Добре дошли в бизнес страницата на ЛЕОН-АЛ

ВиК всичко - смяна щрангове, монтаж/демонтаж: санитария, мивка, т.чиния, т.казанче, бойлер, смесители, аксесоари за баня, водомери и др. Направа на нови водопроводни и канализационни инсталации, и смяна на стари инсталации, в къщи, апартаменти и офиси. Направа на външни захранващи водопроводни и канализационни-отводнителни и дренажни системи на сгради. Отпушване на т. чинии, подови канали и главни хоризонтални кан. клонове. Направа на хидрофорни системи. Извършваме всякакви аварийни ВиК ремонти, в района на гр. София и София-област.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Преработване на канал за мивка, пералня, съдомиялна., ВиК Услуги | София

“Бързо и качествено изпълнение. Веднага се отзоваха, обясниха и предложиха решения. Отраниха проблема и спестиха много главоболия.” на 08 Apr 2019 от Teodor Garzdin.

Тръба на мивка с теч, ВиК Услуги | София

“Доволна съм. Бързо, без много уговорки. Обяснява достъпно. И най-лошият и най-добрият вариант.” на 25 Feb 2019 от Наталия Иванова.

Инсталиране на душ система (след махане на старата), ВиК Услуги | София

“Проектът беше с усложнения, но водопроводчиците не се отказаха докато не свършиха работата. Обясняваха ми какво се случва на всяка стъпка. Препоръчвам!” на 19 Feb 2019 от Елена .

Теч при съседите, Ремонт на баня | София

“Изключително сме доволни от работата на Адриан и екипа му. Дойдоха в уговорения час, прецизно свършена работа и ни съдесйтваха с екип, който да възстанови плочките, след изграждането на новия канал и смяната на сифона. Проблемът е отстранен, няма вече теч. Препоръчваме ги. Ако отново ни се наложи професионална помощ, ще се обърнем пак към Адриан.” на 17 Feb 2019 от Вили .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Нашата фирма е от 1998 г. на пазара, с голям опит в областта на битовите и строителните услуги. През годините наши партьори и клиенти са били както частни физически лица така и по-големи инвеститори и държавни учреждения. Гарантираме качество, коректност и бърза реакция.

Специализация и квалификация:

Завършен професионален техникум, през 1992 г.