997 Препоръчани водопроводчици и фирми за ВиК услуги в София

Направете безплатна заявка за ВиК услуги в София сега!

MaistorPlus е оптималният начин да откриете надеждни майстори, които ще извършат ремонта ви лесно, удобно и максимално ефективно. Открийте доказали се професионалисти с нужното образование и опит за ВиК услуги в София. Вижте мнението на други клиенти за най-добрите изпълнители. Пуснете своята заявка бързо, лесно и напълно безплатно. ВиК услугите често са от първостепенна важност при ремонт. Затова не ги подценявайте и заложете на доказали се професионалисти, които ще направят за вас най-доброто.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!label.cover - Янко Тодоров
онлайн преди 4 часа

ЗОИСТРОЙ

4 извършени проекта

Последно мнение за "Сайдинг и затваряне на гаражна постройка":

"Янко и неговите майстори започнаха работа навреме, спазиха договорните ни отношения и вземаха предвид нашите забележки и изисквания по време на изпълнението на ремонта. Препоръчваме Зоистрой не само з ... "
avatar_10706_70343865967.jpg
онлайн преди 6 часа

Пламен Манолов

14 извършени проекта

Последно мнение за "Подрязване на тръби за парно":

"Имах необходимост от подрязване и скъсяване тръби за парно. След пускане на обявата още на първия ден се свързахме и на следващия ден точен по уговорка човека дойде и свърши работа. Доволна съм. Бързо ... "
avatar_10706_70343865967.jpg
онлайн преди 6 часа

Пламен Манолов

14 извършени проекта

Последно мнение за "Подрязване на тръби за парно":

"Имах необходимост от подрязване и скъсяване тръби за парно. След пускане на обявата още на първия ден се свързахме и на следващия ден точен по уговорка човека дойде и свърши работа. Доволна съм. Бързо ... "
Стандартна иконка за категория ВиК Услуги
онлайн преди 6 часа

Master Tomov

9 извършени проекта

Последно мнение за "Монтаж на кухненска батерия":

"Благодаря зя бързо и акуратно свършена работа"
avatar_77832_31698000711.jpg
онлайн преди 7 часа

Valchev

11 извършени проекта

Последно мнение за "Обръщане на прозорци отвън и отвътре на вила на два етажа":

"Много съм доволна, работи бързо, качествено и с ентусиазъм!"
Профилна снимка - Калоян Генчев
онлайн преди 18 часа

Hidro Komfort LTD

4 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на баня":

"Препоръчвам HIDRO KOMFORT LTD, защото притежават: - Висока квалификация с професионални знания и дългогодишен опит. - Безупречни, последователни, принципни, организирани и отговорни в работата си. ... "
avatar_71845_81111776038.jpg
онлайн преди 19 часа

"Уест Билд" ЕООД

16 извършени проекта

Последно мнение за "Частичен ремонт на апартамент в Бели брези":

"Професионално отношение към всеки етап – оглед, размери, оферта, уговаряне на срок, начин на плащане и договор.Сашо и екипа му са с изключителни умения и дисциплина. За поет ангажимент прави и невъзмо ... "
Стандартна иконка за категория Електроуслуги
онлайн преди 23 часа

Ясен Петров

2 извършени проекта

Последно мнение за "електро инсталация":

"Много съм доволен! Работата беше свършена бързо и освен това ми даде допълнителни съвети, които ми спестиха пари. Препоръчвам!"
cover_92512_41832546145.jpg
онлайн преди 20 месеца

Handyman

Член от 24 месеца:

Здравейте, Ние сме в сферата на дребното строителство от. над 15 години в България и Северна Америка. Доволният клиент за нас е висша цел.Гарантираме качеството изисквано от клиента. "Нищо не трябв ...
Профилна снимка - Евгени Цветков
онлайн преди 45 минути

Цветков

13 извършени проекта

Последно мнение за "Демонтаж на старо осветително тяло и монтаж на нов полилей":

"Много съм доволна - майсторът е супер. Извърши всичко точно, чисто и бързо. Личи си професионализма- знаеше какво и как да направи. Препоръчвам го."

Оставени мнения за ВиК Услуги:

Лилия Павурджиева преди 10 дни за Монтаж на кухненска батерия | София

“Благодаря зя бързо и акуратно свършена работа”

Елена преди 11 дни за Вик услуги и ремонт на баня | София

“Изключително сме доволни от работата на Тодор. Беше точен, дойде съвсем навреме и ни свърши работа, прецизно и отговорно. Извърши ремонта изключително бързо и качествено, без да ни притеснява излишно. Сам се погрижи да си осигури всички материали, ние му дадохме достъп до жилището и аванс и всичко останало беше негов ангажимент.
Това, което трябваше да се направи не беше много лесно, но той се справи отлично с всичките условности. Добър и отговорен човек, на който може да се разчита. Свърши всичко във възможно най-кратки срокове. Препоръчваме с две ръце!”

Божура Фиданска преди 14 дни за Смяна на меки връзки | София

“Ремонта, който извърши майстора е обикновен, смяна на меки връзки. Благодарня съм, че много бързо реагира и успя да дойде. Доволна съм от работата и от това, че вече нямам проблем.
Също така и доброто отношение :)”

Йордан Зарев преди 17 дни за Демонтаж и монтаж на бойлер | София

“Доволен съм от всичко.”

Боян преди 17 дни за Слагане на кран и бустерна помпа | София

“Благодаря на Димитър за добре извършенат работа !”

Христина Донева преди 23 дни за Ремонт на баня | София

“Доволна съм. Справи се в срок.”

Борис Санчес преди 27 дни за Отрязване на железни тръби и правене на връзка м/у тях | София

“Точен, коректен и прецизен. Направиха и ВиК-то на кухнята и ще го викам за още ВиК задачи.”

Козарева Козарева преди 28 дни за Слабо течащ кран | София

“Отлично извършена работа. Смесител на та батерия беше много непозната, но това не беше проблем за инж. Мандичев- прие работата като предизвикателство и перфектно се справи с работата. Точен и коректен. Препоръчвам”

Елизабета Петрова преди 1 месец за Подрязване на тръби за парно | София

“Имах необходимост от подрязване и скъсяване тръби за парно. След пускане на обявата още на първия ден се свързахме и на следващия ден точен по уговорка човека дойде и свърши работа. Доволна съм. Бързо, коректно отношение и качествена работа. Бих наела отново.”

С какво ще ви помогнат предлаганите специализирани водопроводни услуги в София?

Дори и най-перфектно изградената водопроводна инсталация може да даде дефекти. В тези случаи на помощ идват специалистите по ВиК услуги в София, а ето по-конкретно, с какво могат да ви съдействат те:

 • Изпълнение от специалисти с много висока квалификация и голям опит;
 • Топло и студено водоснабдяване веднага, без необходимост от повторни срещи, професионално поставяне и подмяна на филтри за пречистване, сферични кранове, помпи и помпени станции и колектори;
 • Спешна помощ от опитни водопроводчици при надежден ВиК ремонт и поддръжка на канализация или водопроводна мрежа, запушена тоалетна, ремонтиране на мивка, смяна или поправка на бойлер, на кухня, вана или душ.

Как да изберем най-подходящото предложение?

При необходимост от каквито и да били ВиК ремонти в София, е добре да знаете, че можете да разчитате на професионалисти, които разбират от работата си. Те отлично знаят как да се справя със спукана тръба, как да отпушат сифон или канал, да монтират новото ви тоалетно казанче и т.н. И за да сте спокойни, че всичко с водопроводната инсталация в дома ви ще бъде наред, ето за какво да внимавате, когато избирате водопроводчик в София:

 • Спрете се на цялостна услуга. Това означава ремонт, инсталиране и подмяна на всякакви ВиК инсталации, канализация, тръби, топло и студено водоснабдяване, помпи и помпени станции от изрядни водопроводчици;
 • Добре е да предпочетете колектори и сферични кранове с най-високо качество, най-добрият моноблок, подмяна на филтри за пречистване и всичко необходимо за ремонта на вашата баня;
 • Уверете се, че вашият специалист може да предложи ефективно отстраняване на всички видове течове;
 • Важно е майсторът, когото сте наели да борави с професионални инструменти и машини за необходимото къртене, заваряване, отпушване и спойка на ВиК тръби;
 • Ако сте от София, изберете изпълнител от вашия район за повече удобство;
 • Важно е избраният от вас изпълнител да предостави за дейността си дългосрочна гаранция.

Защо е особено важно да се спрем на професионалист?

Работата с водопровода и канализацията е сред най-отговорните дейности при ремонт. Затова е много важно монтажът, инсталирането, подмяната и регулирането на цялата ВиК система да се извършва от висококвалифицирани водопроводчици. Полезно е да знаете също, че:

 • За качественото извършване на нужните водопроводни услуги се изискват не само съответните специални инструменти, но и дългогодишен опит на доказали се специалисти;
 • Качествените ВиК услуги, независимо дали това ще бъде спешен ремонт при неотложна повреда в канализационната мрежа, или пък поставянето на новите аксесоари във вашата вече поправената баня, изискват доказало се качество и професионализъм. Не ги оставяйте в ръцете на майстори, които ще ви причинят много главоболия и щети. Подарете си спокойствие и сигурност и потърсете най-добрите специалисти на пазара още сега!

Защо да изберем MaistorPlus в намирането на специалист за ВиК услуги в София?

Платформата на MaistroPlus ви предлага доказала ефективността си онлайн услуга, която ви помага бързо и лесно да стигнете до препоръчани изпълнители за своите ремонтни проекти. Когато се нуждаете от доказани майстори за ВиК ремонти в София например, просто разглеждате регистрираните за вашия район специалисти, избирате с кого да работите и го каните за своя проект. Още по-бързо е да изпратите директно заявка, да сравните оферти и да се спрете на най-подходящата според очакванията и бюджета си. Ето и още добри причини да откриете своя изпълнител с MaistorPlus:

 • Заявявате проекта си за водопроводни услуги в София напълно безплатно и без обвързване;
 • Сравнявате оферти, получени директно в профила ви в сайта, и отсявате предпочитаните от вас;
 • Запознавате се с репутациите на кандидатствалите професионалисти, видими в техните профили, където са представени и изпълнени от тях обекти;
 • Виждате отзиви от предишни клиенти;
 • Имате избор дали и кого да поканите на оглед и само ако откриете своя майстор, преминавате към наемане на работа;
 • Споделяте и своите оценка и отзив, когато ремонтът е вече осъществен.


Свържете се лесно чрез MaistorPlus с опитни специалисти за ВиК услуги в София! Изпратете заявка сега, напълно безплатно!