хигиенното помещение и коректно ще ви насочат за най-удачните варианти същите да бъдат изпълнени.
 • Ще ви предложат най-доброто качество на използваните материали и ремонтни услуги в банята, съобразявайки се със зададени от вас предпочитания за бюджет и срок.
 • Ще ви предоставят ценова оферта, в която компонентите на ремонта в банята са подробно описани. Така ще бъдете наясно колко ще ви струва поставянето на теракот, поправката на душа, инсталирането на лира за отопление, монтиране на шкафче под мивката. В резултат на което знаете за какво точно плащате.
 • Ще подкрепят уговорените с вас корекции и обновления по банята с договор, така че да имате нужната гаранция, че ремонтът ще даде отлични резултати.

Как най-бързо да открием точния майстор за баня в София?

Несъмнено сте се сблъсквали със ситуацията да ви се налага ремонт, цялостен или на отделни елементи, в банята. Дали това ще е спукана тръба, запушен канал, проблем с меките връзки на душа или просто искате изцяло да смените дизайна, реновирането на банята идва на дневен ред. Както и съответната необходимост от коректен майстор или фирма, които да предложат професионалните си услуги. Накратко ще разгледаме няколко опции за намиране на специалисти за баня, с кратък коментар, който да ни упъти на какво да се спрем.

 • Майстор за банята, препоръчан от приятел. Това е изключително често срещан подход, въпреки че през годините се е доказал с липсата си на ефективност. Причината е, че представата на вашите приятели за успешно извършени корекции в банята може драстично да се разминава с вашата.
 • Обяви за ремонтни услуги в банята. Можете да откриете много такива в интернет, а все още и по вестниците. Там всеки изпълнител, бил той майстор на свободна практика или фирма, предлагаща козметично или цялостно обновяване на баня в София, ще представи дейността си максимално привлекателно. Качеството на ремонтните дейности, с които ще покорят вашата баня, няма да слиза под върховите нива, а цените ще са от атрактивни до смайващи. Ако имате късмет, ще попаднете на специалист за банята си, чиито думи в обявата отговарят на истината. Дали обаче сте готови да разчитате само на шанса си?
 • Препоръчани специалисти за баня в София. В случая не говорим за препоръки от приятели, нито за такива, каквито майсторите сами дават за себе си. Сега си представете, че попадате на платформа, част от която са регистрирани професионалисти за баня в София. В нея можете не само да прочетете как те представят услугите си, но и как същите биват оценени от клиенти чрез рейтинтова система и отзиви. За щастие, тази уникална услуга е реалност, предлагана от сайта MaistorPlus.

Как MaistorPlus ни помага да стигнем до подходящия специалист за ремонтни услуги за баня в София?

В сайта на MaistorPlus лесно откривате всички изпълнители, които осъществяват своята ремонтна дейност за баня в София. Нещо повече, наред с града, майсторите и фирмите посочват периметъра, в рамките на който работят. По този начин достигате до професионалисти за баня, намиращи се най-близо до вашия район в София. Какво още ви осигурява платформата:

 • Възможност да опишете подробно проекта си за баня и да го изпратите напълно безплатно чрез платформата, без това да ви обвързва по какъвто и да било начин;
 • В резултат на направена от вас безплатна заявка за ремонтни процедури на банята ви, получавате конкурентни оферти, които сравнявате и от тях избирате най-подходящата.
 • Наемате изпълнител за промените, които желаете за банята си, само ако сте открили този, който покрива очакванията ви.
 • Четете профилите на кандидатствалите професионалисти, препоръки и оценки от предишни клиенти.
 • Взимате напълно информирано решение на кого да доверите ремонта или направата на своята баня.

 

Превърнете мечтата си за перфектна баня в реалност! Осигурете си коректно извършен ремонт, като се свържите с доказани специалисти за баня в сайта на MaistorPlus още днес!