Добре дошли в бизнес страницата на ЛЕОН-АЛ

ВиК всичко - смяна щрангове, монтаж/демонтаж: санитария, мивка, т.чиния, т.казанче, бойлер, смесители, аксесоари за баня, водомери и др. Направа на нови водопроводни и канализационни инсталации, и смяна на стари инсталации, в къщи, апартаменти и офиси. Направа на външни захранващи водопроводни и канализационни-отводнителни и дренажни системи на сгради. Отпушване на т. чинии, подови канали и главни хоризонтални кан. клонове. Направа на хидрофорни системи. Извършваме всякакви аварийни ВиК ремонти, в района на гр. София и София-област.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Вик;електроуслуги;къртене;лепене плочки, ВиК Услуги | София

“Много съм доволна от изпълнител Адриан. В срок свърши всичко и съм без възражения!” на 02 Aug 2019 от Лилия Цекова.

Смяна на смесителна батерия и сифон на мивка, ВиК Услуги | София

“Прекрасна комуникация и качествено изпълнение! Препоръчвам!” на 20 Jun 2019 от Калина Костадинова.

Монтаж на 4 радиатора и две отоплителни лири, Отопление и климатизация | София

“Изключително доволен съм от професионализма и компетентността на ЛЕОН-АЛ. Всички уговорки (включително идване на време) бяха спазени и крайния резултат от работата е много добър. Убеден съм че те наистина имаха желанието да свършат работа, качествено, така че да ми хареса. След като си бяха тръгнали, не по тяхна вина имаше усложнение и те отреагираха светкавично, въпреки неудобното време. Това което ме изненада най - много е колко приятни за разговор бяха хората.” на 03 Jun 2019 от Иван Тодоров.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Нашата фирма е от 1998 г. на пазара, с голям опит в областта на битовите и строителните услуги. През годините наши партьори и клиенти са били както частни физически лица така и по-големи инвеститори и държавни учреждения. Гарантираме качество, коректност и бърза реакция.

Специализация и квалификация:

Завършен професионален техникум, през 1992 г.