Ремонт на баня София

Преобразете качествено банята си в София като изпратите безплатна заявка още сега!

Красиво направената баня е радост за всички сетива. Доставете си я, като се обърнете към доказани професионалисти в София, които ще преобразят хигиенното ви помещение точно както вие желаете. Разгледайте бизнес профилите им, завършените проекти, сравнете оферти и условия на работа. Направете безплатна заявка бързо и лесно само в MaistorPlus!

Заяви проект

Сортирай по извършени проекти Филтрирай специализирани

1,153 Майстори и фирми за ремонт на баня в София

avatar_15032_39726882242.jpg
онлайн преди 13 часа

"Никола

85 извършени проекта

Е, а пък цените са народни, звъннете, заявка направете, при вас ни викнете и сами се уверете. Тъй да се каже, само ни свирнете по жицата и ние сме при вас.
Профилна снимка - Иво Методиев
онлайн преди 23 минути

Иво Методиев

VIP

102 извършени проекта

Здравейте. Казвам се Иво Методиев Работя като майстор в строителството от 13 години, като занаята научих от баща ми който е майстор с над 30 гидишен опит!
Профилна снимка - Никола Иванов
онлайн преди 1 час

Никола

160 извършени проекта

Здравейте, в този бранш съм от 1994 г, първите 10 г съм работил с моя бригада в София, извършвали сме ремонти на бани, монтажи гипсокартон, ВиК услуги, ел услуги ,монтаж на ламиниран паркет и др. Сле ...
avatar_20767_14098348097.jpg
онлайн преди 3 дни

Тош ремонТ

43 извършени проекта

Фирма "Тош ремонТ" предлага всички видове довършителни работи до ключ. Приемливи цени и качество са нашето основно предложение към клиентите. Почистването  след ремонта е наше задължение. Предлаг ...
avatar_26949_10341663985.jpg

Митко Семов

151 извършени проекта

15 години работа и практика в Европейския съюз.
Профилна снимка - Ivo Tzvetkov
онлайн преди 6 минути

Вътрешни ремонти

140 извършени проекта

Здравейте,ръководител съм на бригада от 1998 година. Ние работим бързо качествено и в срок. Имаме и опит в чужбина.Занимаваме се специално с ремонти на апартаменти. Работим в екип и се разбираме чудес ...
avatar_45780_83381743497.jpg

Момчил Куцаров

32 извършени проекта

Различни видове ремонти в дома. Къртене и извозване на бани. Подмяна на водопроводни инсталации. Лепене на плочки по пода и стените. Монтаж на санитарен фаянс, бойлери и аксесоари за баня. Монтаж на л ...
cover_23873_16567904829.jpg
онлайн преди 3 дни

Петров

46 извършени проекта

Здравейте и добре дошли на нашата страница !Ние сме екип от специалисти, с богат набор от професионални умения, специализирани в извършването на основни и частични строително - ремонтни дейности на ап ...
avatar_12831_83595541399.jpg
онлайн преди 17 часа

TODOR TODOROV

VIP

38 извършени проекта

Аз мога да Ви предложа основен или частичен ремонт на Вашия дом, офис или вила. Изпълнявам както малки ремонти, така и по-големи цялостни ремонти и довършителни работи по одобрен проект, заедно с мои ...
cover_14442_21817376512.jpg

Николай Боянов

29 извършени проекта

Бригада от доказани майстори, специализирана във всички сфери на строителството и ремонтните дейности. Нашето мото: "Качествени услуги на достъпни цени!"

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за ремонт на баня софия. Безплатно е!

Заяви проект

Последно оставени мнения за майстори и фирми за ремонт на баня в софия

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за ремонт на баня софия. Безплатно е!

Заяви проект

Последно публикувани обекти с приблизителна цена за ремонт на баня София град

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за ремонт на баня софия. Безплатно е!

Заяви проект

Защо да предпочетем доказани специалисти при ремонтиране или изграждане на баня в София?

Банята е мястото в дома ни, на което посвещаваме първите мигове от всеки нов ден. Тук се случва значителна част от хигиенните и козметичните ни процедури, затова е важно да я поддържаме в оптимално състояние. Колкото и предпазливи да бъдем обаче, идва момент, в който са наложителни частични или по-мащабни ремонтни процеси в нея. Възниква въпросът дали можем да се справим сами с лепенето на плочки, смяната на душа, монтирането на мебели и осветителни тела за баня или е по-добре да се доверим на препоръчани специалисти. Ето и причините да ви насочим към варианта да работите с професионалисти, когато имате ремонтни планове за банята си в София:

  • Опитните специалисти ще ви помогнат с ценни съвети относно ремонтните дейности, които следва да се извършат в банята ви.
  • Ще надградят идеите ви за обновление на хигиенното помещение и коректно ще ви насочат за най-удачните варианти същите да бъдат изпълнени.
  • Ще ви предложат най-доброто качество на използваните материали и ремонтни услуги в банята, съобразявайки се със зададени от вас предпочитания за бюджет и срок.
  • Ще ви предоставят ценова оферта, в която компонентите на ремонта в банята са подробно описани. Така ще бъдете наясно колко ще ви струва поставянето на теракот, поправката на душа, инсталирането на лира за отопление, монтиране на шкафче под мивката. В резултат на което знаете за какво точно плащате.
  • Ще подкрепят уговорените с вас корекции и обновления по банята с договор, така че да имате нужната гаранция, че ремонтът ще даде отлични резултати.

Как най-бързо да открием точния майстор за баня в София?

Несъмнено сте се сблъсквали със ситуацията да ви се налага ремонт, цялостен или на отделни елементи, в банята. Дали това ще е спукана тръба, запушен канал, проблем с меките връзки на душа или просто искате изцяло да смените дизайна, реновирането на банята идва на дневен ред. Както и съответната необходимост от коректен майстор или фирма, които да предложат професионалните си услуги. Накратко ще разгледаме няколко опции за намиране на специалисти за баня, с кратък коментар, който да ни упъти на какво да се спрем.

  • Майстор за банята, препоръчан от приятел. Това е изключително често срещан подход, въпреки че през годините се е доказал с липсата си на ефективност. Причината е, че представата на вашите приятели за успешно извършени корекции в банята може драстично да се разминава с вашата.
  • Обяви за ремонтни услуги в банята. Можете да откриете много такива в интернет, а все още и по вестниците. Там всеки изпълнител, бил той майстор на свободна практика или фирма, предлагаща козметично или цялостно обновяване на баня в София, ще представи дейността си максимално привлекателно. Качеството на ремонтните дейности, с които ще покорят вашата баня, няма да слиза под върховите нива, а цените ще са от атрактивни до смайващи. Ако имате късмет, ще попаднете на специалист за банята си, чиито думи в обявата отговарят на истината. Дали обаче сте готови да разчитате само на шанса си?
  • Препоръчани специалисти за баня в София. В случая не говорим за препоръки от приятели, нито за такива, каквито майсторите сами дават за себе си. Сега си представете, че попадате на платформа, част от която са регистрирани професионалисти за баня в София. В нея можете не само да прочетете как те представят услугите си, но и как същите биват оценени от клиенти чрез рейтинтова система и отзиви. За щастие, тази уникална услуга е реалност, предлагана от сайта MaistorPlus.

Как MaistorPlus ни помага да стигнем до подходящия специалист за ремонтни услуги за баня в София?

В сайта на MaistorPlus лесно откривате всички изпълнители, които осъществяват своята ремонтна дейност за баня в София. Нещо повече, наред с града, майсторите и фирмите посочват периметъра, в рамките на който работят. По този начин достигате до професионалисти за баня, намиращи се най-близо до вашия район в София. Какво още ви осигурява платформата:

  • Възможност да опишете подробно проекта си за баня и да го изпратите напълно безплатно чрез платформата, без това да ви обвързва по какъвто и да било начин;
  • В резултат на направена от вас безплатна заявка за ремонтни процедури на банята ви, получавате конкурентни оферти, които сравнявате и от тях избирате най-подходящата.
  • Наемате изпълнител за промените, които желаете за банята си, само ако сте открили този, който покрива очакванията ви.
  • Четете профилите на кандидатствалите професионалисти, препоръки и оценки от предишни клиенти.
  • Взимате напълно информирано решение на кого да доверите ремонта или направата на своята баня.

 

Превърнете мечтата си за перфектна баня в реалност! Осигурете си коректно извършен ремонт, като се свържите с доказани специалисти за баня в сайта на MaistorPlus още днес!