Бизнес снимка на Алфа водопроводчик в MaistorPlus

Добре дошли в бизнес страницата на Алфа водопроводчик

Алфа водопроводчик е специализирана фирма за ВиК услуги в град София.Изграждa и ремонтира ВиК инсталации и системи за локално парно отопление.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Отпушване на канал в кухня свързан с мивка и пералня, ВиК Услуги | София

“Много съм доволна от бързата реакция на майстора. Дойде на време, изясни проблема и се справи с него за по-малко от час. Цените на услугите също са изгодни и конкурентни на пазара.” на 25 Jul 2017 от Глория Лазарова.

преработка на стара ВиК инсталация, ВиК Услуги | София

“Отлично свършена работа, но на доста висока цена - 120 лв за труд за около час работа..” на 25 Jul 2017 от иво илиев.

Свързване на душкабина, ВиК Услуги | София

“Изключително доволни сме от услугите на Алфа водопроводчик. За първи път ползваме сайта maistorplus, но смятам, че е супер удобен. Ремонта който извършиха е демонтаж на душ кабина, свързване на отводнителния канал чрез мека връзка и повторния монтаж на кабината. За пръв път от 5 години някой успя да ни реши проблема с течащата кабина. Платената от нас цена включваше и материали, които майстора сам намери и закупи. Спестихме си много време нерви и пари.” на 16 Feb 2017 от петър лимонов .

Протекъл алуминиев радятор, Отопление и климатизация | София

“Бързо свършена работа. Много професионално. За втори път ме спасява” на 25 Jan 2017 от Юлиян .

Теч от радиатор, Отопление и климатизация | София

“Проблемът с теча на радиатора бе отстранен от техника много бързо и качествено! Бях и приятно изненадан от културното му отношение. Бих му се обадил отново и с удоволствие ще го препоръчам на мои приятели и познати. Давам му отлична оценка.” на 23 Jan 2017 от Ивайло .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Казвам се Васил Василев и се занимавам с ВиК професионално от 2001 г. до сега, като 7г. от тях съм работил в чужбина. В работата съм се сблъсквал с най - различни ситуации, както и вземането на нестандартни решения за да задоволя изискванията на моите клиенти.

Специализация и квалификация:

Работат ми е свързана с почти всичко засягащо Водопроводни и канализационни инсталации, както и соларни системи и системи за  локално парно отопление. Капково напояване и др.

0879 590 810 | 10:00-18:00