750 Препоръчани майстори и фирми за ремонт на покриви в София

Направете безплатна заявка за ремонт на покриви в София сега!

Комфортът ще се настани трайно в дома ви, когато се погрижите за изправността на покривната си конструкция над него. Добре е да можете да разчитате на доказани майстори и фирми за ремонт на покриви в София, които да ви предложат за работата си атрактивни и конкурентни цени. MaistorPlus ви предоставя именно това с възможността да заявите напълно безплатно проект, да сравните оферти и да разгледате клиентски препоръки, на база на което да направите оптимален избор.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Профилна
онлайн преди 1 час

БОБИСТРОЙ

25 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на входен навес/козирка":

"Боби беше изключително точен и коректен с мен. Направи нова козирка на нашия жилищен вход. Буквално от първото обаждане до завършен вид отне 48 часа. Ще кажа само, че нямаше път, в който да не се отзо ... "
Профилна снимка - Божидар Доков
онлайн преди 1 ден

BDbild

12 извършени проекта

Последно мнение за "Изграждане на покривна конструкция":

"Изключително изпълнителни и работливи. Въпреки че проектът се разшири драстично от първоначалните им очаквания, не се уплашиха и го изпълниха до край като работеха от сутрин до вечер. Оценям с четири ... "
Профилна снимка - Божидар Доков
онлайн преди 1 ден

BDbild

12 извършени проекта

Последно мнение за "Изграждане на покривна конструкция":

"Изключително изпълнителни и работливи. Въпреки че проектът се разшири драстично от първоначалните им очаквания, не се уплашиха и го изпълниха до край като работеха от сутрин до вечер. Оценям с четири ... "
Профилна снимка - Стоян Нанов
онлайн преди 1 ден

"ТОДИС" ЕООД - СТОЯН НАНОВ

66 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на покрив и изграждане на мандсарда":

"Доволни сме от качеството на работата на фирмата."
Профилна снимка - Борислав Боев
онлайн преди 41 минути

Боби

28 извършени проекта

Последно мнение за "Щети по мазилка на тераса-балкон":

"Много доволен от изпълнението!"
Профилна снимка - Трайчо Трайков
онлайн преди 1 час

Трайчо Трайков

28 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на покрив на селска къща":

"Избирахме Трайчо - офертата която изпрати беше най-точна и съобразена с изискванията. Започнаха ударно и енергично и така до края. Бях приятно изненадан от екипност професионализъм и синхрон. Винаги с ... "
avatar_45780_83381743497.jpg
онлайн преди 2 дни

Момчил Куцаров

31 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на покрив":

"Бърза реакция, компетентен, работи качествено и има коректно отношение. Проблемът се оказа не това, което мислехме, но в крайна сметка беше отстранен. Препоръчвам"
avatar_30709_4962000065.jpg
онлайн преди 1 час

Жоро Цветков

27 извършени проекта

Последно мнение за "Смяна на водосточна тръба":

"Препоръчвам горещо Жоро и сина му. Страхотна работа, светкавична реакция, много вложена мисъл при изпълнението на ремонта. Имаше много допълнителни проблеми, които бяха отстранени по възможно най-добр ... "
cover_24043_82052308694.jpg
онлайн преди 1 час

ivvesstroi

58 извършени проекта

Последно мнение за "Отстраняване на теч от покрив":

"След огледа, Сашо и Мето дойдоха и бързо свършиха работата. Помолих ги за малко корекции и те откликнаха и ги оправиха. Момчетата малко закъсняват, но на фона на повечето несериозни "майстори", те са ... "
cover_66988_58497010544.jpg
онлайн преди 1 час

Илийчо Строй

33 извършени проекта

Последно мнение за "Изолация на козирка":

"Изпълнителят се отзова бързо. Зададената работа беше свършена дори по-бързо от определения срок. Относно качеството на свършената работа, ще стане ясно след започване на дъждовния сезон."

Оставени мнения за Покривни услуги:

Калин Даскалов преди 1 ден за Ремонт на навес | София

“Младен се отзова много бързо, още същия ден, в който се обадих дойде за оглед. Прецени и измери нещата и ми каза цена, която си остана и до края.

Благодарен съм, че той и колегата му дойдоха да работят съвсем скоро след огледа. Постараха се всички възможни проблеми с този покрив да бъдат решени по най-безкомпромисен начин. Препоръчвам!”

Валерий Горанов преди 2 дни за Основен ремонт /практически почти изграждане на нов/ покрив | София

“Изпълнителите бяха гъвкави при подписването на договора, както поискахме, така го оформихме. Бяха коректни при изпълнението, имахме добра комуникация. Доволен съм.”

Натали Илиева преди 5 дни за Демонтиране на остъкление на тераса | София

“Много добър професионалист и човек. За втори път ползвам услугите на Христо и в бъдеще отново бих се възползвала при необходимост. Точен и коректен. Препоръчвам!”

Силвия преди 13 дни за Подмяна или демонтаж на навес за тераса | София

“Моят проект обхвана нов навес, нова мазилка и ремонтни дейности на покрива. Христо и момчетата, които работят с него се справиха отлично. В срок и на добра цена. Благодаря на целия екип!”

Любов Полякова преди 17 дни за Ремонт на покрив | София

“Изчаках няколко месеца, защото винаги се опасявам, че нещо може да даде фира. Но след последните дъждове и градушки, покривът не показва никакви дефекти. ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на Христо: успя да ни вмъкне между големите обекти,поради спешността, спази всички срокове, дори превари с издаването, дори преподреди керемидите в частта от покрива, за която още събираме пари и не беше включена в оферата. По време на работата ми изпращаше снимки преди/след и изобщо ни остави изключително доволни. Парите наистина не са малко, но при повече късмет, покрив не се прави всяка година, така че според мен напълно си заслужава. Сумаризирано: спазени срокове, извършване на повече работа от договореното, всичко беше изчистено и плащанията преминаха безпроблемно.”

Благовест Георгиев преди 21 дни за Ремонт на входен навес/козирка | София

“Боби беше изключително точен и коректен с мен. Направи нова козирка на нашия жилищен вход. Буквално от първото обаждане до завършен вид отне 48 часа. Ще кажа само, че нямаше път, в който да не се отзове на молбите ми, нямаше път, в който да не си вдигне телефона или да мрънка за нещо. Изключително позитивен и искрен човек, надявам се да продължава да бъде такъв и все повече хора да му се доверяват и да му възлагат работа и задачи! Успех, Боби!”

Жоро Балабанов преди 1 месец за Смяна на карбонов покрив на тераса с масивен такъв - 10х2,30 метра | София

“Много съм доволен. Извърши и допълнителни дейности и бих работил с него отново”

Ignat Ignatov отговори:

Благодаря

Петров преди 1 месец за Хидроизолация на покрив | София

“Много съм доволен и препоръчвам изпълнителя на други! Много съм доволен и от платформата Maistor Plus, защото всеки път имам супер попадения на майстори!”

Ignat Ignatov отговори:

Благодаря

Петър Зафиров преди 1 месец за Ремонт на покрив | София

“Каквото се бяхме разбрали, го направи. Много съм доволен и без забележки!”

Благодаря ти за мнението

Кога ни е необходим ремонт на покриви в София?

Няколко са основните индикации, по които можете да се ориентирате, че е належащо да се свържете с покривен специалист. От съществено значение е същият да направи оглед на покрива ви на място, за да ви даде достатъчно информирана и компетентна оценка на евентуалните повреди и действията, които следва да се предприемат. Ето и най-популярните обстоятелства показващи, че покривът е за ремонтиране:

 • Амортизираната дъсчена ламперия има разкриване и вече тече;
 • Конструкцията и керемидите над нея не са положени правилно и има редица проблеми с тях;
 • Гредоредът е стар и изисква спешни мерки;
 • Повредени или твърде стари улуци и тръби, нуждаещи се от подмяна капандури;
 • Изискванията за безопасност не ви позволяват да отлагате повече належащия ремонт на покрив.

Какви дейности са част от ремонта на всеки покрив?

Конкретните ремонтни дейности, касаещи вашия покрив, могат да бъдат установени само чрез личното присъствие на специалист върху него. Това е единственият начин да се разбере има ли щети, какви са те, как могат да бъдат коригирани. В общия случай се извършват следните покривните услуги: 

 • Полагане на сигурна и качествена хидроизолация. Това е предшествано от разпокриване, внимателно почистване на цялата покривна площ, поставяне на грунд и мушама - препоръчително е воалит. Хидроизолацията на плоски по вид покриви, сутерени и фундаменти.
 • Претърсване на покрива и при нужда смяна на напукани или счупени керемиди. Пренареждане на керемиди, летви и мушама;
 • Поставяне и подмяна на всички видове улуци, воалит и грундиране;
 • Частична смяна или цялостно изграждане на дървените конструкции, дъсчена ламперия и необходимите за целта летви и скеле;
 • Демонтаж и монтаж на водосточни тръби;
 • Алпинистки услуги и рисков труд, което е свързано с подходящо поставяне и постройка на материалите от специалисти, употреба на безопасно скеле;
 • Направата на обшивката по комините, улуците, капандурите и стрехите.
 • Ремонтът на покрива е нещо много важно за правилната поддръжка на цялата сграда. Ако той тече и е пробит, зданието е застрашено.

При ремонт на покриви в София какви цени да имаме предвид?

Калкулирането на разходите е съществен аспект от всеки ремонт, в това число и този на покривната ви конструкция. Конкретна информация какви средства да заделите за своя покривен ремонт е възможна единствено след оглед от майстор или фирма за покриви в София. Тук ви запознаваме ориентировъчно с цените за покривни услуги в столицата. 

 • Ремонтни дейности по покрив с керамични керемиди - цени общо за материали и труд: 9,50 - 18,00 лв. на кв.м.
 • Ремонт на покрив с керемиди от бетон: цени между 12 и 18 лв. на кв.м.
 • Ако покривът е с битумни керемиди си предвидете 10 - 25 лв. на кв. м., а при битумни керемиди, които имат медно покритие: 55-80 лв. на кв.м.
 • Демонтаж на стара и градеж на нова покривна конструкция: заедно труд и материали: 50 - 75 лв. на кв.м. 
 • Цялостно поставяне на нова хидроизолация: 11,50 - 13 лв. на кв. м.
 • Монтиране на вертикални и хоризонтали улуци и тръби: цените тук са в диапазона 9 и 12 лв. на линеен метър. 

Отново подчертаваме, че това са приблизителни цени, на база на общото проучване на базара. Според конкретното състояние на вашия покрив, ценовата оферта за различните етапи от ремонтирането му може да излезе извън посочените тук параметри. 

Как да се спрем на най-подходящия покривен специалист?

В София има богато разнообразие от майстори и фирми, които ще се отзоват на заявената от вас необходимост от поправка на покрива ви. В платформата на MaistorPlus ще намерите препоръчани специалисти за покриви, чийто професионализъм е потвърден чрез препоръки от клиенти, доверили се на техните услуги. Ето как да се ориентирате кои са надеждните майстори, в чиито ръце можете да поверите покрива си: 

 • Доброто изграждане на покрив включва всички операции по демонтаж и монтаж, зависещи от точния му вид и начина на изпълнението. Именно това прави толкова важен предварителния оглед на място. Не се доверявайте на изпълнители, които дават оценка за състоянието на покрива ви и ценова оферта от разстояние;
 • Полагането на добра хидроизолация, включваща поставянето на полиетиленово фолио, воалит и грундиране, става с подбора на най-удачните за конкретния вид на покрива качествени материали. А коректният специалист по покриви ще ви насочи към тях, съобразявайки се с бюджета ви. 
 • Надеждните професионалисти имат узаконени фирми и дават за труди си 10-15 години гаранция. 

 

Защо да изберем MaistorPlus в намиране на специалист по ремонт на покрив за София?

В забързаното ежедневие рядко можем да отделим време за продължително и обстойно проучване на майстори и фирми, когато покривът ни трябва да се ремонтира. А понякога е важно да се вземат спешни мерки. Точно тук идва ценната помощ, оказвана от платформата на MaistorPlus, която бързо и резултатно свързва клиенти, нуждаещи се от ремонтни услуги за покрива си, а и не само, с доказани професионалисти. В сайта разглеждате препоръчани от реални клиенти изпълнители, групирани по сфера на дейност и населено място, и още:

 • Изпращате заявка, в която описвате желаните от вас ремонтни дейности, напълно безплатно и без обвързване;
 • Получавате оферти само от фирми и майстори в София, опериращи максимално близо до вашия район;
 • Сравнявате цени, условия на работа и само ако откриете точния за вас специалист, го наемате;
 • Разглеждате готови проекти на кандидатите в техните бизнес страници;
 • Виждате репутации на майстори и фирми, формирани на база оценки и ръчно написани отзиви от клиенти преди вас. 


Открийте с MaistorPlus надеждни и доказани професионалисти, които да се погрижат за покрива ви в София още днес! Заявете проект безплатно!