Добре дошли в бизнес страницата на ЛЕОН-АЛ

ВиК всичко - смяна щрангове, монтаж/демонтаж: санитария, мивка, т.чиния, т.казанче, бойлер, смесители, аксесоари за баня, водомери и др. Направа на нови водопроводни и канализационни инсталации, и смяна на стари инсталации, в къщи, апартаменти и офиси. Направа на външни захранващи водопроводни и канализационни-отводнителни и дренажни системи на сгради. Отпушване на т. чинии, подови канали и главни хоризонтални кан. клонове. Направа на хидрофорни системи. Извършваме всякакви аварийни ВиК ремонти, в района на гр. София и София-област.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Инсталиране на душ система (след махане на старата), ВиК Услуги | София

“Проектът беше с усложнения, но водопроводчиците не се отказаха докато не свършиха работата. Обясняваха ми какво се случва на всяка стъпка. Препоръчвам!” на 19 Feb 2019 от Елена .

Теч при съседите, Ремонт на баня | София

“Изключително сме доволни от работата на Адриан и екипа му. Дойдоха в уговорения час, прецизно свършена работа и ни съдесйтваха с екип, който да възстанови плочките, след изграждането на новия канал и смяната на сифона. Проблемът е отстранен, няма вече теч. Препоръчваме ги. Ако отново ни се наложи професионална помощ, ще се обърнем пак към Адриан.” на 17 Feb 2019 от Вили .

Развалено казанче в тоалетната, ВиК Услуги | София

“Реагираха бързо и отстраниха проблема.Казанчето в момента сълзи, но според тях това е неизбежно, тъй като тръбите са стари и запушени.” на 10 Feb 2019 от Boyka Todorova.

Текущи ремонти ВиК, ВиК Услуги | София

“Човека дойде в точното време и свърши работата съвестно.” на 30 Jan 2019 от Борис .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Нашата фирма е от 1998 г. на пазара, с голям опит в областта на битовите и строителните услуги. През годините наши партьори и клиенти са били както частни физически лица така и по-големи инвеститори и държавни учреждения. Гарантираме качество, коректност и бърза реакция.

Специализация и квалификация:

Завършен професионален техникум, през 1992 г.